20 suosituinta vähemmistöapurahaa

ominaisuus_raha-4.jpg

Apurahat voivat olla merkittävä yliopistorahoituksen lähde eri taustoista tuleville opiskelijoille - jos tiedät mistä etsiä. Monilla huippuapurahoilla on kelpoisuusvaatimukset taloudellisten tarpeiden tai akateemisten ansioiden suhteen, mutta on myös erinomaisia ​​apurahaohjelmia, jotka on tarkoitettu erityisesti vähemmistöopiskelijoille . Suurin osa näistä ohjelmista luotiin helpottaakseen vähemmistöopiskelijoiden pääsyä koulutukseen, ja monien tavoitteena on auttaa opiskelijoita jatkamaan uraa, jossa tiettyjä etnisiä ryhmiä tai taustoja edustavat ihmiset ovat aliedustettuina.

Yksi parhaista tavoista optimoida apuraharahoitusta on hakea apurahoihin, joilla on tarkemmat kelpoisuusvaatimukset (tietysti täytät vaatimukset). Autan sinua löytämään tällaisia ​​apurahoja, olen koonnut luettelo palkintoista, jotka on tarkoitettu tietyn etnisen ja rodullisen taustan opiskelijoille . Aloitin apurahoilla, jotka on tarkoitettu kaiken vähemmistön opiskelijoille, ennen kuin siirryn tietyille vähemmistöille tarkoitettuihin palkintoihin. Lopuksi olen lopettanut muutamia vinkkejä ja strategioita mahdollisimman suuren apuraharahan saamiseksi.Huomautus ennen aloittamista: termit, joita käytettiin kuvaamaan vähemmistöryhmiä kussakin apurahaohjelmassa, on otettu suoraan ohjelmien kelpoisuusvaatimuksista. Ymmärrän, että kaikki nämä ohjelmat eivät ehkä käytä ensisijaisia ​​termejä tai kuvauksia, mutta halusin varmistaa, että edustan kelpoisuuskriteerejä mahdollisimman tarkasti.

Yleisopiston apurahat vähemmistöille

Seuraavat apurahat ovat avoimia opiskelijoille monista eri etnisten vähemmistöjen taustoista.

Vakuutusmatemaattinen monimuotoisuus -apurahaohjelma

Jos olet kiinnostunut urasta aktuaari , tämä apurahaohjelma on tarkoitettu sinulle.Mahdolliset palkintosummat riippuvat kouluvuodesta, mutta ne voivat vaihdella välillä 1 000–4 000 dollaria .

 • Tämä apuraha on avoin opiskelijoille, joilla on vähintään yksi musta/afrikkalainen amerikkalainen, latinalaisamerikkalainen, Pohjois -Amerikan alkuperäiskansojen tai Tyynenmeren saariston perintö.
 • Ohjelma avautuu yleensä tammikuussa; määräaika on yleensä toukokuun alussa.
 • Saat lisätietoja osoitteesta Vakuutusmatemaattinen monimuotoisuus -apurahaohjelma .

American Meteorological Society -vähemmistöapurahat

Jotta voit saada tämän ainutlaatuisen apurahan, sinun on suunniteltava uran jatkamista meteorologisissa tai niihin liittyvissä valtameri- tai hydrologiatieteissä. Jos voitat palkinnon, saat 3000 dollaria vuodessa kahden vuoden ajan .

 • Tämä apuraha on avoin vähemmistöopiskelijoille, etenkin latinalaisamerikkalaisille, intiaaneille ja mustille/afrikkalaisamerikkalaisille, jotka ovat tulossa ensimmäiselle opiskeluvuotelleen.
 • Lähetysaika on tyypillisesti Helmikuu.
 • Lue lisää ohjelmasta ja tutustu hakemuskaavake .

Gatesin vuosituhannen apurahaohjelma

Tämä erittäin antelias (ja siksi erittäin kilpailukykyinen) apurahaohjelma kattaa kaikki tyydyttämättömät taloudelliset tarpeet ja omatoimisen avun ; tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ottaa lainoja tai huolehtia opiskelijan työpaikan löytämisestä maksaaksesi koulutuksesi. Se on uusiutuva, joten voit mahdollisesti saada rahoitusta kaikkien neljän opiskeluvuoden ajan. Meillä on koko postaus Gates Millennium -apurahaohjelmasta, joka kannattaa ehdottomasti tarkistaa, jos olet kiinnostunut oppimaan lisää tästä palkinnosta.

 • Tämä apuraha on avoin afrikkalais-amerikkalaisille, amerikkalaisille intialaisille/Alaskan alkuperäiskansoille, aasialaisamerikkalaisille/Tyynenmeren saarille ja latinalaisamerikkalaisille opiskelijoille, jotka tulevat aloittamaan lukion ensimmäisen vuoden.
 • Lähetysaika on tyypillisesti Tammikuu.
 • Lue lisää Gates Millennium -apurahan voittamisesta.

Jackie Robinsonin säätiön apuraha

Jos voitat Jackie Robinson -säätiön apurahan, voit saada enintään 30 000 dollaria neljän vuoden aikana yliopistosta. (Tämä tarkoittaa, että voit saada jopa 7500 dollaria vuodessa.) Muista; kuitenkin, että sinun on osoitettava taloudellinen tarve voidaksesi saada palkinnon.

 • Tämä apurahaohjelma on avoin vähemmistöjen lukiolaisille, jotka osoittavat taloudellista tarvetta.
 • Lähetysaika on tyypillisesti Helmikuu.
 • Lue lisää kelpoisuusvaatimukset ja hakuprosessi .

Kansallinen vähemmistötoiminta -apuraha

Jos osallistut lukio -ohjelmaan, joka keskittyy pääasiassa matematiikkaan, luonnontieteisiin ja tekniikkaan, tämä apurahaohjelma voi sopia sinulle. Voittajat saavat palkinnon 2500 dollaria suunnata yliopistokoulutukseensa.

 • Tämä apuraha on avoin lukion eläkeläisille, jotka tunnistavat olevansa afroamerikkalainen, amerikkalainen intiaani tai latino.
 • Lue lisää ohjelmasta ja pidä silmällä sovellusta. Se on yleensä saatavana keväällä.

Afrikkalainen amerikkalainen ja musta opiskelija -apurahat

National Association of Black Journalists (NABJ) -apurahat

NABJ tarjoaa useita apurahavaihtoehtoja opiskelijoille, jotka on rekisteröity jäseniksi. Kuten olet ehkä arvannut, nämä apurahat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa journalismissa. Kaikilla palkintovaihtoehdoilla on erilaiset kelpoisuusvaatimukset, palkintojen määrät ja määräajat, joten sinun kannattaa ehkä käyttää aikaa tutkiaksesi ohjelmaa nähdäksesi, sopivatko jotkut apurahat paremmin kuin toiset.

body_newspaper.jpg

Täydelliset palkinnot opiskelijoille, jotka haluavat työnsä etusivulle.

Ron Brown Scholar -ohjelma

Tämä tarvepohjainen apurahapalkinnon voittaja jopa 40 000 dollaria rahoittaakseen yliopistokoulutuksensa - he saavat 10 000 dollaria vuodessa kulujen kattamiseksi.

 • Apuraha on avoin mustille tai afroamerikkalaisille opiskelijoille, jotka osoittavat taloudellista tarvetta.
 • Lähettämiselle on yleensä kaksi määräaikaa: yksi marraskuun alussa ja viimeinen tammikuun alussa. Jos haet marraskuun määräaikaan mennessä, hakemuksesi käsitellään sekä Ron Brown Scholar -ohjelmassa että välitetään muille apurahan tarjoajille harkittavaksi. Jos lähetät hakemuksen marraskuun määräajan jälkeen, sinut otetaan huomioon vain Ron Brown Scholar -ohjelmassa.
 • Lue lisää ohjelmasta ja Lähetä hakemus .

Ronald McDonald House hyväntekeväisyysjärjestöt Afrikkalais-amerikkalaiset tulevaisuuden saavuttajien apuraha

Mikä suupala! Sinun pitäisi tietää, että Ronald McDonald -apurahojen saatavuus riippuu paikallisosastosi osallistumisesta - saadaksesi lisätietoja siitä, voitko saada tämän palkinnon, lue postauksemme McDonald's -apurahan voittamisesta. Palkintosummat voivat myös vaihdella sijaintisi mukaan, mutta sinun pitäisi pystyä saamaan lisätietoja paikallisesta RMHC -luvusta.

 • Tämä apuraha on avoin opiskelijoille, joilla on vähintään yksi afrikkalaisamerikkalaisen tai mustan karibian perinnön vanhempi.
 • Lähetysaika on tyypillisesti Tammikuu.
 • Saat lisätietoja McDonald's -apurahan saamisesta ja hakemisesta.

Tom Joynerin Full Ride -apuraha

Tämän apurahan saatavuus on rajallinen - sitä tarjotaan vain yhdelle opiskelijalle vuodessa - mutta voittajat kattavat kaikki kulut, jos he aikovat osallistua historiallisesti mustaan ​​korkeakouluun tai yliopistoon.

 • Tämä palkinto on avoin lukion eläkeläisille, jotka hakeutuvat (ja päättävät lopulta osallistua) historiallisesti mustaan ​​korkeakouluun tai yliopistoon.
 • Hakuaika päättyy yleensä tammikuun puolivälissä.
 • Lue lisää apurahasta .

Latinalaisamerikkalaiset ja latinolaiset opiskelija -apurahat

Hispanic Scholarship Fund -apurahat

Lähettämällä yhden hakemuksen latinalaisamerikkalaisen apurahaston kautta, sinä koskee lähinnä tuhansia mahdollisia apurahoja - vuosittain jaetaan yli 5 100 uutta palkintoa. HSF on erinomainen apurahojen lähde; Jos olet latinalaisamerikkalainen/latino ja sinulla on vain yksi hakemus, lähetä tämä. Kun olet siinä, lue blogiviestimme siitä, miten voit voittaa yhden HSF -palkinnon.

 • Nämä apurahat ovat avoimia opiskelijoille, jotka ovat vähintään 1/4 latinalaisamerikkalaisia ​​tai latinolaisia.
 • Sovellus avautuu yleensä tammikuussa ja päättyy maaliskuussa tai huhtikuussa .
 • Lue lisää HSF -apurahoista.

League of United Latin American Citizens National Scholarship Fund

Tämän apuraharahaston kautta myönnettävät apurahat vaihtelevat 250–2 000 dollaria . Vaikka nämä palkinnot eivät välttämättä ole valtavia, ne tulevat varmasti yhteen, varsinkin jos haet useisiin muihin apurahaohjelmiin.

 • Nämä apurahat ovat avoimia opiskelijoille, jotka tunnistavat latinalaisamerikkalaisia ​​tai latinolaisia.
 • Lähetysaika on tyypillisesti Maaliskuuta.
 • Lue lisää apurahaohjelma .

Ronald McDonald TEE

Kuten muutkin Ronald McDonald House Charities -apurahat, tämän palkinnon saatavuus ja määrä riippuvat paikallisesta RMHC -luvusta. On myös neljä kansallista palkintoa, joihin liittyy suuria voittoja: 100 000 dollaria jokainen, tarkalleen ottaen.

 • Apurahat ovat avoimia opiskelijoille, joilla on vähintään yksi latinalaisamerikkalaisen perinnön vanhempi.
 • Sovellus avautuu yleensä lokakuussa ja päättyy tammikuussa.
 • Lue lisää HACER -apurahan voittamisesta.

body_burger.png

kuinka monta litraa puoli gallonaa

Kuka olisi arvannut, että pikaruoka voisi liittyä mahtavaan yliopisto -apurahaan?

Intiaani- ja amerikkalaiset intialaiset opiskelijaapurahat

American Indian College Fund -apurahat

AICF on samanlainen kuin latinalaisamerikkalainen stipendirahasto: se on apurahakeskus tai tietokanta yhdellä sovelluksella, joka saa sinut harkitsemaan monia palkintoja. Palkintojen määrät ja kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat, mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä liikaa, koska sinun on lähetettävä vain yksi hakemus. Jotta sinut voitaisiin pitää oikeutettuna johonkin näistä palkintoista, sinun on oltava ilmoitettu valtion tai liittovaltion tunnustamaan heimoon tai voitava todistaa jälkeläiset ilmoittautuneelle jäsenelle.

 • Nämä apurahat ovat avoimia amerikkalaisille intialaisille opiskelijoille, joilla on yhteyksiä virallisesti tunnustettuun heimoon.
 • Hakuaika on avoinna 1. tammikuuta - 31. toukokuuta.
 • Lue lisää rahoittaa ja se on apurahahakemus .

Aasian -Amerikan ja Tyynenmeren saariston opiskelija -apurahat

Aasian ja Tyynenmeren saariston apurahaohjelma

Tämän ohjelman palkintosummat vaihtelevat 1 500 dollarista aina 15 000 dollaria .

 • Nämä apurahat ovat avoimia opiskelijoille, jotka ovat aasialaisia/Tyynenmeren saaria, kuten Yhdysvaltain väestönlaskenta määrittelee.
 • Sovellus avautuu yleensä syyskuussa ja sulkeutuu tammikuun alussa .
 • Saat lisätietoja ohjelmasta .

Aasian ja Tyynenmeren rahaston apurahat

Aasian ja Tyynenmeren rahasto tarjoaa 12 erilaista apurahaa, joilla kaikilla on erilaiset kelpoisuusvaatimukset ja palkintojen määrät. Voit halutessasi tutustua käytettävissä oleviin apurahoihin nähdäksesi, sopivatko ne sinulle - useimmat palkinnot on tarkoitettu lukion eläkeläisille. Hyvä uutinen on, että jos löydät useamman kuin yhden kiinnostuneen apurahan, voit lähettää niin monta apurahahakemusta kuin haluat.

 • Suurin osa näistä apurahoista on avoinna Aasian syntyperän valmistuville eläkeläisille.
 • Monien apurahojen jättämisen määräaika on tyypillisesti helmikuu .
 • Saat lisätietoja APF -apurahoista .

Asian Women in Business Scholarship Fund -rahasto

Tämä 2500 dollaria palkinto myönnetään naisopiskelijoille, jotka osoittavat johtajuutta tai yrittäjähenkeä.

body_womenlead.jpg

Täydellinen apurahaohjelma naisille, jotka haluavat tulla yritysmaailmaan.

Korean esivanhemmat

Tämän apurahan palkintosummat vaihtelevat, mutta voivat olla jopa korkeita 10000 dollaria . Kuten olette arvanneet, korealaisia ​​syntyperäisiä hakijoita pidetään parempana, mutta ohjelma hyväksyy myös muiden opiskelijoiden lähetyksiä.

 • Tämä apuraha on avoin aasialaisille oppilaille, joilla on vähintään yksi aasialainen isovanhempi.
 • Määräaika on tyypillisesti sisällä Maaliskuuta.
 • Saat lisätietoja apurahasta .

Ronald McDonald House Charities ASIA -apuraha

Palkintojen määrät ja saatavuus riippuvat paikallisesta Ronald McDonald Housen hyväntekeväisyysosastosta, mutta ei ole liian vaikeaa saada käsiinne näitä tietoja. Tarkemmat ohjeet löydät postauksestamme McDonald's -apurahan voittamisesta.

 • Nämä apurahat ovat avoimia opiskelijoille, joilla on vähintään yksi Aasian ja Tyynenmeren perinnön vanhemmista.
 • Sovellus avautuu yleensä lokakuussa ja sulkeutuu tammikuu .
 • Lue lisää McDonald's -apurahan hakemisesta.

Upakar Intian ja Amerikan apuraharahasto

Tämä palkinto tarjoaa 8 000 dollaria neljän vuoden aikana jokaiselle stipendin saajalle. Ohjelmasta on rahoituksen lisäksi muitakin etuja - apurahan voittajilla on myös pääsy mentorointiohjelmaan.

 • Tämä apuraha on avoin Intiassa syntyneille opiskelijoille tai opiskelijoille, joilla on vähintään yksi Intiassa syntynyt vanhempi.
 • Hakuaika päättyy yleensä huhtikuu .
 • Katso kelpoisuusvaatimukset ja sovellus .

Vietnamin Amerikan apurahasäätiö

Tämä apurahasäätiö tarjoaa pääsyn useisiin apurahoihin vain yhdellä hakemuksella. Kaikilla apurahoilla on eri valintakriteerit ja palkintojen määrät, ja sinun on toimitettava joitain lisämateriaaleja niiden palkintojen perusteella, joita haluat hakea. Sovellus on melko virtaviivainen, joten voit lähettää kaikki materiaalit kerralla.

 • Nämä apurahat ovat avoimia vietnamilaista alkuperää oleville opiskelijoille.
 • Hakemusten määräajat vaihtelevat stipendin mukaan, mutta useimmat erääntyvät toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa.
 • Saat lisätietoja osoitteesta apurahavaihtoehdot ja tutustu sovellus .

Vinkkejä omaan apurahahakuun

Toivottavasti sinulla on nyt hyvä alku apurahojen etsimiselle vähemmistöopiskelijoille. Tämä palkintojen luettelo on kuitenkin vasta alkua - seuraa näitä strategioita optimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa mahdollisimman paljon apuraharahoja.

Tee oma tutkimus

Edellä luetellut palkinnot ovat suurimpia ja tunnetuimpia vähemmistöjen apurahoja, mutta se ei tarkoita, että he ovat ainoat siellä. Jos teet omaa tutkimustasi, löydät todennäköisesti tietoa pienemmistä tai kohdennetuista apurahoista. Miksi vaivautua etsimään näitä palkintoja? Mitä tarkemmat kelpoisuusvaatimukset (jos täytät ne), sitä vähemmän kilpailua sinulla todennäköisesti on . Sama koskee apurahoja, joilla on pienemmät maksut.

Kokeile googlettaa 'apurahat [lähialueellasi]' tai 'apurahat [tietylle etnisyysryhmällesi]'. Saatat yllättyä löytämästäsi! Vain yksi varoitus - varo kaikkia apurahahakemuksia, joissa pyydetään sinua toimittamaan maksutietoja tai tietoja, jotka näyttävät merkityksettömiltä tai liian yksityisiltä. Ne voivat olla huijauksia, joten varmista, että hakemus on laillinen palkinto ennen lähettämistä.

body_cafework.jpg

Hyvä tekosyy viettää laatuaikaa suosikkikahvilassasi.

Käytä laajasti

Tämä neuvo kulkee käsi kädessä viimeisen kanssa: Mitä enemmän apurahoja haet, sitä paremmat mahdollisuudet voittaa rahaa . Yritä lähettää mahdollisimman monta hakemusta ja muista myös tutkia muita kuin vähemmistöapurahoja.

Voit aloittaa 2-3 hakemuksella 'suuriin' kilpailukykyisiin apurahoihin ja 5-7 hakemukseen pienempiin tai kohdennetumpiin palkintoihin. Jos voit tehdä enemmän kuin tämä; kuitenkin voimia sinulle! Älä vain anna sen häiritä koulutehtäviäsi tai koulun ulkopuolista toimintaa - ne ovat tärkeämpiä.

Muista määräajat

Kuten olet ehkä huomannut lukemalla yllä olevat kuvaukset, apurahan määräaikaa ei ole. Mitä aikaisemmin teet apurahatutkimuksesi, sitä todennäköisemmin noudatat määräaikoja kaikki apurahaohjelmat, joista saatat olla kiinnostunut. Yritä pitää laskentataulukko, jossa on kaikki nämä tiedot, jotta voit lähettää hakemukset ajoissa. Muista pehmittää aikajanasi (lisää 6-8 viikkoa), jos joudut pyytämään suosituskirjeitä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.