Vuosien 2018 ja 2019 täydellinen katsaus jokaisesta ACT-testipäivästä

feature_planner_times_coffee

epätäydellinen määräävä asema täydelliseen hallintaan nähden

Parhaan ACT-testipäivän selvittäminen ei ole aina helppoa, varsinkin jos olet jumissa kahden tai useamman tulevan ACT: n välillä. Ennen kuin valitset päivämäärän, kysy itseltäsi: mikä päivä sopii parhaiten aikatauluusi? Onko sinulla tuolloin mitään velvoitteita tai opetussuunnitelmia? Milloin yliopistohakemusten määräajat ovat?

Tämä opas esittelee kaikki tulevat ACT-päivämäärät 2018-19-testausvuodelle ja tarjoaa myös erityisiä neuvoja parhaista mahdollisista päivämääristä toissijaisille, nuoremmille ja vanhemmille.



Vuoden 2018 ACT-testipäivät

Nämä syksyn ja alkutalven näyttelyt ovat parhaita päivämääriä junioreille, jotka haluavat tehdä ensimmäisen näyttelynsä. Ne sopivat myös senioreille, jotka haluavat ottaa ACT: n viimeisen kerran ennen korkeakoulujen hakemusten eräpäivää.

Mitä tulee toisen vuoden oppilaisiin, suurin osa näistä päivämääristä on liian aikaisin ja niitä tulisi välttää.

8. syyskuuta 2018

 • Rekisteröinnin aikaraja: 10. elokuuta 2018
 • Myöhäinen ilmoittautumisaika: 26. elokuuta 2018

Sophomores

Tämä koepäivä on lukuvuoden alussa ja on siksi liian aikainen toisen vuoden oppilaille. Opiskelijana et ole vielä opiskellut suurinta osaa ACT: ssä testatuista konsepteista, joten ei ole mitään järkeä ottaa sitä niin aikaisin.

Lisäksi, koska suurin osa toisen vuoden opiskelijoista ei vielä tiedä varmasti, mihin he hakevat yliopistoa, sinulla ei todennäköisesti ole mielessäsi konkreettista luetteloa kouluista tai tiettyä ACT-maalipistettä.

Jos haluat todella saada etukäteen ACT-valmistelusi, voit käytä tätä aikaa kevyiden tutkimusten aloittamiseen: kokeile joitain virallisia ACT-harjoituskysymyksiä, tutustu testimuotoon ja tutustu muutamaan viralliseen harjoituskokeeseen.

Juniorit

Tämä on hieno päivä juniorien ensimmäiseen näyttelyyn. Tähän mennessä sinun pitäisi tuntea suurin osa ACT-sisällöstä. Tämä päivämäärä antaa sinulle myös runsaasti aikaa tarvittaessa suorittaa ACT uudelleen keväällä, kesällä ja / tai syksyllä. (Suosittelemme ACT: n suorittamista vähintään kaksi kertaa, koska saat todennäköisemmin paremmat pisteet toisella yritykselläsi!)

Lopuksi, tämä testipäivä antaa sinulle koko kesän valmistautua ACT: lle, mikä voi olla hyödyllistä, jos et ole fani opiskella lukuvuoden aikana ja sinun on jongloitava luokkia ja testattava valmistelua.

Seniorit

Seniorit voivat käyttää tätä testipäivää lopullisen ACT-ilmoituksen tekemiseen ennen korkeakoulujen hakemusten määräaikoja. Jos sovellat ennenaikaista päätöstä tai varhaisia ​​toimia, tämän päivämäärän avulla saat helposti ACT-pisteet korkeakouluihisi ajoissa. (Useimmat varhaisen päätöksen / varhaisen toiminnan määräajat ovat noin marraskuussa.)

Lisäksi koska sinulla on koko kesä valmistautua ACT-tapahtumaan, sinun ei tarvitse huolehtia testivalmistelun tasapainottamisesta korkeakoulujen sovellusten kanssa.

body_halloween_candy_ Bowl Kuka sanoi, että Halloween-karkit eivät voi olla ACT: n aivoruokaa?

27. lokakuuta 2018

 • Rekisteröinnin aikaraja: 28. syyskuuta 2018
 • Myöhäinen ilmoittautumisaika: 14. lokakuuta 2018

Sophomores

Jälleen tämä testipäivä on vielä varhainen toisen vuoden opiskelijoille. Jos kuitenkin todella haluat saada altistumisen ACT: lle, sinulla on tässä vaiheessa kolme päävaihtoehtoa:

 • Vaihtoehto 1: Ota täyspitkä ACT-harjoitustesti. Tämän tekeminen voi auttaa sinua oppimaan lisää kokeen muodosta ja sisällöstä. Huomaa vain, että et ole vielä opiskellut kaikkia testattavia käsitteitä.
 • Vaihtoehto 2: Ota PreACT, joka on käytäntö ACT toissijaisille. Tämä testi on samanlainen kuin PSAT (käytännön SAT), vain se ei liity apurahakilpailuun. PreACTia voidaan antaa milloin tahansa lukuvuoden aikana syyskuusta kesäkuuhun. Koulut valitsevat (ja milloin) haluavatko ne hallinnoida sitä. Jos haluat oppia lisää PreACTista ja lukion suunnitelmista sitä varten, keskustele neuvonantajan kanssa.
 • Vaihtoehto 3: Ota PSAT, jota hallinnoidaan 10. lokakuuta 2018. Vaikka PSAT on käytännön testi SAT: lle ja ei ACT, sen ottaminen voi olla älykäs tapa päästä johonkin yleiseen testinottokäytäntöön ja auttaa sinua päättämään, pitäisikö sinun ottaa SAT tai ACT. Se voi myös auttaa sinua valmistautumaan ottamaan PSAT uudestaan ​​juniorina, kun olet oikeutettu kansalliseen ansio-apurahaohjelmaan!

Juniorit

Tämä lokakuun testipäivä on toinen hieno päivä nuoremmille, varsinkin jos kaipaat aikaisempaa syyskuussa. Tämä ACT-päivämäärä antaa sinulle runsaasti aikaa nähdä pisteet ja valmistautua sitten uudelleenkokeiluun keväällä tai kesällä.

Jos kuitenkin olet päättänyt ottaa PSAT: n, En suosittele ACT: n tekemistä tällä hetkellä. Opiskelu molemmille testeille voi helposti hukuttaa sinut - ja saattaa jopa hämmentää sinua, koska PSAT / SAT ja ACT, vaikka ovat samankaltaisia, eivät ole sisällöltään tai muodoltaan identtisiä.

Seniorit

Seniorit voivat valita tämän testipäivän ja saada ACT-pisteensä korkeakouluihin ajoissa. Koska tavalliset hakemusten määräajat ovat 1. tammikuuta, tämä on hyvä aika tehdä ACT viimeisen kerran, jos haluat. Jos oletvarhaisen toiminnan / varhaisen päätöksen soveltaminen,tämän päivämäärän pitäisi toimia useimmissa kouluissa- mutta ole tietoinen siitäse on todennäköisesti viimeinen mahdollinen ACT, jonka voit tehdä.

Älä unohda, että olet melko kiireinen tänä aikana valmistellessasi korkeakouluhakemuksiasi Suosittelen, että valitset aikaisemman testipäivän, jos mahdollista.

body_arctic_fox Jos vain tämä suloinen arktinen kettu antaisi tämän talvisen ACT: n.

8. joulukuuta 2018

 • Rekisteröinnin aikaraja: 2. marraskuuta 2018
 • Myöhäinen ilmoittautumisaika: 19. marraskuuta 2018

Sophomores

Vaikka tämä koepäivä on vielä varhaisessa vaiheessa 10. luokkalaisille, jos olet todella utelias mistä ACT on, mene eteenpäin ja anna sille kuva. Muista, ettet aseta liikaa paineita itsellesi saadaksesi korkeat pisteet; et ole vielä oppinut kaikkia ACT: n testattujen käsitteiden haittoja!

Viime kädessä on silti parempi ajatus keskittyä vain ACT-käytännön kokeiden suorittamiseen todellisen ACT: n ottamisen sijaan. (Lisäksi säästät rahaa!)

Juniorit

Vaikka voit ehdottomasti ottaa ACT: n tänä päivänä, se saattaa olla päällekkäinen finaaliesi kanssa, joten ehdotan, että otat sen jollakin aikaisemmista testipäivistä, jos mahdollista. Jos et ole laatinut ACT: tä lainkaan ja haluat todella saada ensimmäisenne läpi ennen keväästä, tämä on hyvä päivämäärä valita. Varmista vain, että sinulla on suunnitelma finaaliesi tasapainottamiseksi ACT-valmistelusi kanssa.

Seniorit

Tämä on viimeinen mahdollinen ACT-testipäivä useimmille eläkeläisille. Jos sovellat säännöllistä päätöstä, useimpien korkeakoulujen pitäisi pystyä hyväksymään ACT-pisteet tästä päivästä lähtien; jotkut eivät kuitenkaan varmista, että otat yhteyttä korkeakouluihisi ennen kuin rekisteröidyt tähän testiin.

Kuten juniorien tapauksessa, koska tämä testipäivä saattaa olla päällekkäinen finaaliin valmistautumisen kanssa, on tärkeää saavuttaa terve tasapaino aikataulussa, jotta et hukuttaisi itseäsi.

body_dragging_2019_year Tule, Frank, sinulla oli yksi työ - vetää sisään vuoden 2019 patsas ja päästä pois kehyksestä! * huokaa *

Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

2019 ACT-testipäivät

Vaikka eläkeläiset eivät todennäköisesti pysty toteuttamaan ACT: tä alkutalven jälkeen, näiden testipäivien pitäisi toimia hyvin toisen vuoden opiskelijoille ja nuoremmille.

9. helmikuuta 2019

 • Rekisteröinnin aikaraja: 11. tammikuuta 2019
 • Myöhäinen ilmoittautumisaika: 18. tammikuuta 2019

Tätä testipäivää ei ole saatavana New Yorkissa.

kansallisen ansiotutkijan psat -tulokset

Sophomores

Voit suorittaa testin tänä päivänä, jos todella haluat, mutta tiedät vain sen se on vielä melko aikaista toissijaisille. Taistelet todennäköisesti eniten Matematiikka-osion kanssa, varsinkin jos olet Geometria-luokassa. Jos olet Algebra II: ssa tai uudemmassa, sinun on kuitenkin tiedettävä suurin osa testattavista matematiikkakonsepteista ja voit antaa sille kuvan, jos olet todella kiinnostunut.

Juniorit

Juniorit voivat halutessaan valita tämän testipäivän, mutta on todennäköisesti parempi odottaa ACT-tapahtumaa kevääseen saakka, varsinkin jos se on toinen ACT-tapahtumasi ja otit ensimmäisen testisi takaisin syksyllä. Kevään testipäivän odottaminen antaa sinulle enemmän aikaa testien välillä valmistautua ja hioa heikkouksiasi, jotta voit viime kädessä saavuttaa suuremman pistemäärän.

Lisäksi, jos valitset tämän talvitestin päivämäärän, sinun on todennäköisesti tehtävä huomattava määrä ACT-valmistelua talviloman aikana.

Seniorit

Tämä on viimeinen testipäivä, jonka eläkeläiset voivat valita, soveltavatko he säännöllistä päätöstä tietyissä korkeakouluissa. Vaikka suurin osa korkeakouluista ei hyväksy ACT-pisteitä helmikuun testipäivästä lähtien, jotkut, varsinkin ne, joiden hakuaika on myöhässä.

Jos aiot ottaa ACT: n viimeisen kerran, muista tarkistaa, hyväksyvätkö koulu, johon haket, tulokset tästä testipäivästä vai ei.

body_spring_woman_sitting_fieldAh, kevät. Kun voit vihdoin opiskella ACT: lle samalla alalla, Edward Cullen loihti.

13. huhtikuuta 2019

 • Rekisteröinnin aikaraja: 8. maaliskuuta 2019
 • Myöhäinen ilmoittautumisaika: 25. maaliskuuta 2019

Sophomores

Tämä on hyvä päivä korkean tason opiskelijoille kokeilla ACT: tä. Tähän mennessä sinun olisi pitänyt oppia suurin osa testin käsitteistä (vaikka saattaa olla joitain matematiikkaa, joita et ole vielä oppinut).

Ehdotan tämän testin käyttämistä a lähtötaso ja selvittää, mitkä ovat suurimmat heikkoutesi, jotta voit alkaa miettiä, mihin sinun on keskityttävä tulevassa valmistelussa.

Kun olet saanut pisteet, voit ottaa ACT: n uudelleen juniorivuotesi syksyllä, ja jos saavutat maalipisteesi silloin, niin se on - ei enää ACT! Tämä antaa sinulle valtavan edun, koska sen avulla voit saada testin pois tieltä aikaisin ja antaa sinulle enemmän aikaa työskennellä korkeakoulujen sovellusten kanssa.

Juniorit

Tämän huhtikuun testipäivä on erinomainen aika juniorien ottamiseen ACT ensimmäistä tai toista kertaa, koska sen ei pitäisi olla ristiriidassa finaalien kanssa. Lisäksi tässä vaiheessa olet oppinut kaikki tärkeimmät käsitteet, jotka testataan ACT: llä.

Jos tämä on toinen ACT-tapahtumasi, teet hyvää työtä järjestäessäsi aikaa. Jos pystyt saavuttamaan maalipisteesi tältä päivältä, sinun ei tarvitse suorittaa ACT: ää uudestaan, vaan voit käyttää kesää sen sijaan rentoutumiseen ja keskittymiseen etenemiseen yliopistosovelluksissasi.

Jos et ole vieläkään ottanut ACT-ohjelmaa, suosittelen tekemään se tähän testipäivään mennessä. Tällä tavalla sinulla on vielä koko kesä opiskella ja suorittaa se uudelleen kesän lopussa tai vanhemman vuoden syksyllä, jos sinun pitäisi nostaa pisteitäsi.

Seniorit

Valitettavasti tämä testipäivä on liian myöhäistä senioreille, koska lähes kaikki korkeakoulujen hakemusten määräajat ovat kuluneet tähän mennessä. Muista päästä viimeiseen ACT-ohjelmaasi joulukuuhun (tai mahdollisesti helmikuuhun, riippuen korkeakoulujen määräajoista).

8. kesäkuuta 2019

 • Rekisteröinnin aikaraja: 3. toukokuuta 2019
 • Myöhäinen ilmoittautumisaika: 20. toukokuuta 2019

Sophomores

Tämä on toinen hieno päivämäärä toisen vuoden opiskelijoille. Tänä päivänä saat ACT-pisteet takaisin kesän puoliväliin mennessä ja voit käyttää loppukesää valmistautua uusintakurssiin juniorivuotesi alussa.

Ainoa suuri haitta on se tämä päivä saattaa olla ristiriidassa finaalien kanssa, mikä voi tehdä hankalaksi priorisoida valmisteluaikasi viisaasti.

Juniorit

Tämä on toinen hyvä vaihtoehto nuoremmille, varsinkin jos haluat saada ACT: n päätökseen ennen kesälomaa.

Kuten edellä mainitsin, tämä testipäivä voi olla ristiriidassa finaalisi kanssa, joten varmista, että käytät aikaa älykkäästi etkä hukkaa itseäsi liian monilla opintokerroilla. Ihannetapauksessa tarkista aikataulusi ennen rekisteröitymistä tälle päivälle joten voit tietää tarkalleen milloin kaikki testisi ovat ja milloin voit omistaa aikaa opiskeluun kullekin niistä.

Jos mahdollista, Suosittelen, että valitset huhtikuun testipäivän tämän sijaan, koska tämä on paljon vähemmän todennäköistä, että se osuu finaaliin ja muihin tärkeisiin koulukokeisiin.

body_summer_ice_cream_cone Kesähaaste: syö jäätelösi ennen kuin se sulaa, kun suoritat ACT-harjoitustestin! Bonuspisteet, jos et saa jäätelöä testissäsi. Kolme bonuspistettä, jos et välitä ja vain nuolla sitä.

13. heinäkuuta 2019

 • Rekisteröinnin aikaraja: 14. kesäkuuta 2019
 • Myöhäinen ilmoittautumisaika: 24. kesäkuuta 2019

Tätä testipäivää ei ole saatavana New Yorkissa tai Kaliforniassa.

Sophomores

Tämä on hyvä päivä toissijaisille opiskelijoille, jotka haluavat saada ensimmäisen näyttelynsä ennen nuorempaa vuotta. Tähän mennessä olet oppinut melkein kaikki testin suuret käsitteet. Siksi voit käyttää tätä ACT: tä saadaksesi tarkemman käsityksen siitä, mitkä ovat suurimmat vahvuutesi ja heikkoutesi.

Yksi iso plus on, että sinun ei tarvitse käsitellä mitään luokkia tai kotitehtäviä valmistautuessasi tähän testiin, koska se on keskikesällä.Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä vietät noin puolet kesästä opiskeluun, joten mieti syvästi, onko tämä OK, ennen kuin kirjaudut siihen.

ympäristötieteen tentti 2019

Saat pisteet elokuussa, mikä ei anna sinulle aikaa arvioida suoritustasi ja valmistautua uudelleensuoritukseen syyskuussa. Tästä huolimatta sinulla pitäisi olla riittävästi aikaa valmistautua uudelleentarkasteluun joko lokakuussa tai joulukuussa.

Juniorit

Tämä on erinomainen testipäivä nuoremmille, jotka eivät halua valmistautua lukuvuoden aikana ja älä välitä opiskelusta kesällä. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia yliopistosovelluksista tällä hetkellä, joten kanavoi vapaasti kaikki energiaasi saamaan upea ACT-pisteet!

Katsaus: Parhaat ACT-testipäivät 2018-19

Yhteensä 2018-testausvuodelle on seitsemän ACT-testipäivää, jotka ovat seuraavat:
 • 8. syyskuuta 2018
 • 27. lokakuuta 2018
 • 8. joulukuuta 2018
 • 9. helmikuuta 2019 (ei saatavilla New Yorkissa)
 • 13. huhtikuuta 2019
 • 8. kesäkuuta 2019
 • 13. heinäkuuta 2019 (ei saatavilla New Yorkissa tai Kaliforniassa)

Opiskelijoille paras testipäivä on lukuvuoden lopussa ja kesällä: huhtikuussa, kesäkuussa ja heinäkuussa. Nämä päivämäärät ovat hyviä, koska ne antavat sinulle aikaa oppia suurimman osan ACT: n sisällöstä. ne antavat sinulle myös runsaasti aikaa valmistautua ja myöhemmin suorittaa tentti juniorivuotesi aikana.

Kun on kyse junioreista, melkein kaikki ACT-testipäivät toimivat hyvin. Tyypillisesti suosittelemme junioreja ottamaan ensimmäisen näyttönsä syksyllä ja toisen näyttelyn keväällä. Tämän aikataulun noudattaminen antaa sinulle runsaasti aikaa suorittaa testi uudelleen kolmannen kerran vanhemman vuoden syksyllä tarvittaessa.

Seniorit voivat tehdä viimeisen ACT-tapahtumansa syksyllä (syys- tai lokakuussa), koska näiden päivämäärien tulisi antaa riittävästi aikaa pisteiden pääsemiseen korkeakouluihin ennen hakemusten eräpäivää, vaikka sovellatkin varhaisia ​​toimia tai varhaisia ​​päätöksiä.

Seniorit voivat tehdä myös joulu- tai helmikuun päivämäärät, mutta vain jos se on ehdottoman välttämätöntä —Ja jos korkeakoulut, joihin haet, ovat nimenomaisesti ilmoittaneet hyväksyvänsä testitulokset näistä päivistä alkaen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.