20 parasta videopelisuunnittelukoulua Yhdysvalloissa

feature_game_design.jpeg

Oletko pelaaja, joka haaveilee siitä, että jonain päivänä saat palkinnon videopelien luomisesta? Oletko koskaan pelannut videopeliä ja ajatellut, että voisit tehdä paremman työn keksimällä hahmot, vuoropuhelun tai säännöt? Ehkä sinun pitäisi harkita pelisuunnittelun opiskelua ja siirtyä kasvavaan ja tuottoisaan alaan.

Tässä artikkelissa, Selitän pelisuunnittelun, annan luettelon parhaista videopelisuunnittelukouluista ja kertoa sinulle, miten voit käyttää luetteloa löytääksesi sinulle sopivan korkeakoulun.Mikä on pelisuunnittelu?

Pelisuunnittelu on videopelien tekemisen ala. Pelisuunnittelijat auttavat kuvittelemaan ja luomaan videopelien hahmot, juonet, säännöt, käyttöliittymät ja ympäristöt. Pelisuunnittelun alalla yhdistyvät tietokoneohjelmointi, luova kirjoittaminen ja graafinen suunnittelu .

Se, että pidät videopeleistä, ei välttämättä tarkoita, että haluat suunnitella niitä. Nautin todella syömisestä, mutta en tykkää kokata. Pelisuunnittelu yhdistää tekniset ja luovat taidot. Sinun on oltava taitava matematiikassa, taiteessa ja kirjoittamisessa, jotta voit olla pätevä pelisuunnittelija.

Videopelisuunnittelun parhaat korkeakoulut

Pelisuunnittelukoulut ovat korkeakouluja, joissa voit opiskella pelisuunnittelua . Joissakin näistä kouluista voit saada tutkinnon pelisuunnittelusta. Toisilla voit opiskella pelisuunnittelua, mutta saat tutkinnon asiaan liittyvällä alalla, kuten tietojenkäsittelytiede tai interaktiivinen media.

Jokaisesta koulusta, joka teki luettelon parhaista videopelisuunnittelukouluista, linkitin sen ohjelmiin, jotka liittyvät lähinnä pelisuunnitteluun. Jotkut näistä ohjelmista ovat suuria, kun taas toiset ovat alaikäisiä tai keskittymiä etuyhteydessä oleviin suuriin yrityksiin. Napsauttamalla linkkiä voit lukea ohjelmasta, koulun tiloista, ohjelmavaatimuksista ja ohjelman kurssitarjonnasta.

Lisäksi kirjoitin muutaman lauseen mikä tekee jokaisesta ohjelmasta ainutlaatuisen. Parhailla ohjelmilla on laajat pelisuunnittelulle omistetut tilat, ne tarjoavat perusteellista opetusta pelisuunnittelussa, ja niillä on ollut historiansa aikana apua opiskelijoille, jotka saavat laadukkaan työn ohjelman päätyttyä.

Pelisuunnitteluohjelmien sijoituksia on hyvin vähän. Viitattuimmat sijoitukset ovat peräisin Princeton Reviewista, joten listani on peräisin Princeton Review -sijoituksista.

Yli 60 datapistettä punnittiin sijoitusten määrittämiseksi. Arviointikriteerit keskittyvät opetussuunnitelmaan, tiloihin, tekniikkaan ja urapalveluihin. Tulokset määritettiin koulujen ylläpitäjien kyselyvastausten perusteella aiheista, kuten akateemisesta tarjonnasta, tiedekunnan valtakirjoista, valmistuneiden työhistoriasta ja aloituspalkasta.

Oregonin yliopiston keskimääräinen gpa

Palkasta puheen ollen ... mukaan GlassDoor (palkkaluettelosivusto) , Junior -pelisuunnittelijat ansaitsevat keskimäärin 61 292 dollaria vuodessa! Tämä määrä nousee 70 750 dollariin, kun sinut ylennetään videopelisuunnittelijaksi.

Mutta yksi ensimmäisistä askelista uran saamiseen videopelisuunnittelussa on pelisuunnittelun tutkinnon saaminen! Alta löydät Top 20 peruskoulua opiskelemaan pelisuunnittelua Yhdysvalloissa. Princeton Review -luettelossa oli kansainvälisiä kouluja, kuten Vancouverin taideinstituutti Kanadassa ja Abertayn yliopisto Skotlannissa, mutta jätin heidät pois tästä luettelosta, jotta se keskittyy Yhdysvaltojen parhaisiin ohjelmiin.

body_money-13.jpg

Pelisuunnittelijat voivat ansaita rahaa. ( Steven Depolo /Flickr)

Tietoja tämän luettelon kouluista

Koulut, jotka tekivät luettelon, ovat kustakin Yhdysvaltojen alueesta ja edustavat erilaisia ​​korkeakouluja . On suuria julkisia oppilaitoksia, kuten Utahin yliopisto ja Michiganin osavaltio , pienemmät julkiset oppilaitokset, kuten Shawneen osavaltio , Teknilliset korkeakoulut Worcesterin ammattikorkeakoulu , pienet yksityiset oppilaitokset, kuten Hampshire College ja Becker College , suurempia yksityisiä oppilaitoksia, kuten Etelä-Kalifornian yliopisto ja Drexel ja pieni voittoa tavoitteleva yliopisto, DigiPen -teknologiainstituutti .

mikä on harvardin keskimääräinen gpa

20 parasta pelisuunnittelukoulua Yhdysvalloissa

Tutkimukseni mukaan USC: llä ja Utahin yliopistolla on arvostetuimmat ohjelmat, mutta kaikilla näillä kouluilla on arvostetut pelisuunnitteluohjelmat ja vaikuttavat tilat, joissa voit pelata ja suunnitella pelejä.

# 1: Etelä-Kalifornian yliopisto

Noin:

USC: n sijainti Los Angelesissa antaa sille selvän edun auttaa opiskelijoita saamaan töitä valmistumisen jälkeen, koska monet pelisuunnittelun parhaista työpaikoista ovat LA: ssa. Opiskelijat, jotka haluavat keskittyä suunnitteluun ja tuotantoon, voivat jatkaa interaktiivisen median ja pelisuunnittelun tutkintoja Cinematic Arts -koulun kautta. Ne, jotka ovat enemmän kiinnostuneita pelien suunnittelun ja kehittämisen teknisistä näkökohdista, voivat opiskella tietojenkäsittelytieteen (pelit) tutkintoa Viterbin teknillisen korkeakoulun kautta. Pelisuunnittelutarjonnan leveys ja syvyys erillään USC muista pelisuunnittelukouluista.

body_USC-1.jpg

USC marssibändi. ( David Yu /Flickr)

# 2: Becker College

Noin:

Beckerissä asuu Massachusetts Digital Game Institute, joka on videopeliteollisuuteen liittyvä ajatushautomo. Massachusetts on myös suotuisa paikka pelisuunnittelun työpaikoille. Beckerin opiskelijoilla on käytettävissään tehokas tietokonelaboratorio, kuuden kameran videoliikkeiden sieppausjärjestelmä ja 3D-suunnitteluohjelmisto.

# 2: New Yorkin yliopisto

 • Hyväksymisaste: 15%
 • Sijainti: New York, NY
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 26,733
 • Ohjelmat:

Noin:

NYU aloitti pelisuunnitteluohjelmansa vuonna 2015. Ohjelma on jo arvostettu, koska NYU tarjoaa opiskelijoilleen pääsyä kehittyneeseen teknologiaan, sillä on hyvämaineinen tietojenkäsittelytieteen osasto ja pelisuunnitteluohjelma sijaitsee kuuluisassa Tischin taidekoulu. NYU tarjoaa paitsi pelisuunnittelun suuria ja pieniä, mutta on olemassa myös kokonaisuus osasto omistettu pelisuunnitteluun.

body_becker.jpg Dom Sagolla /Flickr

# 4: DigiPen -teknologiainstituutti

Noin:

DigiPen on voittoa tavoitteleva koulu, joka on erikoistunut kouluttamaan oppilaita uraan videopeliteollisuudessa. Se aloitti opiskelijoiden rekisteröinnin vuonna 1994, ja se on saanut merkittävää tukea Nintendolta. Luokkakoot ovat pieniä, ja opettajien ja opiskelijoiden suhde on 1:13. DigiPenin opiskelijat ovat voittaneet lisää palkintoja Itsenäisten pelien festivaali kuin missään muussa koulussa. DigiPenin Redmond -kampus on lähellä yli 96 pelikehitysstudiota.

# 5: Rochesterin teknillinen instituutti

Noin:

Rochester Institute of Technology yhdistää osuuskuntakasvatuksen pelisuunnitteluohjelmaansa. Osuuskuntakasvatus on kokopäiväinen, palkattu työkokemus, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia työssä reaalimaailmassa. Valmistuneet RIT: n pelisuunnittelusta ja kehittämisohjelmista ovat siirtyneet työskentelemään huippupelaamoyrityksissä, kuten Microsoft, Electronic Arts, Vicarious Visions ja Nickelodeon.

# 6: Utahin yliopisto

 • Hyväksymisaste: 66%
 • Sijainti: Salt Lake City, UT
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 24 743
 • Ohjelmat:

Noin:

Perustutkinto -ohjelmaansa tietojenkäsittelytieteen korkeakoulu ja elokuva- ja mediataiteen laitos tarjoavat monitieteisiä painopisteitä viihdetaiteessa ja tekniikassa. Opiskelijat, joilla on tietotekniikan painopiste, keskittyvät videopelien teknisiin näkökohtiin. Opiskelijat, joilla on elokuva- ja mediataiteen painopiste, keskittyvät pelisuunnittelun, piirtämisen ja kuvakäsikirjoituksen edellyttämiin työkaluihin ja tekniikoihin. Ohjelma huipentuu vuoden mittaiseen senioriprojektiin, jossa opiskelijat rakentavat videopelin alusta asti.

veistos-1290148_640

Michigan State University on loistava koulu oppilaiden suunnittelusta kiinnostuneille opiskelijoille.

# 7: Michigan State University

Noin:

Michigan State tarjoaa perustutkintoa pelisuunnitteluun ja -kehitykseen. Michiganin osavaltio on myös koti Pelit viihdettä ja oppimista varten, pelitutkimuksen ja suunnittelun tiedekunnan ja opiskelijoiden yhdistys Michiganin osavaltiossa, jonka tehtävänä on '' suunnitella innovatiivisia prototyyppejä, tekniikoita ja täydellisiä pelejä viihdettä ja oppimista varten sekä edistää uusinta tietoa digitaalisten pelien sosiaalisista ja yksilöllisistä vaikutuksista ''.

istui esseesimerkkejä käytettäväksi

body_bradley.jpg

Bradleyn yliopisto. ( Bradleyn yliopisto /Flickr)

# 8: Bradleyn yliopisto

 • Hyväksymisaste: 71%
 • Sijainti: Peoria, IL
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 4606
 • Ohjelmat:

Noin:

Bradleyn yliopisto tarjoaa pelisuunnittelun suuria ja pieniä. Bradleyssä pelisuunnittelu on osa sekä interaktiivisen median laitosta että tietojenkäsittelytieteen ja tietojärjestelmien osastoa. Bradley tarjoaa myös keskittymistä pelisuunnitteluun, animaatioon ja tietokonepelitekniikkaan.

# 9: Shawneen osavaltion yliopisto

Noin:

Shawnee State tarjoaa kandidaatin tutkinnon pelaamisesta ja simulaatiosta, joka on tietojenkäsittelytieteen tutkinto. Lisäksi se tarjoaa kandidaatin tutkinnon pelitaiteissa, Bachelor of Fine Arts -ohjelman, jossa keskitytään 3D -mallinnukseen ja teksturointiin. Lisäksi se tarjoaa pienen pelisuunnittelun. Pelisuunnitteluohjelma valmistui ensimmäisen luokkansa keväällä 2008.

# 10: Drexelin yliopisto

Noin:

Drexelissä pelisuunnitteluohjelma on digitaalisen mediaohjelman ja tietojenkäsittelytieteen osaston yhteistyö. Drexelin pelisuunnitteluohjelma tarjoaa vaikuttavia resursseja Sisältää 80-paikkaisen 3D-teatterin, vihreän näytön/liiketallennusstudion ja äänitallenteet. Professori Frank Lee sai vuonna 2014 luomastaan ​​Tetris -pelistä Guinnessin maailmanennätyksen suurimmasta arkkitehtonisesta videopelinäytöstä.

body_drexel.jpg

Päärakennus Drexelissä. ( Tom Ipri /Flickr)

# 9: Worcesterin ammattikorkeakoulu

Noin:

Worcesterin ammattikorkeakoulun Interactive Media and Game Development -ohjelma keskittyy taiteen yhdistämiseen tekniikkaan. Kuten monet muutkin huippuohjelmat, WPI kannustaa käytännön lähestymistapaan oppimiseen, jonka avulla opiskelijat voivat luoda omia pelejään ja tehdä yhteistyötä vertaistensa kanssa.

# 10: Keski-Floridan yliopisto

 • Hyväksymisaste: 50%
 • Sijainti: Orlando, FL
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 58,913
 • Ohjelmat:

Noin:

Florida Interactive Game Entertainment Academy UCF: llä tarjoaa videopelituotannon keskittymisen. Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella pelintuottajien tärkeimpiä taitoja. Opit suunnittelusta, komentosarjoista ja projektinhallinnasta. Tämä pääaine on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat tutustua pelintuotannon moniin puoliin, mukaan lukien hallinta-, luova- ja tekniset taidot.

#yksitoista: Hampshire College

Noin:

Hampshiren opiskelijoille annetaan a suuri vapaus suunnitella omaa opintojaksoaan. Monet pelisuunnittelun ja kehittämisen opiskelijat luovat omia pelejään vertaistensa ja neuvonantajiensa avulla. Jotkut pelisuunnittelukurssit, joihin voit osallistua Hampshiressa, sisältävät pikselitaivutuksen ja analogisen pelisuunnittelun.

Yksi haittapuoli on se, että Hampshire on käynyt läpi paljon taloudellisia vaikeuksia viime aikoina , mikä tekee sen tulevaisuudesta itsenäisenä korkeakouluna epävarman. Pidä tämä mielessä, jos olet erityisen kiinnostunut Hampshiren videopelisuunnitteluohjelmasta-voit helposti rekisteröidä ristiin (ja pahimmassa tapauksessa voit siirtää) Amherstille, Mount Holyokelle, Smithille ja UMass Amherstille Hampshire -opiskelija, mutta et löydä samoja pelisuunnittelutunteja näissä kouluissa.

800px-Champlain_college_campus

Champlain College tarjoaa kolme erilaista pelisuunnittelun tutkintoa opiskelijoille.

# 12: Champlain College

Noin:

Champlain tarjoaa opiskelijoille pelisuunnittelun pääaineen. Lisäksi Champlainilla on oma Game Studio, jossa opiskelijat voivat tehdä yhteistyötä ja rakentaa omia videopelejään. Champlainilla on uusia multimedia-, 3D -taide- ja pelituotantolaboratorioita. Lisäksi pelisuunnittelun opiskelijoille annetaan mahdollisuus opiskella ulkomailla Montrealissa, joka on Montreal Game Summitin ja Montrealin kansainvälisen pelikehittäjäyhdistyksen koti. Peliteollisuuden ammattilaiset opettavat Montrealin kursseja yhteistyössä pääkampuksen pelin tiedekunnan kanssa.

# 13: Rensselaerin ammattikorkeakoulu

Noin:

Rensselaer -ammattikorkeakoulun Pelit ja simulaatiotaide -ohjelma keskittyy teorian ja käytännön yhdistämiseen, mikä sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan maisteri- tai tohtorikoulutuksessa. ohjelmoida. Rensselaerin ohjelma on myös monitieteinen, joten opiskelijat pääsevät tutkimaan pelisuunnittelun teknisiä ja luovia puolia. On myös syytä huomata, että Rensselaer on yksi ainoista pelisuunnittelukouluista, joka tarjoaa keskittymiskirjan kirjallisesti, joten jos haluat kehittää kerrontapelejä, tämä saattaa olla oikea ohjelma sinulle!

# 14: Cogswell College

Noin:

Cogswell College tarjoaa kandidaatin tutkinnon pelisuunnittelutaiteessa opiskelijoille, jotka haluavat keskittyä pelisuunnittelun luoviin elementteihin, ja kandidaatin tutkinnon pelisuunnittelun tekniikassa opiskelijoille, jotka haluavat keskittyä teknisiin elementteihin, kuten kehitykseen. Ohjelma sisältää paljon käytännön kokemusta ja kannustaa kaikkia opiskelijoita työskentelemään tiimeissä, jotka luovat ja kehittävät omia pelejään.

Residence_Hall_ (Texasin_yliopiston_yliopisto)

Texasin yliopistossa Dallasissa on nykyaikaiset tilat pelisuunnittelun opiskelijoille, mukaan lukien liikekaappauslaboratorio ja äänisuunnittelulaboratorio.

testin päivämäärät vuodelle 2016

#viisitoista: Texasin yliopisto Dallasissa

Noin:

Texasin yliopisto Dallasissa on suhteellisen uusi tulokas Yhdysvaltojen parhaiden pelisuunnittelun oppilaitosten luetteloon, mutta se on tehnyt suuren roolin taiteen, teknologian ja kehittyvän viestinnän BA -tutkinnolla. Opiskelijat voivat valita neljästä koulutuspitoisuudesta: animaatio, kriittiset mediatutkimukset, pelit sekä suunnittelu ja tuotanto. Tähän ohjelmaan ilmoittautuneilla opiskelijoilla on käytettävissään uusimmat tilat, kuten 3D-studio, Motion Capture Lab, renderöintilaitokset ja jopa äänisuunnittelustudiot.

# 16: Laguna College of Art and Design

 • Hyväksymisaste: 39%
 • Sijainti: Laguna Beach, CA
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 700
 • Ohjelmat:

Noin:

LCAD: n pelitaiteen BFA keskittyy oppilaiden valmistautumiseen pelityövoimaan. Opiskelijat saavat käytännön kokemusta työskennellessään ohjelmissa, joita he käyttävät uransa aikana, ja voivat työskennellä tiimien kanssa luodakseen pelejä alusta alkaen. LCAD -opiskelijat hyötyvät myös monista alan asiantuntijoista, jotka opettavat korkeakoulussa.

# 17: Wisconsinin yliopisto: Stout

Noin:

Pelisuunnittelun ja kehittämisen BFA tarjoaa huippuluokan laitteita ja ammattityökaluja, kun opiskelijat oppivat pelisuunnittelun kaikki yksityiskohdat. Opiskelijat työskentelevät tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ja professoreiden kanssa saadakseen parhaan hyödyn tutkinnostaan ​​ja varmistaakseen, että heillä on monipuolinen tietopohja, kun he lähtevät työelämään. UW-Stout oli kansallinen mestari E3 College Game -kilpailussa.

# 18: Ferris State University

Noin:

Ferris Statessa kaikkien digitaalisen animaation ja pelisuunnittelun ohjelman opiskelijoiden on suoritettava harjoittelu, jotta he voivat saada todellista kokemusta ja luoda yhteyksiä auttaakseen heitä ammattimaisesti valmistumisensa jälkeen. Ferris State tarjoaa myös vertaisohjaajaohjelman, jossa toisen vuoden, nuorempi ja vanhempi digitaalisen animaation ja pelisuunnittelun pääaineet toimivat roolimalleina ja auttavat ensimmäisen vuoden opiskelijoita menestymään akateemisesti.

Digitaalinen animaatio- ja pelisuunnitteluohjelma keskittyy auttamaan opiskelijoita saavuttamaan uratavoitteensa. Opiskelijoille annetaan ohjeita ammatillisen portfolion ja esittelykelan valmistamisesta sekä työpaikan löytämisestä valitsemallasi alalla.

# 19: Miamin yliopisto

Noin:

Miamin yliopiston Interactive Media Studies -ohjelma on monitieteinen pääaine, jonka avulla opiskellaan muotoilua, liiketoimintaa ja tekniikkaa. Opiskelijat voivat ilmoittaa keskittymänsä sovellettuihin tai digitaalisiin interaktiivisiin mediatutkimuksiin tavoitteenaan asettua itselleen alansa digitaalisiksi asiantuntijoiksi valmistumisen jälkeen. Tämä on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, jolla on rajalliset mahdollisuudet hakijoille. Miamin yliopisto pyrkii myös käynnistämään peli- ja simulaatiokurssin, joka keskittyy pelien luomiseen ja tulkintaan.

#kaksikymmentä: Savannah College of Art and Design

 • Hyväksymisaste: 93%
 • Sijainti: Savannah, GA
 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 12 217
 • Ohjelmat:
  • Interaktiivinen suunnittelu ja pelikehitys

Noin:

Savannah College of Art and Design tai SCAD on yksi tunnetuimmista taidekouluista Yhdysvalloissa. Siinä on myös vankka pelisuunnitteluohjelma, jossa on kaksi keskittymää: interaktiivinen suunnittelu ja pelisuunnittelu. SCAD -opiskelijat kilpailevat (ja voittavat!) Korkeimmilla tasoilla arvostetuissa kilpailuissa, kuten E3 College Game Competition, Blizzard Entertainment Student Art Contest, Intel University Games Showcase ja The Rookies. Ja koska SCAD on omistettu taidekoulu, oppilaita kannustetaan kaksinkertaistamaan muilla taiteellisilla aloilla, mukaan lukien animaatio, visuaaliset tehosteet ja liike -mediasuunnittelu.

Akatemia-juhli-juhla-267885

Kuinka sinun pitäisi käyttää tätä luetteloa?

Jos haluat mennä huippusuunnittelukouluun, sinun pitäisi tutkia sinua kiinnostavia tämän luettelon kouluja selvittääksesi, ovatko ne koulut, joihin sinun tulee hakea tai osallistua . Selvitä, pidätkö pelkästään pelisuunnitteluun keskittyvästä ohjelmasta vai haluatko mennä kouluun, joka tarjoaa sinulle laajemman, monitieteisen koulutuksen. Mitkä pelisuunnittelun piirteet kiinnostavat sinua eniten? Mitkä koulut tarjoavat sinulle mahdollisuuksia saavuttaa erityiset akateemiset ja ammatilliset tavoitteesi?

Vaikka tiedät, että haluat jatkaa pelisuunnittelua, niitä on monia tekijöitä harkita auttaaksesi määrittämään, sopiiko korkeakoulu sinulle mukaan lukien koko, sijainti, valikoivuus ja kustannus . Katso koulun verkkosivustoa ja pelisuunnitteluohjelmia ja käytä niitä oppaat , yliopiston etsijät , ja muut sijoituslistoja auttamaan sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, neuvottele opettajien, ohjaajien, vanhempien, nykyisten opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Muista myös se monet opiskelijat muuttavat pääaineitaan tai uratavoitteitaan opiskellessaan . Vaikka saatat olla päättänyt jatkaa pelisuunnittelua nyt, saatat muuttaa suunnitelmiasi sen jälkeen, kun olet suorittanut pelisuunnittelutunnit yliopistossa tai inspiroivan kurssin toisella alalla.

embry riddle ilmailuyliopiston hyväksymisaste

Siksi sinun kannattaa harkita koulua, jossa olet onnellinen, saat hyvän koulutuksen ja pystyt harjoittamaan etujasi, vaikka päätät lopulta olla opiskelematta pelisuunnittelua.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA