25 parasta insinöörikoulua Yhdysvalloissa (ja miten päästä sisään)

feature_bestengineeringsch.jpg

Haaveiletko kuljettajattomien autojen tai avaruushissin rakentamisesta? Sinun kannattaa tutustua Yhdysvaltain parhaisiin insinöörikouluihin!

Mutta niin monien erilaisten insinööritieteiden korkeakoulujen ja kovan kilpailun ansiosta huippuohjelmista, kuinka voit selvittää, mihin sinun pitäisi hakea? Autamme sinua päättämään, olemme koonneet luettelon parhaista insinöörikouluista Yhdysvalloissa. Selitämme hieman kustakin luettelossa olevasta koulusta sekä annamme luokituksen tietyillä tekniikan osa-alueilla.Mikä on tekniikan koulu?

Insinööritieteiden koulut ovat korkeakouluja, joissa on pääosa pääaineista ja kursseja soveltavat tieteet ja matematiikka . Sen sijaan, että tarjottaisiin opiskelijoille laaja taiteen kokemus (josta luonnontieteet ja matematiikka ovat vain pieni osa), insinööriohjelmat keskittyvät omistamaan tieteellinen ja matemaattinen tieto ja soveltamaan sitä reaalimaailman ongelmiin.

paras rakkausottelu vesimiehelle

On myös eroa insinöörikoulujen (jotka keskittyvät yksinomaan tekniikan aloihin, kuten kone- ja tietokonetekniikka) ja suurempien yliopistojen välillä, joissa on vahvat suunnitteluohjelmat (kuten Cornellin yliopiston teknillinen korkeakoulu). Olemme ottaneet huomioon molemmat koulutyypit luokituksissamme.

Kuinka sijoitimme parhaat insinöörikoulut

Päättäessämme, mitkä koulut sisällytetään luokituksiimme, keskityimme vain niiden laatuun perustutkinto suunnitteluohjelmat. Teimme tämän yhdistämällä ja vertaamalla luokituksia useista eri lähteistä, mukaan lukien Yhdysvaltain uutiset ja maailma Raportit (painotettu kaksi kertaa muut heidän määräävän asemansa vuoksi), Kapealla (opiskelijoiden tyytyväisyys-raskas sijoitus), ja College Factual .

Nämä sijoitukset ottavat huomioon tekijät, kuten opiskelijoiden palkat (sekä heti valmistumisen jälkeen että ennustetut voitot tulevaisuudessa), miten suosittu että tutkinto on siinä koulussa, opiskelijoiden tyytyväisyys ja miten alan vertaiset katsovat ohjelmaa (lähinnä muiden koulujen professorit).

kehon_laskelmat-1.jpg

25 parasta insinöörikoulua Yhdysvalloissa

Ja nyt (rumpu kiitos), luettelo parhaista insinöörikouluista Yhdysvalloissa.

Merkintä : Kaikki luetellut hyväksymisasteet koskevat koko koulua ja niiden on tarkoitus antaa sinulle yleinen käsitys koulujen valikoivuudesta. Jos haluat lisätietoja tietyn ohjelman pääsystä, ota yhteyttä suoraan kouluun.

Sijoitus Koulun nimi (lempinimi) Sijainti Pääsymaksu
1 Massachusettsin teknillinen instituutti (MIT) Cambridge, MA 7%
2 Franklin W. Olin College of Engineering (Olin) Needham, MA 16%
3 Georgian teknillinen instituutti (Georgia Tech) Atlanta, GA 2. 3%
4 Kalifornian teknillinen instituutti (Caltech) Pasadena, Kalifornia 7%
5 Stanfordin yliopisto Stanford, Kalifornia. 4%
6 Rose-Hulmanin teknillinen instituutti Terre Haute, IN 68%
7 Johns Hopkinsin yliopisto Baltimore, MD yksitoista%
8 Princetonin yliopisto Princeton, NJ 6%
9 Cornellin yliopisto Ithaca, NY yksitoista%
10 Michiganin yliopisto - Ann Arbor (UMich) Ann Arbor, MI 2. 3%
yksitoista Columbian yliopisto New York, NY 6%
12 Duke University Durham, Pohjois-Carolina 9%
13 Teksasin A&M-yliopisto - College Station College Station, Texas 67%
14 Purduen yliopisto - Länsi-Lafayette West Lafayette, IN 58%
viisitoista Luoteis-yliopisto Evanston, IL 9%
16 Riisin yliopisto Houston, TX 16%
17 Virginian ammattikorkeakoulu ja valtionyliopisto (Virginia Tech) Blacksburg, VA 65%
18 Harvardin yliopisto Cambridge, MA 5%
19 Carnegie Mellonin yliopisto Pittsburgh, PA 17%
kaksikymmentä Pennsylvanian yliopisto Philadelphia, PA 8%
kaksikymmentäyksi Penn State — University Park University Park, PA 49%
22 Kalifornian yliopisto - Los Angeles (UCLA) Los Angeles, Kalifornia 12%
2. 3 Kalifornian ammattikorkeakoulu - San Luis Obispo (Cal Poly) San Luis Obispo, Kalifornia 30%
24 Kalifornian yliopisto - Berkeley (UC Berkeley) Berkeley, Kalifornia 14%
25 Illinoisin yliopisto - Urbana-Champaign Champaign, IL 62%

body_computerengineering.jpg

Parhaat erikoistuneet suunnitteluohjelmat

Vaikka kaikki luettelossamme olevat koulut ovat yleisesti korkealla, tietyt erikoisuudet ovat vahvempia tietyissä kouluissa . Olemme valinneet kulta-, hopea- ja pronssimitalistit kuudelle eri osa-alueelle:

  • Lentokonetekniikka
  • Kemian tekniikka
  • Maa- ja vesirakentaminen
  • Tietokonetekniikka
  • Sähkötekniikka
  • Mekaaninen suunnittelu

Sijoitukset perustuvat US News & World Reportin ja College Factualin erikoisluokituksiin, jälleen vain perustutkinto-ohjelmille (lukuun ottamatta koulun maisteri- tai tohtoriohjelmien laatua).

Huomaat jonkin verran päällekkäisyyksiä eri aloilla (esimerkiksi MIT, Georgia Tech ja Rose-Hulman Institute of Technology sijoitus useimmille), mutta silti on selkeitä eroja siitä, mitkä koulut ovat parhaiten mille erikoisalalle.

body_goldsilverbronzemedals.png

Parhaat ilmailu- ja avaruustekniikkakoulut Yhdysvalloissa

Ilmailu- ja avaruustekniikka on kenttä, jolle menet, jos olet kiinnostunut opiskelemaan minkäänlaista lentoa (olipa kyseessä sitten lentokone tai avaruusalus). Parhaat ilmailutekniikan ohjelmat löytyvät seuraavista neljästä koulusta:

Kultamitali: KANSSA

Hopeamitali: Georgia Tech

Pronssimitali: UMich

Parhaat kemian tekniikan koulut Yhdysvalloissa

Kemian tekniikka on kemian, biologian, matematiikan ja jopa joidenkin fysiikan risteyksissä. Kaikki seuraavat kolme ohjelmaa tekevät erinomaista työtä saadessaan kemian tekniikan ammattitaidosta valmistuneita.

Kultamitali: KANSSA

Hopeamitali: Rose-Hulmanin teknillinen instituutti

Pronssimitali: Georgia Tech

Parhaat rakennusalan koulut Yhdysvalloissa

Maa- ja vesirakennusohjelmien opiskelijat oppivat fyysisten rakenteiden, kuten siltojen, rakennusten ja teiden, suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta. Seuraavissa neljässä koulussa on johtavia maa- ja vesirakentamisen ohjelmia opiskelijoille.

Kultamitali: Georgia Tech

Hopeamitali: UC Berkeley

Pronssimitali: Rose-Hulmanin teknillinen instituutti

Parhaat tietotekniikkakoulut Yhdysvalloissa

Tietokonetekniikkaohjelmat keskittyvät opiskelijoiden tietojenkäsittelytieteen ja sähkötekniikan opettamiseen. Kolmella alla luetellulla koululla on USA: n parhaat perustutkinnon suorittaneet tietotekniikkaohjelmat (jos etsit parhaita tietotekniikkaohjelmia, tutustu sen sijaan tähän artikkeliin).

Kultamitali: Rose-Hulmanin teknillinen instituutti

Hopeamitali: Milwaukeen teknillinen korkeakoulu

Pronssimitali: Georgia Tech ja UMich (tasapeli)

Bonus: Haluatko esikatselun millaisia ​​työkaluja käytät tietokoneinsinöörinä? Lue artikkelimme JavaScript TypeOf -toiminnosta täältä.

Parhaat sähkötekniikkakoulut Yhdysvalloissa

Sähkötekniikkaan keskittyvät ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä (käsineet päällä) sähköllä ja sähköisiin rakenteisiin, mukaan lukien piirit ja tietoliikenne (mukaan lukien mobiili / matkapuhelin / satelliitti). Koulusta riippuen sähkötekniikka voi olla myös laajempi ohjelma, joka kattaa muut tekniikan alat, kuten ilmailu-, tietokone- tai äänitekniikka. Seuraavat kolme koulua ovat parhaita Yhdysvalloissa sähkötekniikan perustutkinto-ohjelmissa:

Kultamitali: MIT ja UC Berkeley (tasan)

Hopeamitali: Georgia Tech ja Carnegie Mellon (tasapeli)

Pronssimitali: Cornell

Parhaat konetekniikkakoulut Yhdysvalloissa

Koneenrakennusohjelmat opettavat opiskelijoille teorian ja käytännön käytännöt koneiden suunnittelun, rakentamisen ja käytön takana. Kaikista huippuinsinöörikouluista seuraavat kolme ovat tunnettuja vahvista koneenrakennusohjelmistaan.

Kultamitali: KANSSA

kuinka suuri on mm

Hopeamitali: Georgia Tech (sidottu)

Pronssimitali: Olin ja Rose-Hulmanin teknillinen instituutti (sidottu)

body_mechanical.jpg

3 tärkeintä vinkkiä hakemiseen insinöörikouluihin

Nyt kun tiedät, mitä parhaita insinöörikouluja Yhdysvalloissa on, seuraava askel on varmistaa, että lukiokirjasi ja hakemuksesi osoittavat, että olet vahva insinööriehdokas.

Käymme läpi kolme hyödyllistä vinkkiä suunnitellaksesi standardoitu testaus , työselostus ja koulun ulkopuoliset saada parhaat mahdollisuudet päästä huippuinsinöörikouluihin.

# 1: Ace SAT / ACT Matematiikka

Jos haluat päästä huippuinsinöörikouluun, sinun on saatava täydellinen tai lähes täydellinen pisteet SAT- tai ACT-matematiikasta . 800 tai 36 on paras, etenkin sellaisille kouluille KANSSA jossa vain 25% opiskelijoista oli alle 790 tai 35 SAT- tai ACT Math -osiossa.

Insinöörikouluille yleensä on parempi saada 800 SAT-matematiikassa ja 550 näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa (yhteensä SAT-pisteet 1350) kuin saada 700 matematiikassa ja 700 EBRW: ssä (yhteensä 1400). Äärimmäisen korkeat matematiikkapisteet (ja keskinkertaiset luku- / kirjoituspisteet) ovat aina, aina edullisempia kuin keskitason matematiikkapisteet ja keskitason korkeat luku- / kirjoituspisteet.

Ainakin sinun on hankittava vähintään a 700 SAT-matematiikassa tai a 30 ACT-matematiikasta saada mahdollisuus päästä hyvään insinöörikouluun.

Jos suoritat SAT-aihetestit, on tärkeää ota ja hanki täydellinen 800 SAT-matematiikkakokeessa (mieluiten Math 2) osoittaa, että olet matematiikassa vahva kuin SAT tai ACT kattaa. Täydellisten tai korkeiden pisteiden saaminen SAT II -fysiikassa tai muussa luonnontieteiden koekokeessa ei myöskään ole välttämätöntä, mutta se auttaa myös sovellustasi.

# 2: Ota paljon tiedettä ja matematiikkaa

Jos haluat päästä huippuinsinöörikouluihin, on vähemmän tärkeää olla hyvin pyöristetty kuin osoittaa, että sinulla on vankka perusta matematiikassa .

Osoittaa, että olet vahva myös tieteessä, on mukava bonus, varsinkin jos vahvuutesi on alalla, joka liittyy läheisesti kiinnostuneeseen tekniikkaan (esim. Bio tai kem kemian tekniikkaan).

Osoita vahvuuksiasi korkeakouluille osallistumalla (ja erinomaisesti) matematiikan ja luonnontieteiden syventäviin luokkiin. Tämä tarkoittaa ottamista kunnianosoitukset, AP tai IB-kurssit ja panostamalla mahdollisimman paljon vaivaa saavuttaakseni heille korkeimmat arvosanat, vaikka se tarkoittaisi, että muissa aiheissa päädyt suhteellisen matalampiin arvosanoihin.

# 3: Excel matematiikan ja luonnontieteiden opetussuunnitelmissa

Kuten PrepScholarin perustaja Allen Cheng käsittelee Harvardiin ja Ivy-liigaan pääsemistä käsittelevässä oppaassaan, avain selektiivisimpiin instituutioihin saamiseksi on rakentaa piikki tietylle alueelle. Insinöörikouluille tämä alue on (arvasit) matematiikka ja / tai tiede .

Osallistuminen matematiikan tai luonnontieteiden olympialaisille ja pisteytys sekä osallistuminen kilpailuihin, kuten Intel tai Siemens Westinghouse, ovat ratkaisevan tärkeitä insinöörin ulkopuolisten opintosuoritusten rakentamisen kannalta. PrepScholarin perustaja Fred Zhang suosittelee erityisesti menemistä RSI: n tiede- ja matematiikkaleiri ja pisteytys korkealla RAKKAUS parantaa mahdollisuuksiasi hyväksyä Yhdysvaltojen huippuinsinööritieteiden korkeakoulut.

body_excellikearocket.jpg

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.