2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Huntington Park, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Linda Esperanza Marquez High Schoolin Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan HPIAM -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen HPIAM osallistuu
  • SAT/ACT/AP tulokset HPIAM -opiskelijoiden ansaitsemat
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa HPIAMissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä HPIAMiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Huntington Parkissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella HPIAM luokitellaan kouluun suurella lähiöllä. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School
6361 Mökki St.
Huntington Park, CA 90255

Puhelinnumero : 3235683800

Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High Schoolin kotisivu : https://hpiam-lausd-ca.schoolloop.com/

Rehtori : Jonathan Chaikittirattana
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutissa Linda Esperanza Marquez High Schoolissa on 593 opiskelijaa , tehden siitä a hieman iso lukio , kaikkien Kalifornian lukioiden yläpuolella koon mukaan.

Keskikokoisena lukiona HPIAM löytää tasapainon koon ja mukavuuden välillä. Opiskelijoita riittää tarjoamaan erilaisia ​​kokemuksia, kuten klubeja ja urheilua, jotta voit liittyä. Mutta se on tarpeeksi pieni, jotta voit todennäköisesti tutustua useimpiin luokkasi ihmisiin.


Kasvua oppilaskoko

Onko Huntington Park Institute of Applied Medicine Linda Esperanza Marquez High Schoolissa kasvussa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen HPIAMiin on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 111 118 229
10tharvosana 69 83 152
yksitoistatharvosana 42 49 91
12tharvosana 58 63 121

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 108 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

On olemassa muutamia syitä, miksi näin voi tapahtua. Huntington Parkin kaupungin väkiluku voi kasvaa, jolloin HPIAMiin lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti HPIAM voisi lievittää opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutissa Linda Esperanza Marquez High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastomme mukaan HPIAMilla on 48:52 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

HPIAMilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että HPIAM ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Linda Esperanza Marquez High Schoolin Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

1 biljoona vastaa monta miljardia

Tilastomme mukaan HPIAMilla on erittäin yhtenäinen opiskelijakunta , ja yli 90% opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Tämä on erityisen äärimmäistä - alle 10% Kalifornian kouluista osoittaa yhtä vähän rodullista monimuotoisuutta kuin HPIAM. Kun osallistut luokkaan, sinua ympäröivät saman etnisen alkuperän opiskelijat.

suurin osa HPIAMin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa, ja siten he ovat yleisin etnisyys. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja HPIAM sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,0% 0
aasialainen 0,1% 1
latinalaisamerikkalainen 99,8% 592
Musta 0,0% 0
Valkoinen 0,0% 0
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,0% 0
Kaksi tai useampia kilpailuja 0,0% 0

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Huntington Parkin etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät monimuotoisuudelta, googlettamalla '[koulun nimi] prepscholar' löydät oppaamme kyseiseen kouluun.


HPIAM -perheiden tulotaso

Mitkä ovat opiskelijoiden perheen tulot Linda Esperanza Marquez High Schoolin Huntington Park Institute of Applied Medicine -oppilaitoksessa? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulotasot ovat todennäköisesti.

HPIAMissa, 5,7% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 62,3% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että HPIAMilla on kohtalainen prosenttiosuus köyhistä tai lähellä niitä . Noin puolet Kalifornian kouluista osoittaa tätä tai suurempaa köyhyyttä. Huntington Parkin perheiden tulotaso on todennäköisesti suhteellisen alhainen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennetut lounaat 3. 4 5,7%
Ilmaiset lounaat 370 62,3%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 189 31,8%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä Huntington Parkissa eikä puhu paljon koulusta itsestään.

HPIAM on tulojen mukaan keskellä 50% kouluista. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja ja niillä on laadukkaampi luokkien ja aktiviteettien valikoima. HPIAM on todennäköisesti pakkauksen keskellä tässä suhteessa ja antaa sinulle hyviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi.

Jos sinulla on kiinnostuksen kohteita, joita HPIAM ei kata, etsi paikalliselta yhteisöltä aktiviteetteja tai Internetistä itseopiskelua varten.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Linda Esperanza Marquez High Schoolin Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituuttiin? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapauksista HPIAMissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden HPIAM -opiskelijoiden turvallisuuden.

Vertaa tätä koulua muihin saman koulupiirin lukioihin seuraavan taulukon avulla:

Los Angelesin yhtenäinen koulupiirin turvallisuus

Koulun nimi Viitattu yhteensä Pidätyksiä yhteensä Ilmoittautuminen
Frank Lanterman 0 0 222
Nuorten mahdollisuuksia rajattomasti 6 0 323
Jane Addams jatkoa 0 0 216
William Tell Aggeler Opportunity High 0 0 65
John R.Puinen korkea 0 0 144
Enkelin portti (jatkoa) 0 0 84

Akateeminen suoritus


Nyt pääsemme lukion arvioinnin tärkeään osaan: akateemiseen suoritukseen. Kuinka hyvän koulutuksen saat Linda Esperanza Marquez High Schoolin Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutissa? Oletko kilpailukykyinen korkeakoulusta? Onko sinulla pääsy edistyneille tunneille?

Olemme koonneet kaiken, mitä voimme löytää HPIAMin tutkijoista täällä.

30-60-90 suora kolmio

Standardoitu testaus


Seuraavaksi tarkastelemme toista suurta lukion akateemikkoa: standardoitu testaus suorituskyky Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutille Linda Esperanza Marquez High School -oppilaille. Nämä ovat testejä, joita annetaan suurille opiskelijaryhmille vertailun vuoksi.

Aloitetaan katsomalla kansallisesti hallinnoitujen standardoitujen testien tietoja.

SAT -tulokset

Kuten luultavasti tiedät, SAT on kriittinen testi, jota käytetään yliopistojen valintaan . Mitä korkeammat pisteet saat, sitä parempi akateeminen suorituksesi verrattuna valtakunnallisiin opiskelijoihin ja sitä helpompi on päästä korkeakouluihin .

Teimme perusteellista tutkimusta ja löysimme keskimääräisen Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutin Linda Esperanza Marquez High Schoolin SAT-tuloksista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset