2016-17 Akateeminen opas | Vista Murrietan lukio

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Murrieta, Kalifornia

miten aloittaa analyyttinen essee

Oletko opiskelija tai vanhempi Vista Murrieta High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Vista Murrieta High -oppaan . Tässä käsitellään:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Vista Murrieta High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Vista Murrieta High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Vista Murrieta High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Vista Murrieta High -sivustolle

Aloitetaan!

Perustiedot

Vista Murrietan lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Murrieta, Kalifornia Riverside County.

Sijaintinsa perusteella Vista Murrieta High luokitellaan kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Vista Murrietan lukio
28251 Clinton Keith Rd.
Murrieta, CA 92563

Puhelinnumero : 9518945750

Vista Murrietan lukion kotisivu : http://www.murrieta.k12.ca.us/vmhs

Rehtori : Michael 'Mick' Wager
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

halvin yliopisto Yhdysvalloissa

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Yhteensä ilmoittautuminen Vista Murrietan lukioon on 3445 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

Vau! Vista Murrieta High -tapahtumaan osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja ohjaajien huomiota menestymään Vista Murrieta High -ohjelmassa, mikä saattaa edellyttää ennakoivuutta.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko Vista Murrietan lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme Ilmoittautuminen Vista Murrieta Highiin on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 455 492 947
10tharvosana 452 452 904
yksitoistatharvosana 384 407 791
12tharvosana 393 394 787

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 160 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Murrietan kaupungin väestö voi olla kasvamassa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Vista Murrieta High -kurssille. Vaihtoehtoisesti Vista Murrieta High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Vista Murrietan lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Vista Murrieta Highilla on 50:50 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Vista Murrieta Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Riversiden läänin väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

missä Harvardin yliopisto sijaitsee

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Vista Murrieta High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muissa kouluissa, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Vista Murrietan lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Vista Murrieta Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

yleisin etnisyys Vista Murrieta High on valkoinen . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,5% 18
aasialainen 12,0% 416
latinalaisamerikkalainen 32,6% 1124
Musta 8,1% 282
Valkoinen 39,7% 1368
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,8% 28
Kaksi tai useampia kilpailuja 6,0% 209

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Murrietan etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Vista Murrieta -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Vista Murrietan lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

At Vista Murrieta High, 9,8% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 20,9% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Vista Murrieta Highilla on matala köyhyysaste . Valtaosa Vista Murrieta High -opiskelijoiden opiskelijoista ei saa ilmaisia ​​tai alennettuun hintaan sisältäviä lounaita. Murrieta on siten todennäköisesti varakas yhteisö, jolla on melko korkeat perhetulot.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 341 9,8%
Ilmaiset lounaat 721 20,9%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 2383 69,1%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Murretan ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

1/4 viivaimella

Koska Vista Murrieta High on koulujen ylin kvartiili perheen tulojen perusteella, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Vista Murrieta Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Vista Murrietan lukiossa? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdesta Vista Murrieta High -tapahtumasta: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset viittaavat usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden Vista Murrieta High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset