25-32: Nopea ACT -valmistelusuunnitelma 10 päivässä

main_sprinters

Täytyykö sinun nostaa ACT-pisteet, ASAP? Haluatko parantaa valtavia pisteitä hyvistä hämmästyttäviin - 25: stä 32: een?

Se ei ole helppoa, mutta voit ottaa valtavia harppauksia kohti unelmiesi ACT-pisteitä vain 10 päivässä. Tässä artikkelissa näytämme, kuinka voit tunnistaa heikkoutesi, luoda tehokkaan opintosuunnitelman ja nostaa merkittävästi ACT-pisteitäsi.

Kenen tulisi käyttää tätä ACT-opintosuunnitelmaa?

Koska tämä on vain 10 päivän suunnitelma, sinun on sitouduttava kahdesta viiteen tuntiin päivässä nähdäksesi suuret parannukset. Valitettavasti ei voida korvata riittävän valmisteluajan asettamista, olipa kyse tunnista päivässä viiden viikon aikana, tai keskittyneemmästä suunnitelmasta, kuten tämä.

Jos sinä tehdä sinulla on enemmän aikaa ennen testipäivääsi, suosittelemme, että vietät vähintään viisi viikkoa ACT-opiskeluun. On helpompaa taata pisteiden nousu 25-32, jos annat itsellesi enemmän aikaa harjoitteluun.

Mutta jos haluat parantaa pisteitäsi nopeasti tai olet jo ottanut ACT: n ja haluat parantaa pisteitäsi ennen yliopistosovellusten erääntymistä, jatka lukemista.

Tämä suunnitelma integroi keskeisen osan kaikista hyvistä opintosuunnitelmista: keskittyen heikkouksiisi. Kun aika on olennaista, sinun on laskettava jokainen tunti. Kuinka hyvin voit tehdä tämän sanelee lopulta kuinka paljon parannat ACT: tä.

Katsotaanpa nyt kolmea vaihetta, jotka sinun on tehtävä 10 päivän opintosuunnitelman aloittamiseksi.

body_makeveryhourcount.png

Vaihe 1: Suorita harjoitustesti

Ensimmäinen askel on suorittaa virallinen, täyspitkä ACT-harjoitustesti. Vaikka olisit ottanut ACTin aikaisemmin, sinun on selvitettävä tarkalleen vahvuutesi ja heikkoutesi ennen kuin aloitat opiskelun.

kuinka monta kiloa yhdessä tonnissa

Muista simuloida todellisia koeolosuhteita, mukaan lukien kupla-arkki, ja noudattaa tarkasti virallisia ajoitusrajoituksia.

Kun olet suorittanut testin, Laske pisteet 36 jokaisesta osiosta saadaksesi yhdistetyn pistemäärän (eli kokonais ACT-pisteet) ja alipisteet. Voit lukea oppaamme saadaksesi lisätietoja ACT-pisteytyksestä.

Kun tutkit vastauksiasi, huomaa missä menetit eniten pisteitä. Esimerkiksi ehkä geometrian alipisteesi oli erittäin matala, mutta muut matematiikan alipisteet olivat hyvät. Tai ehkä menetit pisteitä satunnaisesti, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy kaivaa hieman syvemmälle selvittääksesi, mitkä käsitteet kamppailet.

Lopullinen tavoite on tunnistaa heikkoutesi jotta voit opiskella tehokkaimmin. Virheiden tarkistaminen on välttämätöntä vankan valmistelusuunnitelman laatimiseksi.

Kymmenen päivän suunnitelmasi voi näyttää hyvin erilaiselta sen mukaan, miten menestyt harjoituskokeessa. Käytetään esimerkkinä kolmea hypoteettista opiskelijaa: opiskelija A, opiskelija B ja opiskelija C.

Opiskelijan A käytännön testitulokset

 • Englanti: 23
 • Matematiikka: 25
 • Lukeminen: 26
 • Tiede: 25
 • Komposiitti: 25

Opiskelija A: lla on tehtävää kaikkialla saada yhdistetty pistemäärä jopa 32. Vaikka suosittelemme, että tämä opiskelija omistaa ehdottomasti jonkin verran vakavaa aikaa ACT-kielioppisääntöjen opiskeluun korottaakseen englantilaisia ​​pisteitään (alin pisteiden pistemäärä), jokaisen jaksopisteen on parannettava merkittävästi hänen maalipisteet 32.

Opiskelija B: n harjoitustestit

 • Englanti: 30
 • Matematiikka: 24
 • Lukeminen: 24
 • Tiede: 26
 • Komposiitti: 26

Opiskelijan B tulisi käyttää suurimman osan 10 päivästä matematiikan, lukemisen ja luonnontieteiden harjoitteluun . He voivat parantaa englanninkielisiä pisteitään 2 pisteellä (enintään 32) pisteyttämällä vain 2 tai 3 enemmän raakapisteitä kyseisessä osassa - mikä ei saisi edellyttää tunteja ylimääräistä opiskelua. He tarvitsevat kuitenkin paljon suurempia raakapistevoittoja muille osioille.

body_studentb.jpg

Älä huoli, opiskelija B. Noudattamalla tätä 10 päivän opintosuunnitelmaa pystyt saavuttamaan ACT-pisteesi tavoitteet!( Valerie (Vee) Bordeleau / Flickr)

Opiskelija C: n harjoitustestit

 • Englanti: 30
 • Matematiikka: 20
 • Lukeminen: 32
 • Tiede: 22
 • Komposiitti: 26

Opiskelijan C on saatava vakavia voittoja matematiikassa ja luonnontieteissä mutta on jo vahva englanniksi ja lukemiseen. Hänen tulisi keskittää 10 päivän ohjelmaan matematiikan ja luonnontieteiden sisällön heikkouksien selvittämiseen, niihin puuttumiseen ja sitten harjoituskysymysten poraamiseen.

Hän voi myös viettää jonkin aikaa parantaakseen englannin- ja lukutuloksiaan vähentääkseen oletetun matematiikan ja luonnontieteiden pisteiden kasvua. Muita yhdistettyjä pisteitä, jotka hän voi saada englannista tai lukemisesta, ei tarvitse ansaita matematiikassa tai luonnontieteissä. Esimerkiksi, hän voisi tavoittaa 34 sekä englanniksi että lukemiseen ja 30 sekä matematiikkaan että luonnontieteeseen ja saada silti yhdistetyn pistemäärän 32.

body_scoringgoal.jpg

Vaihe 2: Aseta raakapistetavoitteet kullekin osalle

Tässä oppaassa oletetaan ACT-tavoite, joka on 32 yhdistettyä pistemäärää. Mutta kuinka monta raakapisteet (ts. kysymysten lukumäärä, johon vastaat oikein) sinun on pyrittävä saavuttamaan tämä pisteet?

Tässä on useita kysymyksiä, jotka sinun täytyy saada oikeaksi kussakin osiossa:

 • Englanti: 70/75
 • Matematiikka: 54/60
 • Lukeminen: 38/40
 • Tiede: 38/40

Lisäsimme näihin kohdepisteisiin ylimääräisen raakapisteen verrattuna ACT-pisteytyskaavioihin, koska skaalaus voi vaihdella hieman testistä toiseen. Jos pystyt saavuttamaan kaikki nämä raakapisteet, saat todennäköisesti 32 yhdistetyn pistemäärän.

Muista, että ACT-yhdistelmäpistemäärä on keskiarvo, joten voit saada kaksi 30-luvun ja kaksi 34-pistettä ja keskiarvo 32: een kaikilla osuuksilla. Voit käyttää pisteytysoppaamme asettamaan omat pisteet maalitavoitteesi, jos sinulla on eri osastotavoitteet tai eri yhdistetty pisteet maalia mielessä.

4,0 vs 5,0 gpa -asteikko

Huomaa, että tällä tasolla sinun pitäisi vastata jokaiseen kysymykseen. Älä tee vain 70 englanninkielistä ongelmaa ja jätä loput tyhjiksi. Vastaa jokaiseen kysymykseen tavoitteena saada ne kaikki oikein, joten jos sinulla on vääriä vastauksia, voit silti saada yhteensä 70 raakapistettä.

Hanki 4 lisäpistettä ACT: stä, TAKUU

Vaihe 3: Kerää ACT Prep -materiaaleja

Viimeinen vaihe on kerätä ACT-opintomateriaalit, joita haluat käyttää koko opintosuunnitelmasi ajan.

Suosittelemme PrepScholar ACT -ohjelmaa vaiheittaisten ohjeiden saamiseksi. Käymme läpi tunnistaa heikkoutesi puolestasi, antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä sisällön aukkojen täyttämiseen ja pisteiden parantamiseen.

Jos kuitenkin jatkat sitä yksin tai haluat vain lisää työkaluja, suosittelemme seuraavaa ACT-valmistelullesi:

# 1: ACT Prep Books

Käytä oppaamme markkinoiden parhaista ACT-ennakkokirjoista lähtökohtana omasi rakentamiselle ACT-ennakkokirja-arsenaali. Nämä esikirjat sisältävät käytäntöongelmia, testejä ja sisältötietoja, jotka sinun on korjattava heikkoutesi ja saat 32: n ACT: stä.

Aloita ehdottomasti hankkimalla Virallinen ACT-valmisteluopas ja Musta kirja , plus aihekohtaiset kirjat, jos harjoittelutesteissäsi esiintyy heikkouksia tietyillä alueilla. Suosittelemme esimerkiksi, että yllä olevasta esimerkistämme opiskelija C hankki erityisesti matematiikkaa ja luonnontieteitä koskevia kirjoja.

# 2: Testaa tarvikkeet

Lyijykynät, pyyhekumit, laskin, kello - Ajattele näitä työkaluina, jotka sinun on tehtävä hyvin ACT: ssä.

Se saattaa tuntua triviaalilta, mutta tottuminen käyttämään (ACT-hyväksyttyä) kelloa itse voi auttaa säästämään aikaa testissä. Lisäksi, jos et ole tottunut kertomaan kelloa (toisin kuin matkapuhelin), on parempi, että totut siihen ennen korkean stressin tilannetta, kuten standardoitu testi.

Sama koskee laskinta: haluat varmistaa, että olet perehtynyt ACT-laskimeen, jotta et tuhlaa arvokasta aikaa testauspäivänä.

Käyttämällä ei-mekaaniset lyijykynät ja pyyhekumit testissä olevien kynän sijasta pääset myös oikeaan ajattelutapaan testiä varten. Jos teet ACT-esseen, kirjoittaminen ei-mekaanisella lyijykynällä on vieläkin tärkeämpää, koska sinun täytyy tottua kirjoittamaan lyijykynällä pitkiä jaksoja eikä vain kuplia vastausvaihtoehdoissa.

# 3: Ilmaiset online-ACT-resurssimme

Meillä on paljon ilmaisia ​​ACT-prepressiresursseja, joita voimme tarjota sinulle PrepScholarissa.

Ilmainen e-kirjamme antaa sinulle perusteellisemman oppaan ACT-pisteiden parantamiseenja tunnistaa ja korjata heikkoutesi.

Suosittelemme myös, että luet artikkelin aiheesta kuinka saada täydellinen 36 ACT: ään , kirjoittanut asukas täydellinen maalintekijämme; tämä opas auttaa sinua asettamaan oikean ajattelutavan 32-vuotiaille tai sitä uudemmille. Vaikka et yritä saada 36: aa, sinun on käytettävä näitä periaatteita ACT-pisteiden parantamiseksi, varsinkin niin lyhyessä ajassa.

mihin aikaan lauantai päättyy

Lopuksi, olemme yhdistäneet kaikki kirjoituksemme ACT-osioista viimeisimpiin valmisteluoppaisiin. Haluatpa yleisiä vinkkejä tai erityisiä strategioita, näissä oppaissa on kaikki. Opi periaatteet ja hanki tarvittavat välineet yhdistetyn pistemäärän nostamiseksi 32: een täydellisten opinto-oppaidemme avulla, jotka koskevat ACT-englantia, ACT-matematiikkaa, ACT-lukemista ja ACT-tiedettä. Jos aiot ottaa ACT: n kirjoittamisen kanssa, muista myös lukea lopullinen opas ACT-esseeyn.

# 4: Ilmaiset ja viralliset ACT-harjoituskokeet

Istuminen ja realististen, täyspitkien ACT-harjoitustestien suorittaminen on avain ACT: n valmisteluun. Sen lisäksi, että se tutustuttaa sinut testimuotoon, se auttaa myös tunnistamaan heikkoutesi ja työskentelemään niiden kanssa sekä antamaan sinulle käsityksen siitä, miten opiskelusi sujuu. Käytä aloittaaksesi ilmaisten ja virallisten ACT-harjoitustestien kokoelmamme.

body_stackofpracticetests.jpg

Yleisneuvonta aloittaessasi ACT-opiskelua

Ennen kuin käymme läpi 10 päivän suunnitelmamme, tässä on joitain parhaita vinkkejä, jotta saat kaiken irti ACT-valmistelustasi. Seuraa näitä auttaaksesi saamaan suurimmat pisteet parannukset lyhyessä ajassa.

# 1: Arvaa aina

ACT: ssä ei ole arvausrangaistusta, joten vaikka olisit osan lopussa ja sinulla on vielä kaksi kysymystä, joihin et voi vastata, on parasta täyttää vain satunnaiset vastaukset. Sinulla on 20-25% mahdollisuus saada kysymys oikein, joten ota laukaus!

# 2: Käytä eliminointiprosessia

Väärien vastausten poistaminen on hyvä tapa lähestyä vaikeita kysymyksiä, ja se lisää pistekertoimien todennäköisyyttäsi, jos kohtaat kysymyksen, josta et ole varma, ja päätät arvailla. Vaikka oikea vastaus ei aina ole ilmeinen, on yleensä helppo havaita ainakin yksi tai kaksi väärää vastausta, nostaa todennäköisyytesi saada kysymysoikeus 33 prosenttiin tai jopa 50 prosenttiin.

# 3: Älä jumitu vaikeissa kysymyksissä

Hyvä strategia on merkitä vaikeita kysymyksiä ja palata niihin myöhemmin. Ajoitus on ACT: n avain, koska sinulla on alle minuutti kysymystä kohden. Se tarkoittaa, että jos vietät viisi minuuttia kovaan kysymykseen, menetät mahdollisuuden työskennellä vielä viiden kysymyksen parissa, mikä voi vakavasti pisteet pisteet. Katso ACT-pituuden oppaastamme lisää vinkkejä itsesi tahdistamiseen.

# 4: Merkitse kysymykset, joista et ole varma

Kun harjoittelet, älä korjaa vain monivalintakysymyksiä ja tarkista pisteitäsi. Pikemminkin tähdellä kaikki kysymykset, joista et ollut varma. Tällä tavalla, kun korjaat vastauksesi, voit varmasti tutkia tämäntyyppisen kysymyksen ja nähdä, miksi kamppailit sen kanssa (vaikka saisit sen oikein).

sanamäärä yhteiselle sovellusesseelle

Jos keskityt vain vääriin vastauksiin, voit jättää joitain aukkoja täyttämättä. Muista, että tavoitteena ei ole opiskella ennen kuin saat suurimman osan vastauksista oikein - se on opiskella, kunnes olet varma, ettet saa yhtään kysymystä väärin.

# 5: Tunnista ja korjaa heikkoudet

Kun korjaat vastauksia ACT-käytännön kysymyksiin, älä käsittele vastausten selityksiä liian nopeasti. Sinun täytyy selvittää miksi sait väärän vastauksen sekä kuinka voit estää itsesi tekemästä tätä virhettä uudelleen. Pelkkä harjoituskysymysten poraus ymmärtämättä todellisia heikkouksiasi ei auta sinua parantamaan pisteitäsi.

Suosittelemme muistiinpanoja virheistäsi muistikirjaan. Tämä auttaa sinua seuraamaan sisällön heikkouksia ja ohjaamaan opiskelua.

# 6: Älä hikoile essee

ACT Writing -osio tai essee ei vaikuta yhdistettyihin pisteisiin. Joten jos 32-vuotiaiden saaminen on päätavoitteesi, älä viettää tonnia aikaa esseen harjoitteluun. Sinulla on vain 10 päivää, ja sinun on käytettävä niitä viisaasti!

Vaikka suosittelemme valmistautumista esseeseen jossain määrin (ehdotan, että luet ACT-esseen kirjoittamisen oppaamme), älä tuhlaa arvokkaita tunteja harjoitellessasi tätä osiota, kun sinulla on vielä suuria parannuksia muihin, tärkeämpiin osiin.

body_notebook

10 päivän ACT-opintosuunnitelma

Nyt kun olemme saaneet perusasiat tieltä, tässä on 10 päivän ACT-ennakkosuunnitelma, jonka avulla voit siirtyä 25: stä 32: een. Jälleen, muista, että tämä erittäin aikaa vievä suunnitelma. Jotta voit todella hyötyä siitä, sinun on tyhjennettävä aikataulu mahdollisimman paljon ja annettava itsellesi riittävästi aikaa opiskeluun.

Päivät 1–4: Täytä aukot sisällössä

Aika: 3-4 tuntia päivässä

Kun aloitat opiskelun, etusijalla on etsiä aiheita, joita et tiedä, ja oppia ne. Et voi odottaa saavansi 32: ta merkittävillä sisällön heikkouksilla. Olitpa kamppailussa tieteellisten tutkimusten tulkinnalla, tasogeometriakysymysten ratkaisemisella tai kielioppisääntöjen muistamisella, ensimmäinen askel on selvittää mitä ei tiedä ja hallitse se sitten.

Käytä harjoitustestisi tuloksia määrittääkseen mihin keskittyä näiden neljän ensimmäisen päivän aikana. Sinun tulisi sitten käyttää valmisteluohjelmaa, kirjoja ja / tai muuta oppimateriaalia keskittyäksesi aihealueisiin, joiden kanssa kamppailet eniten.

Keskity joka päivä yhteen ACT-osioon: Englanti, lukeminen, matematiikka tai luonnontieteet. Ota käytännön osiot ja käytä harjoituskysymyksiä, mutta älä huolehdi vielä kokeneiden tenttien suorittamisesta.

Esimerkiksi yllä oleva opiskelija A omisti yhden päivän jokaiselle osastolle, kun taas opiskelijan C pitäisi todennäköisesti viettää kaksi päivää matematiikassa ja kaksi päivää luonnontieteissä.

Ehdotettu aikajako

1-2 tuntia: Löydä heikkouksia osiosta. Täytä sisältöaukkosi esikirjoidesi ja online-resurssien avulla. Kun olet oppinut uuden sisällön, kysele itsellesi jokaisesta heikkoudesta.

Esimerkiksi, jos huomasit, että kaipaat aina aiheen / verbin sopimusta koskevia kysymyksiä englanninkielisestä osasta, lue ensin aihe / verbi -sopimus ja tee sitten käytännön ongelmia, jotka tietenkin kyselevät tästä aiheesta.

35 minuuttia-1 tunti: Ota täysi osa harjoitustestistä tiukasti ajoitettuna. Jos tahdistaminen on sinulle ongelma, kokeile tehdä yhdistelmä ajastamattomia osia, puolitoista osaa ja virallisesti ajastettuja osioita.

1 tunti: Tarkista harjoitustestin virheet ja varmista, että ymmärrät ne. Muista tehdä muistiinpanosi virheistäsi päiväkirjaasi! Tutki tarvittaessa muita sisällön heikkouksia.

Päivät 5-7: Ota ja tarkista harjoitustestit

Aika: 4-5 tuntia päivässä

Tänä aikana sinä suorittaa täysi harjoitustestin joka päivä (lukuun ottamatta Essee-osaa lopussa). Vaikka sinulla on vahvat osiot, kuten yllä oleva opiskelija C, tee harjoittelu joka tapauksessa, jotta voit tunnistaa kaikki typerät virheet, joihin sinulla on tapana tehdä, ja varmistaa, että pärjäät yhtä hyvin testipäivänä kuin käytännössä. Johdonmukaisuus on avain!

Testatessasi tähtikysymyksiä, joista et ole varma varmista, että palaat niihin korjauksen aikana, vaikka lopulta saat ne oikein.

Vietä aikaa sen jälkeen tunnistamaan virheesi ja selvittämään, miksi olet tehnyt ne. Älä vain poista vastausta ja sano: Voi, unohdin Pythagoraan lauseen, joten arvasin. ' Selvittää miksi et muista kaavaa ja sitten tee suunnitelma, jotta saat vastaavia kysymyksiä tulevaisuudessa.

Käy myös läpi tähdelläsi olevat kysymykset, vaikka saisit ne lopulta oikein. On tärkeää korjata kaikki itsepäinen sisällön aukot.

body_mindthegap

Ehdotettu aikajako

3 tuntia: Suorita täydellinen ACT-harjoitustesti (mieluiten virallinen) ilman Essee-osiota.

1-2 tuntia: Korjaa testi ja merkitse kaikki virheet huolellisesti muistikirjaasi. Selvitä, missä jäljellä olevat heikkoutesi ovat, ja tutki mahdollisia sisällön aukkoja.

kalan naisen piirteitä

Päivät 8-9: Tarkastele ja kohdista heikkouksia

Aika: 3-5 tuntia päivässä

Harjoitustesteissä suorituksesi perusteella teet nyt tarkempaa työtä alueilla, joilla sinulla on vielä heikkouksia. Tässä on joitain esimerkkejä siitä, mihin voit keskittyä valmistelussa:

 • Poraa alueita, joissa teet edelleen virheitä tai joissa on sisällön heikkouksia. Ehkä kamppailet matematiikan trigonometriakysymysten kanssa. Palaa tällöin takaisin oppimateriaaliin tarkastelemaan sisältöä, ennen kuin teet lisää käytännön kysymyksiä tällä alueella.
 • Tee enemmän harjoituksia, jos aika loppuu tai kamppailet tahdistuksen kanssa. Muista käyttää kelloa ja pitää silmällä kuinka paljon aikaa vietät jokaiseen kysymykseen.
 • Jos lyöt jatkuvasti 32, jatka kokokokeiden suorittamista ja arvioi ne. Tavoitteenasi on johdonmukaisuus, joten jatka harjoittelua, vaikka luulet olevasi valmis menemään.
 • Vietä jonkin aikaa esseen parissa. Jälleen essee ei vaikuta ACT: n kokonaispisteisiin, mutta et halua sen olevan erittäin matala verrattuna. Tutustu aloitusoppaaseen ACT-esseen kirjoittamisesta.

Päivä 10: Harjaa heikkouksia ja levätä

Aika: 1-2 tuntia

Et halua opiskella liian intensiivisesti testiä edeltävänä päivänä - se polttaa sinut ja aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä!

Tässä vaiheessa, on parasta tehdä harjoitteluongelmia heikoissa paikoissasi, tai yksi tai kaksi harjoitusosaa, jos työskentelet tahdistuksen parissa, mielesi lämpenemiseksi.

Se sanoi, muista myös keskittyä rentoutumiseen ja lepoon ennen testiä. Lukeavinkkimme valmistautumiseen edellisenä iltanaja testin aamu. Lisäksi,varmista, että et unohda mitään tärkeääkun menet ottamaan testiä!

body_dontforget.jpg

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.