20 helppoa ja hauskaa matematiikka peliä lapsille

feature-kid-math-liitutaulu-peli

Matematiikkapelit ovat hauska ja helppo tapa auttaa lapsiasi työskentelemään matemaattisten taitojensa kanssa kotona koulun aikana ja istunnon ulkopuolella. Mutta valitsemalla matemaattisia pelejä, jotka ovat opettavaisia ja hauskanpito voi olla vaikeaa, varsinkin kun joudut jo pelaamaan kiireistä aikataulua.

mikä on sosiologinen mielikuvitus?

Älä huoli: olemme täällä auttamassa. Asiantuntijaoppaamme 20 matematiikkapeliin esikoululaisille, peruskoululaisille ja yläkoululaisille auttaa sinua valitsemaan pelejä, jotka ovat sekä opettavaisia ja hauskaa. Olemme koonneet myös yhdistelmän analogisia ja digitaalisia pelejä ... joten voit valita perheellesi parhaiten sopivan oppimisvaihtoehdon.Mikä parasta, voit toteuttaa kaikki nämä pelit kotona - ja useimmat niistä ovat ilmaisia!


body-test-checklist-list-graphic

Kuinka käyttää tätä luetteloa hauskoista matematiikkapeleistä lapsille

Matematiikkapelit sopivat parhaiten lapsillesi, kun ne sopivat lapsesi kehitysvaiheeseen ja taitotasoon, joten olemme jakaneet 20 hauskan lasten matematiikkapelimme luettelon osiin iän perusteella (esikoulu, peruskoulu ja yläaste) ).

Olemme lisänneet jokaiseen peliin kuvauksen matemaattisesta toiminnasta, luettelon sen toteuttamiseen tarvittavista materiaaleista, sen opettamista taidoista ja vaiheittaiset ohjeet sen pelaamiseen tai toteuttamiseen. Olemme myös lisänneet linkkejä lisäresursseihin helpottaaksesi asioita!

kehon-sormen-kasvojen värinlaskenta

Esikoululaisten matematiikkapeleissä on hienoa, että et tarvitse mitään erikoislaitteita. Itse asiassa voit pitää hauskaa vain sormillasi!

Matematiikkapelit esikoululaisille

Vaikka esikoululaiset ovat vielä uusia matematiikan asioita, esikoululaisille on monia matematiikkatehtäviä, jotka ovat hauskoja ja helppoja tehdä kotona. Katso alta seitsemän suosikkitoimintaamme.

Esikoulu matematiikka #1: Yksinkertainen sormipeli

Lapset rakastavat tuntoharrastuksia, joten miksi et käytä sitä hyväksesi? Näin voit pelata yksinkertaista sormipeliä auttaaksesi lastasi oppimaan ja ymmärtämään aritmeettista.

Materiaalit

 • Sinä ja kätesi
 • Lapsesi ja hänen kätensä

Oppimiskäsitteet

 • Laskenta
 • Kardinaalisuus
 • Subitisointi (numeerisen arvon tunnistaminen näköön)
 • Sarjojen yhdistäminen ja purkaminen

Kuinka pelata

 1. Piilota kätesi selän taakse.
 2. Laula tämä rimi yhdessä lapsesi kanssa: Sormet, sormet, 1,2,3, kuinka monta sormea ​​näet? (Voit jopa keksiä oman sävelmäsi!)
 3. Paljasta kätesi pitämällä muutamia sormia kummassakin kädessä. Näytä esimerkiksi kaksi sormea ​​oikealla kädelläsi ja kolme sormea ​​vasemmalla kädelläsi.

Voit tehdä tämän uudestaan ​​ja uudestaan ​​pitämällä eri sormien määrää ja yhdistelmiä molemmissa käsissä . Jotta peli olisi hieman haastavampi, pyydä lasta käyttämään molempia käsiä ja näyttämään viisi eri tavalla. Voit myös pyytää heitä näyttämään sormillaan yhden tai yhden vähemmän kuin sormet, joita pidit yllä. Kun lapsesi kasvaa ja hänellä on enemmän harjoittelua, voit kysyä häneltä, kuinka monta sormea ​​olet ei nostaminen.

Tarkista tämä verkkosivusto lisää ilmaisia ​​matematiikkapelejä lapsille, jotka käyttävät sormien laskemista.

Esikoulun matematiikkatehtävä #2: Yhdistä pisteet

Match the Dots on peli kolmivuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, ja sitä voidaan pelata jopa neljän henkilön kanssa, joten voit saada useita pieniä mukaan matematiikkaan! Match the Dotsin tavoite on vastata tulostettujen korttien numeroita (jotka on linkitetty alla).

Materiaalit

 • Keltaiset noppapelit (lataa tässä )
 • Tulostin ja muste korttien tulostamiseen

Oppimiskäsitteet

 • Oikea numerojärjestys
 • Yksityinen kirjeenvaihto
 • Subitisointi

Kuinka pelata

 1. Tulostettavassa pakassa on kaksi kutakin noppaparia (eli kaksi, kaksi ja niin edelleen.) Jaa nämä kortit kahteen erilliseen kasaan, joissa numerot eivät toistu.
 2. Aseta yksi kansi kuvapuoli alaspäin. Levitä muut kortit pöydälle kuvapuoli ylöspäin, jotta kaikki voivat nähdä ne.
 3. Henkilö, jonka vuoro on, valitsee yhden kortin pakasta ja laskee sitten kortin pisteiden määrän ääneen.
 4. Sitten tämä henkilö katsoo muita pöydän kortteja löytääkseen yhden kortin pisteitä vastaavan määrän.
 5. Jos henkilö löytää oikean ottelun, hän pitää korttinsa. Peli kulkee pöydän ympäri, kunnes kaikki kortit on lunastettu.
 6. Se, jolla on eniten kortteja pelin lopussa, voittaa!

Tämä on loistava peli, koska voit vaikeuttaa sitä esikoululaisten taitojen kehittyessä. Kun olet tulostanut pistekortit, voit luoda omia pelejä haastavammilla säännöillä. Voit esimerkiksi kääntää kortit ylösalaisin ja tehdä siitä muistipelin! Voit myös sekoittaa kaikki kortit yhteen, vetää kaksi korttia kuvapuoli alaspäin ja lisätä tai vähentää niitä. Tämä on loistava tapa harjoitella korkeamman asteen matematiikan taitoja.

Voit katsoa täältä lisää ilmaisia ​​matematiikkapelejä lapsille, jotka tarjoavat malleja pisteharjoituksiin.

Esikoululainen matematiikkatehtävä #3: Sadepisaran laskeminen

Toinen loistava kotitekoinen matematiikkapeli esikoululaisille on Raindrop Counting. Tämä peli yhdistää matematiikan ja taiteen antaakseen lapsillesi myös ylimääräistä aistien stimulaatiota.

Materiaalit

 • Valkoinen paperiarkki
 • Musta merkki
 • Peukalonjäljen mustepatja tai lapsiturvallinen sormimaali

Oppimiskäsitteet

 • Laskenta
 • Vastaavat

Kuinka pelata

 1. Piirrä viiva paperin keskelle pystysuunnassa mustan merkin avulla ja vaakasuunnassa keskelle. Tämä jakaa paperin neljään neljännekseen.
 2. Piirrä jokaisen suorakulmion yläreunaan pieni pilvi ja kirjoita numero jokaisen pilven sisälle (näiden pitäisi olla numeroita, jotka esikoululainen tunnistaa!).
 3. Ota esille peukalonjäljen mustepatja tai sormimaalit ja anna lapsesi tehdä oikea määrä peukaloita jokaisen pilven alle. Sormenjäljet ​​näyttävät sadepisaroilta!

Voit toistaa tämän toiminnon useilla paperiarkeilla tai kokeilla helppoa lisäystä ja vähennystä pilvissä rohkaistaksesi lasta selvittämään, kuinka monta sormenjälkeä tarvitaan jokaista pilveä varten. Lapsesi rakastavat sormenjälkien ottamista, mikä tarkoittaa, että he luultavasti haluavat pelata sadepisaran laskemista usein!

runko-kolikot-vaihto-löysä

Useimmilla ihmisillä istuu vaihtopurkki. Kolikoiden laskeminen on loistava tapa opettaa matematiikan taitoja! Voit myös opettaa lapsille laskemaan rahaa ja tekemään muutoksia.

Esikoulu matematiikka #4: Kolikoiden lajittelu

Jos talosi ympärillä on pussi kolikoita, kolikoiden lajittelu voi olla helppo ja ilmainen matematiikkapeli lapsille. Voit myös käyttää kolikoiden lajittelua tilaisuutena opettaa lapsillesi, mitä erityyppisiä kolikoita kutsutaan ja kuinka paljon ne ovat arvoltaan!

Materiaalit

Oppimiskäsitteet

 • Suhteet ja ominaisuudet
 • Kuinka säännöt koskevat sarjoja
 • Laskenta
 • Valuutta

Kuinka pelata

 1. Aseta neljä astiaa lapsesi pöydälle ja aseta pussi valikoituja kolikoita. Pienemmille lapsille pidä kolikoiden määrä pussissa rajoitettuna kymmeneen. Kun he laskevat paremmin, voit lisätä kolikoita.
 2. Jos pelaat ensimmäistä kertaa, selitä erityyppiset kolikot ja näytä heille, miltä ne näyttävät.
 3. Pyydä lastasi lajittelemaan kolikot neljään säiliöön tyypin mukaan ja asettamaan penniä, dimejä, nikkeliä ja neljäsosaa oikeisiin astioihinsa.
 4. Kun kolikot on lajiteltu, käytä syntyvän lukijan painettua kopiota (linkitetty yllä), jotta lapsesi voi harjoitella tunnistamaan oikean kolikkotyypin ja sen arvon.

Jos aiot pelata tätä peliä nuorten esikoululaisten kanssa, muista aloittaa yksinkertaisesti. Älä yritä opettaa kaikkia ydinkäsitteitä kerralla! Anna lapsesi ensin lajitella kolikot nimen ja ulkonäön mukaan ja laskea sitten kolikoiden määrä kulhoon. Kun ne etenevät, voit alkaa opettaa heille, mitä kukin kolikko on arvokas! Kun he ovat saaneet sen alas, voit viedä peliä vielä pidemmälle pyytämällä heitä lisäämään ja vähentämään kolikkomäärät.

Avain tässä on räätälöi tämä peli lapsesi nykyisen taitotason mukaan . Tämä auttaa sinua välttämään paljon turhautumista ja auttamaan pitämään asiat hauskoina!

Katso tämä sivusto Saat monia muita ideoita matematiikkapeleihin, jotka voit toteuttaa pelkällä kolikkopussilla.

Esikoulu matematiikka #5: PBS Kids 1-2-3 Pelit

Jos haluat kokeilla ilmaisia ​​matematiikkapelejä lapsille, joita lapsesi voi pelata itsenäisesti tai kevyellä valvonnalla, PBS Kids tarjoaa erilaisia ​​1-2-3 pelejä verkossa, jotka sopivat pienille lapsille. Nämä pelit käyttävät tunnistettavia hahmoja, kuten Grover Sesame Street ja Curious George opastaa lapsia näiden laskentapelien läpi.

Materiaalit

 • Digitaalinen laite
 • Pääset ilmaiseksi verkkoselaimeen tai sovelluskauppaan PBS Kids -sovellus

Oppimiskäsitteet

 • Numerotaju
 • Subitisointi
 • Ohjeisiin kiinnittäminen

Auta lastasi valmistautumaan pelaamaan 1-2-3 peliä PBS Kidsin kautta, lataa vain sovellus, valitse 1-2-3 Pelit ja auta lastasi valitsemaan yksi luettelosta. He voivat käyttää kosketusnäyttöä pelatakseen kertojan ohjauksella yksin.

Lapsiesi iästä riippuen sinun on ehkä autettava heitä oppimaan työskentelemään verkkosivustolla. Mutta PBS Kids on suunniteltu varten lapset, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että annat lastesi navigoida sivustolla itse.

Esikoulun matematiikkatehtävä #6: Khan Academy Kids

Toinen vaihtoehto ilmaisille, verkkopohjaisille matematiikkapeleille lapsille, joita lapsesi voi pelata yksin, on Khan Academy Kids. Khan Academyn matematiikkapelit ovat ilmaisia, suunnattu 2–6-vuotiaille lapsille, ja niissä käytetään mukautuvaa oppimissuunnitelmaa, joka sopii lapsesi taitotasoon . Nämä pelit ovat saatavilla Khan Academy Kids -sovelluksen kautta, joten voit ottaa nämä matematiikkatehtävät mukaan tien päällä!

Materiaalit

 • Digitaalinen laite
 • Pääset ilmaiseksi verkkoselaimeen tai sovelluskauppaan Khan Academy Kids -sovellus
 • Sähköpostiosoite ilmaisen tilin luomiseksi

Oppimiskäsitteet

 • Lasketaan numeroita 1-2-3
 • Subitisointi
 • Vertaamalla numeroita
 • Aloittelijan summa ja vähennys

Jos haluat pelata pelejä Khan Academy Kidsissä, sinun on ladattava sovellus, vahvistettava sähköpostiosoitteesi ja valittava lapsesi ikä, kun avaat sovelluksen. Sovellus tarjoaa useita laskenta- ja vertailupelejä 2, 3 ja 4 -vuotiaille ja värikkäille, ystävällisille eläimille opastaaksesi lastasi matkan varrella.

Esikoulu matematiikka #7: Eläinten matematiikan esikoulupelit

Animal Math Preschool tarjoaa yli 100 ilmaista digitaalista matematiikkapeliä lapsille. (Pelit perustuvat suloisiin tuotantoeläimiin, mikä on lisäbonus!) Tämän sovelluksen pelit noudattavat yhteisiä perusstandardeja ja tarjoavat positiivista rohkaisua kun lapsesi harjoittaa numeroiden ja värien tunnistamista, vastaavuutta ja ryhmittelyä, kuten kohteita.

Materiaalit

 • Digitaalinen laite
 • Pääset ilmaiseksi verkkoselaimeen tai sovelluskauppaan Animal Math Preschool Games -sovellus (Huomaa, että on olemassa sovelluksen sisäisiä ostovaihtoehtoja)
 • Sähköpostiosoite ilmaisen tilin luomiseksi

Oppimiskäsitteet

 • Numerotunnistus
 • Lisäys
 • Vähennyslasku
 • Perusmuotoja

Saadaksesi lapsesi käyttöön Animal Math Preschool Games -pelissä, lataa sovellus ja auta häntä valitsemaan ilmainen maatilan eläin avatar, ja matematiikkapelit alkavat heti! Ihana osa Animal Math -peleissä on, että ne on suunniteltu sopimaan Common Core -standardien kanssa, mikä tarkoittaa ne ovat täydellinen tapa täydentää sitä, mitä lapsesi jo oppivat luokkahuoneissaan.

kehon-matematiikan kaavat

Peruskoulun matematiikkapelit ovat paljon hauskempaa kuin matemaattisten yhtälöiden sivujen (ja sivujen ja sivujen) tekeminen. Luota meihin: koko perhe viihtyy näiden aktiviteettien parissa!

Matematiikkapelit peruskoululaisille

Ala-ikäisille lapsille matematiikkapelit voivat vähentää uusien ja vaikeampien taitojen oppimisen painetta ja tarjota ratkaisevaa toistoa tärkeiden tietojen, kuten aikataulukoiden, muistamiseen. Katso alta seitsemän mahtavaa matematiikkatehtävää peruskoululaisille!

Perusmatematiikka #1: Lähtölaskenta

Tämä haastava matematiikkapeli käyttää kotona jo olevia esineitä, joiden avulla lapset voivat harjoitella eri matemaattisten toimintojen käyttöä. Se on myös moninpeli, joten voit pelata lapsesi kanssa tai saada useita lapsia pelaamaan yhdessä.

Materiaalit

 • 24 hakemistokorttia, tarralaput tai pienet paperit
 • Merkki
 • Hän sanoo
 • Raaputa paperia ja kynät/lyijykynät yhtälöille

Oppimiskäsitteet

 • Lisäys
 • Vähennyslasku
 • Kertolasku
 • Divisioona
 • Ongelmanratkaisu
 • Yhteistyö

Kuinka pelata

 1. Kirjoita seuraavat numerot neljään korttiin: 25, 50, 75, 100. Aseta neljä korttia kuvapuoli alaspäin ja sekoita ne. Nämä ovat suuria numeroita.
 2. Luo kaksi sarjaa kortteja numeroin 1-10. Aseta nämä kortit ulos, kuvapuoli alaspäin, ja sekoita ne myös. Nämä ovat pieniä numeroita.
 3. Pyydä pelaajia valitsemaan vuorotellen kortteja kummastakin korttipakasta, kunnes yhteensä 6 korttia on valittu (älä käännä niitä vielä!). Ei ole asetettuja sääntöjä siitä, kuinka monta korttia sinulla on omistaa piirtää jokaisesta kasasta. Tämä on osa pelin strategiaa.
 4. Nyt kun sinulla on korttisi, sinun on luotava kolminumeroinen luku antamalla yhden pelaajan heittää noppaa kolme kertaa. Jos esimerkiksi heität 5, 5 ja 4, kolminumeroinen numerosi on 554!
 5. Kun kolminumeroinen luku on luotu, jokainen pelaaja kääntää kuuden valitsemansa kortin ympäri. Pelaajien on yritettävä käyttää kuuden kortin numeroita päästäkseen nopan tuottamaan kolminumeroiseen numeroon käyttämällä yhteen-, vähennys-, kerto- ja/tai jakoa.
 6. Kutakin kuusi käännettyä korttia voidaan käyttää vain kerran! Henkilö, joka pystyy laskemaan kolminumeroinen luku nopeimmin, voittaa kierroksen.
 7. Peli etenee, kunnes yksi pelaaja voittaa kolme kierrosta.

Koska tämä peli vaatii kehittyneempiä matemaattisia taitoja, kuten kertolaskua ja jakoa, suosittelemme pelaamaan sitä vanhempien ala -asteikäisten lasten kanssa. Voit myös alentaa pelin vaikeustasoa luomalla kaksinumeroisia numeroita, jotka sinun on vastattava, tai antamalla pelaajien käyttää kortteja useammin kuin kerran!

Jos haluat nähdä täydellisen esityksen Countdownin pelaamisesta, tutustu Tämä video .

Alkeellinen matematiikkatehtävä #2: 24

Vanhemmat ala -asteen oppilaat, jotka ovat aloittaneet jakamisen ja kertomisen, työskentelevät mielellään korttipakan kanssa 24. Tämä on yksinkertaistettu versio It in the Cardsista lapsille, joilla ei ole sisarusta tai ystävää leikkiä. Se on myös helpompi versio yllä olevasta Countdown -pelistä, joten jos peli näyttää liian kehittyneeltä oppilaillesi, kokeile tätä!

uc san diego keskimääräinen gpa

Materiaalit

 • Yksi korttipakka
 • Paperi ja kynä

Oppimiskäsitteet

 • Lisäys
 • Vähennyslasku
 • Kertolasku
 • Divisioona
 • Ongelmanratkaisu

Kuinka pelata

 1. Poista kaikki kasvokortit pakasta, paitsi ässät. Sekoita jäljellä olevat kortit ja aseta ne kuvapuoli alaspäin pöydälle.
 2. Vedä pakasta neljä korttia ja aseta ne kuvapuoli ylöspäin.
 3. Tavoitteena on saada 24 käyttämällä vain 4 valitun kortin numeroita käyttämällä yhteen-, vähennys-, kerto- ja jakolaskua.
 4. Jos lapsesi ei voi saavuttaa 24 vuotta valittujen korttien kanssa, hävitä ne kannen alareunaan ja valitse 4 muuta yrittääksesi uudelleen.

Kuten monet luettelossamme olevat kynä- ja paperipelit, 24 on muokattavissa, joten voit tehdä siitä niin monimutkaisen tai yksinkertaisen kuin haluat . Voit myös sisällyttää kirjoittamisen tähän toimintaan antamalla lapsesi kirjoittaa yhtälöt, joilla he saivat 24, tai tehdä haastavammaksi muuttamalla käyttämiesi korttien määrää! Tätä peliä pelataan yleensä yksin, mutta voit tehdä siitä myös kilpailukykyisen. Käynnistä vain ajastin ja katso, kuka pääsee 24 nopeimmin!

Katso tämä opetusvideo täydellisen esittelyn pelaamisesta 24.

Alkeellinen matematiikkatehtävä #3: Mittauspuhdistusjahti

Tähän mennessä olemme puhuneet paljon matematiikkapeleistä vanhemmille alaikäisille lapsille. Tässä on peli, joka sopii erinomaisesti ikäluokan nuoremmille oppijoille! Lapset alkavat oppia mittauksia ala -asteella, ja mittauspurjehdus auttaa heitä harjoittelemaan näitä taitoja. Se saa heidät myös liikkumaan ympäri taloa kuluttamaan energiaa, mikä on aina hyvä asia!

Materiaalit

 • Yardstick, viivain tai mittanauha
 • Lyijykynä
 • Paperiarkki

Oppimiskäsitteet

 • Mittayksiköt
 • Lisäys
 • Arvio
 • Tulokset

Kuinka pelata

 1. Anna lapsellesi mittapuu tai viivain, lyijykynä ja paperi.
 2. Valitse pituus, joka on yhden tuuman ja 36 tuuman välillä (jotta voit todella mitata sen). Tämä on pituus, jonka kaikki pelaajat yrittävät sovittaa yhteen.
 3. Aseta ajastin minuutiksi arvausjaksolle. Tänä aikana pelaajat yrittävät arvioida kolme esineitä talon ympärillä, jotka vastaavat valittua pituutta. Oletetaan esimerkiksi, että sopiva pituus on kuusi tuumaa. Sinulla on sitten minuutti aikaa kirjoittaa kolme esineitä talon ympärille ajatella ovat kuusi tuumaa pitkiä, kuin voita veitsi tai kirja!
 4. Nyt kaikki pelaajat kiertävät talon ympäri ja mittaavat toistensa esineitä ja kirjaavat sitten pituudet. Pelaaja, joka valitsi kohteen, joka on lähimpänä alkuperäistä pituutta, voittaa!

On monia tapoja tehdä tästä pelistä haastavampi. Ensinnäkin voit antaa pelaajien laskea kolme arvioitua pituuttaan yhdessä ja määrittää voittajan sen perusteella, mikä keskiarvo on lähinnä valittua pituutta. Tai voit pyytää lapsiasi mittaamaan kohteet lähimpään kahdeksasosaan ja muuntamaan mittaus desimaaleiksi. Voit myös saada pelaajat harjoittelemaan muunnoksia tuumilta jaardeille esimerkiksi antamalla heidän mitata enemmän kohteita tai isompia esineitä.

kehonpelikortit-korttipakka

aurinkoinen Downstate Medical Schoolin hyväksymisaste

Onko sinulla korttipakka? Sitten olet valmis pitämään tuntikausia matemaattista hauskaa.

Perusmatematiikka #4: Se on korteissa

Tämä peli saa kortin pelaamaan War -peliä sisältämällä vähennyksen ja murtoluvut. Tämä on myös loistava vaihtoehto suuremmille perheille, koska useat ihmiset voivat pelata kerralla!

Materiaalit

 • Perinteinen korttipakka, jossa Jokerit on poistettu

Oppimiskäsitteet

 • Vähennyslasku
 • Murtoluvut

Kuinka pelata

 1. Määritä numeeriset arvot kannen ässille ja kasvokorteille: 1 ässälle, 11 tunkille, 12 kuningattarelle ja 13 kuninkaalle. Korttien 2-10 arvot pysyvät samana.
 2. Leikkiä pareittain jokainen lapsi ottaa kaksi korttia pakasta ja asettaa ne kuvapuoli ylöspäin.
 3. Tämän jälkeen jokainen lapsi vähentää pienemmän numeron kahdesta valitsemastaan ​​kortista.
 4. Lapsi, jolla on suurempi numero, voittaa kaikki neljä korttia. Jos kokonaissummat ovat samat, pelaajat kääntävät kaksi muuta korttia ja toistavat, kunnes voittaja on saavutettu.
 5. Pelaa pakkaa läpi, kunnes kortteja ei ole jäljellä. Eniten kortteja kerännyt voittaa!

Jotta tämä peli olisi haastavampi, Pyydä lapsiasi käyttämään kahta korttia murto -osan muodostamiseksi ja vertaa sitten nähdäksesi, kenellä on suurempi murto -osa. Voit myös vaikeuttaa asioita antamalla pelaajien kertoa kortit yhdessä saadakseen suurimman numeron.

Perusmatematiikka #5: Prodigy

Pyydä lapsesi tarkistamaan Prodigy digitaalisen matematiikan oppimiseen. Prodigyn avulla voit valita maan, osavaltion ja lapsen arvosanan, jotta matematiikkapelit vastaavat lapsesi yhteisiä ydinvaltion standardeja. Tämän pelin avulla lapset voivat myös olla vuorovaikutuksessa ystävien kanssa, lähteä tehtäviin ja harjoitella erilaisia ​​matemaattisia taitoja.

Materiaalit

 • Digitaalinen laite
 • Pääset ilmaiseksi verkkoselaimeen tai sovelluskauppaan Prodigy -sovellus
 • Sähköpostiosoite lapsesi ilmaisen tilin luomiseen

Oppimiskäsitteet

 • Lisäys
 • Vähennyslasku
 • Kertolasku
 • Divisioona
 • Murtoluvut

Jotta lapsesi hyötyisi Prodigystä, sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja antaa sähköpostiosoite, lapsesi arvosana ja asuinpaikka, jotta peli voi räätälöidä matematiikan sisällön lapsesi oppimistarpeisiin. Prodigy on ilmainen, mutta siellä on myös kuukausittainen tilaussuunnitelma ja sovelluksen sisäiset ostokset, jotka avaavat myös muita pelin ominaisuuksia. Jos etsit peliä, jota lapsesi voi pelata ja joka vahvistaa luokkahuoneessa oppimiaan taitoja, Prodigy on hyvä vaihtoehto!

Perusmatematiikka #6: SplashLearn

Toinen loistava digitaalinen oppimisvaihtoehto on SplashLearn, interaktiivinen K-luokan viidennen luokan peli, joka mukautuu lapsesi oppimistarpeisiin. Peli lähettää myös edistymisraportteja sähköpostitse, jos olet kiinnostunut seuraamaan lapsesi oppimista.

Materiaalit

 • Digitaalinen laite
 • Pääset ilmaiseksi verkkoselaimeen tai sovelluskauppaan SplashLearn -sovellus
 • Sähköpostiosoite lapsesi ilmaisen tilin luomiseen

Oppimiskäsitteet

 • Edistynyt lisäys
 • Kehittynyt vähennyslasku
 • Sekoitetut toiminnot
 • Geometria
 • Raha
 • Mittaukset ja tiedot
 • Paikka -arvon ja numeron merkitys

Aloita lapsesi SplashLearnin lataaminen lataamalla sovellus ja luomalla tili. Sinä ja lapsesi voitte sitten valita tietyt matemaattiset taidot, joihin voitte keskittyä, kuten edistynyt lisäys/alistus ja toiminnot . Vaikka sisältöä on ilmaista, sinun on maksettava tilausmaksu, jotta voit avata joitakin SplashLearnin lisäominaisuuksia.

Perusmatematiikka #7: Geoboard

Jos luulet peruskoululaisesi hyötyvän avoimesta matematiikkapelistä, tutustu Geoboard-verkkosovellukseen. Tämä peli perustuu vanhan koulun geotauluihin, joita lapset käyttävät luokkahuoneissa, ja siihen antaa pelaajille mahdollisuuden ohjata omaa oppimistaan ​​ja kokeilla geometriaa, muotoja, murtolukuja ja muuta.

Materiaalit

Oppimiskäsitteet

 • Kehä
 • Kulmat
 • Alue
 • Yhtenäisyys
 • Murtoluvut

Lapset käyttävät Geoboardia verkossa ja Käytä virtuaalisia venytysnauhoja luodaksesi rivisegmenttejä ja monikulmioita Geoboardin tapien ympärille . He voivat sitten kirjoittaa yhtälöitä ja lausekkeita sovelluksen tekstityökalun avulla. Tämä peli auttaa oppijoita näkemään, kuinka muodot ovat todellisuudessa myös matemaattisia hahmoja, ja se auttaa heitä oppimaan perusgeometrian käsitteitä.

runko-kaavio-paperi

Lukion matematiikkapelit ovat hieman monimutkaisempia kuin nuoremmille oppijoille. Mutta älä huoli - et tarvitse tonnia erikoislaitteita niiden pelaamiseen. Kynät, kaaviopaperi ja noppa riittää pelaamaan pelejä, kuten Block Out!

Matematiikkapelit yläkoululaisille

Keskikouluikäiset voivat yleensä tuntea olonsa liian viileiksi opetuspeleille, mutta pelipohjainen oppiminen voi auttaa heitä ymmärtämään kehittyneempiä matemaattisia käsitteitä. Alla olevat kuusi hauskaa matematiikkapeliä lapsille ovat tarpeeksi hauskoja pitämään keskiasteen koululaisten huomion ja opettamaan heille edelleen matemaattisia taitoja (ymmärtävätpä he sen tai eivät)!

Yläasteen matematiikkatehtävä #1: Eksponenttitaistelu

Pöly pois korttipakasta, jotta keskikoululaiset voivat osallistua Exponent Battle -peliin. Tämä on kilpailukykyinen kahden pelaajan peli, joka auttaa lapsiasi harjoittelemaan matematiikkaa nopeassa tilanteessa.

Materiaalit

 • Pakka pelikortteja

Oppimiskäsitteet

 • Eksponentit
 • Kertolasku

Kuinka pelata

 1. Jaa korttipakka molemmille pelaajille, kunnes kortteja ei ole jäljellä. Kortit tulee jättää kuvapuoli alaspäin.
 2. Jokainen pelaaja nostaa parhaan korttinsa samaan aikaan. Tämä kortti edustaa kunkin pelaajan perusnumeroa. Näin voit laskea kasvokortit: ässät ovat yhtä, tunkit 11, kuningattaret 12 ja kuninkaat 13.
 3. Tämän jälkeen jokainen pelaaja kääntää pinoansa seuraavan kortin. Tämä kortti edustaa kunkin pelaajan eksponenttia.
 4. Pelaajat kilpailevat ensin korttiensa eksponentiaalisen arvon laskemisesta. Pelaaja, joka huutaa ensin oikean arvon, voittaa ja kerää kaikki neljä korttia kyseiseltä kierrokselta.
 5. Peli jatkuu, kunnes molempien pakkojen kaikki kortit on käännetty. Eniten kortteja ansaitseva on voittaja!

Tämä peli voi olla vaikea. Jos haluat yksinkertaisemman version, anna pelaajien saada paperi ja lyijykynä, jotta he voivat suorittaa laskelmia.Lukion matematiikkatehtävä #2: Estä

Tämän kahden pelaajan pelin ansiosta yläkoululaiset voivat harjoitella geometriaa käyttäen paria noppaa ja jonkin verran piirtopaperia. (Jos sinulla ei ole grafiikkapaperia kotona, voit tulostaa joitain ilmaiseksi täältä .) Lapset voivat pelata tätä peliä yksin tai kilpailla toisen pelaajan kanssa.

Materiaalit

 • 2 sanoo
 • Ruutupaperi

Oppimiskäsitteet

 • Geometria
 • Säde, halkaisija, pinta -ala

Kuinka pelata

 1. Tämän pelin tavoitteena on lisätä strategisesti suorakulmioita kaaviopaperiin, jotta paperille mahtuu mahdollisimman monta suorakulmioita.
 2. Ensimmäinen pelaaja heittää kaksi noppaa. Ensimmäinen vieritetty numero on suorakulmion pituus ja toinen vieritetty luku on suorakulmion leveys. Jos esimerkiksi heitit 6 ja 2, suorakulmion pituus olisi kuusi laatikkoa ja leveys kaksi laatikkoa.
 3. Ensimmäinen pelaaja piirtää noppirullistaan ​​suorakulmion, jonka pituus ja leveys on piirtopaperille. Heidän tulee merkitä pituus ja leveys oikein, sitten kuvata suorakulmion alue ja kirjoittaa se keskelle.
 4. Toinen pelaaja toistaa tämän prosessin, heittää kaksi noppaa, piirtää suorakulmion piirtopaperilleen ja kirjoittaa alueen arvon suorakulmion keskelle.
 5. Pelaajat toistavat tätä prosessia, kunnes pelaaja rullaa suorakulmion, jota he eivät enää mahdu piirtopaperilleen, koska heillä on tilaa. Tässä vaiheessa pelaajien tulee laskea yhteen kaikkien suorakulmioiden pinta -ala.
 6. Pelaaja, jolla on suurin arvo, voittaa.

Jos käytät täydellistä arkkipaperia, tämä peli voi kestää jonkin aikaa. Nopeuttaaksesi asioita, revi kuvapaperi puoliksi tai jopa neljänneksiksi.

Yläasteen matematiikkatehtävä #3: Unelmien lomabudjetti

Jos lapsesi ovat yhdessä kotona ja haaveilevat kaukaisista paikoista, pyydä heitä työskentelemään unelmalomansa budjetilla. Tämä toiminta ei välttämättä ole peli, mutta se on hyvä tapa lapsille harjoitella todellisia matemaattisia taitoja samalla kun he haaveilevat haaveilusta.

Materiaalit

 • Digitaalinen laite ja Internet -yhteys pienen tutkimuksen tekemiseen
 • Paperi
 • Kynä tai lyijykynä

Oppimiskäsitteet

 • Lisäys
 • Vähennyslasku
 • Kertolasku
 • Budjetointi

Kuinka pelata

 1. Anna lapsellesi 2500 dollarin budjetti ja pyydä häntä valitsemaan lomakohde.
 2. Anna heille luettelo lomakuluista, jotka sisällytetään talousarvioon. Nämä kulut voivat sisältää kuljetuksen, majoituksen, aktiviteetit ja nähtävyydet sekä ruoan.
 3. Pyydä heitä tekemään tutkimusta näiden kohteiden tosielämän kuluista verkossa. Voit ohjata ne matkasivustoille, kuten Expedia tai TripAdvisor.
 4. Pyydä heitä kirjaamaan kaikki kulut paperille ja vähentämään ne 2500 dollarin budjetistaan.

Tämä toiminta on mukavaa, koska sen avulla oppijat voivat kehittää käytännön matemaattisia taitoja ja hioa myös verkkotutkimuskappaleitaan! Jos haluat pelata tätä toimintaa, voit lisätä muita tavoitteita lasten tapaamiseen. Ehkä esimerkiksi vaadit heitä käyttämään autoa ensisijaisena kuljetuslähteenä tai kerrot heille, että haluat syödä vain ravintoloissa, joiden luokitus on vähintään neljä tähteä. Tai voit pyytää heitä budjetoimaan matkan tiettyyn paikkaan, kuten Disneylandiin! Antaa

Tärkeintä tässä on kannustaa luovuutta. Mitä enemmän lapset voivat haaveilla isosta, sitä hauskempaa heillä on.

body-dragonbox-algebra

Jos olet vanhempi, joka tarvitsee käytännönläheistä peliaikaa, keskikoululaiset voivat pelata paljon digitaalisia pelejä. DragonBox on yksi suosikeistamme, ja voit oppia lisää siitä alla.

Lukion matematiikkatehtävä #4: Matematiikka Pelaa verkossa

Keskikouluikäiset rakastavat tekniikkaa, joten digitaaliset matematiikkapelit kannattaa ehdottomasti tarkistaa. Math-Play.com tarjoaa ilmaisia ​​online-matematiikkapelejä yläkoululaisille, jotka perustuvat suosittuihin peliesityksiin, joita lapset tunnistavat ja nauttivat. Pelit, kuten Exponents Jeopardy ja Square Roots Millionaire, tekevät haastavista matemaattisista konsepteista kilpailukykyisiä.

Materiaalit

 • Digitaalinen laite
 • Verkkoselain, jota voit käyttää Math-Play.com

Oppimiskäsitteet

 • Kokonaislukuja
 • Eksponentit, tekijät ja moninkertaiset
 • Erilaisia ​​toimintoja murtoluvuilla
 • Erilaisia ​​toimintoja neliöjuurella
 • Todennäköisyys ja epätasa -arvo
 • Kulmat, koordinaatit ja tasot
 • Algebralliset lausekkeet

Kun avaat Math Play -sivuston , lapsesi voi valita luokkatason löytääkseen pelejä, jotka on suunniteltu heidän ikäryhmilleen, tai voit valita pelejä Middle School Math Games -sivu aiheen tai taidon perusteella. Kun olet määrittänyt oppijasi, hän voi valita, mitä pelejä hän haluaa pelata yksin.

Lukion matematiikkatehtävä #5: DragonBox Algebra 12+

DragonBox Algebra on sovellus, joka on suunniteltu auttamaan oppilaita kehittämään algebran perustaitojaan. Tämän sovelluksen on kehittänyt kognitiivinen psykologi ja lukion opettajat opettamaan lapsille algebran etsinnän ja pelaamisen avulla.

Muista, että tämän sovelluksen hinta on 8 dollaria. Jos etsit ilmaisia ​​matematiikkapelejä, tutustu muihin luettelomme vaihtoehtoihin.

Materiaalit

Oppimiskäsitteet

 • Suluet
 • Positiiviset ja negatiiviset merkit
 • Murtolukujen ja yhteisten nimittäjien lisääminen
 • Kokoelma vastaavia termejä
 • Faktorointi
 • Vaihto

Lapsesi voi ladata tämän sovelluksen iPhoneen tai Google Playhin ja oppia omaan tahtiinsa kokeilemalla algebrallisia sääntöjä ja käsitteitä, jotka otetaan käyttöön ajan myötä. Hauska osa tästä pelistä on se, että siihen liittyy tarina . Kun lapset alkavat leikkiä, heille annetaan lohikäärmeen muna. Kun he pelaavat, heidän lohikäärmeen kuoriutuu ja alkaa kasvaa!

Lukion matematiikkatehtävä #6: Kaksitoista tusinaa

Kaksitoista tusinaa on digitaalinen matematiikkapeli, joka kutsuu pelaajia auttamaan pelastamaan Dozenopoliksen murenevan maailman ratkaisemalla matemaattisia pulmia jotka johtavat konna Ultimate Primein tappioon.

Vaikka tällä pelillä on erinomaiset arvostelut, vain ensimmäinen taso on vapaasti pelattavissa. Dozenopoliksen pelastamiseksi sinun on maksettava 5 dollarin kuukausimaksu.

Materiaalit

Oppimiskäsitteet

 • Lisäys
 • Vähennyslasku
 • Kertolasku
 • Divisioona

Kaksitoista tusinaa on mielenkiintoinen peli, koska Se on suunniteltu vahvistamaan pelaajien taitoja jo on enemmän kuin opetettava uusia. Koska Kaksitoista tusinaa tarjoaa lisäharjoituksia leikin kautta, on tärkeää, että lapsellasi on jo jonkin verran kokemusta edellä luetelluista matemaattisista taidoista.

kehon vinkit ja temput

3 vinkkiä matematiikkapelien käyttämiseen kotona oppimiseen

Matematiikan oppiminen koulun ulkopuolella tuntuu pelottavalta monille oppilaille ja vanhemmille, mutta matematiikkapelien ei tarvitse olla pelottavia. Kolme vinkkiämme matematiikkapelien pelaamiseen kotona auttavat sinua keskittymään, rentoutumaan ja muodostamaan yhteyden perheenä säilyttäen ja kehittäessäsi matemaattisia taitoja.

Vinkki 1: Pelaa lastesi kanssa

Jos lapsesi näkevät, että olet innostunut matematiikasta, he todennäköisemmin käyttävät aikaa keskittyäkseen matematiikkapeleihin, joita haluat heidän pelaavan y. Jos sinulla on 30 minuuttia aikaa pelata matematiikkapelejä lapsesi kanssa, se korostaa myös leikin arvoa oppimisena l ja muistuta lastasi siitä, että olet panostanut heidän koulutuskokemukseensa.

Lisäksi, vaikka voit osallistua vain muutamaksi minuutiksi, virittäytyminen voi auttaa lapsesi tuntemaan olonsa mukavaksi esittäessään kysymyksiä tai selventämällä pelin näkökohtia, joita he eivät ehkä ymmärrä. Tämä on erityisen tärkeää digitaalisissa peleissä, joissa lapset saattavat juuttua käsitykseen tai eivät ymmärrä, miksi tietty vastaus on oikea.

Vinkki 2: Pidä paine alhaisena

Matematiikkapelien tarkoitus on tehdä oppimisesta hauskaa! Siksi on luultavasti hyvä idea käyttää matematiikkapelejä harjoittelumuotona pikemminkin kuin tiukana opiskelurutiinina. Pelien hillitty ja miellyttävä ilmapiiri voi luoda tilaa oppilaille oppimiseen tavoilla, joita he eivät ehkä pystyisi, kun he ovat koulussa tai opiskelevat matematiikkaan.

kuinka laskea sat -pisteet

Yritä siis olla käyttämättä pelejä mittareina arvioidaksesi kuinka hyvä tai kehittynyt oppilas on. Pidä sen sijaan matematiikkapelisi matalassa paineessa, rentoudu ja käytä niitä tilaisuutena kokeilla sitä, mitä opiskelijat jo oppivat.

Vinkki 3: Käytä pelejä opiskelutaukoille ja säilytä käsitteet

Jos olet vanhempi oppilas, joka valmistautuu tietokilpailuihin ja testeihin, matematiikkapelit voivat olla hyödyllisiä opintojen taukoja varten ja virkistää muistiasi matematiikan käsitteistä. Jos sinun on vaikea keskittyä tuottavaan opintojaksoon, Käytä matematiikkapelejä lämmittelynä helpottaaksesi aivojasi oppivaan ajattelutapaan. Voit myös käyttää matematiikkapelejä oppitunneille, jos tarvitset muutama minuutti vauhdin nopeuttamiseen, mutta et halua jäädä tehtävistä pois ja häiritä matematiikan asioita.

Kun olet oppinut uuden taidon tai käsitteen, voit myös käyttää matematiikkapelejä harjoittaaksesi ja säilyttääksesi oppimasi. Yksi matematiikkapelien parhaista puolista on, että voit epäonnistua uudestaan ​​ja uudestaan, ja se on täysin kunnossa! Itse asiassa antamalla itsellesi tilaa sotkea ja jatkaa yrittämistäsi auttaa sinua ymmärtämään matematiikkaa perusteellisemmin pitkällä aikavälillä.

body-info-nuoli

Mitä seuraavaksi?

Siellä on lukuisia erinomaisia ​​koulutuspelejä, etenkin nuorille oppijoille . Jos sinulla on pieniä lapsia, jotka oppivat lukutaitoja, muista tarkistaa myös luettelo parhaista näkyjen sanapelistä.

Vanhemmille lapsille, joilla on jo joitain lukutaitoja, pelit voivat myös olla loistava tapa parantaa heidän sanavarastoaan. Tässä on erittely parhaista oikeinkirjoituspeleistä, joita voit käyttää näiden sanastopalojen rakentamiseen.

Älä huoli, lukiolaiset: sinulle on myös hienoja oppimispelejä. Jos olet valmis tekemään ACT: n, miksi et käytä pelejä opiskeluun testiä varten? (Ja jos käytät SAT: ää, sinulle on tarjolla myös oppimispelejä .)

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.