2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Danville, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi San Ramon Valley High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan San Ramon Valley Highiin . Tässä käsitellään:on työ, joka on koulun ulkopuolista toimintaa
  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen San Ramon Valley High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut San Ramon Valley High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa San Ramon Valley High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä San Ramon Valley High

Aloitetaan!

Perustiedot

San Ramon Valleyn lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Danvillessä, Kaliforniassa Contra Costan piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella San Ramon Valley High luokitellaan kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

San Ramon Valleyn lukio
501 Danville Blvd.
Danville, CA 94526-2404

Puhelinnumero : 9255523000

San Ramon Valleyn lukion kotisivu : http://www.srvhs.net/

Rehtori : Ruth Steele
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

San Ramon Valley High Schoolin ilmoittautuminen on yhteensä 2204 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

San Ramon Valley Highiin osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko San Ramon Valleyn lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme San Ramon Valley Highin ilmoittautuminen on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

vanha sat pisteet uuteen sat pisteet
Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 265 279 544
10tharvosana 267 258 525
yksitoistatharvosana 270 308 578
12tharvosana 269 249 518

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 26 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Danvillen kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita San Ramon Valley Highiin. Vaihtoehtoisesti San Ramon Valley High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko San Ramon Valley High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan San Ramon Valley Highillä on 50:50 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

San Ramon Valley High: llä on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurimmaksi osaksi Contra Costa Countyn väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että San Ramon Valley High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus San Ramon Valleyn lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan San Ramon Valley Highillä on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmasosa Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin San Ramon Valley High. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

suurin osa San Ramon Valley Highin opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. San Ramon Valley High on siis yksi sadoista osavaltioiden kouluista, joissa on enemmistö valkoisista opiskelijoista.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,1% 3
aasialainen 7,1% 157
latinalaisamerikkalainen 7,8% 173
Musta 0,8% 18
Valkoinen 79,5% 1753
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,2% 5
Kaksi tai useampia kilpailuja 4,3% 95

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etnisyys todennäköisesti muistuttaa Danvillen etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.

Clarkin Atlantan yliopiston gpa -vaatimukset

San Ramon Valley -perheen tulotaso

Mitkä ovat San Ramon Valleyn lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

San Ramon Valley High -kadulla 0,4% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 1,5% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että San Ramon Valley Highillä on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään San Ramon Valley Highin opiskelija ei saa ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. Danvillessä on siis todennäköisesti hyvin varakas yhteisö, ja San Ramon Valley High on perheen tulojen kannalta Kalifornian koulujen kärjessä.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 10 0,4%
Ilmaiset lounaat 35 1,5%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 2159 97,9%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä Danvillessä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska San Ramon Valley High on koulujen ylimmässä kvartiilissa perheen tulojen perusteella, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää resursseja, joita San Ramon Valley High tarjoaa. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä San Ramon Valleyn lukiossa? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista San Ramon Valley High: ssä: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden San Ramon Valley High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on ero AP-fysiikan 1, 2 ja C välillä? Kumpi sinun pitäisi ottaa?

Kuinka valitset AP-fysiikan kurssin? Kuinka päätät AP Physics 1: n ja AP Physics C: n välillä? Ota selvää asiantuntijaoppaamme avulla.

Täydellinen opas: UCLA: n pääsyvaatimukset

ACT -pisteet GPA -muuntotaulukkoksi

Oletko kiinnostunut muuttamaan GPA: si ACT -pisteiksi tai päinvastoin? Tästä voi olla hyötyä, jos yrität arvioida ACT -pisteitä nykyisten arvosanojesi perusteella. Tässä oppaassa olemme tarkastelleet tilastoja antaaksemme sinulle tietoja, joita tarvitaan GPA- ja ACT -pisteiden välillä muuntamiseen! Ennen kuin aloitamme, käydään kuitenkin lyhyesti läpi muutamia varoituksia.

Shenandoahin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Turlock lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Turlock High Schoolista kohteessa Turlock, CA.

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.

4 asiantuntijan PSAT-laskinvihjettä + hyväksytyt laskimet

Voitko käyttää PSAT-laskinta? Joo! Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää PSAT-laskimen käytännöistä ja kuinka käyttää laskinta matematiikan ässä.

1080 SAT Score: Onko tämä hyvä?

UMBC SAT -tulokset ja GPA

Parhaat SAT -muistikortit: kuinka tehdä ja käyttää niitä

Etsitkö SAT -muistikortteja? Tässä oppaassa kerrotaan, miksi sinun pitäisi tehdä oma ja miten voit varmistaa, että ne todella auttavat sinua nostamaan pisteitäsi.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Ultimate SAT Chemistry Subject Test Opinto-opas

Otetaanko SAT-aiheinen testi kemiassa? Tutustu SAT-kemian opinto-oppaasemme, jossa selitetään, mitä tentillä on ja miten siihen parhaiten valmistautua.

Ymmärtäminen Ozymandias: asiantuntija runoanalyysi

Kysymyksiä Shelleyn Ozymandiasista? Analysoimme klassisen runon ja selitämme sen merkityksen ja kirjalliset välineet.

Kalifornian parhaat koulut | Ammattikorkeakoulun lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta ammattikorkeakoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Pohjois-Carolinassa + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Pohjois-Carolinan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Pohjois-Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Kuinka löytää tehokkain SAT / ACT-ohjaaja sinulle

Etsitkö parasta mahdollista SAT / ACT-tutoria? Se ei ole helppoa, jos et ole itse asiantuntija. Lue oppaastamme vinkkejä hyvän ohjaajan valitsemiseen.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Keskimääräiset SAT -testitulokset: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat keskimääräiset pisteet SAT -aihekokeista, kuten matematiikasta ja historiasta? Ota selvää kattavasta asiantuntijaoppaastamme.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Perusopas kokonaislukuihin ACT Mathissa

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista ACT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Loyola Marymount University SAT -tulokset ja GPA

Neuvonantajille: Kuinka kirjoittaa vahva suosituskirje opiskelijalle

Etsitkö ohjaajaa, joka etsii opasta vahvan suosituskirjeen kirjoittamiseen opiskelijoille? Ohjaaja opastaa sinut askel askeleelta läpi, kuinka kirjoittaa todella tehokas kirje yliopistosovelluksiin.