21 hauskaa ja helppoa askartelua pikkulapsille ja esikoululaisille

feature_crafts_for_toddlers

Jos kasvatat taaperoa, olet todennäköisesti tottunut raivokohtauksiin, lasteriimeihin, samoihin vanhoihin nukkumaanmenotarinoihin. Mutta oletko koskaan ajatellut piristää rutiiniasi käsityöillä? Pikkulapsille on niin paljon hauskoja ja helppoja käsitöitä, ja esittelemme joitain parhaita täällä.

Jatka lukemista oppiaksesi, kuinka pikkulasten askartelulla voi olla tonnia kehityshyötyjä, ja katso 21 jännittävän esikoululaisen käsityöluettelomme.Mitä hyötyä voi olla askartelusta pikkulapsille?

Käsityöllä voi olla paljon hämmästyttäviä etuja pikkulapsille.

Ensinnäkin käsitöitä voi parantaa pikkulasten varhaisia ​​kehitystaitoja, mukaan lukien taitoa, hienomotorisia taitoja, käden ja silmän koordinaatiota ja kuvion tunnistusta. Tämä johtuu siitä, että käsityön tekeminen on sekä taktista että visuaalisesti stimuloivaa toimintaa.

Toinen käsityön etu on se ne kannustavat pikkulapsia tutkimaan taidetta ja kehittämään omaa luovuuttaan. Lapset pääsevät leikkimään väreillä ja keksimään omia malleja, jotka auttavat kehittämään kehittyneempää ja yksilöllisempää luovaa tietoisuutta.

Kolmas etu on, että tonnia esikoululaisia ​​käsitöitä edistää kierrätystä soveltamalla vanhoja, käytettyjä materiaaleja, kuten wc -paperirullat ja pullon korkit. Tämä kyky käyttää uudelleen asioita, joita yleensä pidetään roskakorina, voi saada lapset tietoisiksi ympäristönsuojelun tärkeydestä.

Lopuksi pikkulasten käsityöt tarjoavat jännittävän mahdollisuuden vanhemmille sitoutua lastensa kanssa. Et vain nauti uusien viileiden lelujen keksimisestä, vaan voit myös viettää aikaa puhumalla ja leikkimällä lapsesi kanssa.

Perusmateriaalit, joita tarvitaan useimpiin esikoululaisiin askarteluihin

Suurin osa pikkulasten käsitöistä vaatii melko yksinkertaisia ​​materiaaleja, joista suurin osa todennäköisesti makaa kotisi ympärillä.

Tässä on luettelo tavallisimmista materiaaleista, joita tarvitset:

 • Rakennuspaperi, mieluiten monia värejä
 • Paperilautaset
 • WC -paperirullat
 • Tussit, värikynät ja/tai väriliidut
 • Myrkytön maali
 • Pensselit
 • Lapsille turvalliset sakset
 • Liima
 • Nauha
 • Popsicle tikkuja
 • Lanka, lanka ja/tai lanka
 • Tunsi olonsa
 • Putken puhdistajat
 • Lisävarusteet, kuten googly-silmät, nauhat, helmet, kimallus, pompomit, napit jne.

Kaikki tässä artikkelissa esitellyt pikkulasten käsityöt on pakko tehdään aikuisen avustuksella ja valvonnalla. Huomaa myös, että kuinka paljon lapsi voi tehdä (esimerkiksi saksien käyttäminen paperin leikkaamiseen), voi vaihdella merkittävästi iästä riippuen.

21 hauskaa ja helppoa askartelua pikkulapsille

Tässä osiossa esittelemme 21 hämmästyttävän hauskaa käsitöitä pikkulapsilleAnd - ja aikuiset!

body_diy_stamps Tämä on kiusallista /Flickr

#1: DIY -postimerkit

On niin monia luovia tapoja tehdä leimoja lapsesi kanssa, että on mahdotonta luetella niitä kaikkia täällä.

Yksi perusmenetelmä on leikkaa eri muodoista vaahtopaloja . Voit sitten liimata ne puisten tikkujen, korkkien tai pullotulppien pohjaan, jotta pikkulapset voivat helpommin kastaa ne maaliin.

Muita vaihtoehtoja ovat postimerkkien tekeminen painikkeista, jotka on liimattu korkkien tai jopa tehdä niistä leikkaa hedelmiä ja vihanneksia , kuten okra, omenat, kukkakaali ja salaatti!

body_leaf_prints Ensimmäinen paletti , kokoa muutettu alkuperäisestä ( ehdot )

#2: Lehdetulosteita

Tässä luonnon inspiroimassa veneessä Ensimmäinen paletti , lapsi voi tehdä upea luonnon kollaasi, joka käyttää oikeita lehtiä ja maalia.

e valtaan

Ensinnäkin sinun on kerättävä monia lehtiä, mieluiten kaikissa muodoissa ja koossa. Pyydä lastasi maalaamaan yhden lehden toinen puoli. Auta heitä sitten painamaan tuon lehden maalattu puoli tyhjälle kankaalle, paperiarkille tai kangaskappaleelle.

Toista muiden lehtien ja värien kanssa, kunnes lapsi on rakastunut uuteen taideteokseensa!

body_paper_plate_elephant_2 Cockburn -kirjastot /Flickr

vanha istui toimimaan

#3: Paperilevyeläimet

Onko sinulla ylimääräisiä paperilevyjä? Miksei sitten lapsi voisi tehdä niistä omia paperilautaseläinkavereitaan?

Tämä vene käsittää paperilevyn leikkaamisen (aikuisen tulisi tehdä tämä osa) ja pienempien paperilevyjen ja/tai rakennuspaperin liimaaminen levyn pohjaan lapsen haluaman eläimen kasvojen tai vartalon kuvaamiseksi. Pikkulapset voivat sitten käyttää värikynät, tussit ja värikynät eläimen paperilevyystävänsä värjäämiseen.

Suosittuja eläimiä ovat kalat, norsut, kirahvit ja karhut. Pidemmän luettelon ihastuttavista esimerkeistä mahdollisista eläimistä voit tehdä osoitteessa I Heart Crafty Things .

body_paper_plate_rainbow Arty Crafty Kids ( ehdot )

#4: Paperilevy Rainbow

Tämä vene on samanlainen kuin edellä, koska käytät paperilevyä esineen pohjan muodostamiseen-tässä tapauksessa sateenkaari!

Aloita leikkaamalla paperilevy puoliksi. Mitä teet seuraavaksi, riippuu sateenkaaren tyypistä, jonka haluat luoda.

Yksi vaihtoehto on leikkaa paperilevy kaareksi ja pyydä lapsi värjäämään sateenkaari värikynillä tai myrkyttömällä maalilla. Kun sateenkaari on värjätty, voit liimaa puuvillapallot sen pohjaan pilvien näköiseksi .

Toinen vaihtoehto on liimata puuvillapallot koko paperilevyn puoliskoon ja sitten liimaa joukko värillistä rakennuspaperia jotka on leikattu pitkiksi nauhoiksi (voit käyttää myös streamereita) niin, että ne riippuvat pilvestä.

Riippumatta siitä, minkä menetelmän valitset, tämä on erinomainen tilaisuus opettaa lapsellesi ROYGBIV!

body_christmas_ornament_craft_popsicle_stick Denise Corcoran /Flickr

#5: Joulukoriste

Tämä on hieno pieni askartelu, jonka voit tehdä lapsesi kanssa juhlimaan joulua. Koska on monia tapoja tehdä koristeita, ei todellakaan ole yhtä oikeaa tapaa tehdä tätä taitoa.

Yksi vaihtoehto sisältää liimaus Popsicle -tikkuja yhteen suosittujen joulukuvien muodossa , kuten lumihiutale, joulukuusi, joulupukki, tonttu tai lumiukko.

Voit myös kannusta pientäsi koristamaan koristeitaan pompomilla, kimallusliimalla, maalilla tai helmillä (kannattaa olla varovainen pienempien esineiden kanssa, koska ne voivat olla tukehtumisvaara).

Kun lapsi on valmistanut ainutlaatuisen koristeensa, sido nauha yläosaan ja ripusta se sitten joulukuusiisi kaikkien ihailtavaksi.

#6: sienimaali

Taaperoiden saaminen työskentelemään siveltimien kanssa voi olla vaikeaa, minkä vuoksi sienet voivat olla loistava vaihtoehto. Sienen maalaus on hauska ja yksinkertainen käsityö parantaa pikkulasten hienomotorisia taitoja ja käden ja silmän koordinaatiota sekä tutustuttaa heidät värien sekoittamiseen.

Valmistele leikkaamalla useita keittiö sieniä pieniksi paloiksi (neljännekset toimivat parhaiten mukaan Kiireinen taapero ) ja kiinnitä sitten pyykkipoika jokaiseen sienipalaan; tämä helpottaa pikkulasten poimia sienet ja maalata niiden kanssa.

Muista peittää maalausalue suurella arpilla voimapaperia vähentääksesi valtavan sotkun riskiä (tähän maalaat myös). Muista käyttää myrkytöntä maalia joka on turvallista pikkulapsille.

#7: WC -paperirulla Papukaija

Olisit yllättynyt siitä, kuinka monta söpöä (ja usein kookia) olentoa voit tehdä wc -paperirullilla. Tässä veneessä lapsi saa tehdä oman 'nipistävän papukaijansa' JB Yhden äiti kutsuu sitä.

Tarvitset wc-paperirullan, värillisen pehmopaperin, pienen rakennuspaperin (timantin muotoinen nokan näköinen), googly-silmät ja eriväriset höyhenet.

Peitä wc -paperirulla värillisellä pehmopaperilla ja teippaa se alas ja varmista, että työnnät paperin päät rullan sisään. Liimaa seuraavaksi googly -silmät ja nokka rullan ulkopuolelle papukaijan kasvojen muodostamiseksi. Lopuksi liimaa höyhenet papukaijan kasvojen sivuille ja pään yläosaan, jotta tulppa muodostuu.

body_moon_sand Ammattivalokuvaaja ja puhuja Marco Verch /Flickr

#8: Kuun hiekka

Miss rakentaa hiekkalinnoja rannalle? Älä koskaan pelkää, koska nyt voit rakentaa omia hiekka luomuksiasi kotona käyttämällä erikoista ainetta nimeltä 'kuunhiekka'.

Kuun hiekka voidaan muotoilla eri muodoiksi käsilläsi. Rakenne on samanlainen kuin rannalla oleva märkä hiekka. Se on itse asiassa paljon kuin kineettinen hiekka, jonka voit ostaa verkosta .

Onneksi on todella yksinkertainen prosessi tehdä oma kuunhiekka. Sinun tarvitsee vain yhdistää jauhot ja vauvaöljy-jase siitä! Hyvää äitiyttä on täydellinen opetusohjelma.

#9: Kananmunaiset etanat

Nyt Tämä on ihana (ja ympäristöystävällinen!) vene. Muna -kartonkiset etanat ovat ystävällisiä pieniä etana -ystäviä, jotka on valmistettu kokonaan munakotelon 'kupeista'.

Jos haluat tehdä omia söpöjä etanoita, aloita leikkaamalla kaikki kupit munapakkauksessa-nämä toimivat etanojen kuorina. Seuraavaksi pyydä lastasi maalaamaan kuori siveltimellä haluamillaan väreillä (muista käyttää myrkytöntä maalia).

Kun kuori on kuivunut, kierrä yhteen kaksi Y -muotoista putkenpuhdistinta jättäen Y -osan pohja pitkäksi. Kiinnitä kaksi googly -silmää Y: n yläpäähän ja liimaa sitten koko Y etanankuoren pohjaa pitkin niin, että etanallasi on kaksi silmää kiinni kuorensa etuosasta ja häntä ulospäin (sinun täytyy taivuttaa putkenpuhdistusaineita tämän ilmeen saavuttamiseksi).

Suuntaa kohti Kuusen käsityöt nähdäksesi koko opetusohjelman.

#10: Jalkakäytävän liidumaali

Jos haluat elinvoimaisen toiminnan, joka saa lapsesi myös ulos, jalkakäytävän liidumaali tekee tempun. Seuraava resepti on peräisin Äiti Vaimo Kiireinen elämä .

Sekoita keskenään 1 kuppi maissitärkkelystä, 1 kuppi vettä ja noin 10 tippaa elintarvikeväriä. Huomaa, että mitä enemmän lisäät elintarvikeväriä, sitä suurempi on mahdollisuus, että maali saattaa tahrata ajotieltäsi, joten ole varovainen ja testaa ensin omaisuutesi.

Kaada seuraavaksi neste muovipuristuspulloon ja katso, kuinka pikkulapsesi kokeilevat sitä! Voit myös laita jalkakäytävän liidumaali muffinssivuokaan jotta lapsesi on helpompi upottaa sivellinsä siihen.

mitä ovat viittaukset kirjallisuuteen

body_edible_finger_paint maura collins /Flickr

#11: Syötävä jogurtti -sormimaali

Saatat rakastaa ajatusta saada lapsesi maalaamaan, mutta todellisuus on, että pienet lapset kiinnittävät todennäköisemmin maalin suoraan suuhunsa kuin Mona Lisan luomisen.-sisäänsiksi käytetään syötävä sormimaali, joka on valmistettu herkullisesta, värikkäästä jogurtista on täydellinen ratkaisu!

Syötävä maali antaa pikkulapsille täysin aistillinen kokemus, johon kuuluu näkö, kosketus, ja maku.

Jos haluat tehdä jotain, osta tavallinen tai vanilja-makuinen jogurtti. Jaa jogurtti eri kauhoihin ja sekoita elintarvikeväri joukkoon. Tämä antaa illuusion siitä, että voit käyttää eri värejä 'maalia'.

Anna sitten lapsellesi paperiarkki ja anna heidän ryhtyä luomaan oma mestariteos!

#12: Cheerio Bird Feeder

Saatko paljon höyhenpeitteisiä vieraita joka päivä? Sitten sinun pitäisi ehdottomasti harkita ihastuttavan herkullisen Cheerio -lintujen syöttölaitteen tekemistä lapsesi kanssa. Tarvitset joitain putkenpuhdistusaineita, paljon Cheerioita ja palan nauhaa, narua tai köyttä, jotta voit ripustaa lopullisen projektin ulkopuolelle.

Lintujen syöttölaitteen valmistus koostuu pääasiassa kiertämällä Cheerios putkenpuhdistusaineeseen (tämä on lapsi, jonka voi tehdä), kunnes se on melkein täynnä cheerioita. Taivuta ja kierrä sitten putkenpuhdistin haluamaasi muotoon, kuten sydän tai ympyrä. Sido lopuksi nauha syöttölaitteen yläosaan ja ripusta se pihallesi, jotta linnut voivat nauttia!

Esimerkkejä tästä söpöstä, lapsiystävällisestä veneestä on saatavilla osoitteessa Red Ted Art ja Onnelliset huligaanit .

body_butterfly_baggie Pointe Kilpatrickissa /Flickr

#13: Butterfly Baggie

Tämä on yksi yksinkertaisimmista esikoululaisista käsityötaitoista tehdä kaunis perhonen vain kolmesta materiaalista: muovipussi, rakennuspaperi ja putkenpuhdistusaine.

Aloita leikkaamalla pieniä neliöitä eri värejä rakennuspaperista; tätä käytät täyttämään pussin ja tekemään perhosi eloisat siivet. Kun olet täyttänyt pussin, purista kaikki ilma pussista ja sulje se.

Purista seuraavaksi käsiäsi pussin keskeltä. Kääri nopeasti putkenpuhdistusaine tämän puristetun keskiosan ympärille. Putkenpuhdistimen päät voidaan sijoittaa ylöspäin antennien näköiseksi.

Voit tarkastella kaikkia vaiheita kuvilla osoitteessa Kiireiset mehiläisten lasten askartelut .

#14: Paperikukkia

Jos etsit tyylikästä mutta helppoa äitienpäiväaktiviteettia, tämä käsityö Kuinka Wee oppii on erinomainen, jonka jokainen lapsi voi tehdä. Käyttämällä tavallisia paperikuppeja saat kauniita, kukkivia kukkia. Tarvitset vain paperikupin, maalin, sakset ja pienen kiven.

Tiputa maalia kupin sisäpuolelle ja aseta siihen pieni kivi. Käännä seuraavaksi kuppi ympäri niin, että kivi on edelleen sisällä ja anna lapsesi liikuttaa kuppia nopeilla ympyröillä (nostamatta sitä!), jotta maali pyörii ja roiskuu koko kupin sisäpuolelle. (Haluat laittaa kupin paperilautaselle tai muulle alueelle, jossa et halua sotkea.)

tie lääkäriksi

Kun lapsi on kiertänyt maalia ympäri ja kuppi on kuivunut, leikkaa saksilla noin puolen tuuman leveät nauhat kupin ympärille; näistä tulee terälehtiä. Levitä terälehtinauhat auki paljastaaksesi kauniisti maalatun kukkasi.

Voit myös lisätä putkien puhdistusaineita varteen tai koristeita, kuten nappeja, glitteriä ja tarroja.

body_homemade_play-doh

#15: Kotitekoinen Play-Doh

Play-Doh on pikkulasten suosikki, mutta oletko koskaan tehnyt oman tyhjästä? Ja tiesitkö, että tähän tarvitaan vain muutama halpa ja yksinkertainen tarvike?

Yksi parhaista resepteistä kotitekoiselle Play-Dohille on peräisin I Heart Nap Time . Tarvitset jauhoja, suolaa, hammaskivikermaa, vettä, kasviöljyä ja hieman elintarvikeväriä taikinan eri värien tekemiseen.

Vaikka suurimman osan Play-Doh-prosessista tekee aikuinen, vauva voi ojentaa sinulle käden (tai kaksi!) vaivaamalla elintarvikeväriä taikinaan. Oman Play-Dohin tekemisessä on hienoa, että voit valita haluamasi värit-ja jopa lisätä siihen glitteriä!

#16: Paperipussi Meduusoja

Jos lapsi rakastaa mereneläviä, he ihailevat tätä paperipussi -meduusaa Ei aikaa Flash -korteille . Tämän käsityön tekemiseen tarvitset ruskean paperipussin, maalin, siveltimen, glitter -liiman, sakset, googly -silmät ja koristeita, kuten tarroja ja pieniä helmiä.

Anna lapsesi maalata ruskea paperipussi. Kun maali on kuivunut, leikkaa pussin pohja nauhoiksi niin, että ne näyttävät meduusojen jaloilta. Pyydä lapsi liimaamaan kaksi hölmöä silmää pussiin kasvoja varten, ja olet valmis hyppäämään suoraan mereen uuden meduusukaverisi kanssa!

body_pine_cone_butterfly Cockburn -kirjastot /Flickr

#17: männynkäpyeläimet

Toki, lapsesi voisi vain kiertää männynkäpyjä, mutta miksi et anna heidän myös koristella löytöjään? Jos et tiennyt, voit muuttaa männynkäpyjä useiksi eläimiksi, mukaan lukien pöllöt, karhut, kanit ja lepakot, liimaamalla niihin asioita, kuten googly -silmät, värikkäät rakennuspaperipalat ja huopa.

body_felt_tree Amandan käsityöt , kokoa alkuperäisestä

#18: Huopapuu

Huopa tekee upeista, pehmeistä leluista, joiden kanssa lapsi haluaa varmasti leikkiä pitkään. Tässä luonnon inspiroimassa veneessä lapsi tahtoo käytä huopapuuta luodaksesi erilaisia ​​ulkoilma -aiheita ja oppiaksesi eri vuodenaikojen välisistä eroista.

Huopalevypuun tekemiseen tarvitset suuren pahvin, sakset ja useita huopavärejä, mukaan lukien vaaleansininen, vihreä, valkoinen ja ruskea. Voit tehdä joukon asioita, joita usein nähdään luonnossa, pilvistä ja lumesta kukkiin, syksyn lehtiin ja jopa lintuihin tai muihin eläimiin.

Hanki koko vaiheittainen opas osoitteesta Amandan käsityöt .

miten päästä uc berkeleyyn

#19: Pimeässä hohtava sateenkaari-riisi

Tämä esikoululainen käsityö Koristetun ruusun kasvattaminen on kyse kaikesta väri- ja aistileikki. Jos haluat valmistaa pimeässä hohtavan sateenkaaririisin, tarvitset kypsentämätöntä valkoista riisiä, Ziploc-pusseja, neonmaalia ja vettä.

Yhdistä isossa muovipussissa 1 kuppi keittämätöntä riisiä 1 rkl neonmaalia ja 2-3 ruokalusikallista vettä. Ravista pussia ainesosien sekoittamiseksi (kunnes riisi on tasaisesti päällystetty) ja anna riisin kuivua. Toista prosessi, jotta saat lisää riisin värejä.

Kun sateenkaaririisi on valmis leikkimään, vie se pimeään huoneeseen (mieluiten huoneeseen, joka käyttää mustaa valoa, koska tämä saa riisin hehumaan paljon kirkkaammin!) Ja anna pikkulapsiesi ryhtyä sekoittamaan sitä ympäri käsillään. Voit myös heittää pimeässä hohtavia kuppeja ja hehku tikkuja lisää hauskaa.

body_no_sew_sock_worm Yksi pieni projekti , kokoa muutettu alkuperäisestä ( oikeudet )

#20: Ei-ommeltu sukkamato

Sukenuket ovat vanhoja uutisia-ja täytetyt sukkematot ovat mukana. Tämä ihana käsityö koostuu sukkien muuttamisesta hauskoiksi täytetyiksi leluiksi. Ja paras osa on se ompelua ei tarvita, niin lapsi voi tehdä oman!

Tarvitset pitkän sukan (mieluiten sellaisen, jossa on kirkas väri tai kuvio), liimaa, pieniä kuminauhoja, täytettä, putkenpuhdistusaineita ja googly -silmiä. Tarkista Yksi pieni projekti opas, jolla saat kaikki tarvittavat vaiheet tämän tekemiseen.

#21: Putkenpuhdistajan kukkarenkaat

Korujen tekeminen voi olla hauskaa pikkulapsille, varsinkin kun se on yhtä viehättävää kuin nämä yksinkertaiset putkenpuhdistusaineet.

Tarvitset yhden vihreän putkenpuhdistusaineen ja kolme putkenpuhdistinta, jotka ovat kaikki samanvärisiä (vaikka voit sekoittaa värejä, jos haluat eklektisemmän kukan!). Aikuinen voi auttaa taaperoita taivuttamaan putkenpuhdistusaineita muodostaakseen terälehtiä ja lehtiä renkaissaan.

Yksi pieni projekti on kaikki tiedot, joita tarvitset tämän kiehtovan askartelun oppimiseen.

Yhteenveto: Hauskoja ja helppoja käsitöitä pikkulapsille

Taaperon ottaminen ympärille saattaa tuntua haasteelta- ja ei voi kiistää, että se on yksi - mutta se voi myös olla hauskaa, jos olet taitava tyyppi ja haluat jotain viihdyttävää ja luovaa tekemistä lapsesi kanssa.

Esikoululaiset käsityöt eivät kuitenkaan ole vain hauskaa ja pelejä - itse asiassa taiteesta ja käsityöstä voi olla paljon hyötyä pikkulapsille, hienomotoristen taitojen ja kätevyyden parantamisesta luovuuden edistämiseen ja vanhempien kanssa olemiseen.

Useimmat pikkulasten käsityöt vaativat samat perusmateriaalit, kuten paperi, liima, sakset, naru, väriliidut ja tussit, myrkytön maali, putkenpuhdistusaineet, huopa ja pihvitapit. Todennäköisesti suurin osa näistä tavaroista sijaitsee talosi ympärillä. (Ja jos ei, ne ovat yleensä halpoja ostaa!)

Yllä oleva luettelomme hauskoista ja helpoista käsitöistä pikkulapsille on todella vain lähtökohta. Käytä näitä ideoita siirtyäksesi muihin uusiin ja jännittäviin käsitöihin, joita voit tehdä lapsesi kanssa. Ja muista aina se perussääntö: pidä hauskaa mahdollisimman paljon!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.