21 parasta koiraa asumiseen

AD -ominaisuus_koripennut

Asuminen asunnossa ei tarkoita, että sinulla ei voi olla myös onnellista, terve koiraa (ellei tietysti asuinkompleksi salli koiria!). Vaikka asumiseen liittyy muutamia esteitä koiran omistuksessa, oikean koiran rodun löytäminen voi vaikuttaa kaikkeen.

Pienellä vaivalla suurin osa koiraroduista voi asua asunnoissa, mutta asuminen asunnossa on varmasti helpompaa joidenkin rotujen kanssa kuin toisten. Joten katsotaanpa, mitkä ominaisuudet tekevät hyvästä asuntokoirasta ja parhaista roduista, jotka sopivat laskuun.Millainen on hyvä asuntokoira?

Parhaille asuntokoirille on olemassa muutamia perustaitoja, koska asuminen asunnossa (toisin kuin vapaasti seisova koti) tuo mukanaan muutamia rajoituksia:

  • Paikkasi koko on todennäköisesti suhteellisen pieni.
  • Sinulla on enemmän vaikeuksia saada koira nurmikolle rentoutumaan.
  • Sinun on huolehdittava melutasosta, kun naapurisi jakavat seinän kanssasi.

Auttaaksesi koiraasi elämään mukavasti omassa tilassasi, hyvän asuntokoiran tulisi täyttää vähintään yksi (mutta mieluiten kaksi tai kolme) neljästä ominaisuudesta:

  • Ole pieni tai keskikokoinen.
  • On alhainen tai keskipitkä liikuntatarpeet.
  • Pystyä pitämään rakkojaan useita tunteja kerrallaan (tai olemaan mukava käyttää pientä mattoa tai nurmikkoa potta -tarpeisiinsa).
  • Ole suhteellisen hiljainen.

Koko ja paino

Useimmat asunnot ovat paljon pienempiä kuin keskimäärin vapaasti seisova koti, joten koiralla on vähemmän tilaa liikkua ja mökillä asunnossa. Mitä isompi koira, sitä vähemmän tilaa heillä on pienessä tilassa ja sitä todennäköisemmin he tuntevat olonsa kotoisaksi.

Suuremmat koirat myös todennäköisemmin jättävät vahingossa tuhon jälkeensä pienessä tilassa. Viiden kilon koiran innostunut hyppy tai heilutus ei tee paljon vahinkoa asunnossa, mutta sama ele suurelta koiralta pienessä tilassa voi helposti kaataa esineitä matalalta pöydältä, kaataa lamput ja muut huonekalut tai muuten aiheuttaa kaaosta.

Lisäksi suuret rodut ovat myös alttiimpia nivel- ja lonkkaongelmille, ja niillä voi olla vaikeuksia nousta portaita ylös ja alas. Ja tämä voi olla erityisen hankalaa kerrostalokompleksissa.

Pelkästään koon suhteen on usein parasta sekä koirille että ihmisille, jos asuntokoira on alle 50 kiloa (vielä parempi, jos koira on alle 25 kiloa). Tähän sääntöön on joitain poikkeuksia, mutta yleensä pienempi on parempi asunnossa.

Liikunnan tarpeet

Kaikki koirat tarvitsevat päivittäistä liikuntaa, ja asuminen asunnossa voi joskus tehdä tästä hankalaa. Ilman takapihaa koirasi on saatava päivittäinen liikuntasuhde kävellen, jonkin verran leikkimistä ja hörhöilyä asunnossa ja retkiä ulkotiloihin, kuten koirapuistoon.

Jotkut rodut vaativat venekuorman liikuntaa ja stimulaatiota ollakseen onnellisia (esimerkiksi Bordercollie voisi ajaa ympyröitä useimpien ihmisten ympärillä väsymättä), kun taas toiset rodut suhtautuvat rennommin elämään. Sitoutumalla voit harjoitella useimpia koirarotuja riittävän hyvin asunnon asumiseen, mutta se vaatii sitoutumista ja huomattavan paljon aikaa joka päivä tämän saavuttamiseksi.

Koska useimmilla ihmisillä ei ole aikaa tai energiaa harjoittaa korkean energian rotua koko ajan, Parhaat koirarodut huoneistoille ovat ne, jotka on luonnollisesti varustettu vaatimaan vähemmän liikuntaa. Parhaat asuntokoirat ovat tyytyväisiä päivittäiseen, 20–30 minuutin kävelyyn tai retkeen puistoon, ja he viettävät loppupäivänsä torkuttamalla, pureskelemalla tai pelaamalla pelejä sisätiloissa.

Potta tarvitsee

Jopa täysikasvuisina lelu- ja muut pienet koirarotut eivät yksinkertaisesti voi pitää rakkojaan niin kauan kuin suuret rodut voivat. Ja asuminen asunnossa voi vaikeuttaa koiran viemistä ulos.

Mutta älä epätoivo! Jos asut kerrostalossa, sinulla on muutamia vaihtoehtoja koirillesi ja niiden potkutarpeille. Koska joskus saattaa olla hankala viedä koira jatkuvasti ulos, voit joko:

  • Valitse koirarotu, joka pystyy pitämään virtsarakonsa kohtuullisen pitkän ajan (7-8 tuntia)
  • Valitse koira, joka on riittävän pieni käyttämään mukavasti pientä mattoa tai tekonurmaa

Jos et halua koiranjätettä kotiisi ja huoneistossasi on parveke, voit perustaa kylpyhuoneen, jossa on mattoja tai nurmikkoa. Voit myös yksinkertaisesti varata tähän nurkkaan kylpyhuoneen tai muun kodin alueen, jos et välitä siitä, että koirasi menee pottaan sisätiloissa.

Parhaat asuntokoirat voivat joko seurata rutiinia mennä ulos hihnassa kanssasi seitsemän tai kahdeksan tunnin välein rentoutuakseen tai ne ovat riittävän pieniä ja koulutettavia, jotta he voivat mennä siististi ja mukavasti asuntoon tai sen ympärille.

Melutaso

Asuminen asunnossa tarkoittaa seinien (ja melun) jakamista naapureidesi kanssa. Rauhan ja asunnon laadun vuoksi on hyvä idea valita koiranrotu, joka on vähemmän taipuvainen haukkumaan. Jotkut rodut ovat luonnollisia vahtikoiria ja syttyvät havaituista uhista tai melusta, kun taas toiset rodut yleensä pitävät äidin.

Vaikka ajan ja kärsivällisyyden avulla voit kouluttaa vahtikoiran olemaan vähemmän reaktiivinen, on yksinkertaisempaa mennä koiran kanssa, joka syttyy hieman vähemmän todennäköisesti. Jotkut koirat pyrkivät myös haukkumaan tai ulvoamaan, kun ne jätetään yksin, joten hyvä asuntokoira on yksi vähemmän taipuvainen tällaiseen erottamis ahdistukseen.

AD body_apartments

21 parasta asuntokoiraa

Nyt kun olemme tarkastelleet joitain tärkeimpiä kriteerejä siitä, mikä tekee hyvistä asuntokoirista, katsotaanpa rodut, jotka tekevät leikkauksen parhaista asunnoista.

Bichon Frise

AD body_bichon

Pehmeä ja ystävällinen, Bichon Frise on suosittu lelurotu, joka vaatii vähän liikuntaa eikä ole altis haukkumiselle tai muulle liialliselle haukkumiselle. Ne mukautuvat helposti uusiin ympäristöihin ja ovat valmiita kuuntelemaan harjoittelua ja lempeää korjausta.

Ne voivat kuitenkin olla taipuvaisia ​​eroahdistukseen. Joten saatat joutua olemaan varovainen eron valittamisen tai haukkumisen suhteen ja tutkimaan erottamisen ahdistuskoulutusta, jos näin tapahtuu.

Brysselin grifoni

AD body_brüsselin griffoni

Vaikka näyttävät siltä, ​​että he kävelevät ympäriinsä ikuisen sarjakuvan rypistymällä, Brysselin griffoni on erittäin suloinen koirarotu ja haluaa elämältä enemmän kuin rakkautta ja halauksia. Itse asiassa he vaativat usein rakkautta ja halauksia (ja leikkiä!) Kotona, mutta he eivät tarvitse paljon ulkoliikuntaa ollakseen onnellisia.

Ne voivat olla itsepäisiä ja vaikeita kouluttaa, joten yritä nipistää kaikki huonot tavat - kuten vahtikoiran haukkuminen, valittaminen tai sisäilman likaantuminen - silmiin ennen kuin ne vahvistuvat liian lujasti. Ja rakastava koulutusjärjestelmä tekee ihmeitä hillitäkseen ei -toivottua käyttäytymistä.

Cavalier King Charles Spaniel

AD body_cavalier kind charles

Et koskaan kaipaa rakkautta tai halaa kuningas Charles Cavalierin ympärillä. Erittäin ystävällinen ja helppo koira Jotkut tervehtivät vieraita antamalla pari ystävällistä haukkumista ja nuolemista. Mutta he eivät ole taipuvaisia ​​haukkumaan liikaa tai outoja ääniä (elleivät he näe lintua ikkunasta).

He ovat utelias ja leikkisä rotu, mutta eivät tarvitse paljon liikuntaa päivittäisen kävelyn lisäksi. Heidän suosikkipaikkansa on sylissä - sinun sylissäsi, ystäväsi, muukalaisen, mikä tahansa kierros yleensä kestää!

Chihuahua

AD body_chihuahua

Chihuahua on suosittu pienestä koostaan ​​ja suurista, suloisista silmistään usein nähty asuntokoira . Vaikka niiden koko ja vähimmäisliikuntatarpeet sopivat täydellisesti asumiseen, he voivat myös olla alttiita äänekkyydelle, jos he eivät ole hyvin koulutettuja. Joten varmista, että tiedät kuinka treenata liiallista haukkumista vastaan, ennen kuin otat Chihuahuan omistuksen!

Chihuahuat ovat luultavasti parhaiten koulutettuja pienillä matoilla tai turpeilla, koska ne eivät voi pitää rakkojaan kovin pitkään.

Coton de Tulear

AD body_coton de tulear

Bouncy pallot puuvillaa nukkaa, Coton de Tulears ovat mukautuvia, ystävällisiä ja hauskoja. He tekevät omaa viihdettä, kun olet kiireinen, mutta ohjaavat myös hyvin, jos on aika treenata tai pelata.

Heidän on vietettävä yksi tai kaksi päivää viikossa mökkeilemässä puiston ympärillä juoksemiseen, mutta muuten he ovat tyytyväisiä päivittäisiin kävelyretkiin. He ovat iloisia voidessaan olla ulkona tai sisällä käpertellen, kumpi valikosta löytyy.

Englanti Bulldog

AD body_englantilainen bulldoggi

Englantilaiset bulldogit ovat makea, lempeä ja melko vähän huoltoa vaativa. Nämä koirat eivät ole kovin taipuvaisia ​​liikuntaan tai haukkumiseen, vaan mieluummin nukkuvat tai lepäävät kuin juoksevat tai soittavat hälytyksen, mikä tekee niistä yhden parhaista koirista huoneistoissa.

Huolehdi, että nämä ovat brachiocephalic -koirilla, mikä tarkoittaa, että niillä on litteät kasvot. Tämä voi tehdä hengityksestä - erityisesti raskaasta hengityksestä - vaikeaa, joten ole varovainen liikunnan ja kuuman sään kanssa ja muista seurata niitä tarkasti.

Ranskanbulldoggi

AD body_french bulldog

Ystävälliset, hauskat ja rennot ranskalaiset bulldogit viihdyttävät usein mielellään. Mutta he eivät melkein koskaan naura hellyyttä, joten älä sekoita itsenäisyyttä syrjäytymiseen.

Toinen brachiocephalic -koirarotu, joten vähän liikuntaa tarvitaan tai vaaditaan täällä. Huolehdi kuitenkin siitä, että ranskalainen bulldoggi on taipuvainen syömään (yli), mikä tarkoittaa sinun on oltava varovainen painonnoususta, koska heidän on vaikea päästä eroon ylimääräisistä kiloista.

Glen of Imaal Terrier

AD body_glen of imaal

Pirteä, utelias rotu, Glen of Imaal Terriers ovat innokkaita tutkimaan ympäröivää ympäristöä. He ovat vähemmän taipuvaisia ​​vastakkainasetteluun tai metsästykseen kuin muut terrierit, joten heillä on hieman vähemmän todennäköisyyttä joutua vaikeuksiin.

Glen of Imaal Terrierit vaativat nopeaa liikuntaa ollakseen onnellisia, joten päivittäisen kävelyn lisäksi he haluaisivat muutaman päivän puistossa, lenkkeilyn tai muun mahdollisuuden juosta joka viikko, mutta viettävät mielellään loput sisätiloista perheen kanssa.

Vinttikoira

AD body_greyhound

Vaikka ne ovat isoja, erittäin saalista ajavia koiria, Vinttikoirat ovat onnellisia sohvaperunoita ja ovat tyytyväisiä päivittäiseen kävelyyn ja leikkimisaikaan kotona. Tämä pätee erityisesti entisiin kilpa -vinttikoiriin, jotka ovat enemmän kuin tyytyväisiä eläkkeelle rentoutumiseen.

Erittäin herkät, mukavat ja rakastavat vinttikoirat on viritetty tunteisiisi ja tarpeisiisi. He ovat hiljaisia ​​koiria, mutta ovat myös taipuvainen ero-ahdistukseen ja eroon perustuvaan tuhoon. Aloita siis varhaisessa vaiheessa heidän kouluttamisensa talon poistumisesta, jos et halua tulla kotiin tuhoamaan kaikkea maallista omaisuuttasi.

Havanese

AD body_havanese

Leikkisä, innokas ja rohkea, Havanese on korkean energian rotu, joka vaatii päivittäistä henkistä stimulaatiota. Mutta he eivät tarvitse paljon muuta kuin lyhyen päivittäisen kävelyn kuntoilun suhteen.

On kuitenkin hyvä idea tuoda tämä koira säännöllisille retkille ympäri maailmaa - erityisesti eri paikkoihin aina kun mahdollista - ruokkimaan osan tästä henkisestä energiasta. Mutta muuten havanilaiset viettävät mielellään päivän sisätiloissa pysyen lähellä perhettään ja kävelemässä.

Lhasa Apso

AD body_lhasa apso

Lhasa Apso on uskollinen, suloinen ja lempeä koira, jolla on mallimaiset hiukset. He ovat myös älykkäitä koiria, mutta toisin kuin monet älykkäät koirarodut (kuten terrierit), Lhasa Apsos ei ole taipuvainen pahuuteen tai tuhoon kyllästyessään. He kuitenkin etsivät sinua pyytämään peliaikaa ja huomiota, kun he sitä tarvitsevat.

Ne hälyttävät myös hämmästyneinä, joten jonkin verran koulutusta saattaa olla tarpeen. Mutta silloinkin Lhasa Apso on melko hiljainen ja vähemmän pelottava kuori.

Kääpiöpinseri

AD body_min -nasta

Kääpiöpinserit ovat älykkäitä, pelottomia ja rakastavia. Anna heille rakkautta, leikkiä ja päivittäinen mahdollisuus haistella ja tutkia, ja pienoiskoossa (tai Min Pin) on kaikki mitä sydän haluaa.

Nämä ovat luonnollisia vahtikoiria, mutta helposti koulutettavia, joten voit hillitä liiallista haukkumista pienellä osaamisella (ja paljon herkkuja!). Min Pinin tarvitsee mahdollisuuden juosta vähintään kerran tai kahdesti viikossa, mutta muutoin he ovat tyytyväisiä päivittäiseen kävelyyn ja leikkihetkeen kotona.

Perhonen

AD body_papillon

Papillon on älykäs, reagoiva ja leikkisä rotu. He voivat olla arkoja vieraita kohtaan, mutta kun he rakastavat sinua, he rakastavat sinua, eikä päästä irti.

Siro ja energinen he rakastavat leikkiä perheidensä kanssa ja tarvitsevat energiaa, mutta päivittäinen kävely ja hetki puistossa riittää heille.

kiinanpalatsikoira

AD body_pekingese

Pekingilainen on rakastava, mutta ei liian tarpeellinen koira, joka viettää mielellään aikaa yksin tai ihmisten kanssa. Pekingilainen varoittaa sinua myös kaikista kolkuttavista vierailijoista, mutta ei hauku haukkumalla.

He ovat söpöjä koiria, jotka haluavat halata ja leikkiä, mutta jotka eivät tarvitse liikaa liikuntaa. Itse asiassa pekingit ovat toinen brachiocephalic -rotu, joten ole varovainen kuumalla säällä ja anna pekingiläisen liikkua liian nopeasti.

Lelu Villakoira

AD body_toy villakoira

Kaikki villakoirarotut (Toy Poodle, Miniature Poodle ja Standard Poodle) ovat erittäin älykkäitä koirarotuja, jotka ovat helposti koulutettavissa. Mutta Lelu Villakoira vaatii vähiten liikuntaa kolmesta lajista ja se on usein kaikkein tasapainoisin , joten ne ovat tyypillisesti paras valinta kolmesta rodusta asuntoasioissa.

Utelias ja leikkisä Toy Poodle toimii hyvin, kun sitä saa säännöllisesti. On hyvä idea ottaa lelukyylikkäsi mukanasi, kun suoritat asioita tai olet muuten ulkona. Antaa heidän nähdä maailman auttaa heitä keskittymään kaikkeen henkiseen energiaan ja tarjoaa päivittäisen annoksen hauskaa.

Mopsi

AD body_pug

Mopit ovat yleensä hiljaisia, rentoja koiria, jotka tekevät upeita huoneistokavereita. He ovat suloisia ja hölmöjä, ja vaikka he leikkivät mielellään kanssasi, useimmat mopit eivät tarvitse liikaa huomiota koko päivän ollakseen onnellisia.

Ne eivät myöskään vaadi paljon liikuntaa, ja liika voi olla jopa haitallista, koska niiden brachiocephalic-kasvot voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia, jos he rasittavat liikaa tai ovat liian kauan kuumalla säällä. Huomaa kuitenkin, että he voivat olla alttiita painonnousulle, joten ole ahkera tasapainottamaan aterioita ja kävelylenkkejä.

Shih Tzu

AD body_shih tzu

Ystävällinen ja rento, Shih Tzu on usein suuren koiran luonne pienen koiran ruumiissa . He tutkivat mielellään maailmaa kanssasi tai rentoutuvat sohvalla sen mukaan, mitä haluat tehdä sinä päivänä.

He ovat myös innokkaita oppimaan ja ovat hyvin koulutettavissa, joten peliaika on pakollinen. Mutta he eivät tarvitse liikunnassa liikaa ollakseen tyytyväisiä.

Silkkiterrieri

AD body_silky terrieri

Silkkiterrierit (tai Silkies) ovat uskollisia ja rakastavia perheilleen, mutta ovat usein varovaisia ​​maailmasta . Joten he voivat olla alttiita hälyttämään haukkumalla sekä sisällä että ulkona, mutta koulutus auttaa hillitsemään tätä taipumusta.

Leikkisät ja energiset pienet koirat, Silkies ovat innokkaita leikkimään, mutta ovat tyytyväisiä lyhyeen päivittäiseen kävelyyn liikuntatarpeidensa suhteen. Ja kun he eivät leiki, he kävelevät mielellään pieniin tiloihin, mikä tekee asunnosta täydellisen heille.

Skye Terrieri

AD body_skye -terrieri

Pleple2000 /Wikimedia

Hellä ja peloton Skye -terrieri ottaa maailman haltuunsa, mutta he ovat herkkiä perheidensä ankarille sanoille tai nuhteille. Tule heihin varovasti, eivätkä he koskaan ole kaukana puolellasi.

Skye-terrierit ovat lempeitä ja helposti sopeutuvia kaupunkielämään ja asumiseen. He tarvitsevat päivittäisiä kävelylenkkejä, mutta ovat muuten tyytyväisiä pelaamaan, tutkimaan ja käpertymään kotona.

Tiibetinspanieli

AD body_tibetan spaniel

Tiibetinspanielit ovat erittäin helppoja koiria. Sopeutuvat uusiin tilanteisiin ja ympäristöihin, he menevät yhtä mielellään pitkille kävelylenkeille kuin käpertyäkseen sohvalle.

Vaikka ne voivat soittaa hälytyksen vierailijoille, hyvin sijoitettu herkku hiljentää haukkumisen. Ja he ovat muuten niin hiljaisia, että naapurisi ihmettelevät, onko sinulla edes koira asunnossasi.

Yorkshiren terrieri

AD body_yorkie

Kuten useimmat terrierit, Yorkshirenterrierit (tai Yorkies) ovat röyhkeitä pikku palloja ilkivaltaa ja hauskaa. He ovat rakastavia ja pehmoisia perheidensä kanssa, mutta he ovat usein ujoja vieraita kohtaan. Monet yrittävät paeta tai piiloutua, jos muukalainen yrittää silittää heitä, joten on hyvä seurustella heidän kanssaan aikaisin.

Yorkiet ovat energisiä ja leikkisiä ja juoksevat mielellään, mutta eivät oikeastaan ​​vaadi paljon päivittäistä liikuntaa tavallisen puolen tunnin kävelyn jälkeen. Monet yorkit soittavat hälytyksen myös haukkumalla, jos he kuulevat vierailijoita tai muita epäilyttäviä ääniä, mutta koulutus voi minimoida tämän taipumuksen.

Kuinka auttaa koiraa sopeutumaan asuntoon

Vaikka nämä ovat parhaita koiranrotuja huoneistoille, useimmat koirat voivat oppia elämään asunnossa, jossa on riittävästi liikuntaa ja oikea koulutus. Ja jopa parhaiden asuntokoirien on opittava selviytymään ainutlaatuisista olosuhteista, jotka muodostavat asunnon.

Katsotaanpa siis, mitä sinun on tehtävä opettamaan koirallesi sopeutumista asumiseen.

AD body_dog hoito

#1: Harjoittele heitä tottumaan meluun

Asunnot voivat olla kovia. Siellä on kohinaa yläpuolellasi, alapuolellasi, sivuillasi ja ihmisten melu käytävällä etuovesi edessä. Koirallesi kaikki nämä ihmiset, jotka meluavat lähellä kotiasi, ovat räikeä yksityisyyden suoja, ja he voivat aiheuttaa pelkoa, ahdistusta ja jopa pelkoon perustuvaa aggressiota.

Auta koiraasi totuttelemaan asunnon meluun yhdistämällä melu positiivisiin ärsykkeisiin. Anna koirallesi iloisen kuuloinen vihje (kuten: Mikä se on ?!) ja herkku aina, kun kuulet naapureidesi melun. Voit myös kutsua kaverisi (sellaisen, josta koirasi pitää) koputtamaan ovellesi. Anna ohjaussana ja herkku, kun koirasi kuulee melun, ja anna sitten koirallesi ylimääräinen palkka päästämällä ystäväsi sisälle onnellisista taputuksista ja halauksista.

#2: Anna heille oma nimetty tila

Koirasi on osa perhettäsi, ja asunto on luola, jonka voit jakaa kaikille. Mutta aivan kuten tarvitset joskus omaa tilaa muilta ihmisiltä, ​​niin myös koirasi.

Tee asunnosta näyttävä suurempi koirallesi tarjoamalla heille oma, ihmisvapaa alue. Tämä voi olla laatikko tai koiran leikkikehä tai jopa vain koiran sänky huoneiston kulmassa. Varmista vain, että se on paikka, jossa koirasi voi vetäytyä, kun he haluavat viettää aikaa yksin, ja ettet yritä häiritä pentuasi, kun se menee sinne.

redlandsin yliopisto keskimääräinen gpa

#3: Esittele heidät muille kompleksin koirille

Jos kerrostalosi sallii koirien, on todennäköistä, että rakennuksessa asuu hyvä määrä muita koiria. Auttaaksesi koirasi tuntemaan olonsa mukavaksi näiden koirien kanssa (etenkin kun kuulet näiden koirien liikkuvan, haukkuvan tai huutavan koko päivän), katso, voitko esitellä pentusi muille rakennuksen koirille.

Yritä viedä koirasi paikkoihin, joissa muut koirat menevät kylpytaukoille, tai esittele itsesi naapureillesi, joita näet koirien kanssa. Aseta koiranpelikaverit auttamaan pentuasi ystävystymään naapurikoirien kanssa (ja saatat jopa saada ihmisystäviä siitä!).

#4: Opettele heille, kuinka käyttää pientä mattoa tai kouluttaa heitä pitämään sitä pitkiä aikoja

Pienet matot haisevat heikosti virtsalta ja feromoneilta, joten koirat ovat luonnollisesti taipuvaisia ​​pottiin. Siitä huolimatta sinun on opetettava koirasi käyttämään pientä mattoa tai sisätiloja, jotta prosessista tulee hauska ja helppo ja vältyt onnettomuuksilta.

Jos päätät luopua pienistä matoista ja kouluttaa koiraasi odottamaan, kunnes voit mennä yhdessä ulos, sinun on edettävä hitaasti. Monet aikuiset koirat voivat mahdollisesti pitää rakkojaan yli 8 tuntia, mutta kaikki koirat eivät pysty hallitsemaan tätä. Aloita viemällä koira ulos 2–3 tunnin välein ja lisää sitten retkien välistä aikaa puolen tunnin välein muutaman päivän välein, kunnes saat 6–8 tuntia. Jos koirasi alkaa joutua onnettomuuksiin sisätiloissa tai haistaa tai ulvoo ulos, sinun on ehkä lyhennettävä pottaukojen välistä aikaa. Vaihtoehtoisesti voit harkita koiranurveen sijoittamista kylpyhuoneeseesi tai asunnon parvekkeelle.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA