2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: San Bernardino, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Arroyo Valley High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Arroyo Valley High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Arroyo Valley High on läsnä
  • SAT/ACT/AP tulokset Arroyo Valley High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Arroyo Valley High
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Arroyo Valley Highissa

Aloitetaan!

Perustiedot

Arroyo Valleyn lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee San Bernardinossa, Kaliforniassa, San Bernardinon piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Arroyo Valley High luokitellaan kouluksi keskikokoisessa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Arroyo Valleyn lukio
1881 W. Baseline St.
San Bernardino, CA 92411

Puhelinnumero : 9093814295

Arroyo Valleyn lukion kotisivu : http://www.sbcusd.com/index.asp?nid=341

Rehtori : Samaro Oramas
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

on 3,85 gpa hyvä

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Arroyo Valley High Schoolin ilmoittautumisten kokonaismäärä on 2603 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Osallistuminen Arroyo Valley Highiin saattaa tuntua kuin opiskelulta. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajan ja ohjaajan huomiota menestyäksesi Arroyo Valley Highissa, mikä saattaa vaatia aktiivisuutta.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Arroyo Valley High School kasvamassa tai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmiemme mukaan ilmoittautumiset Arroyo Valley Highissa ovat lisääntyneet viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 380 367 747
10tharvosana 365 306 671
yksitoistatharvosana 290 391 681
12tharvosana 239 264 503

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 244 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. San Bernardinon väkiluku voi kasvaa, joten Arroyo Valley Highyn lähetetään lisää opiskelijoita. Vaihtoehtoisesti Arroyo Valley High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Arroyo Valley High Schoolissa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Arroyo Valley High on 49:51 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Arroyo Valley Highilla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin San Bernardinon piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Arroyo Valley High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Arroyo Valley High Schoolissa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

harmaa tai harmaa värin saamiseksi

Tilastojemme mukaan Arroyo Valley High on homogeeninen opiskelijakunta , ja valtaosa opiskelijoista tunnistaa yhden etnisen alkuperän. Vain kolmasosa Kalifornian kouluista on yhtä monimuotoisia kuin Arroyo Valley High. Kun osallistuu luokkaan, useimmat oppilaat ovat samaa etnistä alkuperää, hieman vaihtelua.

suurin osa Arroyo Valley Highin opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia . Kaliforniassa latinalaisamerikkalaiset opiskelijat muodostavat suurimman osan kaikista opiskelijoista 51,5%: ssa ja ovat siten yleisin etninen alkuperä. Pääasiassa latinalaisamerikkalaiset koulut ovat yleisin homogeenisten koulujen tyyppi, ja Arroyo Valley High sopii tähän luokkaan.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,3% 9
aasialainen 1,2% 32
latinalaisamerikkalainen 84,8% 2209
Musta 10,0% 261
Valkoinen 2,4% 65
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,8% kaksikymmentäyksi
Kaksi tai useampi kilpailu 0,2% 6

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti San Bernardinon etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Arroyo Valleyn perheiden tulotaso

Mitkä ovat perheen tulot Arroyo Valley High Schoolissa? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

kuinka monta nanometriä metrissä

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Arroyo Valley High, 8,5% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 86,7% ilmaiseen lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että Arroyo Valley Highissa on suuri prosenttiosuus köyhyydestä tai sen lähellä olevista opiskelijoista . Lähes kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa tämän köyhyyden tason, ja National Center for Education Statistics -standardien mukaan Arroyo Valley High voidaan luokitella korkean köyhyyden koulu . San Bernardinon perheiden tulotaso on siten todennäköisesti alhainen.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 223 8,5%
Ilmaiset lounaat 2257 86,7%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 123 4,7%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti San Bernardinon ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Valitettavasti koulut, joilla on alhaisempi tulotaso, rahoitetaan todennäköisesti huonommin. Tämän seurauksena niissä saattaa olla vähemmän kehittyneitä kursseja, kuten AP/IB -luokat, eikä sinulla välttämättä ole täyden valikoiman urheilua ja ylimääräisiä oppitunteja. Koska Arroyo Valley High on erityisen korkea köyhyysasteinen koulu, sillä ei ehkä ole tarvittavia resursseja täyttä potentiaaliasi .

Sinulla ei varmasti ole valtaa kaupunkiin, kouluun tai muihin perheisiin, mutta voit rakentaa oman oppimisesi tuottavammaksi. Jos haluat avata itsellesi enemmän mahdollisuuksia, voit tutkia, onko mahdollista siirtyä läheiseen kouluun, jolla on korkeammat tulot.

Jos ei, älä ole huolissasi - on mahdollista, että Arroyo Valley High tarjoaa kaiken, mitä tarvitset kunnianhimoasi varten. Ja voit ehdottomasti olla aktiivinen oppiessasi koulusi ulkopuolella, etsimällä yhteisöäsi tai Internetiä löytääksesi lisää resursseja.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on osallistua Arroyo Valley High Schooliin? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä tapahtumista Arroyo Valley Highissa: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Arroyo Valley High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Enneagrammi Tyyppi 6: Lojaalisti

Oletko tyypin 6 Enneagrammi? Opi kertomaan, mikä ura sopii sinulle ja millainen Enneagram 6s on romanttisissa suhteissa.

New England College SAT -pisteet ja GPA

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

11 parasta arkkitehtuurikoulua alakoululaisille

Harkitsetko arkkitehtuuria? Opi Yhdysvaltojen parhaat arkkitehtuurikoulut auttamaan sinua päättämään, minne mennä perustutkintoon.

La Kanadan lukio | 2016-17 rankingit | (Kanada,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Kanadan lukiosta La Kanadassa, Kaliforniassa.

Sinun täytyy tarkistaa nämä 70 Amerikan liberaalimpaa korkeakoulua

Etsitkö liberaalia, vasemmistolaista ympäristöä yliopistolle? Olemme koonneet maan liberaalimmat korkeakoulut, jotta löydät poliittisen sopivuutesi.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

1480 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

LMU SAT -tulokset ja GPA

Khan Academy SAT ei koskaan riitä - tässä miksi

Onko Khan Akatemian SAT-valmisteluohjelma tarpeeksi hyvä parantamaan SAT-pisteitäsi? Opi sen suurimmat puutteet ja miksi se ei koskaan ole tarpeeksi hyvä SAT-käytäntöön.

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Mikä on ylioppilastutkinto? Miten se eroaa kandidaatista?

Mitä eroa on ylioppilastutkinnon ja kandidaatin tutkinnon välillä? Määritämme ylioppilastutkinnon ja autamme sinua päättämään, onko se oikea tavoite sinulle.

Indiana University - Purdue University Fort Wayne Pääsyvaatimukset

Crown College pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Point Loma Nazarene University SAT -tulokset ja GPA

URI SAT -pisteet ja GPA

9 inspiroivinta espanjalaista lainausta elämästä

Opi espanjaa? Tutustu luetteloon inspiroivista espanjalaisista lainauksista, joita voit harjoitella samalla kun saat viisautta elämästä.

Mikä oli vuoden 1763 julistus?

Missä oli vuoden 1763 julistuslinja? Opi kaikki tästä tärkeästä asetuksesta ja sodasta, jonka se auttoi käynnistämään.

Minnesotan yliopisto, Crookstonin pääsyvaatimukset

Huhtikuun ABC: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä APR tarkoittaa? Mitä se tarkoittaa? Selitämme, mikä on vuosikorko (sekä luottokorteille että lainoille) ja mitä se tarkoittaa sinulle.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.