2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Placentia, CA

Oletko Valencian lukion opiskelija tai vanhempi? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Valencia Highille . Tässä katamme:



  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Valencia High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Valencian korkeakouluopiskelijat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Valencia Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Valencia Highiin

Aloitetaan!

oklahoman yliopisto keskimääräinen gpa

Perustiedot

Valencian lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Placentiassa, Kaliforniassa Orange Countyssa.

Sijaintinsa perusteella Valencia High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Valencian lukio
1301 E.Orangethorpe Ave.
Placentia, CA 92870-4844

Puhelinnumero : 7149964970

Valencian lukion kotisivu : http://www.vhstigers.org/

Rehtori : Rick Lopez
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Valencian lukion ilmoittautumisten kokonaismäärä on 2690 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Valencia Highiin osallistuminen saattaa tuntua kuin opiskelemaan yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

ero yliopiston ja korkeakoulun välillä

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi Valencia Highissa, mikä saattaa edellyttää ennakointia.


Kasvua oppilaskoko

Onko Valencian lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautumiset Valencia Highissa ovat lisääntyneet tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 390 372 762
10tharvosana 370 325 695
yksitoistatharvosana 335 315 650
12tharvosana 310 273 583

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 179 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Placentian kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Valencia Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Valencia High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Valencian lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Valencia Highilla on 53:47 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Valencia Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Orange Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

kuinka viimeistellä rubikin kuutio

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Valencia High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Valencian lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Valencia Highilla on hieman homogeeninen opiskelijakunta Suurin osa opiskelijoista määrittelee yhden etnisyyden, mutta ei edustaa yli 70% opiskelijakunnasta. Useimmat Kalifornian koulut sopivat tähän profiiliin, joten Valencia High ei ole tavallinen. Useimmat kanssasi luokkaan osallistuvat oppilaat ovat vallitsevaa etnistä alkuperää, mutta muita rotuja on merkityksellistä monimuotoisuutta.

suurin osa Valencia Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa, ja siten he ovat yleisin etnisyys. Enimmäkseen latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Valencia High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,1% 5
aasialainen 17,9% 484
latinalaisamerikkalainen 58,7% 1581
Musta 2,1% 59
Valkoinen 19,2% 519
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,4% 12
Kaksi tai useampia kilpailuja 1,1% 30

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Placentian etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Valencian perheiden tulotaso

Mitkä ovat Valencian lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

princetonin lääketieteellisen koulun hyväksymisaste

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Valencia High, 13,2% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 42,1% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Valencia Highilla on alle keskimääräisen köyhyyden . Useimmat opiskelijat eivät ole oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen, joten Valencia High on köyhyystason Kalifornian koulujen keskiarvon alapuolella. Perheiden tulotaso Placentiassa on siten todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 356 13,2%
Ilmaiset lounaat 1134 42,1%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1200 44,6%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Placentian ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Marylandin yliopiston baltimoren läänin pääsyvaatimukset

Valencia High on keskitason 50% kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. Valencia High on todennäköisesti alueella pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on etuja, joita Valencia High ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelu AP-luokkia.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Valencian lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä Valencia High -tapahtumista: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Valencia High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.