23 Lääkärityypit ja mitä he tekevät

care-check-checkup-905874Lääketieteellinen koulu on pitkä prosessi, joka todella alkaa perustutkinnon suorittamisesta opiskeluaikana. Kandidaatin tutkinnon saamisen jälkeen kaikkien pyrkivien lääkäreiden on mentävä lääketieteelliseen kouluun neljän vuoden ajan ja suoritettava sitten vuoden harjoittelu ja kolmen tai neljän vuoden oleskelu. Se on paljon työtä, eikä se edes sisällä kaikkia uuvuttavia sovelluksia!

Lääkärit valitsevat lääketieteen erikoisalansa lääketieteen kolmannen vuoden aikana . Monet meistä tuntevat joitakin erityyppisiä lääkäreitä, koska olemme nähneet asiantuntijoita eri syistä, mutta emme ehkä ole yhtä tuttuja näiden asiantuntijoiden toiminnasta.

Harjoittelualueensa valitsemisen lisäksi lääkärit voivat myös erikoistua asuinpaikkansa jälkeen jatkamalla apurahaa. Esimerkiksi kirurgi voi erikoistua edelleen ortopediseen leikkaukseen tai onkologi voi erikoistua tietyntyyppiseen syöpään. Vaikka meillä ei ole jokaisen asiantuntijan erittelyä, löydät alla olevan luettelon yleisimmistä lääkäreistä, jotka voivat toimia vertailukohtana tulevaa erikoisalaa tutkittaessa.

23 Lääkärityypit

Lääketieteen ala kasvaa nopeasti väestömme ikääntyessä ja kasvaa nopeasti. Yleensä ottaen, lääkäreiden ja kirurgien työpaikkojen odotetaan kasvavan 13% vuoteen 2026 mennessä , joka on nopeampi kuin koko työpaikan kansallinen keskiarvo. Tämä luettelo on keskipalkan järjestyksessä. Muista, että palkat ja työpaikkojen kasvuennusteet eivät ole tarkkoja.

Jalkaterapeutti

Jalkalääkärit ovat alan asiantuntijoita jalkoja ja alaraajoja . He hoitavat ja hallitsevat kipua ja sairauksia sekä vammoja auttaakseen ihmisiä pysymään aktiivisina ja kivuttomina. Paljon yleisiä ongelmia voivat hoitaa jalkaterapeutit, kuten bunions. Ne voivat myös auttaa jatkuvissa ongelmissa tai vammoissa.

Keskipalkka: 148 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 14% 10 vuoden aikana (2014)

Yleislääkäri

Yleislääkäri on koulutettu tarjoamaan terveydenhuoltoa minkä tahansa sukupuolen tai ikäisille potilaille. Yleislääkärit työskentelevät usein perusterveydenhuollon lääkäreinä (PCP), tapaavat potilaitaan säännöllisesti ja tuntevat heidän lääketieteellisen taustansa. Useimmat ihmiset näkevät (tai pitäisi) nähdä PCP: n vähintään kerran vuodessa. Kun epäilet jotain muuta tapahtuvan, ensimmäinen pysäkki on PCP koska he ovat vastuussa yleisestä hoidostasi ja hyvinvoinnistasi. He voivat sitten ohjata sinut oikealle asiantuntijalle.

Keskipalkka: 195 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 14% 10 vuoden aikana (2016)

hoito-tarkastus-tarkastus-1516648 (1)

Lastenlääkäri

Lastenlääkäri on lääkäri, joka on erikoistunut lapsilääketieteeseen tai alle 18 -vuotiaat. Jotkut lastenlääkärit tapaavat potilaitaan 21. vuoteen asti. Lastenlääkärit valvovat vauvojen ja lasten terveyttä ja kehitystä. He antavat rokotteita. seurata lapsen kasvua ja olla ensimmäinen kontakti, kun lapsi on sairas.

Keskipalkka: 212 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 10% 10 vuoden aikana (2014)

Endokrinologi

Endokrinologit ovat erikoistuneet rauhasiin ja kaikkiin niiden tuottamiin hormoneihin. Endokrinologit hoitavat yleisesti diabetesta, kilpirauhasen toimintahäiriöitä ja lisääntymisterveyttä. Saatat nähdä endokrinologin mistä tahansa edellä mainituista asioista, ja PCP lähettää sinulle yleensä lähetteen, jos ilmoitat oireista tai veritöissäsi on eroja. Jotkut endokrinologit keskittyvät erityisesti yhteen kehon alueeseen . Esimerkiksi lisääntymisendokrinologit keskittyvät lisääntymisjärjestelmään, ja ihmiset työskentelevät usein näiden lääkäreiden kanssa etsiessään hedelmällisyyshoitoja.

Keskipalkka: 212 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 14% 10 vuoden aikana (2014)

Neurologi

Neurologi keskittyy hermojen ja hermoston anatomiaan, toimintoihin ja häiriöihin. Neurologit työskentelevät ihmisten kanssa, joilla on ollut aivohalvauksia ja joilla on hermoston rappeuttavia sairauksia, kuten multippeliskleroosi. Jos kognitiivisten toimintojen moottori on menetetty, sinut voidaan ohjata neurologille.

Keskipalkka: 244 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 14% 10 vuoden aikana (2014)

Reumatologi

Reumatologi on nivelten, lihasten ja luiden sisätautien erikoislääkäri. Toinen luettelossamme oleva asiantuntija, ortopedi, työskentelee myös nivelten, lihasten ja luiden kanssa, mutta reumatologi on ainutlaatuinen, koska he keskittyvät ongelman alkuperään ja kehon yleiseen liikkeeseen ja terveyteen. Ortopedit keskittyvät yleensä akuutteihin kivun ja vammojen alueisiin. Kerromme lisää ortopedeista myöhemmin. Yksi tärkeimmistä syistä nähdä reumatologi on niveltulehdus, mutta he työskentelevät myös potilaiden kanssa, joilla on jännetulehdus, lupus, kihti ja paljon muuta, kroonisen kivun hallitsemiseksi.

Keskipalkka: 257 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 15% 10 vuoden aikana (2016)

Allergologi/immunologi

Allergisti/immunologi on koulutettu hoitamaan allergioita ja immuunijärjestelmän sairauksia, kuten astmaa. Jos allergioita ei voida hoitaa käsikauppalääkkeillä, saatat nähdä allergologin. Voit myös mennä allergologille/immunologille, jos tarvitset jatkuvaa tukea autoimmuunisairauden, kuten keliakian, hoidossa.

Keskipalkka: 272 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 14,9% 10 vuoden aikana (2014)

Psykiatri

Psykiatrit keskittyvät yksinomaan mielenterveyteen. Voit käydä psykiatrin vastaanotolla, jos uskot, että sinulla on mielenterveyden oireita. Ihmiset etsivät yleensä psykiatreja itse, mutta jotkut PCP: t lisäävät nyt mielenterveystarkastuksia vuosittaisiin tarkastuksiin ja voivat tarjota lähetteen. Psykiatrit voivat erikoistua useampaan kuin yhteen mielisairauteen, ja he voivat myös erikoistua päihteiden hoitoon. Psykiatrit voivat epävirallisesti erikoistua tietyissä ikäryhmissä, vaikka jotkut epävirallisesti haluavat työskennellä eri ikäisten ja erilaisten sairauksien parissa, kun he saavat kokemusta potilaista.

Keskipalkka: 273 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 11% 10 vuoden aikana (2016)

Nefrologi

Nefrologia on erikoisala, joka keskittyy munuaissairauksiin. Nefrologit käsittelevät munuaisten vajaatoimintaa ja vakavia kroonisia sairauksia. Jos PCP epäilee, että sinulla on munuaisspesifinen sairaus, he ohjaavat sinut nefrologille.

Keskipalkka: 294 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 15% 10 vuoden aikana (2016)

OB / GYN

Synnytyslääkäri/gynekologi, tämä otsikko lyhennetään yleensä OB/GYN: ksi . Gynekologit ovat erikoistuneet naisten lisääntymiselinten sairauksiin ja synnytykset erikoistuvat raskauteen ja synnytykseen. Lääkärit ovat usein erikoistuneet molempiin, jotta he voivat auttaa potilaita täydellisellä lisääntymislääkkeellä. Yleisiä syitä käydä OB/GYN: ssä ovat: etsit ehkäisymenetelmää, sinulla on epäsäännöllisten kuukautisten oireita tai lantion kipua tai etsit synnytystä. On myös suositeltavaa, että potilaat, joilla on naisen lisääntymiselimiä, käyvät OB/GYN -tutkimuksessa kerran vuodessa.

Keskipalkka: 300 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 16% 10 vuoden aikana (2016)

Keuhkolääkäri

Keuhkolääkärit keskittyvät hengityselimiin - keuhkoihin, hengitysteihin ja hengityslihaksiin. PCP lähettää sinut keuhkolääkärille, jos sinulla on hengitystieinfektio tai krooninen sairaus, kuten keuhkoahtaumatauti tai uniapnea.

Keskipalkka: 312 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 18% 10 vuoden aikana (2012)

Kirurgi

Kirurgin ensisijainen tehtävä on suorittaa leikkaus. He analysoivat potilaan terveyttä ja historiaa ja laativat leikkaussuunnitelman, jossa potilaan turvallisuus ja toipuminen asetetaan etusijalle. He koordinoivat myös muuta leikkaukseen osallistuvaa henkilökuntaa ja työskentelevät muiden lääkäreiden kanssa leikkauksen jälkeen.

Saatat nähdä kirurgin monista syistä. Leikkaukset suunnitellaan yleensä etukäteen, paitsi hätäleikkauksia. Leikkaukset voivat olla suuria tai pieniä, ja niiden toipumisaika vaihtelee. Kirurgit voivat erikoistua monille lääketieteen aloille. Yleisiä erikoisaloja ovat sydänkirurgit, ortopediset kirurgit ja hätäkirurgit .

Keskipalkka: 322 000 dollaria

Huomautus: Erikoiskirurgit voivat ansaita enemmän kuin yleiskirurgit

Työpaikkojen kasvu: 20% 10 vuoden aikana (2014)

care-connection-device-1282308

Hätälääkäri

Hätälääkärit koulutetaan lääkäreiksi, ja he käyvät sitten lisäkoulutusta hallitakseen taitojaan akuutin sairauden ja vamman diagnosoinnissa. Näet päivystyslääkärin, jos sinulla on hätätilanne, ja sairaalan päivystyksessä. Lääketieteen ammattilaiset arvioivat tilan selvittääkseen hätätilanteen välittömyyden ja sitten lääkärit diagnosoivat, määräävät hoidon ja päättävät, onko potilas jouduttava sairaalaan.

Keskipalkka: 350 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 14% 10 vuoden aikana (2016)

Silmälääkäri

Silmälääkäri on eräänlainen silmälääkäri, joka on koulutettu ja sertifioitu tarjoamaan silmähoitoa ja suorittamaan suun leikkausta. Näet silmälääkärin, jos PCP tai optikko epäilee, että sinulla on vakavampi silmäsairaus tai saatat tarvita leikkausta. Jotkut ihmiset haluavat käydä silmälääkäreillä myös vuotuisissa silmätutkimuksissa.

Keskipalkka: 357 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 13% 10 vuoden aikana (2016)

miten valmistautua lakikouluun

Onkologi

Onkologit ovat lääkäreitä, jotka käsittelevät syövän ehkäisyä, diagnoosia ja hoitoa. Näet onkologin, jos tavallinen lääkäri epäilee, että sinulla on syöpä. Onkologisi määrää testejä, vahvistaa, diagnosoi ja laittaa syövän. He myös kehittävät ja valvovat hoitosuunnitelmasi. Monet muut ihmiset osallistuvat syövän hoitoryhmään, mutta onkologi on tämän ryhmän johtaja .

Onkologeilla on laaja valikoima erikoisuuksia, ja lähes kaikki heistä ovat erikoistuneet edelleen onkologikoulutuksensa jälkeen. Onkologit voivat erikoistua useimpiin syöpätyyppeihin.

Keskipalkka: 363 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 18% vuoteen 2022 mennessä

Urologi

Urologi on erikoistunut virtsateiden toimintaan ja hoitoon. Jos PCP: n mielestä sinulla on virtsataudin oireita, kuten liiallinen virtsaaminen, he ohjaavat sinut urologille. Urologit työskentelevät usein muiden lääkäreiden kanssa sairauksien hoitamiseksi; esimerkiksi urologi voi osallistua virtsarakon syövän eturauhasen hoitoon onkologin rinnalla.

Keskipalkka: 373 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 15% 10 vuoden aikana (2016)

Nenä- ja kurkkutautilääkäri

Korva-, nenä- ja kurkkutautia kutsutaan usein nenä- ja kurkkutaudeiksi. ENT: t toimivat korvan, nenän ja kurkun sairauksien kanssa, joten lempinimi. Saatat nähdä ENT infektioita tai kroonisia ongelmia, kuten poikkeava väliseinä.

Keskipalkka: 383 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 14% 10 vuoden aikana (2016)

Nukutuslääkäri

Anestesiologit ovat kipulääkkeitä. He valvovat kipulääkkeitä ja antavat niitä leikkausten aikana; tunnemme enimmäkseen anestesiologit niiksi, jotka 'laittavat meidät nukkumaan' leikkausta varten ja antavat laajan valikoiman kipulääkkeitä. Vaikka et todennäköisesti näe anestesiologia sairaalan ulkopuolella, työskentelet yhden kanssa ennen ja jälkeen leikkauksen varmistaaksesi, että sinulla ei ole kipua ja kehosi on terve. Jotkut anestesiologit työskentelevät potilaiden kanssa kroonisen kivun ylläpitämisessä, ja toiset ovat erikoistuneet eri lääketieteen aloille, kuten lastentautiin tai synnytykseen.

Keskipalkka: 386 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 15% 10 vuoden aikana (2016)

Ihotautilääkäri

Ihotautilääkäri on ihoon erikoistunut lääkäri. Ihotautilääkärit hoitavat kroonista ja lyhytaikaista, mukaan lukien syöpä, psoriaasi ja akne. Perusterveydenhuollon lääkäri ohjaa sinut ihotautilääkärille, jos ihosairaus on heidän ymmärryksensä ulkopuolella tai jos he tarvitsevat enemmän hoitoa.

Keskipalkka: 392 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 14% 10 vuoden aikana (2014)

Radiologi

Radiologit ovat erikoistuneet sairauksien diagnosointi ja hoito lääketieteellisen kuvantamisen avulla . Radiologit työskentelevät MRI-, CT-, röntgen- ja PET-skannausten kanssa. He voivat päättää, mitkä testit suorittaa, valvoa testejä ja tarkistaa ne diagnoosin tekemiseksi. Radiologit tekevät usein yhteistyötä muiden hoitopalvelujen tarjoajien kanssa. jos esimerkiksi tulit päivystykseen pään vamman kanssa, näet ensiavun, radiologin ja mahdolliset muut sairauden diagnoosin ja laajuuden mukaan.

Radiologit ovat erikoistuneet diagnosoimiinsa sairauksiin, kuten säteilyonkologiaan. He voivat myös erikoistua interventio- tai diagnostiseen radiologiaan, ja he voivat auttaa diagnooseissa ja hoitosuunnitelmissa erikoisalansa mukaan.

Keskipalkka: 401 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 18% 10 vuoden aikana (2013)

Gastroenterologi

Gastroenterologi on lääkäri, joka hoitaa maha -suolikanavan ja maksan sairauksien hoitoa. Pysyvät oireet, kuten vatsakipu, närästys ja ripuli, voivat lähettää sinut gastroenterologille.

Keskipalkka: 408 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 18% 10 vuoden aikana (2012)

Kardiologi

Kardiologit hoitavat ja diagnosoivat sydän- ja verisuoniongelmia. Kardiologit keskittyvät ennaltaehkäisevään hoitoon , kun taas sydänkirurgi vastaa leikkauksesta.

Yleensä perusterveydenhuollon lääkäri lähettää potilaan kardiologille, jos PCP epäilee, että sydämessä ja sydän- ja verisuonijärjestelmässä on jotain vikaa. Kardiologi voi sitten suorittaa testejä ja päättää hoitosuunnitelmasta. Jotkut osa-alueet sisältävät invasiivisia tai ei-invasiivisia kardiologeja. Invasiivinen tarkoittaa, että he suorittavat sisäisiä testejä, kun taas ei -invasiiviset kardiologit suorittavat vain ulkoisia testejä, kuten ekokardiogrammeja.

Keskipalkka: 423 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 20% 10 vuoden aikana (2015)

Ortopedi

Ortopediset lääkärit hoitavat tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. He työskentelevät usein vammojen, kuten murtuneiden luiden, repeytyneiden nivelsiteiden jne., Kanssa. Ortopedit voivat myös hoitaa kroonisia lonkka-, selkä- ja niskaongelmia sekä niveltulehdusta.

Näet todennäköisimmin ortopedin, jos olet saanut vamman. Jotkut vammat paranevat itsestään, mutta ortopedin on tarkasteltava vammoja, jotka aiheuttavat vakavaa kipua ja heikentävät huomattavasti liikkuvuutta.

Keskipalkka: 497 000 dollaria

Työpaikkojen kasvu: 14% 10 vuoden aikana (2016)

työpöytä-lääkäri-terveys-48604

Kuinka valita lääketieteen erikoisala

Olemme kuvailleet yleisimpiä lääkäreitä, mutta miten valitset itsellesi sopivan?

Ymmärrä, miksi erikoisuudellasi on merkitystä

Epäilemättä lääketieteen erikoisalan valinta on valtava päätös, koska lääkäreitä on monenlaisia. Sinun on otettava huomioon kiinnostuksesi ja tavoitteesi, kun olet lääkäri. Jotkut opiskelijat pyrkivät erikoistumaan alueelle, jolla ei ole lääkäreitä, tai työskentelevät tiettyä syytä kohti.

Toiset haluavat erikoistua johonkin, mikä heitä kiinnostaa, ja jatkaa työskentelyä tutkimusalueilla. Erikoisuutesi valitseminen aiheuttaa paljon paineita, koska intensiivinen ja erityinen koulutus vaikeuttaa vaihtamista, jos muutat mieltäsi. Onneksi käytettävissä on resursseja tämän päätöksen tekemiseen, ja valmistautuminen etukäteen voi auttaa sinua tekemään älykkäitä päätöksiä lääketieteen urasi kannalta.

Tutustu eri vaihtoehtoihin

Useimmat lääketieteelliset koulut tarjoavat varjo- ja harjoitteluohjelmia. Saattaa olla hyödyllistä tarkastella jopa varjoa ja harjoittelua, kun olet lääkäri, joten sinulla on aikaa kokeilla erilaisia ​​asioita nähdäksesi, pidätkö niistä. Jotkut opiskelijat alkavat varjostella jopa yläkoululaisina.

Varjo auttaa myös ymmärtämään alan lääkäreiden kulttuuria, tapaamiasi potilaita ja mahdollisia henkisiä ja emotionaalisia vaurioita. Jotkut erikoisalat käsittelevät suoraan haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä ja elämän ja kuoleman tilanteita, joten sinun on oltava valmis.

Harkitse muita tekijöitä

On myös tärkeää ottaa huomioon kehittämäsi taidot, kun valitset millaista lääkäriä haluat. Olet ehkä erittäin kiinnostunut sydänkirurgiasta, mutta pärjäsit paremmin urologiaan liittyvillä kursseilla. Koska aiot harjoittaa erikoistumistasi monta vuotta, sinun on varmistettava, että pidät sitä palkitsevana ja haastavana.

Sinun on myös pidettävä mielessä vähintään yksi vara -erikoisuus. Jotkut kentät ovat kilpailukykyisempiä, ja koska erikoistumisprosessi perustuu täsmäytykseen, et välttämättä sovi haluamaasi erikoisalaan. On parasta varmistaa, että sinulla on vähintään kaksi erikoisalaa, joista olet erittäin innostunut ja jotka olisivat yhtä tyytyväisiä.

Residenssit haetaan hakuprosessin, kuten työn, kautta, joten sinun on varmistettava, että ansioluettelosi on räätälöity kyseisille erikoisalaille. On hyvä aloittaa ajatteleminen aikaisin, jotta voit päättää, sopiiko se sinulle, ja sinulla on aikaa rakentaa vahva sovellus tälle alalle.

Professorit ja lääkärit voivat auttaa sinua. He saattavat nähdä jotain, mitä olet unohtanut, kuten että pärjäät lasten kanssa tai olet intohimoisesti rokotuksesta tai immunologiasta. Koska he jo harjoittelevat ja opettavat, he ovat olennainen osa auttaa sinua oppimaan erityyppisistä lääkäreistä ja missä näet itsesi.

Lääkäriksi tuleminen on pitkä matka, täynnä vaikeita päätöksiä, jotka vaikuttavat tulevaisuuteesi. Monet pyrkivät lääkärit ovat pohtineet lääkäriksi tuloaan nuoresta lähtien ja ovat valmiita hyppäämään eteenpäin täysillä. Muista, että lääkäri ei ole tärkeä vain sinulle, vaan myös tuleville potilaillesi. Muista luottaa neuvonantajiin ja suolistoosi näitä päätöksiä tehdessäsi, jotta urasi lääkärinä on kaikki sellainen, josta olet haaveillut ja tiedät tekeväsi parhaasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 SAT Passport to Advanced Math -strategiaa

Etkö ole varma, mitä odottaa Passportista Advanced Math kysymyksiin SAT Mathista? Täydellinen oppaamme selittää, mitä he kattavat ja miten hyökätä heitä vastaan.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Occidental College pääsyvaatimukset

Whittier College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

Lawrencen yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua Pre-Med-lukioon

Haluatko aloittaa varhaisessa vaiheessa pre-med-vaatimukset? Opi valmistautumaan lukion alussa alkavan lääketieteellisen koulun tiukkuuteen.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kaikki saatavilla olevat IB Economics -paperit: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Economicsin aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki HL- ja SL -aikaisemmat paperit, joita voimme löytää tästä luettelosta. Käytä näitä testejä valmistautuaksesi oikeaan IB -testiin.

University of the District of Columbia Pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Xavier University ACT -pisteet ja GPA

Ivy League -sijoitukset: Mitä ne todella tarkoittavat?

Mietitkö, mitkä ovat Ivy-liigan parhaat koulut? Tässä oppaassa luokitellaan korkeakoulu ja selitetään, miten he vertailevat ja miten valita paras sinulle.

Assonanssin ymmärtäminen: 6 esimerkkiä, analysoitu

Mikä on assonanssi? Opi assonanssimääritelmä ja tutustu esimerkkeihin eri tavoista, joita sitä voidaan käyttää runoudessa ja proosassa.

12 parasta luovien kirjoitusten korkeakoulua ja ohjelmaa

Etsitkö maan parhaita luovien kirjoitusten korkeakouluja? Katso 12 suosituinta luetteloa luovien kirjoitusten pääaineista ja ohjelmista.

College GPA -vaatimukset: Mitä tarvitset päästäksesi sisään?

Mietitkö korkeakoulujen GPA-vaatimuksia? Tässä artikkelissa selitetään, mitä he ovat ja kuinka varmistaa, että arvosanat tekevät leikkauksen.

Havaijin Tyynenmeren yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo: Etelä -Carolinan korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Etelä -Carolinassa? Meillä on täydellinen luettelo Etelä -Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus: tulevatko ne yhteen?

Tulevatko Syöpä ja Vaaka toimeen? Täydellinen opas Vaaka-syöpä-yhteensopivuudesta katkaisee, miten tämä pari liittyy.

Butlerin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Lewis & Clark Collegen pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset