2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Los Angeles, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Simon Rodian jatkokoulussa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

jotka ovat parhaiten yhteensopivia vesimiesten kanssa

Olemme kirjoittaneet parhaan oppaan saatavilla olevaan Simon Rodian jatko-oppaaseen . Tässä käsitellään:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Simon Rodian jatko on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansaitsi Simon Rodian jatko-opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Simon Rodia Jatko
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Simon Rodian jatko-osaan

Aloitetaan!

Perustiedot

Simon Rodian jatkokoulu on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa Los Angeles County.

Simon Rodia Continuation on sijaintinsa perusteella luokiteltu suurkaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Simon Rodian jatkokoulu
2315 E.103. St.
Los Angeles, CA 90002-3156

Puhelinnumero : 3235684191

Rehtori : Regina Awtry
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

Etelä -Carolinan yliopiston pääsyvaatimukset

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Simon Rodian jatkokoulun ilmoittautuminen on yhteensä 104 opiskelijaa , mikä tekee siitä a hieman pieni lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden alaosassa koon mukaan.

Pienikokoisempana lukiona Simon Rodia jatko tuntuu viihtyisältä oppimisympäristöstä. Kun luokassa on alle 100 oppilasta, opit todennäköisesti tuntemaan useimmat muut opiskelijat ja opettajat. Tämä antaa sinulle pienen taiteellisen korkeakoulun tunteen.

Mutta pienemmällä opiskelijaryhmällä sinulla ei ole niin paljon aktiviteetteja ja klubeja, joista valita. Jos sinusta tuntuu, että Simon Rodian jatko-osa puuttuu kiinnostuksestasi, harkitse paikallisen yhteisön etsimistä etujen täydentämiseksi.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa tai kutistuuko Simon Rodian jatkokoulu? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Simon Rodian jatko-ohjelmaan on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 17 9 26
10tharvosana 19 14 33
yksitoistatharvosana 16 yksitoista 27
12tharvosana 8 10 18

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 8 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Los Angelesin kaupungin väestö voi olla kasvussa, jolloin enemmän opiskelijoita lähetetään Simon Rodian jatko-ohjelmaan. Vaihtoehtoisesti Simon Rodian jatko voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Simon Rodian jatkokoulussa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Simon Rodia Jatko on 58:42 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Tuolla on suuri miesten enemmistö Simon Rodian jatko-ohjelmassa , ja paljon enemmän kuin voit odottaa väestöltä Los Angeles County. Tämän seurauksena tuntuu siltä, ​​että luokissasi on paljon enemmän tyttöjä kuin poikia.

Joskus tämä epätasapaino voi johtua satunnaisesta sattumasta, eikä se voi ehdottaa mitään Simon Rodian jatkamisesta. Muissa tapauksissa koulu voi valita ensisijaisesti miehiä. Esimerkiksi tiedoissamme havaitaan, että jatkokoulut näyttävät valitettavasti olevan miesten hallitsemia. Vielä muissa tapauksissa muut naapurikoulut saattavat houkutella naisopiskelijoita vetäen heidät pois Simon Rodian jatko-ohjelmasta.

Jos miespuolinen enemmistö koskee sinua, suosittelemme ottamaan yhteyttä Simon Rodian jatko-osastoon ja kysymään, onko heillä ajatuksia siitä, miksi sukupuolten epätasapaino on olemassa. Heidän puhelinnumeronsa on 3235684191.

Yhdysvaltain kauppamerenkulkuakatemia

Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Simon Rodian jatkokoulussa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Simon Rodia Jatko on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmasosa Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin Simon Rodia-jatko. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

suurin osa Simon Rodian jatko-opiskelijoista on latinalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja Simon Rodian jatko sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,0% 0
aasialainen 0,0% 0
latinalaisamerikkalainen 74,0% 77
Musta 24,0% 25
Valkoinen 0,9% 1
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,9% 1
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Los Angelesin etnisiä alueita. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Simon Rodian jatko-perheiden tulotaso

Mitkä ovat Simon Rodian jatkokoulun opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

mikä on hyvä teko pisteytys

Simon Rodian jatko-osiossa 0,9% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 82,6% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Simon Rodialla on jatkoa suuri prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Lähes kolmanneksessa kaikista Kalifornian kouluista esiintyy tätä köyhyysastetta, ja Kansallisen opetustilastokeskuksen standardien mukaan Simon Rodian jatko voidaan luokitella korkea köyhyyskoulu . Los Angelesin perheiden tulotaso on siis todennäköisesti matala.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 1 0,9%
Ilmaiset lounaat 86 82,6%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 17 16,3%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Los Angelesin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Valitettavasti matalamman tulotason alueiden koulut ovat todennäköisesti huonommin rahoitettuja. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän edistyneitä kursseja, kuten AP / IB-luokat, eikä sinulla ole ehkä kaikkia urheilulajeja ja opetussuunnitelmia. Koska Simon Rodian jatko on erityisen korkean köyhyyden tasoinen koulu, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyden potentiaalisi saavuttamiseksi .

Sinulla ei todellakaan ole hallintaa kaupungista, koulusta tai muista perheistä, mutta voit rakentaa oman oppimisen tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulotasot.

Jos ei, älä huolestu - on mahdollista, että Simon Rodian jatko-oppaassa on kaikki tarvitsemasi kunnianhimoa varten. Ja voit ehdottomasti olla ennakoiva oppimiseen koulun ulkopuolella, etsiä yhteisöäsi tai Internetiin löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Simon Rodian täydennyskoulu on? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapauksista Simon Rodian jatko-ohjelmassa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset viittaavat usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden Simon Rodian jatko-opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.