22 parasta eteläistä korkeakoulua: mikä niistä sopii sinulle?

feature_best_colleges_in_thouth_south.png

Jos olet eteläisestä osavaltiosta tai rakastat vain makeaa teetä, hiljaa pentuja, herkullista BBQ: ta ja sanomalla 'kaikki', saatat haluta osallistua yliopistoon etelässä. Jos harkitset opiskelua etelässä, sinulla pitäisi olla käsitys siitä, mitkä koulut ovat alueen parhaita.

Tässä artikkelissa, Sarjan parhaat eteläiset korkeakoulut ja tarjoan vinkkejä parhaiden eteläisten korkeakoulujen löytämiseen sinulle .Mitkä valtiot ovat etelässä?

Sijoituksissani tässä ovat valtiot, joita pidin etelässä: Texas, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Alabama, Tennessee, Georgia, Florida, Etelä-Carolina, Pohjois-Carolina, Virginia ja Kentucky . Mielenkiintoista on, että siinä on jonkin verran ristiriitaa mitkä valtiot ovat etelässä .

istui aihekoe biologian opinto -opas

Kuinka sijoittuin eteläisten parhaisiin korkeakouluihin

Vaikka sijoitukset voivat olla subjektiivinen , saat yleisen kuvan siitä, mitkä korkeakoulut ovat paremmin maineensa ja objektiivisten tilastojensa perusteella. Sijoitin eteläisen 22 parasta korkeakoulua neljään tasoon, joista toinen sisältää korkeimmalla luokitellut koulut . Määritin sijoitukseni katsomalla sijoituksia US News , Forbes ja Kapealla . Jokainen rankinglista käyttää erilaisia ​​muuttujia sijoitustensa määrittämiseen, mutta tässä on joitain tärkeimpiä tekijöitä, jotka otetaan huomioon määritettäessä korkeakoulujen sijoituksia:

Akateeminen maine - Koulutuksen asiantuntijat ajattelevat koulun akateemista mainetta tietyn yliopiston tutkijoista. US News antaa vertaisarviointikyselyn yliopistojen presidenteille, provosteille ja valintadekaneille akateemisen laadun arvioimiseksi. Lisäksi se kysyy lukioneuvojia ympäri maata.

Fuksi säilyttämisaste - Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden säilyttämisaste on niiden toisen vuoden opiskelijoiden prosenttiosuus. Tyypillisesti paremmilla korkeakouluilla on korkeampi säilyttämisaste. Korkea säilyttämisaste osoittaa, että koulun opiskelijat ovat tyytyväisiä kouluun ja saavat menestykseen tarvittavaa tukea.

Valmistumisaste - Valmistumisaste on niiden opiskelijoiden prosenttiosuus, jotka valmistuvat kuuden vuoden kuluessa. Parempien koulujen valmistumisaste on korkeampi. Jos suurempi prosenttiosuus opiskelijoista valmistuu, opiskelijoiden katsotaan olevan kykenevämpiä, ja korkeakoulu tarjoaa tarvittavaa tukea ja resursseja, jotta opiskelijat voivat suorittaa yliopiston menestyksekkäästi.

Opiskelijoiden valikoivuus —Opiskelijoiden valikoivuus viittaa opiskelijoiden pätevyyteen ja valintaprosessin kilpailukykyyn. Paremmissa kouluissa on opiskelijoita, joilla on korkeamman lukion GPA-arvot ja standardoidut testitulokset. Myös paremmilla kouluilla on yleensä alhaisemmat hyväksymisasteet. Suurempi valikoivuus vastaa yleensä korkeampaa opiskelijaa.

Taloudelliset resurssit - Ranking-luetteloissa otetaan huomioon koulujen kulut opiskelijaa kohden. Suuremmat kulut opiskelijaa kohden osoittavat, että resursseja on enemmän ja jotka vaikuttavat positiivisesti koulun sijoitukseen.

Painotin US News sijoitukset hieman voimakkaammin, koska US News on arvostetuin sijoituslista; siksi sillä on suurin vaikutus koulun maineeseen. Kaikki koulut olivat 25 parhaan eteläisen korkeakoulun joukossa vähintään kahdessa kolmesta tarkastellustani listasta. Kunniamaininnan saaneet koulut pääsivät 25 parhaan joukkoon ainakin yhdessä luettelossa.

Lisäsin keskimääräiset standardoidut testipisteet, hyväksymisprosentit ja US News kussakin koulussa. Koska US News riveissä kansalliset yliopistot ja taiteiden korkeakoulut erikseen sijoituksen jälkeen laitoin NU: n kansalliseen yliopistoon tai LA: n taiteelliseen korkeakouluun. Laitoin myös julkinen korkeakoulut lihavoituna.

2.jpg

jotka ovat Jousimies parhaiten yhteensopivia

Sarah Reid / Flickr

Paras eteläkorkeakoulu, sijoitus

Ilman lisätoimia tässä ovat rankingini parhaista eteläisistä korkeakouluista.

Taso 1

Ensimmäinen taso koostuu erittäin valikoivista yksityisistä korkeakouluista. Heidän hyväksymisaste vaihtelee 9%: sta 11%: iin, ja he kaikki sijoittuvat 20 parhaan joukkoon US News kansallisille yliopistoille. Heidän valmistumisaste on 92% (riisi) ja 95% (Duke) välillä. Kaikki kolme korkeakoulua täyttävät 100% todistetusta taloudellisesta tarpeesta.

Koulu Sijainti Keskimääräinen SAT-pisteet Keskimääräinen ACT-pisteet Hyväksyntäaste US News Sijoitus
Duke University Durham, Pohjois-Carolina 1510 3. 4 9% # 12 EI
Riisin yliopisto Houston, TX 1515 33 yksitoista% # 16 EI
Vanderbiltin yliopisto Nashville, TN 1505 3. 4 10% # 14 EI

Taso 2

Toisessa kerroksessa on kahdeksan korkeakoulua. Heidän hyväksymisaste vaihtelee 19%: sta 38%: iin, ja he ovat kaikki 40 parhaan joukossa omissa luokissaan US News rankingissa. Heidän valmistumisaste on 88% (Wake Forest sekä Washington ja Lee) - 94% (Virginian yliopisto). Toisessa kerroksessa on neljä julkista korkeakoulua ja kaksi taiteiden korkeakoulua.

cal poly pomona gpa vaatimukset
Koulu Sijainti Keskimääräinen SAT-pisteet Keskimääräinen ACT-pisteet Hyväksyntäaste US News Sijoitus
Williamin ja Marian korkeakoulu Williamsburg, VA 1415 32 38% # 39 EI
Davidson College Davidson, Pohjois-Carolina 1370 31 kaksikymmentä% # 15 LA
Georgia Tech Atlanta, GA 1470 33 2. 3% # 35 EI
Emory-yliopisto Atlanta, GA 1480 33 19% # 21 EI
Pohjois-Carolinan yliopisto-Chapel Hill Chapel Hill, Pohjois-Carolina 1395 30 2. 3% # 28 EI
Virginian yliopisto Charlottesville, VA 1430 32 24% # 26 EI
Wake Forest -yliopisto Winston-Salem, Pohjois-Carolina 1390 31 29% # 28 EI
Washington ja Lee University Lexington, VA 1420 32 kaksikymmentäyksi% # 9 LA

body_unc.jpg

Pohjois-Carolinan yliopistosta valmistuneet ( Evonne / Flickr)

Taso 3

Kolmannessa kerroksessa on viisi korkeakoulua, jotka edustavat neljää osavaltiota. Niiden hyväksymisaste vaihtelee 17 prosentista (Tulane) 39 prosenttiin (Floridan yliopisto). Heidän valmistumisaste vaihtelee 81 prosentista (UT Austin ja Miamin yliopisto) 88 prosenttiin (Floridan yliopisto). Richmondin yliopisto on ainoa tämän tason taiteiden korkeakoulu. He kaikki sijoittuvat 50 parhaan joukkoonsa US News luokkiin.

Koulu Sijainti Keskimääräinen SAT-pisteet Keskimääräinen ACT-pisteet Hyväksyntäaste US News Sijoitus
Tulanen yliopisto New Orleans, LA 1420 32 17% # 41 EI
Floridan yliopisto Gainesville, FL 1360 30 39% # 30 EI
Miamin yliopisto Coral Gables, FL 1355 31 27% # 49 EI
Richmondin yliopisto Richmond, VA 1375 32 30% # 22 LA
Texasin yliopisto-Austin Austin, TX 1355 30 32% # 42 EI

Taso 4

Neljässä kerroksessa on kuusi korkeakoulua. Niiden hyväksymisaste vaihtelee 47 prosentista (SMU ja Clemson) 76 prosenttiin (Center College). Heidän valmistumisaste on välillä 77% (SMU) ja 84% (Furman), ja heidän US News -sijoituksensa ovat luokissaan 47-74.

Koulu Sijainti Keskimääräinen SAT-pisteet Keskimääräinen ACT-pisteet Hyväksyntäaste US News Sijoitus
Center College Danville, Kentucky 1300 29 76% # 52
Clemsonin yliopisto Clemson, SC 1310 30 47% # 74 EI
Furmanin yliopisto Greenville, SC 1310 29 61% # 52
Rodoksen korkeakoulu Memphis, TN 1330 29 Neljä viisi% # 54
Sewanee: Etelä-yliopisto Sewanee, TN 1290 28 65% # 47
Southern Methodist University Dallas, TX 1390 31 47% # 66 EI

body_SMU

Southern Methodist University ( Ed Uthman / Flickr)

Kunniamaininta

Kuinka sinun pitäisi käyttää tätä luetteloa?

Jos haluat mennä yhteen eteläisen parhaista yliopistoista, tutkia sinua kiinnostavia luettelossa olevia kouluja selvittääksesi haluatko osallistua niihin . Ajattele tekijät jotka ovat tärkeitä sinulle korkeakoulussa, mukaan lukien kustannus , koko, valikoivuus, sijainti ja tarjottavat suuret yritykset. Katso koulun verkkosivusto ja käyttö oppaat , korkeakoulujen löytäjät ja hae verkkosivustoja auttaa sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, ota yhteyttä opettajiin, ohjaajiin, vanhempiin, nykyisiin opiskelijoihin ja alumneihin.

Se, että koulu ei päässyt luetteloon, ei tarkoita, että se olisi huono koulu. Opiskellessasi sinun tulisi tunnistaa koulu, joka sopii sinulle parhaiten . Jotkut koulut eivät välttämättä sijoita huonosti, koska ne eivät ole niin valikoivia tai niillä on vähemmän taloudellisia resursseja. Heillä voi kuitenkin olla akateemisia ohjelmia, professoreita ja kampusympäristö, joka antaa sinulle mahdollisuuden saada korkea elämänlaatu koulun aikana ja saavuttaa akateemiset ja ammatilliset tavoitteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.