2017 & 2018 Täysi katsaus jokaisesta SAT -testipäivästä

feature_sattestdates201617.jpg

SAT -ajan ottaminen voi olla stressaavaa, koska parhaat testipäivät eivät ole kaikille samat. Valmistelutasot, maalitulokset ja muut akateemiset ristiriidat tulee ottaa huomioon laadittaessa loogisinta testausaikataulua jokaiselle opiskelijalle. Seuraavassa on täydellinen kuvaus kunkin SAT-testin päivämäärän eduista ja haitoista lukuvuonna 2017–2018 opinto-opiskelijoille, nuorille ja eläkeläisille. Tämän oppaan avulla voit luoda itsellesi sopivan pelisuunnitelman!

Testipäivät 2017

Nämä syksyn päivämäärät ovat yleensä parhaita junioreille, jotka tekevät testin ensimmäistä kertaa, tai senioreille, jotka yrittävät parantaa viimeisiä pisteitään saavuttaakseen tavoitteensa.

Pohjois -Carolinan yliopiston Wilmingtonin hyväksymisaste

26. elokuuta 2017

Opiskelijat

Tämä on luultavasti liian aikaista tuleville toisen vuoden opiskelijoille aloittaakseen SAT: n. Et todennäköisesti ole oppinut kaikkia testattavia käsitteitä. Lisäksi et todennäköisesti vielä tiedä, mitkä ovat yliopistosi tavoitteet. On parempi pidättäytyä, kunnes sinulla on selkeämpi käsitys siitä, mihin korkeakouluihin tähtäät ja millä pisteillä kohdistat. Tämä on kuitenkin hyvä aika aloittaa valmistautuminen testiin.Juniori

Tämä on hyvä ensimmäinen testipäivä junioreille. Tiedät melkein kaikki testatut käsitteet ja sinulla on aikaa valmistautua kesän aikana. Lisäksi sinulla on paljon mahdollisia päivämääriä testin suorittamiseen myöhemmin, jos haluat parantaa pisteitäsi.

Seniorit

Jos toivot testaa viimeinen kerta ennen kuin sovelluskausi on täydessä vauhdissa vanhemman syksyn aikana tämä on vankka testipäivämäärän valinta. Voit myös käytä kesällä aikaa opiskeluun joten voit todella parantaa pisteitäsi.Tämä on myös hyvä valinta, jos et ole tehnyt testiä ollenkaan, koska silloin sinulla on aikaa opiskella ja suorittaa uudelleen marraskuussa tai jopa joulukuussa, jos tarvitset.

7. lokakuuta 2017

Opiskelijat

Sophomore syksy on liian aikaista useimmille opiskelijoille aloittaa SAT, koska et ehkä ole oppinut kaikkia testattuja käsitteitä.Sinä pystyt voit alkaa valmistautua tässä vaiheessa tekemällä harjoituskysymyksiä tai hankkimalla arvostelukirjoja, mutta sinun on pidettävä kiinni testin suorittamisesta kunnes tiedät tarkalleen, mitä olet tekemisissä ja mitkä ovat tavoitteesi.Useimmat toisen vuoden opiskelijat eivät ole vielä aloittaneet yliopistohakuaan, ja tieto siitä, mihin aiot hakea, on tärkeää kohdepisteen naulaamisessa.

Juniorit

Tämä on hyvä päivämäärä junioreille ottamaan SAT ensimmäistä kertaa. Olet oppinut melkein kaikki testatut käsitteet. Lisäksi sinäsinulla on paljon aikaa sen jälkeen, kun olet saanut pisteet takaisin, jotta voit opiskella testipäiviä myöhemmin tänä vuonna, jos et vieläkään ole tyytyväinen suoritukseesi.

Seniorit

Jos haluat viimeisen laukauksen SAT: lla kesän valmistelun jälkeen, tämä on hyvä päivä, jos et voi tehdä 26. elokuuta. Ennen kuin olet liian stressaantunut korkeakouluhakemuksista, ja jos käytät aikaista päätöstä, sinulla on vielä paljon aikaa lähettää korkeakouluille päivitettyjä tulosraportteja.

QAS tarjotaan tänä testipäivänä!

QAS on lyhenne sanoista Question-Answer Service, joka on täydellinen opas pisteisiisi, jonka avulla voit tarkastella niitä tarkemmin. Se voi olla erittäin hyödyllinen valmistautuessaan tuleviin uusintoihin, koska näet kaikki alkuperäiset kysymykset, niiden vaikeustasot, tyypit ja joihin vastasit oikein ja väärin. Tämä voi kertoa sinulle paljon virheidesi luonteesta ja siitä, miten voit ehkä välttää niitä eteenpäin. QAS tarjotaan lokakuun, maaliskuun ja toukokuun testipäiville. Muina päivinä voit tilata SAS: n tai Student Answer Service -palvelun, joka on QAS: n vähemmän kattava versio.

PSAT -testipäivä: 11. lokakuuta 2017

On tärkeää Pidä tämä päivämäärä mielessä, jos olet toisen vuoden tai nuorempi ja aiot ottaa PSAT: n valmistautumaan todelliseen testiin. Voit siirtää testiaikataulua eteenpäin tai taaksepäin, jotta voit ottaa huomioon PSAT-testin, jos olet huolissasi testausväsymyksestä. Jos vietät liian monta viikonloppu -aamua täyttämällä pieniä piirejä tuntemattomissa luokkahuoneissa, saatat tulla hulluksi.

4. marraskuuta 2017

Opiskelijat

Sanoisin tämä on liian aikaista suorittaa testi toisen vuoden opiskelijana, ellet ole erittäin hyvin valmistautunut. On vaikea tietää, mitkä ovat pistetavoitteesi tällä hetkellä, koska et todennäköisesti ole alkanut vakavasti katsoa korkeakouluja. Jos olet jo huolissasi SAT: sta, suorita vain harjoitustesti tai PSAT saadaksesi paremman käsityksen siitä, mitä sinun odotetaan tietävän ja kuinka paljon sinun on valmistauduttava ennen kuin otat sen ensimmäistä kertaa (mieluiten juniorisyksy).

Juniorit

Tämä on toinen vankka päivämäärä junioreille ensimmäistä kertaa. Jos unohdat lokakuun päivämäärän, se on varsin hyvä vaihtoehto, ellet käytä PSAT -hoitoa lokakuun lopussa ja olet huolissasi siitä, että sinut ylikuormitetaan liikaa standardoitua testausta kerralla. Jos otat SAT: n marraskuussa, ysinulla on edelleen melko vahva puskuri pisteidesi saamisen ja testipäivien välillä keväällä 2018.

Seniorit

Tämä on viimeinen päivämäärä eläkeläisille, jotka hakevat korkeakouluun varhaista päätöstä SAT: n ottamisesta. Useimmat koulut sallivat edelleen marraskuun koepäivästä saadut tulokset ja varhaisen päätöksen hakemukset, vaikka määräaika on teknisesti ohitettu, mutta tarkista valitsemiesi oppilaitosten käytännöt ennen ilmoittautumista tähän testipäivään. Jos käytät säännöllistä päätöstä, tämä on kelvollinen testipäivä sinulle, vaikka saatat olla kiireinen valmistelemaan sovelluksesi muita osia. Yleensä tavoittelen elokuuta tai lokakuuta.

2. joulukuuta 2017

Opiskelijat

Tämä on taas vähän aikaista , mutta ei ole mitään väärää ottaa SAT -palvelua tällä hetkellä, jos olet varma kyvyistäsi.Älä kuitenkaan stressaa liikaa SAT: sta vielä.Jos olet utelias siitä, missä tilanteessa olet pistemäärällisesti, suosittelen vain ottamaan ajastetun harjoitustestin, jotta näet, mitä sinun on työskenneltävä, ennen kuin yrität todellista testiä ensimmäistä kertaa.

Juniorit

Tämä voi olla vaikea aika ottaa SAT, jos sinulla on suuria vuoden puolivälin testejä tulossa tai jos loma häiritsee sinua.Edelleen, jos sinulla ei ollut mahdollisuutta ottaa sitä aiemmin syksyllä, tämä voisi olla hyvä vaihtoehto. Se on paljon ennen testipäivää myöhään keväällä ja kesällä, joten sinulla on aikaa tarkastella pisteitäsi ja opiskella rakentavasti ennen mahdollisia uusintatöitä touko-, kesä- tai elokuussa.

Seniorit

Joillekin kouluille tämä on viimeinen päivämäärä, jolloin voit ottaa SAT: n ja lähettää pisteesi edelleen säännöllisellä päätöshakemuksella. Jos otit SAT: n lokakuussa vanhempana etkä vieläkään ole tyytyväinen pisteisiisi, tämä saattaa olla viimeinen mahdollisuutesi uudelleen. DÄlä keskity SAT: n parantamiseen hieman hakemuksesi loputtua, mutta jos haluat viimeisen mahdollisuuden, tämä päivämäärä on paras panos.

body_wintertestdate.jpeg Tee vuoden upeimmasta ajasta vielä enemmän ottamalla SAT! Voitko sanoa lohtua ja iloa ??

Testipäivät 2018

Kevään ja kesän päivämäärät ovat liian myöhäisiä useimmille eläkeläisille, mutta ne ovat ihanteellisia junioreille ja kunnianhimoisille toisen vuoden opiskelijoille.

10. maaliskuuta 2018

Opiskelijat

Tämä on Varhaisimmin ehdotan, että otat SAT: n toisen vuoden opiskelijaksi. Joitakin SAT: n käsitteitä opetetaan tyypillisesti toisen vuoden aikana.On parasta odottaa, että olet yli vuoden puolivälissä, jotta tiedät mitä teet useimmissa kysymyksissä, vaikka et olisi valmistautunut paljon.Jos suoritat testin toisena vuonna toisena vuonna, sinulla on viisi kuukautta aikaa tarkastella pisteitäsi ja opiskella tulevia juniorivuoden testipäiviä.

ap fysiikan c viitelehti

Juniorit

Tämä on itse asiassa aika hyvä aika tehdä testi juniorina, koska se ei ole ristiriidassa useimpien vuoden puolivälin testien ja finaalien kanssa. Sinulla on myös riittävästi aikaa tarkastella pisteitäsi syksyn testipäiviltä ja edistyä merkittävästi.Saat pisteesi takaisin paljon ennen lukuvuotta ja voit jopa ottaa SAT: n uudelleen toukokuussa, kesäkuussa tai jopa elokuussa, jos haluat suorittaa standardoidun testauksen tänä vuonna.

Seniorit

Tässä vaiheessa on liian myöhäistä, että eläkeläiset, jotka hakeutuivat yliopistoon tänä vuonna ottamaan SAT: n. Varmista, että saat viimeiset mahdollisuutesi vuoden alussa, jos et vieläkään ole tyytyväinen pisteisiisi.

QAS tarjotaan tänä testipäivänä!

5. toukokuuta 2018

Opiskelijat

Jos haluat aloittaa aikaisin ja tunnet olevasi vauhdissa kaikissa SAT: n kattamissa aiheissa, tämä voi olla hyvä päivä, jolloin voit tehdä testin ensimmäistä kertaa. Saat tulokset takaisin kesäkuussa ja voit käyttää niitä valmistautuaksesi ensimmäiseen uusintakertaan elokuussa tai juniorisyksyllä.Tällä nopeudella voit suorittaa standardoidut testit ennen kuin aloitat edes college -hakemusten täyttämisen.

Juniorit

Tämä on hyvä aika ottaa SAT junioriksi, koska se tapahtuu todennäköisesti ennen finaaliasi ja saat pisteesi takaisin heti kesän alussa. Sinulla on koko kesä aikaa tarkastella tuloksiasi ja jatkaa opiskelua tarvittaessa.Ainoa ongelma tämän päivämäärän kanssa on, että se saattaa olla ristiriidassa AP -testien kanssa.Jos olet AP -luokissa ja olet huolissasi siitä, että olet ylikuormittunut, suosittelen ottamaan SAT: n maaliskuussa, kesäkuussa tai elokuussa. Ihannetapauksessa tämä on toinen kerta, kun käytät SAT: ää ensimmäisen yrittämisen jälkeen juniorisyksy.

QAS tarjotaan tänä testipäivänä!

2. kesäkuuta 2018

Opiskelijat

Kuten toukokuun testipäivä, tämä saattaa olla järkevä vaihtoehto opinto -opiskelijoille, jotka tuntevat olevansa valmiita ja haluavat käyttää tätä hyppypisteenä junioripudotukseen. Pääongelma on, että toisen vuoden opiskelijana otat todennäköisemmin vähemmän AP -luokkia ja enemmän tavallisia luokkia, joiden finaalit ovat ristiriidassa tämän testipäivän kanssa.Jos aiot suorittaa kokeen toisen vuoden keväällä, suosittelen toukokuuta kesäkuun aikana. Jos molemmat päivämäärät ovat ristiriidassa, voit tehdä myös elokuun päivämäärän.

rodun ja kansallisuuden välinen ero

Juniorit

Tämä on toinen järkevä testausvaihtoehto junioreille, erityisesti niille, jotka ovat varmoja testistä ja ovat jo valmistautuneet laajasti. Joskus tämä voi olla parempi kuin toukokuun testipäivä, koska se ei ole ristiriidassa AP -testien kanssa.Se voi kuitenkin olla ristiriidassa luokan tavallisten finaalien kanssa. Voit tehdä myös elokuun testipäivän, jos molemmat päivämäärät ovat ristiriidassa.

25. elokuuta 2018

Tähän päivämäärään liittyvät neuvot ovat samanlaisia ​​kuin vuoden 2017 elokuun neuvot: jos olet toisen vuoden opiskelija, tämä on liian aikaista. Mutta tämä on loistava valinta juniorille, joka tekee testin ensimmäistä kertaa, tai seniorille, joka suorittaa uuden ennen hakua.

body_summer-1.jpg Testin jälkeen voit palata istumaan kokkojen ympärille ystäviesi kanssa ja olla vihainen, kun joku muu varastaa istuimen ihastuksesi vieressä, joten et voi vaipua yksipuoliseen seksuaaliseen jännitykseen tuntikausia (lukio oli vaikeaa aikaa) minulle).

Milloin sinun pitäisi ottaa SAT?

Lukuvuoden 2016-2017 aikana on tarjolla seitsemän SAT-testipäivää, joten sinulla on paljon valintoja, varsinkin jos olet toisen tai toisen asteen opiskelija. Jos aiot ottaa SAT: n toisen vuoden opiskelijaksi, sinun pitäisi todennäköisesti odottaa vuoden jälkipuoliskoon. Toisen luokan kolme parasta päivämäärää ovat toukokuu 2017, kesäkuu 2017 ja maaliskuu 2017 tässä järjestyksessä.

Nuorempana voit valita testin milloin tahansa vuoden aikana. Sinun on tehtävä tietoinen päätös sen perusteella, kuinka valmistautunut olet. Paras strategia useimmille ihmisille on Ota SAT elokuussa, lokakuussa tai marraskuussa, tutustu tuloksiin ja jatka uudelleen touko-, kesä- tai elokuussa. Saatat sopia kolmanteen testipäivään talvella, mutta vain jos sinusta tuntuu, että sinulla on mahdollisuuksia parantaa merkittävästi syksyn pisteitäsi.

Jos olet vanhempi ja haluat suorittaa testin viimeisen kerran, paras veto on elokuun testipäivä ja sen jälkeen lokakuun päivämäärä, jotka tulevat ennen kiireistä sovelluskautta. Myös marraskuu on mahdollinen. Yritän välttää testin tekemistä joulukuussa , mutta jos jokin näistä päivämääristä on ainoa, joka sopii sinulle ja koulusi hyväksyvät pisteet vuoden loppupuolella tehdyistä testeistä, ne ovat hyväksyttäviä viimeisiä vaihtoehtoja.

On hyvä idea suunnitella testausaikataulusi etukäteen, jotta et unohda ilmoittautua tärkeään päivämäärään. Harkitse tämän artikkelin neuvoja, ja oppilaitoksesi aikoo keksiä parhaan tavan rakentaa standardoitu testauksesi tulevan lukuvuoden aikana!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA