2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Oak Park, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Oak Park High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Oak Park High -oppaan . Tässä katamme:

  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Oak Park High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Oak Park High -opiskelijoiden ansaitsemat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Oak Park High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Oak Park Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Oak Parkin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Oak Parkissa, Kaliforniassa Venturan piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Oak Park High luokitellaan kouluksi keskikokoisessa lähiössä. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Oak Parkin lukio
899 Kanan Rd.
Oak Park, CA 91377-3904

Puhelinnumero : 8187353300

Oak Park High Schoolin kotisivu : http://www.oakparkusd.org/ophs

Rehtori : Kevin Buchanan
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Oak Park High Schoolissa on 1518 opiskelijaa , tehden siitä a suuri lukio , 25 parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Osallistuminen Oak Park Highiin tuntuu kuin osallistuisi pieneen yliopistoon. Luokallasi on muutama sata oppilasta, jotka tarjoavat tarpeeksi mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeiltavaksi. Mutta verrattuna Kalifornian suurimpiin lukioihin, oppilaskoko ei ole ylivoimainen.


Kasvua oppilaskoko

Onko Oak Park High School kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautumisten määrä Oak Park Highissa on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 212 184 396
10tharvosana 193 200 393
yksitoistatharvosana 204 177 381
12tharvosana 196 152 348

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 48 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Oak Parkin kaupungin väkiluku voi kasvaa, joten Oak Park Highiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Oak Park High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Oak Park High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Oak Park High on 54:46 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Oak Park Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Venturan piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Oak Park High ei valitse voimakkaasti uroksia tai naaraita, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Oak Park High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Oak Park High on homogeeninen opiskelijakunta , ja valtaosa opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on yhtä monimuotoisia kuin Oak Park High. Kun osallistuu luokkaan, useimmat oppilaat ovat samaa etnistä alkuperää, hieman vaihtelua.

yhteensopivimmat merkit leon kanssa

suurin osa Oak Park High -opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Siten Oak Park High on yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisia opiskelijoita.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,5% 9
aasialainen 13,3% 203
latinalaisamerikkalainen 6,1% 93
Musta 1,5% 24
Valkoinen 77,2% 1172
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,0% 1
Kaksi tai useampia kilpailuja 1,0% 16

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Oak Parkin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


Oak Park High -perheiden tulotaso

Mitkä ovat Oak Park High Schoolin opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

Oak Park High, 1,7% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 3,0% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Oak Park Highissa on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes kukaan Oak Park High -opiskelijoista ei voi saada ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita. Oak Parkilla on siten todennäköisesti erittäin vauras yhteisö, ja Oak Park High on perheen tulojen suhteen Kalifornian koulujen kymmenen parhaan joukossa.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 27 1,7%
Ilmaiset lounaat 46 3,0%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 1445 95,1%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Oak Parkin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Oak Park High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Oak Park Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallinen on Oak Park High Schoolin osallistuminen? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Oak Park Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaisten lähetykset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Oak Park High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 SAT Passport to Advanced Math -strategiaa

Etkö ole varma, mitä odottaa Passportista Advanced Math kysymyksiin SAT Mathista? Täydellinen oppaamme selittää, mitä he kattavat ja miten hyökätä heitä vastaan.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Occidental College pääsyvaatimukset

Whittier College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

Lawrencen yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua Pre-Med-lukioon

Haluatko aloittaa varhaisessa vaiheessa pre-med-vaatimukset? Opi valmistautumaan lukion alussa alkavan lääketieteellisen koulun tiukkuuteen.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kaikki saatavilla olevat IB Economics -paperit: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Economicsin aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki HL- ja SL -aikaisemmat paperit, joita voimme löytää tästä luettelosta. Käytä näitä testejä valmistautuaksesi oikeaan IB -testiin.

University of the District of Columbia Pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Xavier University ACT -pisteet ja GPA

Ivy League -sijoitukset: Mitä ne todella tarkoittavat?

Mietitkö, mitkä ovat Ivy-liigan parhaat koulut? Tässä oppaassa luokitellaan korkeakoulu ja selitetään, miten he vertailevat ja miten valita paras sinulle.

Assonanssin ymmärtäminen: 6 esimerkkiä, analysoitu

Mikä on assonanssi? Opi assonanssimääritelmä ja tutustu esimerkkeihin eri tavoista, joita sitä voidaan käyttää runoudessa ja proosassa.

12 parasta luovien kirjoitusten korkeakoulua ja ohjelmaa

Etsitkö maan parhaita luovien kirjoitusten korkeakouluja? Katso 12 suosituinta luetteloa luovien kirjoitusten pääaineista ja ohjelmista.

College GPA -vaatimukset: Mitä tarvitset päästäksesi sisään?

Mietitkö korkeakoulujen GPA-vaatimuksia? Tässä artikkelissa selitetään, mitä he ovat ja kuinka varmistaa, että arvosanat tekevät leikkauksen.

Havaijin Tyynenmeren yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen luettelo: Etelä -Carolinan korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Etelä -Carolinassa? Meillä on täydellinen luettelo Etelä -Carolinan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Vaaka- ja syöpäyhteensopivuus: tulevatko ne yhteen?

Tulevatko Syöpä ja Vaaka toimeen? Täydellinen opas Vaaka-syöpä-yhteensopivuudesta katkaisee, miten tämä pari liittyy.

Butlerin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Lewis & Clark Collegen pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset