2016-17 Akateeminen opas | James Monroen lukio

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: North Hills, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi James Monroen lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan James Monroe Highille . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen James Monroe High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut James Monroe High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa James Monroe High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä James Monroe Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

James Monroen lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee North Hillsissä, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

mihin aikaan teko alkaa

James Monroe High luokitellaan sijaintinsa perusteella suurkaupungin kouluksi. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

James Monroen lukio
9229 Haskell Ave.
North Hills, CA 91343-3114

kansalliset keskimääräiset pisteet 2016

Puhelinnumero : 8188304200

James Monroen lukion kotisivu : http://www.monroehs.org/

Rehtori : Christopher Rosas
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

James Monroen lukion ilmoittautuminen on yhteensä 2525 opiskelijaa , mikä tekee siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden 10 prosentin koon mukaan.

Vau! James Monroe Highiin osallistuminen saattaa tuntua käyvän yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 luokkaa kohti), ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteetteihin ja klubeihin liittymiseen, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että neuvonta, kuten neuvonta, on levinnyt niin monelle opiskelijalle. Varmista, että saat riittävästi opettajien ja neuvojien huomiota menestymiseen James Monroe Highissa, mikä saattaa edellyttää ennakoivuutta.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Onko James Monroen lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen James Monroe Highiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 536 400 936
10tharvosana 319 248 567
yksitoistatharvosana 217 247 464
12tharvosana 276 282 558

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 378 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

helpoin ap -luokka itseopiskeluun

Tähän voi olla muutama syy. North Hillsin kaupungin väestö voi olla kasvamassa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita James Monroe Highiin. Vaihtoehtoisesti James Monroe High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko James Monroen lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan James Monroe Highilla on 54:46 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

James Monroe Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että James Monroe High ei vahvasti valitse miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus James Monroen lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan James Monroe Highilla on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin James Monroe High. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

ap kielen ja kokoonpanon käytännön testi

James Monroe Highin opiskelijoiden enemmistö on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat enemmistön kaikista opiskelijoista, 51,5%, ja ovat siten yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisen koulun tyyppi, ja James Monroe High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,2% 7
aasialainen 5,5% 141
latinalaisamerikkalainen 86,1% 2175
Musta 3,6% 91
Valkoinen 4,0% 103
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,3% 8
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etnisyys todennäköisesti muistuttaa North Hillsin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


James Monroen suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat James Monroen lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

James Monroe Highilla 6,2% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 73,3% ilmaisiin lounaisiin .

Parhaat valmistelukirjat 2016

Tämä tarkoittaa, että James Monroe Highilla on suuri prosenttiosuus köyhyydessä tai lähellä köyhyyttä olevista . Lähes kolmanneksessa kaikista Kalifornian kouluista esiintyy tätä köyhyysastetta, ja Kansallisen koulutustilastokeskuksen standardien mukaan James Monroe High voidaan luokitella korkea köyhyyskoulu . North Hillsin perheiden tulotaso on siis todennäköisesti matala.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 158 6,2%
Ilmaiset lounaat 1852 73,3%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 515 20,3%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti North Hillsin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Valitettavasti matalamman tulotason alueiden koulut ovat todennäköisesti huonommin rahoitettuja. Tämän seurauksena heillä saattaa olla vähemmän edistyneitä kursseja, kuten AP / IB-luokat, eikä sinulla ole ehkä kaikkia urheilulajeja ja opetussuunnitelmia. Koska James Monroe High on erityisen korkea köyhyysasteen koulu, sillä ei ehkä ole resursseja, joita tarvitset täyden potentiaalisi saavuttamiseksi .

Sinulla ei todellakaan ole hallintaa kaupungista, koulusta tai muista perheistä, mutta voit rakentaa oman oppimisen tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulotasot.

Jos ei, älä huolestu - on mahdollista, että James Monroe Highilla on kaikki tarvitsemasi kunnianhimoa varten. Ja voit ehdottomasti olla ennakoiva oppimiseen koulun ulkopuolella, etsiä yhteisöäsi tai Internetiin löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä James Monroen lukiossa? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä tapahtumista James Monroe Highissa: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset viittaavat ja pidätykset viittaavat usein tapahtumiin, jotka vaarantavat muiden James Monroe High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset