23 SAT-vinkkiä, joita sinun on käytettävä

feature_20SATTips.jpg

Opiskelu SAT: lle on iso yritys, etkä ehkä tiedä mistä aloittaa. Hyvä tapa saada itsesi vaihteeseen on oppia testin rakenteesta ja erilaisista tavoista, joilla voit mukauttaa strategiasi kunkin osion parantamiseksi. Tässä artikkelissa annan sinulle kattavan luettelon 23 parhaasta vinkistä (jaoteltuina osioihin), joita sinun pitäisi käyttää saadaksesi parhaat tulokset SAT: lla.

SAT-tutkimuksen yleiset vinkit

Vinkki 1: Poista 3 väärää vastausta

Tärkein SAT: n muistettava sääntö on se kullekin kysymykselle on vain yksi oikea vastaus, ja sinun pitäisi pystyä poistamaan kaikki muut. Tämä tarkoittaa, että testisi ykkösstrategia on eliminointiprosessi. Jos kamppailet kysymyksen kanssa, yritä löytää syyt sulkea pois suurin osa vastauksista sen sijaan, että tietyt vaihtoehdot voisivat toimia.ap calc ab monivalintakysymyksiä

Opi olemaan erittäin nirso siitä, mitkä vastaukset poistetaan. Tämä pätee erityisesti lukemiseen ja kirjoittamiseen. Jos kysymys näyttää subjektiiviselta, muistuta jatkuvasti, että se on harhaa. Kaikki väärät valinnat ovat virheellisiä hyvästä syystä, ja sinun tehtäväsi on löytää nämä syyt, kunnes kavennat vastauksesi yhteen mahdollisuuteen.

Vinkki 2: Ymmärrä aina virheesi

Tämä on elintärkeää, jos haluat nähdä dramaattisia parannuksia. Jos ymmärrät jokaisen harjoituskysymyksissä tekemäsi virheen, miksi teit sen ja mitä aiot tehdä välttääksesi sen tulevaisuudessa, sinulle taataan käytännössä hyvä pistemäärä testissä.

Virheet jakautuvat yleensä yhteen neljästä luokasta:

# 1: Sisällön heikkous
# 2: Aikapaine
# 3: Kysymysten ymmärtämistä koskeva ongelma
# 4: Huolimaton virhe

Kun olet suorittanut harjoituskokeen, luetteloi kaikki kysymykset, joihin vastaat väärin, jotta voit työskennellä virhemallien havaitsemisessa. Vastasitko jatkuvasti tietyntyyppiseen matematiikkakysymykseen väärin (sisällön heikkous)? Puuttuiko sinusta sanoja paitsi tai vähiten (huolimaton virhe) kysymyksissä? Kaipasitko jatkuvasti jaksojen lopussa olevia kysymyksiä (aikapaine)?

Riippumatta ongelmistasi, sinun on ymmärrettävä ne kokonaan, jotta voit korjata ongelmat ja nähdä positiivisia muutoksia pisteissäsi!

SAT-lukuvinkkejä

Vinkki 3: Kiinnitä huomiota konnotointiin ja kontekstiin

Tämä vinkki on kriittinen, kun vastaat lukemisen osion koviin kysymyksiin. Etsi sanoja, jotka viittaavat positiiviseen tai negatiiviseen merkitykseen kohdassa, johon kysymys viittaa. Tämä voi auttaa sinua poistamaan ainakin pari valintaa, vaikka sinulla ei olisi aavistustakaan, mikä jäljellä olevista vaihtoehdoista on oikea.

Konteksti on myös erittäin tärkeä! Älä katso vain tarkkaa riviä, johon kysymyksessä viitataan, vaan myös sen ympärillä olevia lauseita. Etsi kontrastisanoja, kuten kuitenkin, eikä edelleen. Sinun tulisi myös kiinnittää huomiota voimakkaisiin adjektiiveihin, jotka voivat auttaa sinua määrittämään merkityksen.

body_connotation.jpg Positiivinen tai negatiivinen merkitys - sinä päätät. Myös kenelle, joka on tehnyt tämän kuvan: Luulen, että tiedämme mitä peukalot ylös ja peukalot merkitsevät. Kasvot ovat ylimitoitettuja.

Vinkki 4: Käytä Etsi todisteisiin liittyviä kysymyksiä eduksi

Uudessa SAT: ssa on kysymyksiä, jotka vaativat sinua valitsemaan otteen katkelmasta, joka on paras todiste vastauksellesi edelliseen kysymykseen. Nämä uudet kysymykset voivat auttaa sinua valtavasti tunnistamaan virheitä ja selvittämään epäselvyyksiä.

Oletetaan esimerkiksi, että olet valinnut kaksi vastausta, jotka mielestäsi voivat olla oikeita lukukysymykseen. Jos seuraava kysymys pyytää sinua selvittämään vastauksellesi parhaat todisteet, voit lukea kaikki vaihtoehdot, jotka todisteiden löytäminen-kysymys antaa sinulle ja nähdä, mikä valinta yhdistää suorimmin toisen edelliseen kysymykseen antamastasi vastauksesta. Lähes jokaisessa tapauksessa tulee olemaan täysin selvää, mikä näistä kahdesta vaihtoehdosta on oikea, koska vain sillä on vastaava määrä suoraa näyttöä, joka on piilotettu johonkin todistuskysymyksen vastausvaihtoehtoihin.

Vinkki 5: Lue kohdat strategisesti

Yritä naulata hyvä SAT: n läpikäyntistrategia ennen testipäivää. Tämä säästää aikaa ja stressiä myöhemmin. On olemassa muutama menetelmä, joita voit käyttää riippuen siitä, kuinka mukava olet kokeeseen ja missä olet lukutaitoissasi.

Tapa 1: Skannaa Passage ensin

Tätä menetelmää haluaisin suositella eniten. Voit saada käsityksen pääkohdan pääideasta tuhlaamatta liikaa aikaa lukemalla sitä tarkasti. Kuori tehokkaasti, vain lue jokaisen rungon kappaleen johdantokappale, loppukappale sekä ensimmäinen ja viimeinen virke.

Vastaa ensin pääidean kysymyksiin kun taas katkelman yleiskohta on vielä tuore mielessäsi. Sitten voit lukea tietyt kohdat tarkemmin tarpeen mukaan vastaamaan pienempiin yksityiskohtiin liittyviin kysymyksiin.

Tapa 2: Ohita suoraan kysymyksiin

Koska SAT antaa sinulle rivinumerot lukemista koskeviin kysymyksiin, ohittaa käytävän kokonaan voi olla tehokas alkustrategia. Jos teet tämän, sinun pitäisi vastaa ensin kysymyksiin pienistä yksityiskohdista, joten päädyt lukemaan vähän kohtaa vastaamalla kysymyksiin. Sitten, kun siirryt myöhemmin pääideakysymyksiin, sinulla on jo vankka käsitys koko kohdan sanomasta.

Tapa 3: Lue kohta kokonaisuudessaan

Jos olet sekä nopea että perusteellinen lukija, saatat pystyä vetämään tämän pois ongelmitta. Varmista vain, että se ei hidasta sinua. Uudesta SAT: sta on enemmän luettavaa, joten tämä strategia voi olla vähemmän toteutettavissa kuin aiemmin.

Jos luet tällä tavalla ja huomaat, että voit säästää muutaman minuutin (etkä menetä yhtään pistettä) jollakin muulla tavalla, sinun pitäisi tehdä se sen sijaan. On aina parempi saada ylimääräistä aikaa lopussa, jotta voit tarkistaa vastauksesi vielä kerran!

kenen kanssa oinas sopii parhaiten yhteen

Vinkki 6: Älä ohita Passage-esittelyjä

SAT: n jokaisen osan alussa on pieni kursivoitu osa, joka antaa sinulle hieman kontekstia kohdasta ja sen kirjoittajasta. Tämä esittelyosa sisältää arvokasta tietoa, ja jos ohitat sen, voit menettää helpot kohdat.

Ainakin kappaleiden esittelyt antavat sinulle kontekstin siitä, mitä aiot lukea, joten et ole liian hämmentynyt siitä, kuka kuka tai missä kohta on asetettu. Vaikka hyökkäystapa SAT-reittien kohdalla on siirtyä suoraan kysymyksiin, sinun tulee silti lukea kursivoitu intro ennen kuin teet mitään muuta.

Vinkki 7: Kiinnitä huomiota kappaleisiin

Jos haluat säilyttää tietoja lukiessasi SAT: n osia, paras tapa tehdä se on pakota itsesi tarttumaan materiaaliin. Kohtele tätä oppimiskokemuksena, ei työtehtävänä, ja sinun on paljon helpompaa muistaa, mitä kappaleessa tapahtui. Jos aivosi ovat wow-tilassa, mielenkiintoisessa tilassa blah, blah, täytyy vain päästä kysymystilaan, sinulla on miellyttävämpi kokemus testistä ja parempi aika vastata kysymyksiin kokonaisuutena.

Vinkki 8: Etsi suoraa näyttöä

Vaikka kysymykset SAT-lukemisesta saattavat joskus tuntua subjektiivisilta, todellisuus on se sinun pitäisi aina pystyä löytämään suoraa näyttöä viitteestäsi tai kaaviosta, joka tukee vastauksiasi.

Jopa päättelykysymykset, joissa sinua pyydetään katsomaan osan kirjaimellisten tosiasioiden ulkopuolelle, tuetaan loogisilla johtopäätöksillä, jotka voidaan tehdä esitetystä todisteesta. Etenkin johtopäätöksiä varten saatat päätyä katsomaan kysymyksessä mainitun lauseen yli löytääksesi tarvitsemasi todisteet. Mutta todisteet ovat aina siellä jonnekin!

Jos harkitset vastauksen valitsemista, joka näyttää olevan oikea, mutta et löydä mitään todisteita siitä, pidä kiinni. Kaikkien vastausten, joita ei voida varmuuskopioida kohdalla olevilla tiedoilla, on oltava virheellisiä.

body_sherlockholmes.png U SAT: ssa irl

SAT-matematiikkavinkit

Vinkki 9: Keskity ensin sisällön aukkojen täyttämiseen

Jos sinulla on ongelmia matematiikan perustaitojen kanssa, sillä ei ole väliä kuinka monta harjoitat SAT-kysymystä - sinun on korjattava nämä osa-aukot ennen kuin voit parantaa SAT-matematiikkapisteitäsi.

Jos huomaat puuttuvan SAT Math -kysymyksiä, koska olet epämukava tietyllä sisältöalueella, korjaa sisällön heikkoudet ennen kuin teet mitään muuta. Tämä on nopein tapa parantaa pisteitäsi dramaattisesti. Voit siirtyä täältä korjaamaan muun tyyppisiä virheitä, jotka ovat enemmän pintatasoa (kuten virheellisten kysymysten lukeminen tai perushuolimattomuus).

Vinkki 10: Ratkaise vastaamatta jääneet kysymykset ennen vastausten selitysten tarkastelua

Tämä on paras tapa varmistaa, että ymmärrät todella, kuinka ratkaise kysymykset, jotka olet ensin sekoittanut Matematiikka-osioon. Yksi asia on lukea vastauksen selitys ja sanoa, tietysti, niin ratkaiset sen, mutta on täysin eri asia selvittää ongelma itse.

Prosessi pysyy mielessäsi paljon paremmin, jos käydään läpi sen sijaan, että vain lukisit siitä. Katso, minkä oikean vastauksen tulisi olla, ja yritä päästä sinne itse, ennen kuin luet selityksen.

Vinkki 11: Alleviivaa kysymyksen tärkeimmät osat

Käytä tätä vinkkiä matematiikkaosassa, jos sinulla on puuttunut kysymyksiä ratkaisemalla vahingossa väärä arvo. Korosta mitä tarvitset löytää kysymyksessä, jotta et sekaannu laskentaprosessin aikana.

Joskus matematiikkakysymykset pyytävät sinua ratkaisemaan arvon, joka edellyttää ratkaisua jollekin muulle matkan varrella. Se, että jokin muu on usein yksi virheellisistä vastausvaihtoehdoista (vaikka tällainen hankala väärän vastauksen valinta ei todennäköisesti näy uudessa SAT: ssa). Monet opiskelijat valitsevat vahingossa temppuvastausvalinnan, koska he menettävät arvonsa, jonka alun perin heidän piti löytää. Voit välttää tämän korostamalla kysymyksen asiaankuuluvia osia keskittymisesi säilyttämiseksi.

Vinkki 12: Muista kaavat

Vaikka SAT-matematiikkaosassa on luettelo kaavoista, menetät aikaa ja vauhtia kääntymällä jatkuvasti takaisin niihin viitataksesi. Se on parasta anna kaikki kaavat muistiin etukäteen. Katso artikkeli kaavoista, jotka sinun on tiedettävä SAT Math -osiosta varmistaaksesi, että olet valmis.

body_calculator.jpg Voit käyttää laskinta puolessa Math-osassa, mutta jos et tiedä kaavoja, siitä ei ole paljon apua.

SAT-kirjoitusvinkkejä

Vinkki 13: Muista kielioppisäännöt

SAT Writing -osiossa on erityinen standardoitu lähestymistapa kielioppiin, joten sekaannusten vähentämiseksi on hyödyllistä muistaa säännöt. Vaikka luulet olevasi aika hyvä kieliopissa, ei aina riitä mennä vain sen mukaan, mikä 'näyttää sinulle oikealta'.

Jos et ole tottunut joihinkin SAT: ssa testattuihin arkaaisempiin kielioppisääntöihin, muista ne muistaa. Tämä estää sinua valitsemasta vahingossa lauseita, joissa on virheitä SAT: n virallisten kieliopiohjeiden mukaisesti. Tässä artikkelissa on katsaus kaikkiin kielioppisääntöihin, jotka näet SAT: ssa!

Vinkki 14: Ole varovainen ilman muutoksia

Jos huomaat, että vastaat EI MUUTA moniin kysymyksiin Kirjoittaminen-osiossa, sinun on palattava takaisin ja tarkistettava vastauksesi. EI MUUTOS on vastaus vain 25 prosenttiin tai vähemmän kysymyksiin, jos se on vaihtoehto. Jos valitset sen enemmän, saatat puuttua jotain. Muista tarkistaa se uudelleen ennen sitoutumista.

Kääntöpuolella ei myöskään pitäisi olla liian huolissaan siitä, että valitset EI MUUTOS. Se on väistämättä oikea vastaus muutaman kerran, joten älä tartu liian kiinni itsesi toisesta arvaamisesta.

Vinkki 15: Selaa kappale ennen vastaamista retoriikkakysymyksiin

Toisin kuin kieliopikysymyksissä, jotka edellyttävät vain parin lauseen lukemista oikean vastauksen saamiseksi, retoriikkakysymykset haastavat sinut tutkimaan kokonaisia ​​kappaleita tai koko kohtaa oikean vastauksen löytämiseksi. Esimerkkejä retoriikkakysymyksistä ovat kysymykset lauseen toiminnasta, lauseiden loogisista järjestyksistä sekä kirjoittajan tyylistä ja sävystä.

SAT kiinnittää enimmäkseen kysymyksiä kirjoittamiseen kronologisesti, joten löydät todennäköisesti vastauksesi useisiin kielioppikysymyksiin tietyistä lauseista, joita seuraa pari retoriikkakysymystä, jotka liittyvät koko kappaleeseen.

milloin sinun pitäisi luopua luokasta

Älä tyydy tyytymättömyyteen ja ajattele, että voit vastata retoriikkakysymyksiin vain lukemalla läpi kysymyksessä olevan lauseen ja käyttämällä epämääräisiä muistoja muiden vastaamiesi lauseiden sisällöstä. Sen sijaan, selaa koko kappale läpi ja yritä sitten retoriikkakysymystä.

Vinkki 16: Jos molemmat vastaukset ovat kieliopillisesti oikeita, valitse ytimekäs

Yksi taitojen kirjoittamisen SAT-testeistä on ytimekkuus tai niin vähän sanojen käyttö kuin tarvitaan merkityksen välittämiseksi selkeästi. Pystyminen vastaamaan ytimekysymyksiin oikein edellyttää, että tiedät paitsi kieliopillisesti oikean valinnan myös sen, mikä on parhaat kieliopillisesti oikea valinta.

Tämä saattaa olla pelottavaa, varsinkin jos et ole englanninkielinen puhuja, joten suosittelemme noudattamaan tätä vinkkiä: Jos molemmat vastaukset ovat kieliopillisesti oikeita, valitse ytimekäs vastaus. Tässä on esimerkki todellisesta SAT-kysymyksestä, jossa on useita kieliopillisesti oikeita vastausvaihtoehtoja:

Yksi taiteilijan upeimmistakuuluisakuvissa näkyi Tweedin kanssa pussin rahan päänsä sijasta.

A) EI MUUTOSTA
B) kuuluisa ja tunnettu
C) kuuluisa ja yleisesti tunnettu
D) kuuluisa, yleisesti tunnettu

Vastausvaihtoehdot A), B) ja C) ovat kaikki kieliopillisesti oikein korvaavat sanan 'kuuluisa' kysymyslauseessa. Joten mikä on oikea? Noudattamalla lakisääteisimmän vastauksen sääntöä voimme sulkea pois B): n ja C: n) oikean vastauksen A) saamiseksi.

Huomaa, että oikea ytimekäs vastaus ei aina tule olemaan lyhin (vaikka se oli tässä tapauksessa); se on lyhin vastaus, joka säilyttää alkuperäisen lauseen merkityksen. Tällöin 'kuuluisa ja tunnettu' ja 'kuuluisa ja yleisesti tunnettu' ovat sekä sanatonta että tarpeetonta tapaa sanoa 'kuuluisa', joten ei ole mitään syytä muuttaa lausetta.

SAT essee vinkkejä

Vinkki 17: Analysoi, kirjoita sitten

Essee kehottaa uutta SAT: ta pyytämään sinua analysoimaan kohdassa esitetyn argumentin. Tiehöylät haluavat nähdä, että ymmärrät täysin kirjoittajan näkökulman ja pystyt kirjoittamaan selkeän selvityksen siitä, miten hän rakentaa argumentin. Sinulla on viisikymmentä minuuttia esseelle, ja sinun tulisi viettää hyvät 10-15 minuuttia varmistaaksesi, että ymmärrät tarkalleen, mitä kirjoittaja sanoo ja miten esität esseen analyysisi perusteella.

Vinkki 18: Käytä erityisiä todisteita

Älä vain kuvaa, miten kirjoittaja rakentaa argumentin omin sanoin; todista mielipiteesi erityisillä esimerkeillä. Kun luet ensimmäisen kerran läpi osan, alleviivaa lauseita tai lauseita, jotka antavat todisteita tekijän vakuuttavista tekniikoista. Esseessäsi tulisi käyttää suoria lainauksia tärkeimpien seikkojen vahvistamiseksi.

body_crimescene.jpg Käyttämällä käytettävissänne olevia todisteita osoitat ilman epäilystäkään siitä, että kirjoittaja on syyllistynyt lausunnon saamiseen.

SAT-testipäivävinkkejä

Vinkki 19: Valmistaudu edellisenä iltana

Testin aamuna olet väistämättä hermostunut. SAT: lle on tuotava paljon tavaraa, etkä halua unohtaa jotain viime hetkellä, kun hermosi häiritsevät sinua.

Tässä on tarkistuslista sen varmistamiseksi, ettei näin tapahdu:

  • Pääsylippu
  • Kuvallinen henkilötodistus
  • # 2 lyijykynät ja pyyhekumi
  • Laskin

Suosittelemme myös sinua tuo välipaloja ja vettä samoin kuin kello tahdistuksen seuraamiseksi. Laita vain kaikki laukkusi edellisenä päivänä. Älä viivyttele!

Vinkki 20: Ohita vaikeita kysymyksiä

Tämä on tärkeä vinkki, jos kamppailet SAT: n aikapaineen kanssa. Jos sinulla on ongelmia kysymyksen kanssa, Ohita se ja siirry eteenpäin ennen kuin tuhlataan liikaa aikaa. Kovien kysymysten viipyminen voi maksaa sinulle helppoja pisteitä, jos se tarkoittaa, että et tule kysymyksiin myöhemmin osiossa.

  • Varten Matematiikka ja Lukeminen osiot, älä viettää yli minuutin yrittää selvittää jokainen kysymys.
  • Varten Kirjoittaminen osio, älä viettää yli 30 sekuntia .

Piirrä ohitetut kysymykset niin, että ne on helpompi valita, kun palaat osioon. Saatat huomata, että vastaamisen jälkeen muihin kysymyksiin tunnet vähemmän painostusta ja pystyt ajattelemaan selkeämmin kysymyksiä, jotka alun perin kiusoittivat sinua.

Jos et vieläkään pysty selvittämään vastausta, ota arvaus! Uudessa SAT: ssa ei ole arvausrangaistusta, joten on aina parempi arvailla kuin jättää kysymys tyhjäksi.

Vinkki 21: Kupla lopussa

Hyvä tapa säästää muutama minuutti aikaa on täytä kaikki vastauksesi osion lopussa. Ympyröi valintasi testivihkossa, kun jatkat, palaa sitten takaisin ja kuplita niitä, kun olet valmis osioon. Tämän vinkin avulla vältät siirtymistä edestakaisin testivihkosi ja vastaussivusi välillä, mikä ei ole kovin tehokasta ja lisää muutaman sekunnin aikaasi jokaiselle kysymykselle.

Varmista, että sinä Käytä tätä strategiaa vain, jos tiedät jo pystyväsi viimeistelemään osan vähintään 3-5 minuutin varalla! Olisi kauheaa vastata kaikkiin kirjasen kysymyksiin eikä sinulla ole aikaa täyttää valintasi vastaussivulla.

Vinkki 22: Tarkista vastauksesi uudelleen

Vaikka on houkuttelevaa levätä, jos sinulla on ylimääräistä aikaa SAT-osan lopussa, sinun pitäisi tarkista vastauksesi aina ensin. Kun olet aluksi läpi jokaisen osan, ympyröi kysymyksiä, joista et ole varma, jotta voit tarkistaa strategisesti.

Jos sinulla on paljon ylimääräistä aikaa, saatat jopa käydä läpi ja tarkistaa jokaisen vastauksesi. Näin saat selville kaikki huolimattomat virheet, jotka olet voinut tehdä, jos kiirehtii tai jäi väliin avainsana kysymyksessä.

body_doubleczech.jpg Aina kaksinkertainen tšekki.

Vinkki 23: Pysy rauhallisena

Pidä ennen kaikkea testi viileänä. Jos näet kysymyksen, jota et ymmärrä, älä anna sen psykoida sinua. Jatka vain. Saatat joutua ohittamaan joitain kysymyksiä aluksi, ja se on ok. Vaikka jokaisen osan viimeistelyyn on paljon painetta ajoissa, ei ole mitään vikaa tehdä kysymyksiä epäkunnossa. Katsokaa kutakin osaa tuoreilla silmillä ja yritä olla jäämättä mieleen, mitä olet saattanut väärin testin aikaisemmin.

Arvostelu

Tässä artikkelissa olen antanut sinulle 23 parasta vinkkiä menestykseen SAT: ssa. Tässä on nopea luettelo tarkistettavaksi:

Yleiset opintovinkit

# 1: Poista 3 väärää vastausta
# 2: Ymmärrä aina virheesi

SAT-lukuvinkkejä

# 3: Kiinnitä huomiota merkitykseen ja asiayhteyteen
# 4: Käytä etsimään todisteita koskevia kysymyksiä
# 5: Löydä hyvä kohdenlukemisstrategia
# 6: Lue kursivoidut kohdat
# 7: Kiinnitä huomiota kappaleisiin
# 8: Etsi suoria todisteita vastauksistasi

SAT-matematiikkavinkit

# 9: Keskity sisällön aukkojen täyttämiseen
# 10: Ratkaise väärät kysymykset uudelleen ennen kuin tarkastelet vastausten selityksiä
# 11: Alleviivaa kysymysten keskeiset osat
# 12: Muista kaavat

SAT-kirjoitusvinkkejä

# 13: Muista kielioppisäännöt
# 14: Ole varovainen EI MUUTOS -vastausten kanssa
# 15: Selaa kappale ennen vastaamista retoriikkakysymyksiin
# 16: Jos molemmat vastaukset ovat kieliopillisesti oikeita, valitse ytimekkäämpi

kuinka kauan toiminta kestää

SAT essee vinkkejä

# 17: Analysoi ja kirjoita sitten
# 18: Käytä erityisiä todisteita

SAT-testipäivävinkkejä

# 19: Valmistaudu edellisenä iltana.
# 20: Ohita vaikeita kysymyksiä
# 21: Kupla lopussa
# 22: Tarkista vastauksesi
# 23: Pysy rauhallisena

Näiden vinkkien avulla sinun pitäisi pystyä parantamaan suorituskykyäsi SAT: lla merkittävästi. Sinun tulisi myös kiinnittää huomiota syvällisempiin strategioihin opinnoissa, jotta voit parantaa sisältötietojasi ja tuntea itsesi varmemmaksi testissä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset