20 parasta julkista yliopistoa

ominaisuus_UCLA

Parhaat julkiset yliopistot sijoitetaan usein luetteloihin yksityisten korkeakoulujen rinnalle, mutta nämä julkisesti rahoitetut koulut voidaan jättää huomiotta yksityisten koulujen arvovallan vuoksi. Riippumatta siitä, mitä ohjelmaa harjoittelet tai mikä on unelmiesi ura, parhaat julkiset yliopistot voivat auttaa sinua pääsemään sinne!

Tässä artikkelissa käsittelemme julkista yliopistoa ja omaa sijoittumistamme Yhdysvaltojen parhaista osavaltion kouluista yhdistämällä kriteereitä useista luetteloista. Oletko valmis oppimaan, miksi julkinen korkeakoulu voi olla oikea valinta sinulle? Jatka lukemista!Mikä on julkinen yliopisto?

Julkisilla yliopistoilla on paljon tarjottavaa kaikenlaisille opiskelijoille. Nämä koulut saavat julkista rahoitusta, yleensä valtion tai kansallisen hallituksen kautta. Se tarkoittaa sitä opetus on yleensä alhaisempaa kuin yksityisissä yliopistoissa koska valtaosa yliopiston toiminnasta maksaa hallituksen eikä opiskelijoiden.

Monet parhaista julkisista yliopistoista ovat historiallisia yliopistoja, jotka on perustettu tarjoamaan koulutusta ympäröiville alueilleen-siksi näet usein alennettua opetusta tai jopa apurahaa tai automaattisia hyväksymismahdollisuuksia osavaltiossa asuville opiskelijoille. Julkiset yliopistot ovat myös yleensä suurempia kuin yksityiset koulut, joissa oppilaita on kymmeniä tuhansia eikä muutamia tuhansia.

Näemme usein yksityisiä oppilaitoksia lähellä korkeakoulujen sijoituksia, kuten Yhdysvaltain uutiset osittain niiden valikoivuuden vuoksi - Valtion koulut voivat yleensä ottaa vastaan ​​paljon enemmän opiskelijoita, mikä tarkoittaa, että heillä on vähemmän tiukat vaatimukset ja korkeammat pääsyasteet. Koska korkeakoulun opiskelijoiden akateemisella vahvuudella on usein vahva rooli sen sijoituksissa, valikoivammat koulut, kuten Harvard tai Yale, saavuttavat usein näiden listojen korkeimmat paikat . Mutta julkinen kouluopetus voi kilpailla yksityisen koulun kanssa sen mukaan, mitä ominaisuuksia pidät tärkeänä opiskelijana - ja monet parhaista valtion kouluista myös saavuttaa sijoituskaavioiden kärjen huolimatta siitä, että ne eivät ole yhtä valikoivia kuin yksityiset koulut.

Julkiset koulut tarjoavat opiskelijoille erilaisia ​​hienoja ominaisuuksia, kuten alempaa opetusta. Monet opiskelijat pitävät parempien valtion korkeakoulujen suuria, monipuolisia oppilaskuntia parempina kuin yksityisten koulujen pienempiä oppilaskuntia. Julkisilla korkeakouluilla on myös yleensä monia, monia akateemisia ohjelmia ja opiskelijatoimintaa sekä vahvoja yleisurheiluohjelmia.

Yliopistokokemuksen lisäksi julkisilla kouluilla on taipumus olla myös työyhteyksiä paikallisiin yrityksiin sekä työpaikkoja kampuksella. Jos työpaikan saaminen paikalliselle yritykselle on sinulle ensisijaista, Voit harkita, onko kiinnostuneilla yrityksillä paljon alumneja läheisistä julkisista oppilaitoksista!

body_umich-1 AndrewHorne / Wikimedia Commons

20 parasta julkista yliopistoa

Parhaiden julkisten yliopistojen sijoittaminen on vaikea tehtävä. Jokaisella verkkosivustolla on omat kriteerinsä, jotkut arvostavat tiukkoja tilastoja ja toiset pitävät parempana opiskelijoiden todistusta. Yhdysvaltain uutiset Erityisesti painotetaan voimakkaasti opiskelijoiden säilyttämistä ja valmistumista suhteessa työhön ja valmistumisen jälkeisiin palkkoihin. He eivät myöskään punnitse opiskelijakyselyitä, joilla on subjektiivisempi näkemys kuin US Newsin määrälliset tiedot.

Forbesin lista parhaista korkeakouluista käyttää erilaisia ​​taktiikoita. Tämä luettelo asettaa etusijalle opiskelijoiden menestyksen, joten se sisältää esimerkiksi koulun valmistumisasteen ja jatkotyön. Tässä tapauksessa Forbes käyttää palkkaa, korkeita ura-asemia ja palkintoja menestyksen määräävinä tekijöinä. Pieni osa sijoituksesta on peräisin opiskelijakyselyistä.

Nichellä on toinen suosittu luettelo parhaista julkisista yliopistoista , ja sillä on taipumus suosia korkeakoulussa käymistä. Kokemuksen määrittämiseksi verkkosivusto käyttää opiskelijakyselyitä luokitellakseen ominaisuuksia, kuten kampuksen, monimuotoisuuden ja juhlat, jotka antavat erilaisen kuvan kollegiosta kuin Forbes ja US News.

Luodaksemme listan parhaista julkisista oppilaitoksista, Käytin seosta Nichen, Forbesin ja US Newsin sijoituksista. Koulut, jotka nousivat kaikkien kolmen luettelon 20 parhaan joukkoon, saivat suuren vauhdin, ja harkitsin erityisen paljon kouluja, joiden valmistumisaste oli keskimääräistä korkeampi ja jotka tarjosivat taloudellista tukea. Harkitsin myös Nichen opiskelijakyselyitä, koska nämä ominaisuudet ovat todennäköisesti asioita, joita opiskelijat punnitsevat korkeakoulupäätöksissään. Numeroiden sijoitusten lisäksi jokainen näistä parhaista julkisista yliopistoista sisältää katkelman tietoja korkeakoulusta opiskelijaraporteista, jotta saat paremman kuvan siitä, millainen koulu on.

#1: Kalifornian yliopisto - Los Angeles

 • Hyväksymisaste: 12 prosenttia
 • Valmistumisaste: 79 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 13 226 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 21 402 dollaria

Kalifornian yliopisto-Los Angeles on huippuluokan korkeakoulu lähes jokaisella ranking-listalla. Tämä johtuu osittain sen valikoivuudesta, mutta myös siksi se on ansainnut maineen auttamalla opiskelijoita löytämään suuren uran valmistumisen jälkeen . Kun opiskelijoiden ja opettajien suhde on 18: 1, UCLA: n luokkakoot ovat pienempiä kuin monet julkisissa korkeakouluissa. Akateemikkojensa lisäksi UCLA tunnetaan saavutuksistaan ​​yleisurheilussa ja kauniista kampuksesta, jossa on ympäri vuoden lämmin sää ja nopea pääsy merelle.

#2: Michiganin yliopisto - Ann Arbor

 • Hyväksymisaste: 23 prosenttia
 • Valmistumisaste: 80 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 15 948 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 21 665 dollaria

Kuten monet julkiset yliopistot, Michiganin yliopisto - Ann Arbor tunnetaan suuresta opiskelijakunnastaan ​​ja uskomattomasta määrästä ohjelmia, harjoittelupaikkoja ja organisaatioita kampuksella. UMich on myös tunnustettu 20 parhaan tutkimusyliopiston joukkoon, ja sillä on joitain Yhdysvaltojen parhaita jatko-ohjelmia - opiskelijat, jotka nauttivat opiskelustaan, voivat myös olla kiinnostuneita hyödyntämään korkeakoulun tutkijakoulua.

kentuckyn yliopiston teknillinen korkeakoulu

#3: Pohjois -Carolinan yliopisto - Chapel Hill

 • Hyväksymisaste: 23 prosenttia
 • Valmistumisaste: 84 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 9021 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 16 893 dollaria

Pohjois -Carolinan yliopisto - Chapel Hill tunnetaan siitä, että sillä on opiskelijakunta, joka koostuu ajettavista opiskelijoista etsiessään akateemista haastetta. Yliopisto tarjoaa ohjelmia monilla aloilla sekä vahvoja urheilujoukkueita. Se on myös pienempi kuin monet muut julkiset koulut, ja opiskelijoiden ja opettajien suhde on 14: 1, mikä antaa sille intiimin tunteen.

#4: Virginian yliopisto

 • Hyväksymisaste: 24 prosenttia
 • Valmistumisaste: 89 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 18 878 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 24 726 dollaria

Virginian yliopisto tunnetaan vahvasta, aktiivisesta yleisurheiluosastostaan ​​sekä vahvasta opiskelijaylpeydestään. Hauskanpito ei kuitenkaan ylitä tutkijoita - Virginian yliopiston opiskelijat mainitsivat koulunsa henkisen yhteisön suuri osa siitä, mitä he rakastavat yliopistossa käymisestä.

body_william Kirjailija: Karen McCluney Wikimedia Commons

#5: College of William ja Mary

 • Hyväksymisaste: 38 prosenttia
 • Valmistumisaste: 85 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 23 362 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 18 946 dollaria

College of William and Mary on pienempi kuin monet julkiset oppilaitokset, ja sitä ympäröivällä alueella on enemmän pikkukaupungin tunnetta kuin joillakin muilla kampuksilla. Mutta koostaan ​​huolimatta College of William ja Maryllä on monipuolinen opiskelijakunta ja monia kampuksen tapahtumia, sekä Yhdysvaltojen vanhin kunniakoodi . Kuten monet muut tämän luettelon oppilaitokset, Williamia ja Maryä pidetään usein `` julkisena muratina '', Tämä tarkoittaa, että se houkuttelee korkeasti menestyviä opiskelijoita, erinomaisia ​​tiedekuntia ja tarjoaa koulutuskokemuksen, kuten Ivy League -yliopistossa.

# 6: Georgian teknologiainstituutti

 • Hyväksymisaste: 21 prosenttia
 • Valmistumisaste: 46 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 12 682 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 8821 dollaria

Georgia Institute of Technology (tai Georgia Tech) tunnetaan akateemisesti haastavana tutkimusyliopistona. Opiskelijoilla on paljon ylpeyttä koulusta ja he arvostavat korkeakoulun pitkäaikaisia ​​perinteitä. Sen suuri kampus ja kaupunkiympäristö eivät ole ristiriidassa sen pienempien, tiiviiden sisäisten yhteisöjen kanssa-opiskelijat nauttivat vapaudesta kuulua suureen opiskelijakuntaan ja heidän ohjelmissaan muodostettuihin ystävyyssuhteisiin. Korkeakoulu on korkealla rankalla tiukalla alalla, kuten tekniikassa, ja valmistuneet nauttivat korkeasta keskipalkasta.

# 7: Kalifornian yliopisto - Santa Barbara

 • Hyväksymisaste: 30 prosenttia
 • Valmistumisaste: 70 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 14 391 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 21 037 dollaria

Yksi Kalifornian yliopistosta - Santa Barbaran näkyvimmistä piirteistä on sen läheisyys rannalle. UC Santa Barbara tunnetaan kauniista sijainnistaan ​​ja kukoistavasta sosiaalisesta elämästään, ja sillä on maine juhlakouluna. Opiskelijat sanovat kuitenkin, että sen maine on hieman ylikuormitettu, ja se sen vahvat akateemiset ohjelmat - erityisesti tekniikka, biologia ja meribiologia - ovat yhtä tärkeitä heidän yliopistokokemukselleen.

# 8: Kalifornian yliopisto - Berkeley

 • Hyväksymisaste: 17 prosenttia
 • Valmistumisaste: 76 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 14 226 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 22 420 dollaria

Kalifornian yliopisto - Berkeley on jo pitkään liittynyt poliittisesti aktiiviseen opiskelijakuntaan, mutta heidät tunnetaan myös siitä, että heidän tiedekunnassaan on monia Nobel -palkittuja ja useita erittäin arvostettuja ohjelmia. Berkeley on suuri koulu, jossa on paljon resursseja, mukaan lukien monia erilaisia ​​akateemisia ohjelmia, joista valita.

# 9: Texasin yliopisto - Austin

Hyväksymisaste: 32 prosenttia
Valmistumisaste: 66 prosenttia
Osavaltion opetus: 11 106 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen apu: 9 343 dollaria

Texasin yliopisto - Austin tunnetaan ainutlaatuisesta opiskelijakunnastaan, jossa on paljon ystävällisiä opiskelijoita. Ympäröivällä Austinin alueella on paljon tarjottavaa, mukaan lukien festivaaleja, kuten South by Southwest ja monia erilaisia ​​ruokailuvaihtoehtoja. Texasin yliopisto on kuuluisa myös opiskelijoiden ylpeydestään; monet opiskelijat sanovat tuntevansa syvän yhteyden ja ylpeyden koulustaan ​​ja muista oppilaistaan. Texasin yliopisto hyväksyy automaattisesti seitsemän parhaan prosentin Texasin lukion valmistuneista, ja lähes 90 prosenttia heidän opiskelijoistaan ​​on texasilaisia . Tämän käytännön vuoksi valtion ulkopuolisten opiskelijoiden voi olla vaikeampaa päästä UT: hen-Austin; Varmista, että arvosanasi ja pisteet ovat huippuluokkaa, jos olet valtion ulkopuolinen opiskelija, joka haluaa osallistua!

# 10: Floridan yliopisto

 • Hyväksymisaste: 37 prosenttia
 • Valmistumisaste: 67 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 6380 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 8 144 dollaria

Floridan yliopistoa pidetään yksi edullisimmista 50 parhaan koulun joukosta , erityisesti sen rajoitetun opetuksen ansiosta. Vaikka kampuksella on suuri opiskelijakunta, se tunnetaan toveruuden tunteesta ja tiiviistä yhteisöstä, jota korostaa voimakas koulun ylpeyden tunne.

body_uga Coxonian / Wikimedia Commons

#yksitoista: Georgian yliopisto

 • Hyväksymisaste: 46 prosenttia
 • Valmistumisaste: 66 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 12 080 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 10 009 dollaria

Georgian yliopisto on kuuluisa vahvasta jalkapallojoukkueestaan, mutta korkeakoululla on myös paljon enemmän tarjottavaa opiskelijoilleen. Suurena kampuksena opiskelijakunnassa on monia erilaisia ​​asenteita ja uskomuksia, mikä johtaa kukoistavaan opiskelijakulttuuriin. Vähemmän tunnettu on Georgian yliopiston musiikkielämä - Ateenalla on rikas musiikkihistoria , ja joka vuosi järjestetään Athfest-niminen kolmen päivän musiikkifestivaali juhlimaan sitä.

# 12: Illinoisin yliopisto-Urbana-Champaign

 • Hyväksymisaste: 59 prosenttia
 • Valmistumisaste: 70 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 16 862 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 17 015 dollaria
Illinoisin yliopisto - Urbana Champaign on toinen koulu, jota usein pidetään julkisena muratina. Sen vahvat tekniikan, tietojenkäsittelytieteen, fysiikan, maa- ja vesirakentamisen, liiketoiminnan ja historian ohjelmat houkuttelevat opiskelijoita eri puolilta maailmaa ja eri elämänvaiheissa - opiskelijakuntaan kuuluu sekoitus lukiolaisia ​​ja ikääntyneitä opiskele uutta aihetta. Sen kauniilla, historiallisella kampuksella on monia aktiviteetteja tarjottavana, ja myös koulu ylpeilee suurin julkinen yliopistokirjasto Yhdysvalloissa.

# 13: Washingtonin yliopisto

 • Hyväksymisaste: 52 prosenttia
 • Valmistumisaste: 66 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 12 092 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 16 746 dollaria

Washingtonin yliopisto tunnetaan vahvasta lääketieteellisestä koulusta, tietojenkäsittelytieteestä ja tekniikan ohjelmista. Seattlessa sijaitsevalla suurella kampuksella on paljon tutkimusalueita, ja sitä ympäröivät aktiviteetit, ostosmahdollisuudet ja upeat ravintolat. UW tunnetaan akateemisesti haastavana kouluna, joka houkuttelee huippuoppilaita eri puolilta maailmaa eri intresseillä. Huolimatta suuresta oppilaskunnasta, UW: llä oli monia pieniä yhteisöjä olla osa, mikä antoi sille läheisemmän tunteen. Tacomassa ja Bothellissa on myös kaksi satelliittikampusta, jotka tarjoavat vastaavan koulutuksen halvemmalla.

#14: Wisconsinin yliopisto - Madison

 • Hyväksymisaste: 52,6 prosenttia
 • Valmistumisaste: 83,7 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 10 488 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 14 043 dollaria

Wisconsinin yliopisto - Madison tunnetaan vahvana tutkimusyliopistona - se on sijoittui maailman 8. sijalle National Science Foundationin tieteellisellä tutkimuksella . Alakoulutusohjelma tunnetaan erityisesti biokemian ja genetiikan osastoistaan ​​ja myös juhlatunnelmastaan. Mutta Wisconsinin yliopiston opiskelijat ovat myös akateemisia, ja niillä on monia erilaisia ​​etuja ja pienempiä yhteisöjä suuremmassa opiskelijakunnassa.

#viisitoista: Yhdysvaltain sotilasakatemia

 • Hyväksymisaste: 10 prosenttia
 • Valmistumisaste: 80 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 0 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: n/a

Yhdysvaltain sotilasakatemia on hyvin erilainen kokemus kuin muut tässä luettelossa olevat. Akatemian tarkoituksena on kouluttaa tulevia sotilaita, ja tiukan akateemisen ohjelmansa lisäksi se edellyttää myös opiskelijoiden osallistumista sotilaallisiin toimiin, kuten marsseihin ja fyysiseen harjoitteluun. Se on sellaisenaan kapeampi kuin monet koulut - mutta niille, jotka ovat kiinnostuneita sotilaskoulutuksesta ja kurinalaisuudesta, se on vahva vaihtoehto. Vaikka hyväksymisaste on alhainen, opetus on ilmaista, ja se maksetaan armeijan palveluksella eikä rahalla. Koululla on hyvä akateeminen maine ja se voi johtaa pitkäaikaiseen sotilasuraan.

body_virginiatech Eric T Gunther / Wikimedia Commons

# 16: Virginia Tech

 • Hyväksymisaste: 70 prosenttia
 • Valmistumisaste: 65 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 13 749 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 8 009 dollaria

Virginia Tech tunnetaan vahvana akateemisesti etenkin insinööri- ja liiketoimintaosastoillaan. Itse asiassa se on yksi Yhdysvaltojen 50 parhaasta tutkimusyliopistosta! Mutta tutkijoiden lisäksi Virginia Techillä on joitain muita merkittäviä ominaisuuksia, kuten sen hyvä ruoka. Niche sijoittaa sen toiseksi korkeakouluun parhaalla ruoalla ja monet opiskelijat pitivät sen ruokaa erikoisena piirteenä .

# 17: Pennsylvanian osavaltion yliopisto - University Park

 • Hyväksymisaste: 49 prosenttia
 • Valmistumisaste: 68 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 18 450 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 7528 dollaria

Pennsylvanian osavaltion yliopisto - University Park on tunnettu suunnitteluohjelmistaan ​​sekä maataloudesta, koulutuksesta ja jopa musiikkiteatterista. Yksi sen suurimmista myyntipisteistä on Schreyer Honors College, joka hyväksyy noin 300 opiskelijaa vuodessa, ja Schreyer -tutkijat saavat yli 7,9 miljoonan dollarin apurahat ja apurahat vuosittain. Tämän ohjelman opiskelijat asuvat erillisessä asuntolassa ja saavat pääsyn ulkomaisille opinto -ohjelmille ja rahoitukselle, kurssien varhainen rekisteröinti ja yli 200 arvosanan kurssia, joiden avulla he voivat suorittaa perustutkinnon ja maisterin tutkinnon samanaikaisesti. Penn State tarjoaa myös 20 parhaan jalkapallojoukkueen yliopiston yleisurheilusta kiinnostuneille!

# 18: Kalifornian yliopisto - Davis

Hyväksymisaste: 39 prosenttia
Valmistumisaste: 63 prosenttia
Osavaltion opetus: 14 653 dollaria
Keskimääräinen taloudellinen apu: 18 987 dollaria

Kalifornian yliopisto - Davis on toinen korkeakoulu kutsutaan usein julkiseksi Ivy Leagueksi. Sillä on vahva akateeminen painopiste, joka on tasapainossa hauskanpidon kanssa, erityisesti siksi, että kampus sijaitsee pienemmässä kaupungissa lähellä olevien kaupunkien kanssa. Kampus itsessään on kaunis, ja lähellä oleva arboretum tarjoaa opiskelijoille luonnollisen ympäristön paeta, jos he haluavat. Opiskelijoille on tarjolla paljon harjoittelumahdollisuuksia, mikä antaa heille mahdollisuuden aloittaa uransa.

# 19: Purduen yliopisto - West Lafayette

 • Hyväksymisaste: 60 prosenttia
 • Valmistumisaste: 59 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 9 992 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 11 997 dollaria

Purdue University - West Lafayette on pienemmässä kaupungissa, mutta se ei rajoita tekemistä. Kampus on suuri, mutta ympäröivä alue ja tiivis yhteisö antavat sille enemmän pikkukaupungin tunnelman kuin jotkut tämän luettelon suuret korkeakoulut. Purdue tarjoaa myös ilmaisen bussimatkan opiskelijoille, jotta jopa opiskelijat ilman autoja voivat kokea laajemman West Lafayetten alueen. Kampuksella, on paljon työpaikkoja ja tutkimusmahdollisuuksia hyödyntää , ja koulu tunnetaan suunnitteluohjelmansa vahvuudesta.

#kaksikymmentä: Kalifornian yliopisto - Irvine

 • Hyväksymisaste: 27 prosenttia
 • Valmistumisaste: 69 prosenttia
 • Osavaltion opetus: 20 935 dollaria
 • Keskimääräinen taloudellinen apu: 23 973 dollaria

Kalifornian yliopisto - Irvinea unohdetaan joskus Kalifornian muiden arvostettujen koulujen hyväksi, mutta osana UC -järjestelmää UC - Irvine on edelleen loistava korkeakoulu. Tämä kampus on tunnettu akateemisesta vahvuudestaan, mutta myös kauniista sijainnistaan ​​ja pääsystä rannalle. Siellä on rennompi ilmapiiri kuin joissakin muissa kouluissa, mutta on myös tunnetaan enemmän opiskeli kuin puolue-suuntautunut.

body_library-9

Vinkkejä parhaiden julkisten yliopistojen hakemiseen

Vaikka julkisilla oppilaitoksilla on usein korkeammat hyväksymisprosentit kuin yksityisillä korkeakouluilla, se ei tarkoita, että niihin on automaattisesti helppo päästä. Kuten kaikki luettelossasi olevat korkeakoulut, haluat käyttää aikaa ja vaivaa valitaksesi parhaat julkiset yliopistot puolestasi. Muista seuraavat vinkit hakiessasi:

Älä kohdella heitä vain varaosina

Monien opiskelijoiden nähtävyydet ovat Ivy -liigaissa, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi kohdella julkisia oppilaitoksia vain vara -suunnitelmina. Vaikka julkinen korkeakoulu ei ole ensimmäinen valintasi, muista se nämä korkeakoulut tarjoavat edelleen hyvää koulutusta ja upeita uramahdollisuuksia omistautuneille opiskelijoille.

Kun haet julkisiin korkeakouluihin, kohtele jokaista ikään kuin se olisi unelmiesi koulu. Pyri tutkimaan asioita, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia, ja innostu todella osallistumismahdollisuuksista. Älä tunne julkisen yliopiston laskeutuvan, koska sen ei tarvitse olla!

Tee tutkimuksesi

Julkisilla kouluilla on monia ominaisuuksia - suuria oppilaskuntia, ohjelmien monimuotoisuutta, alhaisempaa opetusta - mutta jokainen niistä on erilainen kuin muut. Kun koot korkeakoululuetteloa, tarkista, mitä kukin koulu tarjoaa. Mitä opiskelijat sanovat osallistumisesta? Onko kampus pieni vai suuri? Onko lähistöllä monia aktiviteetteja vai onko se pienessä kaupungissa?

Kiinnitä huomiota myös luokan kokoon, valmistumisasteisiin ja keskimääräiseen aloituspalkkaan. Nämä voivat olla akateemisen kurinalaisuuden ja opiskelijoiden menestyksen osoittimia, jotka voivat antaa sinulle käsityksen siitä, mitä voit odottaa elämältäsi valmistumisen jälkeen. Vastaako yliopisto odotuksiasi? Päätyvätkö haluamasi ohjelman opiskelijat paikkoihin, joihin haluat päätyä?

Tällainen tutkimus vie aikaa, mutta auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä siitä, mihin kouluihin hakea.

Harkitse erilaisia ​​tekijöitä

Yliopiston akateeminen vahvuus on tärkeä, mutta korkeakouluvalinnoissa on muutakin. Ajattele esimerkiksi luokan kokoa, mitä klubeja on saatavilla, ovatko korkeakoulut, joihin haet, pienistä kaupungeista tai suurista kaupungeista, jopa millaista arkkitehtuuria niissä on. Nämä asiat saattavat kuulostaa siltä, ​​että ne eivät ole tärkeitä, mutta kun vietät siellä vähintään neljä vuotta, ne ovat!

Vaikka nämä toiveet tuntuisivatkin merkityksettömiltä, ​​ne kannattaa harkita. Jos haluat mennä yliopistoon rannalla, etsi korkeakouluja rannalta! Jos haluat pieniä luokkakokoja, etsi korkeakouluja, joissa opiskelijoiden ja opettajien suhteet ovat alhaiset! Potentiaalisia kouluja on niin paljon, että kannattaa tehdä tutkimus löytääksesi sinulle parhaiten sopivat, vaikka nämä tekijät kuulostavat vähemmän tärkeiltä muille .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.