2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Rohnert Park, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Rancho Cotate High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

katsovatko oppilaitokset painotettuja vai painottamattomia?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Rancho Cotate Highille . Tässä katamme:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Rancho Cotate High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Rancho Cotate High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Rancho Cotate High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Rancho Cotate Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Rancho Cotaten lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Rohnert Parkissa, Kaliforniassa Sonoman piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Rancho Cotate High luokitellaan suureksi esikaupunkikouluksi. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Rancho Cotaten lukio
5450 Snyder Ln.
Rohnert Park, CA 94928-2906

Puhelinnumero : 7077924750

on 2,7 gpa hyvä

Rancho Cotate High Schoolin kotisivu : http://crpusd.schoolwires.net/ranchocotate

Rehtori : Ystävä Carter
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Rancho Cotate High Schoolissa on 1489 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Kun osallistut Rancho Cotate Highiin, tuntuu osallistuvasi pieneen yliopistoon. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Rancho Cotate High School kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Rancho Cotate Highiin on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 188 163 351
10tharvosana 181 200 381
yksitoistatharvosana 171 200 371
12tharvosana 204 182 386

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 35 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Rancho Cotate High pienenee ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Rohnert Parkin väestö saattaa vähentyä, jolloin Rancho Cotate Highiin lähetetään vähemmän opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti muut koulut (kuten peruskirjat tai yksityiset koulut) saattavat näkyä, mikä vetää oppilaat pois.

icd 10 -koodi diabetekselle määrittelemätön

Sukupuolijakauma

Onko Rancho Cotate High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Rancho Cotate High on 50:50 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Rancho Cotate Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Sonoma Countyn väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Rancho Cotate High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Rancho Cotate High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Rancho Cotate High on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

Yleisin etnisyys Rancho Cotate Highissa on valkoinen . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 1,2% 18
aasialainen 5,7% 85
latinalaisamerikkalainen 35,0% 522
Musta 2,8% 42
Valkoinen 45,0% 671
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,8% 12
Kaksi tai useampia kilpailuja 9,3% 139

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Rohnert Parkin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Rancho Cotate -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Rancho Cotate High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

korkeakoulut, jotka vaativat kaikki pisteet

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Rancho Cotate High, 6,5% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 25,0% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Rancho Cotate High -laitteessa on alhainen köyhyysaste . Valtaosa Rancho Cotate Highin opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin. Rohnert Park on siten todennäköisesti vauras yhteisö, jolla on melko korkeat perheen tulot.

millainen merkki on oinas
Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 97 6,5%
Ilmaiset lounaat 373 25,0%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1019 68,4%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Rohnert Parkin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Rancho Cotate High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Rancho Cotate Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Rancho Cotate High Schoolissa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista Rancho Cotate Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Rancho Cotate High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden RIT SAT -pisteet ja GPA

Pitäisikö sinun todella liittyä SAT -kesäleirille?

Monet opiskelijat menevät SAT -kesäleirille, kuten Elite tai Kaplan, yrittämään parantaa pisteitäsi. Mutta tarvitsetko todella? Ota selvää tästä.

Mikä on ehdollinen pääsy? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Opi mitä tarkoittaa, jos olet saanut ehdollisen hyväksynnän Yhdysvaltain yliopistoon, mitkä koulut tarjoavat ehdollista pääsyä ja pitäisikö sinun hyväksyä.

Täydellinen luettelo Kalifornian 17 taidekoulusta

Etsitkö taidekouluja Kaliforniasta? Tässä on täydellinen luettelo kaikista 17 taidekoulusta, mukaan lukien listamme parhaista 5 taidekoulusta.

Philadelphian yliopiston pääsyvaatimukset

Great Fallsin yliopiston pääsyvaatimukset

Westmont College SAT -tulokset ja GPA

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Pohjois -Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

Amherst Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.

Walmart -apurahan voittaminen: strategiaopas

Mietitkö, kuinka hakea Walmart -apurahaa ja miten voittaa se korkeakoulujen kustannuksilla? Opi strategioita Walmart -kumppanin ja riippuvaisten apurahojen voittamiseksi täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Eastlake-lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Eastlake High Schoolista Chula Vistassa, Kaliforniassa.

5 parasta AP -maailmanhistorian kirjaa harjoitteluun ja tarkistamiseen

Opiskeletko AP: n maailmanhistoriaa? Tutustu katsauskirjoistamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivat valmistelumateriaalit.

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

9 parasta näön sanapeliä lapsille ja aikuisille

Tarvitsetko näky -sanatoimintoja keskeisen sanaston muistamiseksi? Luettelomme parhaista näkyjen sanapeleistä ja -sovelluksista saa sinut viihdyttämään ja oppimaan.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

Salem Collegen pääsyvaatimukset

Strayer University - Washingtonin kampuksen pääsyvaatimukset

Cal State Los Angelesin pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.

Kuinka hyökätä pariliitoksiin ACT -lukemisessa

Parilliset kohdat ovat aina ACT Readingissa, ja sinulla on oltava hyvät strategiat niiden ratkaisemiseksi. Lue vinkkimme ja käytäntömme parantaaksesi lukupisteitäsi.

Grove City Collegen pääsyvaatimukset

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.