20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

feature_write

Jos olet kirjailija-fiktio, tietokirjallisuus tai fanfiction-voit käyttää näitä taitoja itsellesi. Lukiolaisille järjestetään lukuisia kirjoituskilpailuja, jotka voivat voittaessasi myöntää kaiken mitalista rahapalkinnoihin apurahoihin .

Paitsi että pieni lisäraha, olipa se käteistä tai apurahoja, auttaa sinua, kun on aika maksaa yliopistosta, mutta arvostetun palkkion arvostus on myös hieno asia sisällyttää yliopisto -hakemukseesi.



Lue lisää siitä, millaisia ​​kirjoituskilpailuja lukiolaisille on olemassa, miten hakea ja mitä voit voittaa !

Kilpailujen kirjoittaminen useilla kategorioilla

Jotkut lukion kilpailut hyväksyvät ilmoittautumisia eri muodoissa, mukaan lukien vakiokirjallisuus ja tietokirjallisuus, mutta myös käsikirjoituksia tai kuvataidetta. Katso nämä kilpailut useilla kategorioilla:

on 1260 hyvä sat pisteet

Scholastic Art and Writing -palkinnot

 • Palkinnon määrä: 1 000–10 000 dollarin apurahat
 • Määräaika: vaihtelee
 • Maksu: 7 dollaria yksittäisestä merkinnästä ja 25 dollaria salkusta

Scholastic Art and Writing -palkinnot juhlia taidetta seitsemäntoista - kahdentoista (13 -vuotiaat tai sitä vanhemmat) -luokkien opiskelijoilla alueellisella ja kansallisella tasolla. Näillä palkinnoilla on valtava useita luokkia ja tyylejä, mukaan lukien rahapalkinnot tai apurahat joillekin palkituille voittajille . Luokat sisältävät muun muassa tieteiskirjallisuutta ja fantasiakirjoituksia, huumoria, kriittisiä esseitä ja dramaattisia käsikirjoituksia.

Määräajat vaihtelevat alueittain, joten käytä Scholasticin yhteistyökumppanihaku selvittää, milloin alueesi hankkeet ovat määräaikaisia.

Scholastic tekee yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa tarjotakseen voittajille palkintoja, joten mitä voit voittaa, riippuu osallistumistasi ja saavutetusta kilpailutasosta. Kultamitalisalkun voittajat voivat ansaita 10 000 dollarin apurahan ja hopeamitalin voittajat voivat ansaita 1 000 dollarin apurahan , sekä monia muita vaihtoehtoja eri kategorioissa.

Scholastic Art and Writing Awards -palkinnot ovat avoimia yksityisille, julkisille tai kotikouluopiskelijoille, jotka käyvät koulua Yhdysvalloissa, Kanadassa tai amerikkalaisissa kouluissa muissa maissa. Osallistuakseen oppilaiden on oltava luokka 7–12. Kelpoisuus vaihtelee alueittain, joten selvitä, mikä koskee sinua, Scholasticin kumppanikumppanin hakutyökalusta .

Scholastic Art and Writing Awards -palkinto on a Osallistumismaksu 7 dollaria yksittäisille lähetyksille ja 25 dollaria portfolio -lähetyksille, joista voidaan luopua tarvitseville opiskelijoille . Nämä maksut voivat vaihdella sijainnin mukaan, joten muista tarkista paikalliset ohjeet .

Ocean Awareness Contest

 • Palkinnon määrä: Apurahat jopa 1500 dollaria
 • Määräaika: kunkin vuoden kesäkuu (hakemukset avataan syyskuussa)
 • Maksu: Ei mitään

Ocean Awareness Contest pyytää oppilaita pohtimaan ilmastonmuutoksen uhkaaman rannikko- tai merilajin tulevaisuutta. Hakemuksia otetaan vastaan ​​erilaisissa taidemuodoissa, mutta kaikissa on harkittava tapaa, jolla ilmastonmuutos vaikuttaa valtamerien elämään .

Hakemukset kaikkiin luokkiin, mukaan lukien taide, runous, proosa, elokuva ja musiikki, on määrä lähettää kesäkuussa, vaikka tarkka päivämäärä vaihtelee hieman vuosittain.

Voittajat voivat saada jopa 1500 dollarin apurahan riippuen siitä, mihin divisioonaan he kuuluvat ja minkä palkinnon he voittavat.

Kilpailu on avoin kaikille kansainvälisille ja yhdysvaltalaisille 11–18 -vuotiaille opiskelijoille.

Sanojen joki

 • Palkinto: Julkaisu Sanojen joki antologia
 • Määräaika: 1. joulukuuta 2020 Yhdysvaltain opiskelijoille, 1. helmikuuta 2021 kansainvälisille opiskelijoille ja Arizonassa tai Georgiassa asuville opiskelijoille
 • Maksu: Ei mitään

Sanojen joki -kilpailu pyytää oppilaita pohtimaan vesistöjä - aluetta, joka valuu samaan vesistöön - ja miten he muodostavat yhteyden paikallisyhteisöönsä. Opiskelijat voivat tutkia tätä käsitettä taiteessa tai kirjoittamisessa, ja voittajat julkaistaan ​​vuosittain Sanojen joki antologia .

Kaikkien luokkien tehtävät on lähetettävä 1. joulukuuta 2020 mennessä Yhdysvaltojen opiskelijoille tai 1. helmikuuta 20201 kansainvälisille opiskelijoille ja Arizonan tai Georgian opiskelijoille.

Sanojen joki -kilpailu on ensisijaisesti tunnustus ja julkaiseminen, kuten verkkosivustolla ei ole palkintorahoja . Kilpailu sisältää erityisiä palkintoja tietyille muodoille, kuten runoudelle, joista joillakin voi olla lisäpalkintoja .

Kilpailu on avoin kansainvälisille ja yhdysvaltalaisille oppilaille päiväkodista luokkaan 12. Alle 20 -vuotiaat lukiolaiset ovat myös oikeutettuja.

Adroit -palkinnot

 • Palkinnon määrä: 200 dollarin rahapalkinto
 • Määräaika: Yleensä joka vuosi huhtikuu
 • Maksu: 12 dollaria

Sponsorina Adroit Journal, Adroit -palkinnot palkita lukiolaisia ​​ja perustutkintoa suorittavia opiskelijoita esimerkillisen kaunokirjallisuuden ja runouden tuottamisesta. Opiskelijat voivat lähettää enintään kuusi runoa tai kolme proosateosta (yhteensä 3500 sanaa) tarkasteltavaksi. Hakemukset avautuvat yleensä keväällä .

Voittaja saa 200 dollaria ja (yhdessä toiseksi tulleiden kanssa) julkaisee teoksensa Adroit Journal -lehdessä . Finalistit ja toiseksi tulleet saavat kopion tuomarinsa viimeisimmästä julkaistusta työstä.

Kilpailu on avoin toissijaisille ja perustutkinto -opiskelijoille, mukaan lukien kansainväliset opiskelijat ja varhain valmistuneet . Adroit-palkinnoista peritään 13 dollarin maksu, jota ei palauteta, ja siitä voidaan luopua.

YoungArts -kilpailu

 • Palkintosumma: Jopa 10 000 dollarin rahapalkinto
 • Määräaika: 16. lokakuuta 2020
 • Maksu: 35 dollaria

Avoin opiskelijoille monilla eri aloilla, mukaan lukien kuvataide, kirjoittaminen ja musiikki, YoungArts -kilpailussa pyytää oppilaita toimittamaan työnsä. Lisävaatimuksia voidaan soveltaa sen mukaan, mitä taiteellista kurinalaisuutta käytät .

Voittajat voivat saada jopa 10 000 dollaria käteisenä sekä ammatillista kehitysapua, mentorointia ja muita koulutuspalkintoja.

Hakijoiden on oltava 15--18-vuotiaita Yhdysvaltain kansalaisia ​​tai vakituisia asukkaita (mukaan lukien vihreän kortin haltijat) tai luokkia 10-12 lähetyshetkellä . Lähetysmaksu on 35 dollaria, josta voidaan luopua.

body_pinecone Käpy on olennainen osa minkä tahansa kirjailijan työkalupakkia.

Kaunokirjallisuuskilpailut lukiolaisille

Monet kilpailut, joissa on useita luokkia, hyväksyvät fiktioita, joten tutustu myös yllä oleviin kilpailuihin, jos etsit paikkoja alkuperäisen proosan lähettämiseen.

mikä on hyvä lukion gpa

EngineerGirl -kirjoituskilpailu

 • Palkintosumma: 100-500 dollaria rahapalkinto
 • Määräaika: helmikuu
 • Maksu: Ei mitään

Tämän vuoden EngineerGirl -kirjoituskilpailu kysyy oppilailta (vaikka organisaation nimi on EngineerGirl, minkä tahansa sukupuolen opiskelijat voivat osallistua) toimittamaan kirjoitus, jossa kunnioitetaan insinöörin roolia vastaamaan ja voittamaan COVID-19-haasteet. Sanojen määrä vaihtelee arvosanan mukaan.

Jokaisella palkkaluokalla ensimmäisen sijan voittajat saavat 500 dollaria, toisten voittajat 250 dollaria ja kolmannen sijan 100 dollaria . Voittajat ja kunniamaininnat julkaistaan ​​myös EngineerGirl -verkkosivustolla.

Kilpailuun voivat osallistua minkä tahansa sukupuolen oppilaat kolmannesta luokkaan 12. Myös kotikoululaiset ja kansainväliset opiskelijat ovat oikeutettuja.

body_laptop-7 Suosittelen sytyttämään valon tai sytyttämään kynttilän lisää näkyvyyttä varten.

Tietokirjallisuuskilpailut lukiolaisille

Kaunokirjallisuuden tavoin tietokirjallisuus hyväksytään usein myös kilpailuissa, joissa on useita luokkia. On kuitenkin olemassa muutamia kilpailuja, joissa hyväksytään vain tietokirjallisia esseitä.

American Foreign Services Associationin esseekilpailu

 • Palkintosumma: 1250–2500 dollaria
 • Määräaika: 5. huhtikuuta 2021
 • Maksu: Ei mitään

American Foreign Services Association sponsoroi lukion esseekilpailun antaa opiskelijoille tehtäväksi tunnistaa Yhdysvaltojen vahvuudet ja heikkoudet rauhan luomiseksi ulkomaille . Esseessä, joka sisältää 1000–1250 sanaa, opiskelijoiden on vastattava kolmeen kysymykseen Yhdysvaltain ulkopolitiikasta ja kansallisesta turvallisuudesta.

kentuckyn siniset ihmiset

Yksi voittaja saa 2500 dollaria sekä Washington DC: n matkan ja stipendin osallistuakseen lukukauteen merellä . Yksi toiseksi sijoittunut saa 1250 dollaria ja stipendin osallistuakseen kansallisen opiskelijajohtamiskonferenssin kansainväliseen diplomatiaohjelmaan.

Ilmoittautumisten tulee olla yhdeksännen luokan yhdysvaltalaisilta opiskelijoilta, mukaan lukien Columbian piirikunnan opiskelijat, Yhdysvaltojen alueet tai Yhdysvaltojen kansalaiset, jotka käyvät koulua ulkomailla, mukaan lukien kotikoululaiset.

John F. Kennedyn profiili rohkeuskilpailussa

 • Palkintosumma: 100-10 000 dollaria
 • Määräaika: 15. tammikuuta 2021
 • Maksu: Ei mitään

John F. Kennedyn profiili Rohkeuskilpailussa antaa oppilaille tehtäväksi kirjoittaa 700–1000 sanan essee Yhdysvaltain valitseman virkamiehen poliittisesta rohkeudesta 1917 aikana tai sen jälkeen , innoittamana John F.Kennedyn Profiilit rohkeudessa . Jokaisen esseen tulisi kattaa itse teko sekä kaikki esteet tai riskit, joita aihe kohtaa saavuttaessaan rohkeutensa. Esseet eivät saa kattaa kilpailun aiempia lukuja eivätkä myöskään John F. Kennedyä, Robert F. Kennedyä tai Edward M. Kennedyä.

Yksi ensimmäisen sijan voittaja saa 10 000 dollaria, yksi toisen sijan voittaja 3 000 dollaria, viisi finalistia saa kukin 1 000 dollaria ja kahdeksan semifinalisti voittaa 100 dollaria.

Kilpailu on avoin yhdeksäntoista - kahdennentoista luokan opiskelijoille, jotka ovat Yhdysvaltojen asukkaita, jotka käyvät julkisia, yksityisiä, seurakunnan tai kotikouluja . Tukikelpoisia ovat myös alle 20 -vuotiaat oppilaat lukio -ohjelmissa tai GED -ohjelmissa sekä Yhdysvaltojen alueiden Washington DC: n opiskelijat ja ulkomailla opiskelevat opiskelijat.

SPJ/JEA lukion esseekilpailu

 • Palkintosumma: 300–1 000 dollaria
 • Määräaika: helmikuu (hakemukset avataan marraskuussa)
 • Maksu: 5 dollaria

SPJ/JEA lukion esseekilpailu , järjestää Ammattitoimittajien yhdistys ja Journalismin koulutusyhdistys, pyytää oppilaita tekemään niin analysoida neljännen kartanon - lehdistön - roolia amerikkalaisessa yhteiskunnassa . Esseiden tulisi olla 300-500 sanaa.

1.000 dollarin apuraha myönnetään ensimmäisen sijan voittajalle, 500 dollaria toiselle sijalle ja 300 dollaria kolmannelle sijalle.

Kilpailu on avoin julkisille, yksityisille ja kotiopiskelijoille Yhdysvalloissa 9-12 .

Kansallinen toisen maailmansodan museomessakilpailu

 • Palkintosumma: 500-1000 dollaria
 • Määräaika: 22. helmikuuta 2021
 • Maksu: Ei mitään

Kansallinen toisen maailmansodan museokilpailu pyytää kirjoittajia pohtimaan vastuun merkitystä.

Opiskelijat lukevat ja ajattelevat seuraavaa korkeimman oikeuden tuomarin Robert H. Jacksonin lainausta: '' Etuoikeus avata historian ensimmäinen oikeudenkäynti maailmanrauhaa vastaan ​​tehdyistä rikoksista asettaa vakavan vastuun. Väärinkäytökset, jotka pyrimme tuomitsemaan ja rankaisemaan, ovat olleet niin laskettuja, niin pahanlaatuisia ja niin tuhoisia, että sivilisaatio ei voi sietää niiden huomiotta jättämistä, koska se ei voi kestää toistamistaan. . . . Emme saa koskaan unohtaa, että ennätys, josta tuomitsemme nämä syytetyt tänään, on ennätys, josta historia tuomitsee meidät huomenna. . . . '' Sitten he selittävät, mitä sinusta tuntuu oikeuden vakavalta vastuulta ja miksi se on tärkeää tälle päivälle ja miten historia tuomitsee meidät huomenna.

Esseen määräaika on joulukuussa, mutta ilmoittautumiset suljetaan, kun 500 esseetä on vastaanotettu. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, hanki esseesi pian !

Kilpailu on avoin yhdysvaltalaisille lukiolaisille, mukaan lukien Yhdysvaltojen alueilla tai ulkomailla olevilla sotilastukikohdilla olevat opiskelijat.

Me opiskelijoiden esseekilpailu

 • Palkintosumma: 500 dollaria - 5 000 dollaria rahapalkinto
 • Määräaika: helmikuu
 • Maksu: Ei mitään

Tätä kilpailua varten järjestää Bill of Rights Institute, oppilaiden on vastattava kysymykseen, '' Mitkä ovat olennaiset ominaisuudet yhteisössäsi 21. vuosisadan Amerikassa? '' 500 ja 800 sanan välillä.

Ilmoittautumiset on suoritettava helmikuussa. Osallistumismaksua ei ole.

Yksi kansallinen voittaja saa 5000 dollarin rahapalkinnon sekä stipendin perustuslakiakatemialle . Kuusi toiseksi sijoittunutta saa kukin 1250 dollaria ja kahdeksan kunniamainintaa 500 dollaria.

Kaikki Yhdysvaltain kansalaiset tai lailliset asukkaat, jotka ovat 14–19 -vuotiaita ja jotka käyvät Yhdysvaltain, Yhdysvaltojen alueiden tai piirien julkisia, yksityisiä, peruskirjoja tai uskonnollisia kouluja Yhdysvaltain, Yhdysvaltain alueilla tai piireissä, voivat osallistua ulkomaille. Kotiopiskelijat ja kirjeenvaihto- tai GED-ohjelmiin ilmoittautuneet ovat myös kelvollisia.

body_play Jos olet näytelmäkirjailija, sinulle on myös kilpailuja.

Näytelmäkirjoituskilpailut lukiolaisille

Niille, jotka rakastavat näyttämöä, näytelmäkirjoituskilpailut ovat loistava vaihtoehto. Alkuperäinen näytelmä voi ansaita sinulle suuria palkintoja minkä tahansa näiden kilpailujen ansiosta!

VSA Playwright Discovery -ohjelmakilpailu

 • Palkinto: Osallistuminen Kennedy Center American College Theatre Festivaliin
 • Määräaika: Joka vuoden tammikuu
 • Maksu: Ei mitään

VSA Playwright Discovery -ohjelmakilpailu pyytää vammaisia ​​opiskelijoita lähettämään kymmenen minuutin käsikirjoituksen vammaisuuden kokemuksesta . Käsikirjoitukset voivat olla realistisia, kuvitteellisia tai abstrakteja, ja ne voivat sisältää näytelmiä, käsikirjoituksia tai musiikkiteatteria.

Kaikki ilmoittautumiset on suoritettava tammikuussa. Käsikirjoitukset voivat olla yhteistyökumppaneita tai yksittäisten kirjoittamia, mutta niiden on sisällettävä vähintään yksi vammainen henkilö osana ryhmää .

Yksi voittaja tai voittajaryhmä valitaan Kennedy Center American College Theatre Festivalin osallistujiksi. Voittajat saavat ammatillista apua käsikirjoituksensa kehittämisessä sekä työpajoja ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Tämä kilpailu on avoin yhdysvaltalaisille ja kansainvälisille opiskelijoille luokissa 6-12 tai 11-18 -vuotiaille . Enintään viiden jäsenen ryhmät voivat tehdä yhteistyötä esseen parissa, mutta ainakin yhdellä näistä opiskelijoista on oltava vamma.

Worldwide Plays Festival -kilpailu

 • Palkinto: Ammattituotanto New Yorkissa
 • Määräaika: helmikuu
 • Maksu: Ei mitään

vuonna Worldwide Plays Festival -kilpailu , opiskelijat ympäri maailmaa voivat lähettää kahdeksan minuutin käsikirjoituksen näytelmälle, joka sijoittuu naapuruston osaan - erityisesti lähikaupassa, hahmon etuoven ulkopuolella tai paikassa, jossa ihmiset kokoontuvat. Jokaisessa näytelmässä on oltava roolit kolmelle näyttelijälle, ei saa olla kertoja, joka ei myöskään ole hahmo, eikä se saa sisältää asetettuja muutoksia.

Ilmoittautumiset on suoritettava helmikuussa. Voittajien näytelmän tuottavat ammattilaiset Broadwayn ulkopuolella sijaitsevassa New Yorkin teatterissa . Voittajille on tarjolla myös apurahoja.

Jokainen oppilas, mukaan lukien Yhdysvallat ja kansainvälinen, ensimmäisestä luokasta 12: een, voi lähettää työn tarkasteltavaksi.

YouthPLAYS

 • Palkintosumma: $ 50 - $ 200 rahapalkinto
 • Määräaika: 1. toukokuuta 2021
 • Maksu: Ei mitään

Opiskelijat voivat lähettää vähintään 10-sivuisen yksinäytöksisen, ei-musikaalin näytelmän YouthPLAYS harkintaan . Näytelmien tulisi sopia lukion yleisölle ja sisältää vähintään kaksi hahmoa, joista yksi tai useampi näistä hahmoista on nuoria ikään sopivissa rooleissa. Suuria näytelmiä, joissa on useita naisrooleja, kannustetaan.

Yksi voittaja saa 200 dollaria, heidän pelinsä julkaisee YouthPLAYS ja saa kopion Great Dialogista , ohjelma dialogin kirjoittamiseen. Yksi kakkonen saa 50 dollaria ja kopion Great Dialogista.

Opiskelijoiden on oltava alle 19 -vuotiaita ja näytelmien on oltava yhden tekijän teos.

kuinka monta täydellistä sat -pistettä vuonna 2016

Lewis Centerin kymmenen minuutin pelikilpailu

 • Palkintosumma: 100-500 dollaria rahapalkinto
 • Määräaika: Joka vuoden kevät
 • Maksu: Ei mitään

Luokan 11 oppilaat voivat lähettää kymmenen minuutin näytelmän tarkasteltavaksi Lewis Centerin kymmenen minuutin pelikilpailu . Toistojen tulisi olla 10 sivua pitkiä, mikä vastaa 10 minuuttia.

Yksi ensimmäisen palkinnon voittaja saa 500 dollaria, yksi toisen palkinnon voittaja 250 dollaria ja yksi kolmas palkinto 100 dollaria.

Kaikkien ilmoitusten on oltava 11. luokan oppilailta .

body_poetry-1 Tee Dickinsonista ylpeä näissä runokirjoituskilpailuissa.

Runokirjoituskilpailut lukiolaisille

Niille, jotka haluavat vähän vapaata jaetta tai haikun rajoituksia, on myös runsaasti runoutta koskevia kilpailuja.

Vain runoutta !!!

 • Palkinnon määrä: 100-500 dollarin apuraha
 • Määräaika: 30. kesäkuuta syksyn numerolle, 30. syyskuuta talven numerolle, 31. joulukuuta kevään numerolle, 31. maaliskuuta kesän numerolle
 • Maksu: Ei mitään

Oppilaat voivat lähettää yhden enintään 20 rivin pituisen runon tarkasteltavaksi. Voittajat valitaan kaikista Just Poetry -tapahtumista !!! ympäri vuoden eikä osana yksittäistä kilpailua .

Yksi Vuoden runoilija saa 500 dollarin korkeakouluapurahan, neljä Best of Issue -voittajaa saa 100 dollarin apurahan ja neljä `` Editor's Choice '' -voittajaa kukin 100 dollarin stipendin.

Kaikki yhdysvaltalaiset lukio -opiskelijat voivat osallistua.

Luovan viestinnän runokilpailu

 • Palkintosumma: 25 dollaria
 • Määräaika: 3. joulukuuta 2020
 • Maksu: Ei mitään

Yhdeksännen luokan tai sitä vanhemmat oppilaat voivat lähettää minkä tahansa enintään 21 rivin pituisen runon (lukuun ottamatta välilyöntejä) tarkasteltavaksi Luovan viestinnän runokilpailu .

Opiskelijat voivat voittaa opettajalleen 25 dollaria, ilmaisen kirjan ja koulutarvikkeet .

erikoiskolmiot 30 60 90

Julkiset, yksityiset tai kotikoulutetut yhdysvaltalaiset opiskelijat (mukaan lukien pidätyskeskuksissa olevat) päiväkodissa yhdeksännellä luokalla voivat tulla.

Leonard L.Milbergin '53 lukion runopalkinto

 • Palkintosumma: 100-500 dollaria
 • Määräaika: 27. marraskuuta 2020
 • Maksu: Ei mitään

11. luokan oppilaat voivat lähettää enintään kolme runoa tarkasteltavaksi Leonard L.Milbergin '53 lukion runopalkinto . Lähetykset tulee perille marraskuu .

Yksi ensimmäisen palkinnon voittaja saa 500 dollaria, yksi toisen palkinnon voittaja 250 dollaria ja kolmannen palkinnon voittaja 100 dollaria. Runoja voidaan julkaista osoitteessa arts.princeton.edu. Kaikkien osallistujien on oltava 11. luokalla.

Nancy Thorpin runokilpailu

 • Palkinnon määrä: 500 dollaria - 5 000 dollaria stipendi, 350 dollarin rahapalkinto
 • Määräaika: 31. lokakuuta 2020
 • Maksu: Ei mitään

Lukion naisrunoilijat voivat lähettää kaksi runoa harkittavaksi Nancy Thorpin runokilpailu .

Yksi ensimmäisen sijan voittaja saa 350 dollarin rahapalkinnon, julkaisun ja kymmenen kappaletta Tavarat , Hollinsin opiskelijalehti, sekä Hollinsille myönnettävä enintään 5000 dollarin suuruinen apuraha ja ilmainen opetus ja asuminen Hollinsummerin luovan kirjoittamisen ohjelmaan. Yksi toisen sijan voittaja saa julkaisun ja kaksi kopiota Cargoesista, uusittavan apurahan Hollinsille enintään 1000 dollaria ja 500 dollarin stipendin osallistuakseen Hollinsummeriin.

Hakijoiden on oltava lukiossa naisopiskelijoita .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA