Keskilännen 22 parasta korkeakoulua

ominaisuus_chicago-2.jpg

Oletko keskilännestä ja haluat pysyä lähellä kotia yliopistolle? Haluatko kokea elämää sydämessä tai jossain Amerikan aliarvostetuissa osavaltioissa? Jos aiot mennä yliopistoon Keskilännessä, sinulla pitäisi olla käsitys siitä, mitkä koulut ovat alueen parhaita.

gpa päästäksesi Clemsoniin

Tässä artikkelissa, Annan sijoitukseni Keskilännen parhaista korkeakouluista ja selitän, miten sinun pitäisi käyttää Midwestern -huippukoulujen ranking -luetteloa .Mitkä osavaltiot sijaitsevat Keskilännessä?

Sijoituksissani tässä ovat valtiot, jotka pidin keskilännessä: Pohjois -Dakota, Etelä -Dakota, Illinois, Indiana, Wisconsin, Minnesota, Kansas, Nebraska, Iowa, Michigan, Ohio, Oklahoma ja Missouri .Asiasta on jonkinlaista väittelyä mitkä osavaltiot ovat Keskilännessä . Pahoitteluni, jos olet eri mieltä arvioistani.

Kuinka sijoitin Keskilännen parhaat korkeakoulut

Vaikka sijoitukset voivat olla subjektiivinen , saat yleiskuvan siitä, mitkä oppilaitokset ovat parempia maineensa ja objektiivisten tilastojensa perusteella. Sijoitin Keskilännen 22 korkeinta korkeakoulua neljään tasoon, joista ensimmäinen sisälsi korkeimmin sijoitetut koulut .Määritin sijoitukseni katsomalla sijoituksia US News , Forbes ja Niche .Jokainen ranking -lista käyttää eri muuttujia sijoitustensa määrittämiseen, mutta tässä on joitain tärkeimpiä tekijöitä, jotka otetaan huomioon korkeakoulujen sijoituksia määritettäessä:

Akateeminen maine - Koulun akateeminen maine on se, mitä koulutusasiantuntijat ajattelevat tietyn yliopiston tutkijoista. US News antaa vertaisarviointikyselyn yliopistojen johtajille, provostoille ja sisäänpääsyn dekaaneille auttaakseen arvioimaan akateemista laatua. Lisäksi se tutkii lukio -ohjaajia eri puolilla maata.

Fuksin säilytysaste - Fuksin pidätysaste on ensimmäisen vuoden opiskelijoiden palaavien prosenttiosuus. Yleensä paremmilla oppilaitoksilla on korkeampi säilytysaste. Korkea pidätysaste osoittaa, että koulun oppilaat ovat tyytyväisiä kouluun ja saavat tarvittavaa tukea menestyäkseen.

Valmistumisaste - Valmistumisaste on niiden opiskelijoiden prosenttiosuus, jotka valmistuvat kuuden vuoden kuluessa. Paremmissa kouluissa on korkeampi valmistumisaste. Jos suurempi prosenttiosuus opiskelijoista valmistuu, opiskelijoiden katsotaan olevan kykenevämpiä, ja korkeakoulu tarjoaa tarvittavaa tukea ja resursseja, jotta opiskelijat voivat suorittaa yliopiston menestyksekkäästi.

Opiskelijoiden valikoivuus - Opiskelijoiden valikoivuus viittaa opiskelijoiden pätevyyteen ja valintaprosessin kilpailukykyyn. Paremmissa kouluissa on oppilaita, joilla on korkeammat lukion GPA: t ja standardoidut testitulokset. Lisäksi paremmissa kouluissa on yleensä alhaisempi hyväksymisaste. Lisää valikoivuutta vastaa yleensä korkeamman tason opiskelija.

silti nostan maya angelou -analyysiä

Taloudelliset resurssit - Ranking -listoissa otetaan huomioon koulujen kulut opiskelijakohtaisesti. Lisää menoja oppilasta kohti osoittaa enemmän resursseja ja vaikuttaa myönteisesti koulun sijoitukseen.

Punnitsin US News sijoituksia hieman raskaammin, koska US News on arvostetuin ranking -lista; siksi sillä on suurin vaikutus koulun maineeseen. Kaikki koulut olivat 25 parhaan Midwestern -korkeakoulun joukossa ainakin kahdessa kolmesta katsomastani listasta. Kunnianosoituskoulut olivat 25 parhaan joukossa ainakin yhdessä luettelossa.

Otin mukaan keskimääräiset standardoidut testitulokset, hyväksymisasteet ja US News jokaisen koulun sijoitus. Koska US News riveissä kansalliset yliopistot ja vapaiden taiteiden korkeakoulut erikseen, sijoituksen jälkeen, laitan NU: n kansalliseen yliopistoon tai LA: n taiteiden korkeakouluun.Laitoin myös julkinen korkeakoulut lihavoituina.

body_first_place.jpg

paras merkki neitsytnaiselle

Ruby.W. /Flickr

Midwsetin 22 parasta korkeakoulua, sijoitus

Tässä ovat sijoitukseni Midwestin parhaista korkeakouluista. Nauttia.

Taso yksi

Keskilännen parhaiden yliopistojen ensimmäinen taso koostuu erittäin valikoivista yksityisistä kouluista.Niiden hyväksymisaste vaihtelee 9%: sta (Chicagon yliopisto) 22%: iin (Notre Damen yliopisto). Myös tperillisten valmistumisaste on 93–96 prosenttia.He ovat kaikki maan 15 parasta koulua omissa luokissaan US News sijoitukset ja aEnsimmäisen tason koulut täyttävät 100% osoitetusta taloudellisesta tarpeesta.Ryhmän ainoa taiteiden korkeakoulu on Carleton College.

Koulu Sijainti Keskimääräinen SAT Keskimääräinen ACT Hyväksymisaste US News Sijoitus
Carleton College Northfield, MN 2135 31 kaksikymmentäyksi% # 8 LA
Luoteis-yliopisto Evanston, IL 2170 33 viisitoista% # 12 EI
Chicagon yliopisto Chicago, IL 2228 33 9% # 4 EI
Notre Damen yliopisto South Bend, IN 2130 33 22% # 18 EI
Washingtonin yliopisto St.Louisissa St. Louis, MO 2220 33 16% # 15 EI

body_university_of_chicago.jpg

Chicagon yliopisto ( supafly /Flickr)

Taso kaksi

Toinen taso koostuu erittäin arvostetuista, valikoivista korkeakouluista. Kaikki toisen tason koulut ovat pieniä taiteen korkeakouluja, paitsi Michiganin yliopisto, jota pidetään yhtenä kansakunnan parhaista julkisista yliopistoista. Niiden hyväksymisaste vaihtelee 30%: sta (Oberlin College) 38%: iin (Kenyon College) ja heidän US News sijoitukset ovat kaikki maan 30 parhaan joukossa omissa luokissaan. Heidän valmistumisasteensa vaihtelevat 86 prosentista (Grinnell) 91 prosenttiin (Michiganin yliopisto). Ne kaikki täyttävät 100%osoitetusta taloudellisesta tarpeesta, paitsi Kenyon (95%) ja Michigan (85%).

cal state fullerton hyväksymisaste
Koulu Sijainti Keskimääräinen SAT Keskimääräinen ACT Hyväksymisaste US News Sijoitus
Grinnell College Grinnell, Yhdysvallat 1375 (vain matematiikassa ja kriittisessä lukemisessa) 30 35% # 19 LA
Kenyon College Gambier, OH 1988 30 38% # 25
Macalester College Paul, MN 2015. 31 3. 4% # 23
Oberlin College Oberlin, OH 2059 30 30% # 23
Michiganin yliopisto, Ann Arbor Ann Arbor, MI 2041 30 33% # 29 EI

Taso kolme

Kolmas taso koostuu yhdistelmästä yksityisiä ja julkisia korkeakouluja viidestä eri osavaltiosta. Niiden hyväksymisaste vaihtelee 42 prosentista (Case Western) 62 prosenttiin (Illinoisin yliopisto) ja heidän US News sijoitukset ovat luokissa 37–51. Niiden valmistumisaste vaihtelee 80%: sta (DePauw) 89%: iin (St.Olaf). He täyttävät 69% (Illinois) - 99% (St.Olaf) osoitetusta taloudellisesta tarpeesta.

Koulu Sijainti SAT -keskiarvo ACT -pisteet keskimäärin Hyväksymisaste US News Sijoitus
Case Western Reserve University Cleveland, Ohio 2032 31 42% # 37 EI
DePauwin yliopisto Greencastle, IN 1780 27 61% # 51
Olaf College Northfield, MN 1919 29 59% # 51
Illinoisin yliopisto, Urbana-Champaign Champaign, IL 1970 28 62% # 41 EI
Wisconsinin yliopisto Madison, Yhdysvallat 1916 28 51% # 41 EI

body_case_western.jpg

Case Western ( OzinOH /flickr)

Taso neljä

Neljäs taso koostuu seitsemästä korkeakoulusta, neljästä taiteen korkeakoulusta ja kolmesta suuresta julkisesta yliopistosta. Niiden hyväksymisaste vaihtelee 44 prosentista (Minnesotan yliopisto) 73 prosenttiin (Lawrencen yliopisto) ja tperillinen US News Sijoitukset ovat luokissa 55–66.Heidän valmistumisasteensa vaihtelevat 74%: sta (Purdue) 89%: iin (Wheaton).He vastaavat 71 prosentista (Ohion osavaltio) 97 prosenttiin (Denison) osoitetusta taloudellisesta tarpeesta.

Koulu Sijainti SAT -keskiarvo ACT -pisteet keskimäärin Hyväksymisaste US News Sijoitus
Denisonin yliopisto Granville, OH 1264 (vain lukeminen ja matematiikka) 29 46% # 55
Kalamazoo College Kalamazoo, MI 1854 28 67% # 66
Lawrencen yliopisto Appleton, WI 1900 29 73% # 57
Ohion osavaltion yliopisto Columbus, Ohio 1864 28 56% # 52 EI
Purduen yliopisto West Lafayette, IN 1773 27 60% # 61 EI
Minnesotan yliopisto Minneapolis, MN 1920 28 44% # 69 EI
Wheaton College (IL) Wheaton, IL Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla # 57

Kunniamaininta

body_michigan_state.jpg

Uhkaava Michiganin osavaltion maskotti ( John Martinez Pavliga /Flickr)

Kuinka sinun pitäisi käyttää tätä luetteloa?

Jos haluat mennä johonkin Keskilännen parhaista korkeakouluista, tutkia luetteloa kiinnostavia kouluja ja päättää, haluatko hakea niihin .Ajatteletekijöitäjotka ovat sinulle tärkeitä korkeakoulussa, mukaan lukien kustannus , koko, valikoivuus, sijainti ja tarjotut suuret yritykset.Katso koulun verkkosivut ja käytä oppaat , yliopiston etsijät ja etsi verkkosivustoja auttamaan sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, neuvottele opettajien, ohjaajien, vanhempien, nykyisten opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Myös, vain siksi, että koulu ei päässyt listalle, ei tarkoita, että se olisi huono koulu. Yliopistohaussa sinun pitäisi tunnista sinulle sopivin koulu . Jotkut koulut eivät ehkä ole hyvässä asemassa, koska ne eivät ole yhtä valikoivia tai niillä on vähemmän taloudellisia resursseja. Heillä voi kuitenkin olla akateemisia ohjelmia, professoreita ja kampuksen ympäristö, jonka avulla voit saada korkean elämänlaadun kouluaikana ja saavuttaa akateemiset ja ammatilliset tavoitteesi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.