2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Morenon laakso, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Moreno Valley High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Moreno Valley High -kadulle . Tässä käsitellään:on 1020 hyvä sat pisteet
  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Moreno Valley High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Moreno Valley High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Moreno Valley High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Moreno Valley Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Morenon laakson lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Morenon laaksossa Kaliforniassa Riversiden piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Moreno Valley High luokitellaan kouluksi suuressa lähiössä. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Morenon laakson lukio
23300 Cottonwood Ave.
Moreno Valley, CA 92553-3437

Puhelinnumero : 9515714820

Moreno Valleyn lukion kotisivu : http://www.morenovalleyhs.org/

Rehtori : Robert Brough
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Moreno Valley High Schoolin ilmoittautuminen on yhteensä 2356 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

Vau! Moreno Valley High -tapahtumaan osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja ohjaajien huomiota menestyäkseen Moreno Valley High -kadulla, mikä saattaa edellyttää ennakoivuutta.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa vai kutistuuko Morenon laakson lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

kansalliset ansiot 2016 katkaistu

Laskelmistamme ilmoittautuminen Moreno Valley Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 311 321 632
10tharvosana 326 307 633
yksitoistatharvosana 294 260 554
12tharvosana 270 267 537

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 95 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Morenon laakson kaupungin väestö voi kasvaa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Morenon laakson korkealle. Vaihtoehtoisesti Moreno Valley High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Moreno Valley High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Moreno Valley Highillä on 51:49 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Moreno Valley High: llä on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Riversiden läänin väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Moreno Valley High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.

kuinka monta nollaa on googleplexissä

Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Morenon laakson lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Moreno Valley Highillä on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin Moreno Valley High. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

suurin osa Moreno Valley Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja Moreno Valley High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,2% 6
aasialainen 2,9% 69
latinalaisamerikkalainen 74,7% 1760
Musta 15,5% 367
Valkoinen 4,7% 112
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,9% 22
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,8% kaksikymmentä

Lukio heijastaa yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Morenon laakson etnisiä alueita. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Morenon laakson suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat Morenon laakson lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

esimerkki Michiganin yliopiston yhteisöstä

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Morenon laaksossa, 12,3% opiskelijoista täyttää alennushintaiset lounaat ja 76,3% ilmaiset lounaat .

Tämä tarkoittaa, että Morenon laaksoon kuuluu suuri prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Lähes kolmanneksessa kaikista Kalifornian kouluista esiintyy tätä köyhyysastetta, ja kansallisen koulutustilastokeskuksen standardien mukaan Moreno Valley High voidaan luokitella korkea köyhyyskoulu . Perheiden tulotaso on siis todennäköisesti alhainen Morenon laaksossa.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 290 12,3%
Ilmaiset lounaat 1798 76,3%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 268 11,3%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Morenon laakson ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Valitettavasti matalamman tulotason alueiden koulut ovat todennäköisesti huonommin rahoitettuja. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän edistyneitä kursseja, kuten AP / IB-luokat, eikä sinulla ole ehkä kaikkia urheilulajeja ja opetussuunnitelmia. Koska Moreno Valley High on erityisen korkea köyhyysasteen koulu, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyden potentiaalisi saavuttamiseksi .

Sinulla ei todellakaan ole hallintaa kaupungista, koulusta tai muista perheistä, mutta voit rakentaa oman oppimisen tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulotasot.

Jos ei, älä huolestu - on mahdollista, että Moreno Valley Highillä on kaikki tarvitsemasi kunnianhimoa varten. Ja voit ehdottomasti olla ennakoiva oppimiseen koulun ulkopuolella, etsiä yhteisöäsi tai Internetiin löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Morenon laakson lukio on? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Moreno Valley High: ssä: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Moreno Valley High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

Etsitkö ACT cram -suunnitelmaa? Olemme hahmottaneet tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi pisteitäsi 4 pisteellä vain 10 päivässä.

New England Universityn pääsyvaatimukset

Virginia Techin pääsyvaatimukset

Bellarmine Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka COVID-19 vaikuttaa 12 suosittuun lukion kesäohjelmaan

Kuinka koronaviruspandemia vaikuttaa kesäsuunnitelmiin? Opi suosittujen lukion kesäohjelmien COVID-käytännöt ja mitä ne merkitsevät sinulle.

Willametten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Houstonin yliopistoon: Pääsyvaatimukset

Kuka oli kuningatar Victoria? Mistä hän oli kuuluisa?

Kiinnostaako kuningatar Victoria? Kuuluisan brittiläisen kuningattaren elämäkerta sisältää paljon hauskoja faktoja ja koko sukupuun.

Länsi -Virginian osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosenttiosuudet vuosina 2006 ja 2007

Etsitkö SAT -prosentteja vuodelle 2006 tai 2007? Täältä löydät viimeisten vuosien täydelliset pisteet, joissa on asiantuntija -analyysi pisteiden kehityksestä.

Cruciben tärkeimmät teemat, analysoitu

Etkö ole varma The Cruciblen tärkeistä teemoista tai siitä, miten niistä kirjoitetaan? Tutustu näytelmän aihekohtaiseen analyysiin ja paperikirjoitusvinkkeihin.

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Dominguezin valmistelevasta koulusta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Dominguezin valmistuskoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

13 parasta muotikoulua Yhdysvalloissa

Harkitsetko muodin uraa? Tutustu näihin huippumuotisuunnittelukouluihin ja vinkkejä oikean valitsemiseen - autamme sinua määrittämään, mistä aloittaa.

920 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Dinuban lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dinuban lukiosta Dinubassa, Kaliforniassa.

Laguna College of Art + Suunnittelun pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -minimipiste College -opinnoissa?

Etkö ole varma, mikä on SAT -minimipistemäärä? Selvitämme, mikä on alhaisin mahdollinen pisteet ja miten määritetään alin pistemäärä, jonka voit saada yliopistolle.

Kuinka saada lukion transkriptio

Tarvitsetko lukion transkription ja mietitkö, miten saat sen? Tässä on opas transkriptin ja arvosanojen saamiseen.

15 pakollista esinettä suurille Gatsby-faneille

Tarvitsetko lahjaideoita Gatsby -faneillesi elämässäsi? Tutustu luetteloon hienoimmista materiaaleista, vaatteista, asusteista ja sisustuksesta, jotka juhlivat klassista kirjaa ja sen ikonista 1920 -luvun asetusta.

Kaikki tarvitsemasi ACT-idioomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset ACT-englannin kielen sanat, jotka sinun on tiedettävä? Tässä on täydellinen luettelo, jossa on käytännön kysymyksiä ja vinkkejä.

Florida Institute of Technology SAT -tulokset ja GPA

Hunter Collegen pääsyvaatimukset

Winston-Salemin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.