2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

feature_seasons.jpg

Käymme läpi tarkat SAT -testipäivät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

Jaan sen päivämääräkohtaisesti ja luokkakohtaisesti, jotta voit helposti selvittää parhaan ajan testin tekemiseen.Syksy 2015

3. lokakuuta 2015

Fuksit ja Sophomores

Se on luultavasti ei kannata tehdä testiä tänä päivänä, erityisesti siksi, että uusi SAT julkaistaan ​​vuonna 2016, ja tämän SAT: n ottaminen tarjoaa vain osittain asiaankuuluvaa käytäntöä.

kuinka tehdä rusketusväri

Juniorit

Suosittelemme, että otat SAT: n ensimmäistä kertaa juniorisyksylläsi, ja tämä on ihanteellinen päivämäärä siihen. Tämä päivämäärä on myös ensimmäinen kesän jälkeen, joten on hyvä aika tehdä testi ja katsoa, ​​onko kesän opiskelu tuottanut tulosta.

Seniorit

Tämä on ihanteellinen treffi myös eläkeläisille, varsinkin jos käytät aikaista päätöstä korkeakouluissa. Lisäksi saat selville tuloksistasi 22. lokakuuta, jolloin sinulla on tarpeeksi aikaa tutkia joulukuun testipäivää, jos olet edelleen tyytymätön ja käytät säännöllistä päätöstä.

Kysymys- ja vastauspalvelu tai opiskelijoiden vastauspalvelu? QAS

Jos et tiedä mitä nämä ovat, ne ovat College Boardin tarjoamia palveluita, joiden avulla voit tarkastella SAT -pisteitäsi perusteellisemmin (lue lisää täältä). Jotkut testauspäivät tarjoavat QAS: n ja jotkut tarjoavat SAS: n. QAS on syvällisempi, joten luettelen, mitä palvelua tarjotaan kullekin päivämäärälle, jos jotkut teistä haluavat valita päivämäärän, jonka avulla voit tilata QAS: n.

7. marraskuuta 2015

Fuksit ja Sophomores

Älä tee testiä tänä päivänä. Otat uuden SAT: n käyttöön vuonna 2016, ja vanha SAT tarjoaa vain osittain asiaankuuluvaa käytäntöä.

Juniorit

Tämä on yksi viimeisistä mahdollisuuksistasi ottaa vanha SAT, joten se on hyvä treffi sinulle. Sinulla on vielä tammikuun testipäivä, jolloin voit ottaa vanhan SAT -testin uudelleen, jos et voi hyvin (sinulla ei ole paljon aikaa reagoida pisteidesi palauttamisen ja joulukuun testipäivän välillä).

Seniorit

Kokonaisuutena, sinun ei pitäisi vaivautua tämän testipäivän kanssa. Et saa marraskuun pisteitä ajoissa, jotta voit opiskella paljon joulukuun testiä varten, joten sinun pitäisi vain odottaa ja ottaa se.

Voit ottaa marraskuun SAT: n vanhemmaksi, jos todella haluat saada parempia pisteitä eri osioista ylisuorittamisen osalta ja aiot suorittaa joulukuun testin marraskuun tuloksista riippumatta (hienoa!). Voit myös ottaa sen, jos et ottanut SAT: ää lokakuussa ja olet varhaisen päätöksen soveltaminen oppilaitoksiin. Marraskuun testitulokset ovat uusimmat tulokset että useimmat koulut hyväksyvät varhaisen päätöksen hakijat.

vihreän valon symboliikka suuressa gatsbyssä

Kysymys- ja vastauspalvelu tai opiskelijoiden vastauspalvelu? SAS

5. joulukuuta 2015

Fuksit ja Sophomores

Uudelleen, et luultavasti halua tehdä testiä tänä päivänä koska se on edelleen vanha SAT.

Juniorit

Sinun on ehkä parempi odottaa tammikuun testipäivää joten sinulla on enemmän aikaa opiskella SAT: n ensimmäisen syksyn ottamisen ja seuraavan yrityksen välillä. Tammikuun testipäivä tarjoaa edelleen vanhan SAT: n.

Seniorit

Tämä on paras testipäivä vanhuksille. Se on luultavasti viimeinen tilaisuutesi ottaa SAT ja lähettää pisteesi korkeakouluille. Monet koulut (mukaan lukien Stanford) eivät hyväksy pisteitä joulukuun jälkeisistä testipäivistä.

Kysymys- ja vastauspalvelu tai opiskelijoiden vastauspalvelu? SAS

body_cookies.jpg

Tämä on täydellinen aika pakottaa ystäväsi ja perheesi tuomaan sinulle paljon evästeitä, koska opiskelet niin kovasti.

katsovatko korkeakoulut ap -tuloksia

Talvi ja kevät 2016


23. tammikuuta 2016

Fuksit ja Sophomores

Se on edelleen vanha SAT, joten neuvot päivämäärille ennen tätä ovat voimassa. Sinun aikasi tulee, nuoret.

Juniorit

Tämä on sinun viimeinen mahdollisuus ottaa vanha SAT, joten hyvä päivä sinulle! Se on myös loma -tauon jälkeen, joten sinulla on ollut mukava pala aikaa opiskeluun.

Seniorit

Tämä voisi olla a varakokeiden päivämäärä eläkeläisille. Varmista, että hakemasi korkeakoulut hyväksyvät pisteet testin päivämääristä näin myöhään, ennen kuin päätät osallistua SATiin.

Kysymys- ja vastauspalvelu tai opiskelijoiden vastauspalvelu? QAS

milloin testamentin tulokset ovat saatavilla

5. maaliskuuta 2016

Varo maailmaa, uusi SAT on täällä!

Fuksit ja Sophomores

Lopulta odottamasi hetki on koittanut. Olisi viisasta suorittaa testi tänä päivänä tutustumaan uuteen muotoon. Kun olet ottanut sen, sinulla on koko kesä aikaa tarkastella pisteitäsi ja opiskella tietoisesti.

Juniorit

Älä välttämättä tavoittele tätä testipäivää. Voit ottaa uuden SAT: n käyttöön maaliskuussa, jos haluat, mutta se saattaa olla parempi odota myöhemmin joten sinulla on enemmän aikaa opiskeluun ja parempaa oppimateriaalia on saatavilla.

Seniorit

Ei sovellettavissa! Vau!

Kysymys- ja vastauspalvelu tai opiskelijoiden vastauspalvelu? SAS

7. toukokuuta 2016

Fuksit ja Sophomores

Aivan kuten maaliskuun päivämääränkin, sinun kannattaa ottaa uusi SAT käyttöön täällä saadaksesi käsityksen siitä, millaista se on.

kuinka monta vuotta saada kandidaatin tutkinto

Juniorit

Uudelleen, sinun pitäisi luultavasti pitää kiinni. Koska uusi SAT on niin, uusi, useimmat testin valmisteluresurssit eivät ole nopeita, mitä sinun tarvitsee tietää.

Kysymys- ja vastauspalvelu tai opiskelijoiden vastauspalvelu? QAS

4. kesäkuuta 2016

Fuksit ja Sophomores

Tämä voi myös olla hyvä päivä tutustua uuteen SAT -ohjelmaan. Sinun pitäisi luultavasti mennä treffeille aikaisemmin keväällä, koska et halua ottaa SAT -ohjelmaa samanaikaisesti tavallisten luokkasi finaalien kanssa.

Juniorit

Saatat silti haluta odota syksyyn ja ota uusi SAT. Paljon uuden SAT -testin valmistelumateriaaleja julkaistaan ​​kesällä 2016, joten sinulla on paremmat resurssit valmistautua, jos odotat sitä.

Kysymys- ja vastauspalvelu tai opiskelijoiden vastauspalvelu? SAS

Special Sneak Peek: lokakuu 2016

Kaikki vuodet

Tästä tulee hyvä testipäivä kaikille! Tähän mennessä on tullut paljon hienoja valmistelumateriaaleja uutta SAT: ää varten, ja sinulla on ollut koko kesä opiskella niitä. Mene eteenpäin ja valloita tämä uusi raja. Täytä maniTEST -kohtalosi.

Kysymys- ja vastauspalvelu tai opiskelijoiden vastauspalvelu? QAS

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.