20 parasta graafisen suunnittelun koulua Yhdysvalloissa

abstrakti-1066238_640.jpg

Graafiset suunnittelijat ovat mukana melkein kaikessa, mitä katsomme, katsomme tai luemme, kirjojen suunnitelmista verkkosivustojen navigointitapaan, puoliaikaisiin mainoksiin ja käyntikorttien logoihin. Graafiset suunnittelijat ovat visuaalisia velhoja, jotka varmistavat, että jokainen konserttijuliste ja sovelluksen käyttöliittymä vaikuttavat ja kommunikoivat halutun viestin.

Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta, saatat ihmetellä, miten sinusta voi tulla graafinen suunnittelija. No, mene kouluun! Tässä artikkelissa keskustelen siitä, mikä on graafisen suunnittelun ohjelma, miten luoin tämän luettelon, parhaat graafisen suunnittelun koulut ja miten valita oikea ohjelma sinulle.Mikä on graafisen suunnittelun koulu?

Graafinen suunnittelu tai viestintäsuunnittelu on kuvan, tekstin ja median käyttö tiedon tai ideoiden välittämiseen. Graafiset suunnittelijat ovat strategisia kommunikaattoreita, jotka suunnittelevat mainoksia, kirjan takkeja, julisteita, verkkosivustoja, sovellusten käyttöliittymiä, julkaisuasetteluja, albumikuvia, logoja ja niin edelleen ja niin edelleen. Jos olet luova ja innovatiivinen, varsinkin jos olet kiinnostunut myös tekniikasta, graafinen suunnittelu voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Jotta voisit tulla ammattimaiseksi graafiseksi suunnittelijaksi, tarvitset vahvan työportfolion potentiaalisille työnantajille, minkä voit teoriassa tehdä yksin tai hankkimalla osakkuusyrityksen tutkinnon. Mutta jos haluat täydellisen yliopistokokemuksen, taatun vahvan salkun ja valmiita teollisuusyhteyksiä, harkitse BA- tai BFA-tutkinnon suorittamista graafisessa suunnittelussa tai viestinnän suunnittelussa (nimi ja tutkintotyyppi riippuu koulusta).

Graafisen suunnittelun ohjelmia löytyy sekä taidekouluista että osastoina suuremmista yliopistoista. Niitä löytyy jopa joistakin teknisistä kouluista!

Tämä luettelo sisältää kaikenlaisia ​​graafisen suunnittelun ohjelmia, mutta kaikki ovat erinomaisia ​​paikkoja saada graafisen suunnittelun koulutus ja oppia taitoja, joita tarvitset suunnitteluuran aloittamiseen.

Ranking Methodology for Graphic Design Schools

Kuinka koin nämä graafisen suunnittelun koululuokitukset?

Ensimmäinen, Löysin niin monta luetteloa parhaista graafisen suunnittelun kouluista, jotka voisin löytää. Poistin ne, jotka näyttivät tulleen vähemmän luotettavista tai vähemmän arvostetuista lähteistä (kuten henkilökohtaiset blogit) tai jotka olivat jo koottuja luetteloita muista lähteistä (koska ne olisivat tarpeettomia).

Tämä jätti minulle luokitukset kaikenlaisista lähteistä, joissa oli kaikenlaisia ​​tietoja - ammattilehdet, alumni-rankingit, opiskelijoiden tyytyväisyys ja niin edelleen. USA News and World Report ei sijoita perustutkinnon suorittaneiden graafisen suunnittelun ohjelmia, mutta tekee minulla on tietoja ensimmäisistä opiskelijoiden säilyttämisasteista, jotka myös laskin mukaan.

Kaikki sijoitukset keskitettiin alustavasti. Koulut luokiteltiin sitten keskimääräisen pistemäärän perusteella, kuinka monessa luettelossa ne esiintyivät (joten koulu, joka ilmestyi 5. ja 6. sijalle kahdessa luettelossa, mutta ei ilmestynyt muille, ei välttämättä voittanut koulua, joka ilmestyi kohdissa 7, 8, 7 ja 8 neljässä luettelossa). Fuksi säilyttämisasteita käytettiin katkaisemaan siteet läheisissä puheluissa.

Kaiken kaikkiaan sijoitukset heijastavat melko kokonaisvaltainen mitta arvostuksesta / nimen tunnustamisesta, opiskelijoiden tyytyväisyydestä, ohjelman alumni-arvioinnista ja sijoitetun pääoman tuotosta.

aikakauslehti-kansi-1139323_640.jpg

Suunnittiko tämän ulkoasun graafisen suunnittelun pääopiskelija? Sinä päätät.

Parhaat graafisen suunnittelun koulut

Tässä on 20 parasta graafisen suunnittelun ohjelmaa. Jokaisen ilmoituksen mukana on koulun sijainti, tiedot koulusta, sen hyväksymisaste ja tarjotut tutkinnot. Kaikki hyväksymisasteet ovat syksyllä 2019, ellei toisin mainita.

Olen linkittänyt kaikkien näiden koulujen pääsyvaatimussivuillemme, mutta nämä sivut keskittyvät enimmäkseen GPA: han ja testituloksiin. Muista, että kun haet graafisen suunnittelun ohjelmaa, vahva portfolio aikaisemmasta luovasta työstäsi on todennäköisesti tärkeämpi kuin arvosanat tai GPA.

Parhaat ohjelmat

Nämä ovat ohjelmia, joilla on korkea nimitunnistus, jatkuvasti korkeat sijoitukset ja merkittävät tiedekunnat ja alumnit.

Rhode Islandin muotoilukoulu (RISD) - Providence, Rhode Island

RISD on olennaisesti Harvardin taidekoulut nimentunnistuksen ja tunnettujen alumnien (mukaan lukien muun muassa Airbnb: n perustajat, animaattori / koomikko Seth MacFarlane, näyttelijä James Franco ja muotisuunnittelijat Nicole Miller ja Jill Stuart). Alumnit ovat myös saaneet useita MacArthurin nero-apurahoja. Jos osallistut RISD: ään, voit odottaa hyvin rahoitettuja ohjelmia ja tiedekuntia heidän tieteenalojensa huipulla.

Siksi ei ole yllättävää, että RISD oli jatkuvasti graafisen suunnittelun koulujen kärjessä. Se on yksi tämän listan kilpailukykyisimmistä kouluista, ja sillä on vahvasti perustettu, tunnettu graafisen suunnittelun ohjelma.

Opiskelijat hakevat RISD: tä kokonaisuudessaan ja valitsevat pääaineen vasta ensimmäisen opintovuoden puolivälissä. Graafinen suunnittelu on yksi RISD: n suurimmista perustutkinto-osastoista, jossa on noin 165 opiskelijaa. Opiskelijat valmistuvat BFA-tutkinnosta.

Parsonsin muotoilukoulu (Uusi koulu) - Manhattan, New York

Parsons on toinen koulu, jossa on paljon nimen tunnistamista ja huippuluokan tiedekuntia, ja he esiintyvät jatkuvasti parhaiden ohjelmien rankingissa. Vuonna 2019 koulu nimettiin paras suunnittelukoulu Yhdysvalloissa mennessä QS World University Rankings , ja maailman kolmanneksi paras, suurelta osin tunnustuksena sen monitieteisestä keskittymisestä muttereihin ja pultteihin teknisiin ja muotoilun toiminnallisiin.

Koulun neljä vuotta kestävä BFA-ohjelma viestinnän suunnittelussa (graafisen suunnittelun vastaavuus) on sijoittanut alumnit Googleen, Facebookiin ja New York Magazine, ja on myös tuottanut terveellisen sadon yrittäjiä ja freelancereita.

Pratt-instituutti - Brooklyn, New York

Pratt-instituutti on toinen arvostettu ohjelma, joka sijaitsee historiallisella kampuksella Brooklynissa, NY. Heidät investoidaan 'runollisen pragmatismin' filosofiaan, jossa taiteellinen visio on naimisissa käytännön taitojen kanssa. Monet tiedekunnat ovat alansa työskenteleviä ammattilaisia, jotka opettavat osa-aikaisesti.

Pratt-instituutti tarjoaa BFA: n viestinnän suunnittelussa - poikkitieteellinen ohjelma, joka keskittyy mainontaan, kuvitukseen ja graafiseen suunnitteluun (päätät keskittyä yhteen kolmesta alueesta). Alumni kiittää ohjelmaa valmistaa heidät oman alansa uraan ja sen innovatiiviseen ja rajoja ajavaan painopisteeseen.

silta-370603_640.jpg

Hei, ehkä ylität tämän sillan päästäksesi Prattiin!

Hyvin arvostetut ohjelmat

Nämä ohjelmat ovat hyvin resursseilla varustettuja ja tunnettuja teollisuudessa. Monet tarjoavat oman ainutlaatuisen pyörintänsä graafiselle suunnittelulle tai niillä on erityinen painopiste, jota ei löydy monista muista laitoksista.

ArtCenterin muotoilukorkeakoulu - Pasadena, Kalifornia

ArtCenterin graafisen suunnittelun perustutkinto-ohjelma tarjoaa laajan koulutuksen sekä vanhassa että uudessa mediassa, mikä luo monipuolisia ammattilaisia, joilla on taitoja, jotka kattavat kaikki graafisen suunnittelun alueet tieteenalana. ArtCenter kannustaa kokeelliseen ja sosiaalisesti tietoiseen lähestymistapaan.

Koulu tarjoaa myös suuren sijoitetun pääoman tuoton, alumnien palkat ovat korkeammat kuin vertaislaitoksista valmistuneet. Valmistuneet päätyvät useille toimialoille ja aloille; alumni työskentelee tällä hetkellä monissa erilaisissa yrityksissä, kuten Nike ja NASA.

Maryland-instituutin taidekorkeakoulu (MICA) - Baltimore, Maryland

MICA: lla on moderni kaupunkikampus Baltimoressa, ja se tarjoaa käsityöpainotteisen graafisen suunnittelun BFA: n, jonka tavoitteena on kehittää luovuuttasi ja taitojasi tekniikan avulla. MICA tarjoaa myös taiteiden alaikäisiä, kuten sukupuolentutkimus ja kriittinen teoria.

Lisäksi sillä on ainutlaatuinen monitieteinen BFA-ohjelma humanistisissa tutkimuksissa, joiden avulla voit Yhdistä graafisen suunnittelun koulutus monitieteiseen taiteisiin ja humanistisiin tieteisiin.

Kalifornian taiteen instituutti (CalArts) - Valencia, Santa Clarita, Kalifornia

Jos haaveilet käydä Walt Disneyn perustamassa taidekoulussa, CalArts on sinulle. Disney kuvitteli CalArtsin paikaksi, jossa kaikkien taiteellisten alojen opiskelijat voisivat kehittyä yhteistyöpajoissa keskittyvässä ympäristössä.

BFA Graafinen suunnittelu -ohjelma on melko pieni, vain noin 12-20 uutta opiskelijaa vuodessa. Monet alumnit työskentelevät edelleen elokuvissa, televisiossa ja suurissa teknologiayrityksissä. Jos Hollywood soittaa sinulle, CalArts voisi olla loistava valinta!

Carnegie Mellon Design School - Pittsburgh, Pennsylvania

Saatat olla yllättynyt nähdessäsi suuren tutkimusyliopiston, joka tunnetaan suunnitteluohjelmastaan ​​graafisen suunnittelun luettelossa. Mutta älä ole! Carnegie Mellonilla on innovatiivinen lähestymistapa graafisen suunnittelun opiskeluun ja käsityöhön; alumni kiittää ohjelmaa suunnittelun taiteellisten näkökohtien integroinnista edistyneisiin tekniikoihin.

BFA: n sijaan Carnegie Mellonin muotoilukoulu tarjoaa BDes: n tai kandidaatin suunnittelun. Se tarjoaa myös monialaisen suunnittelun tutkinnon yhdistettynä toiseen opiskelijan valitsemaan opintojaksoon, jonka pitäisi olla erittäin houkutteleva opiskelijoille, joilla on useita kiinnostuksen kohteita.

Lopuksi, se on loistava valinta, jos haluat taidekouluopetuksen, mutta suuren tutkimusyliopistokokemuksen. Kaiken kaikkiaan Carnegie Mellon tarjoaa huippuluokan ja vahvan pohjan muotoiluuralle.

Kuvataidekoulu - Manhattan, New York

Visuaalisen taiteen korkeakoulu tarjoaa graafisen suunnittelun BFA: n, jolla on mahdollisuus erikoistua graafiseen suunnitteluun esimerkiksi pakettisuunnittelussa, verkkosivujen suunnittelussa, kirjan takkien suunnittelussa ja niin edelleen.

Alumnit ovat ylistäneet koulun upeita verkostoitumismahdollisuuksia —SVA: lla on vankka harjoitteluohjelma, se järjestää ammattitason näyttelyitä opiskelijoiden töistä ja lähettää vuosittain kokoelmia valmistuneista opiskelijoista teollisuuden jättiläisille vanhemmassa kirjastossa. SVA on hyvä valinta, jos ensisijainen huolenaiheenasi on olla kaupallisesti markkinoitava ja verkostoitua. se ei ehkä ole sinulle sopiva koulu, jos olet kiinnostunut suunnittelun käytännöstä taiteellisella ja / tai teoreettisella tasolla.

Savannah College of Art and Design (SCAD) - Savannah, Georgia

Savannah College of Art and Design on poikkeuksellisen suuri taidekoululle, jossa on yli 11 000 opiskelijaa. Voit saada visuaalisen viestinnän BA (keskittyen graafiseen suunnitteluun) tai BFA graafiseen suunnitteluun, joten vaihtoehdot ovat joustavia. Professoreilla on merkittävä kokemus alalta, ja sinulla on mahdollisuus opiskella ulkomailla SCAD: n globaaleilla kampuksilla Hongkongissa tai Lacostessa, Ranskassa. Kaiken kaikkiaan SCAD on vankka suunnittelukoulu, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia motivoituneille opiskelijoille.

savanni-891648_640.jpg

SCADilla sinulla voi olla pääsy näihin puihin koko ajan!

Virginian kansainyhteisön yliopisto - Richmond, Virginia

Tämä on toinen loistava valinta, jos haluat taidekouluoppaat, joilla on suuri yliopistokokemus: VCU on suuri julkinen yliopisto, jossa on yli 30000 opiskelijaa. VCU tarjoaa graafisen suunnittelun BFA: n, mutta sinun on suoritettava Art Foundation -sarja ennen kuin voit hakea pääaineen.

clapper-board-152088_640.png

Onko Hollywood houkutteleva?

Hyvin pidetyt ohjelmat

Tämä osa sisältää joitain suurikokoisia taidekouluja, joiden graafisen suunnittelun ohjelmat eivät ole yhtä vakiintuneita kuin muut ohjelmat, sekä joitain nousevia graafisen suunnittelun ohjelmia, jotka ovat juuri saamassa höyryä.

Otisin taideteollinen korkeakoulu - Los Angeles, Kalifornia

Graafisen suunnittelun BFA-ohjelma Otisilla sijaitsee Viestinnän suunnitteluosastolla, joka sisältää myös kuvitus- ja mainossuunnittelun ohjelmia. Otis valmistaa valmistuneet ensisijaisesti työskentelemään ammatillisella alalla; aikaisemmat graafisen suunnittelun tutkinnon suorittaneet ovat työskennelleet Apple, Anthropologie, Conde Nast, Disney, Interscope Records, Mattel, Sony ja Target. Se on hyvä valinta opiskelijoille, jotka haluavat tehdä suunnittelutyötä suurille yrityksille ja ovat kiinnostuneita joistakin graafisen suunnittelun kaupallisemmista näkökohdista.

Cincinnatin yliopiston suunnittelun, arkkitehtuurin, taiteen ja suunnittelun korkeakoulu - Cincinnati, Ohio

Jos etsit Yhdistä kokemus suuressa NCAA-divisioona 1 -koulussa käymisestä korkealaatuisen suunnitteluohjelman kanssa ja haluat saada mahdollisuuden osallistua kursseille monilla eri tieteenaloilla, Cincinnatin yliopiston muotoilu-, arkkitehtuuri-, taide- ja suunnittelukollegio saattaa olla sinulle sopiva!

Toisin kuin monet muut ohjelmat, jotka tarjoavat BFA: ta, Cincinnatin yliopisto tarjoaa graafisen suunnittelun tutkinnoksi viestinnän suunnittelun kandidaatin. Monet opiskelijat työskentelevät edelleen terveydenhuollossa, hallituksissa tai kansalaisjärjestöissä. Joten jos olet kiinnostunut muotoilusta näillä aloilla, tämä koulu on erinomainen valinta.

Kalifornian taidekorkeakoulu (CCA) - Oakland, Kalifornia.

CCA tarjoaa graafisen suunnittelun BFA: n, joka valmistaa opiskelijoita työskentelemään useilla suunnittelualoilla. Siinä on myös vankka harjoitteluohjelma neljännen vuoden opiskelijoille, joka takaa, että valmistut käytännön käytännön kokemuksella.

Lisäksi, CCA keskittyy sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja sosiaalisesti tietoiseen suunnittelukäytäntöön. Pohjimmiltaan opiskelijat saavat vähän kaikkea: laajan osaamisen, ammattikokemuksen ja sosiaalisen tietoisuuden.

Yalen yliopiston taidekoulu - New Haven, Connecticut

Jos haluat Ivy League -koulutuksen ja erinomaisen valmistautumisen työskentelemään graafisena suunnittelijana, Yale on unelmakoulu sinulle! Taiteen pääaineopiskelijat, erikoistuneet graafiseen suunnitteluun ja saavat BA-tutkinnon. Kiinnostuneiden opiskelijoiden tulisi olla tietoisia siitä, että heidän on haettava pääsyä pääaineelle toisen vuoden aikana.

Kuten monien muiden Yalen ohjelmien kohdalla, graafisen suunnittelun ohjelma on keskittynyt hyvin käsityöhön ja muotoiluteoriaan toisin kuin sen käytännön ja kaupalliset sovellukset. Siksi tämä ohjelma on paras opiskelijoille, joiden kiinnostuksen kohteet ovat akateemisia ja taiteellisia eikä teknisiä ja / tai kaupallisia.

79268_640.jpg

Lisäksi Yalessa on myös lumisat uuden Englannin talvet.

Luovan tutkimuksen korkeakoulu - Detroit, Michigan

Luovan tutkimuksen korkeakoulu tarjoaa graafisen suunnittelun BFA: n. He keskittyvät ainutlaatuisesti 'kokemussuunnitteluun' tai syventäviin multimediasuunnittelukokemuksiin. Jos tämä kiinnostaa sinua, CCS on oikea paikka mennä, koska kokemussuunnitteluun keskittyvät ohjelmat ovat harvinaisia.

CCS keskittyy myös koko instituutioiden tasolla yhteisön sitoutumiseen. Graafisen suunnittelun alumnit ovat työskennelleet Dreamworksissa, Googlessa, Nikessä, Disneyssä, Foxissa, Microsoftissa sekä yliopistoissa ja kirjastoissa. Monet ovat myös perustaneet oman suunnitteluyrityksensä.

Chicagon taideinstituutin koulu (SAIC) - Chicago, IL

School of the Art Institute on koulu, joka liittyy Chicagon merkittävään Art Institute -museoon. SAIC tarjoaa visuaalisen viestinnän suunnittelun BFA: n, joka keskittyy sekä fyysisiin että virtuaalisiin suunnitteluvälineisiin. Laitos helpottaa opiskelijoiden freelance-työtä ja harjoittelua varmistaa, että opiskelijoilla on todellinen työkokemus.

Osastolla järjestetään myös vuosittainen luentosarja vierailevista suunnittelijoista, jotka tekevät innovatiivista työtä kentällä. Ja tietysti kampus sijaitsee Chicagon keskustan sydämessä, kaupungissa, jossa asuu monia kulttuuri- ja taideinstituutioita.

pilvi-portti-944895_640.jpg

Chicagossa on myös papu - tarkoitan Pilviportti.

Kiinteät ohjelmat

Näissä kouluissa nimentunnistus on alemmalla puolella, mutta saat vankan koulutuksellisen perustan, josta voit aloittaa graafisen suunnittelun urasi.

Ringlingin taideteollinen korkeakoulu - Sarasota, FL

Ringlingillä ei ole aivan tunnusta monista kouluista, jotka ovat edelleen tässä luettelossa, mutta on vankka, monipuolinen ohjelma. Koulu tarjoaa graafisen suunnittelun BFA: n, jonka tarkoituksena on tehdä opiskelijoista visuaaliset tarinankertojat. Opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella ulkomailla Euroopassa heidän Ringling-aikanaan. Lisäksi alumni on voittanut arvostettuja teollisuuspalkintoja ja työtä Instagramissa, LinkedInissä, Yahoo: ssa, Birchboxissa, Trader Joe'ssa ja johtavissa suunnitteluyrityksissä.

Taideyliopisto (UArts) - Philadelphia, Pennsylvania

Graafisen suunnittelun BFA-ohjelma UArtsissa kouluttaa opiskelijoita sekä vanhaan että uuteen mediaan. Opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä todellisissa, käytännön projekteissa, jotka perustuvat laajemmalle Philadelphian alueelle osana työselostustaan. Laitoksella on myös vuosittainen kevät-työpaja, jossa on kuuluisa vieraana tiedekunta muotoilun aiheista. Tämä on toinen ohjelma, jonka painopiste on enemmän käytännön ja kaupallisessa kuin taiteellisessa ja teoreettisessa.

Taideakatemian yliopisto - San Francisco, Kalifornia

Taideakatemian graafisen suunnittelun BFA keskittyy taiteen ja kaupan risteykseen. Lisäksi keskitytään ammatilliseen valmiuteen sekä luovaan ja markkinointitaitoon. Kaiken kaikkiaan tämä koulu on enemmän antamista sinulle toimintakykyiset työvoiman taidot ja yhteydet kuin kehittää hienostunut taiteellinen herkkyys suunnittelijana.

Rochesterin teknillinen instituutti (RIT) - Rochester, NY

RIT: n graafisen suunnittelun BFA on laaja taitokoulutuksessa ja monitieteinen. Opiskelijoilla on ainutlaatuiset mahdollisuudet tehdä yhteistyötä muiden osastojen ja tieteenalojen kanssa projekteissa, erityisesti teknisissä ja tekniikan osastoissa. Opiskelijoita kannustetaan myös ottamaan huomioon suunnittelun sosiaaliset, eettiset ja ympäristövaikutukset. RIT on hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tekniikan ja suunnittelun risteyksestä.

puu-576817_640.png

Ihaile tätä erittäin tärkeää ja huippuluokan graafista suunnittelua.

Kuinka valita oikea graafisen suunnittelun koulu sinulle

Koska valintoja on niin paljon, voi olla ylivoimaista yrittää rajata kenttä muutamaan todella kiinnostavaan ohjelmaan. Suosittelen lämpimästi käymään kouluja, hyödyntämään läheisiä tiedotustilaisuuksia ja keskustelemaan nykyisten opiskelijoiden ja äskettäisten alumnien kanssa. Jos et tunne henkilökohtaisesti alumneja, kokeile Reddit-graafisen suunnittelun foorumi !

Lisäksi tässä ovat joitain avainkysymyksiä kun koot graafisen suunnittelun ohjelmaluettelosi, johon haluat hakea.

# 1: Kuinka vahva portfolioni on? Voinko päästä kilpailukykyiseen ohjelmaan?

Kilpailukykyisempiin ohjelmiin pääsemiseksi tarvitset usein vahvan taide- ja muotoiluportfolion.

Oletko käynyt taidekursseja siitä lähtien, kun voisit pitää lyijykynää, vai onko graafinen suunnittelu sinulle suhteellisen uusi kiinnostus? Saadaksesi palautetta salkustasi, suosittelen viemään sen mihin tahansa salkun tarkistusistuntoon, jonka löydät. Toisinaan taidekoulut lähettävät edustajia ympäri maata tarkastelemaan opiskelijoiden salkkuja salkunarviointimessuilla, joista saat päivittäin monilta kouluilta palautetta siitä, miten salkusi kokoontuu ja mitä voit tehdä sen vahvistamiseksi.

Muussa tapauksessa yritä ottaa yhteyttä paikalliseen taide- ja muotoilukouluun saadaksesi palautetta salkusta ja selkeämmän käsityksen siitä, kuinka kilpailukykyinen portfoliosi voisi olla.

# 2: Kiinnostaako minua enemmän muotoilun taiteellinen tai kaupallinen puoli?

Jotkut ohjelmat, kuten Yalessa, ovat paljon enemmän huolta graafisen suunnittelun ylevästä ja taiteellisesta puolesta ja sen teoreettiset sovellukset, kun taas muut ohjelmat, kuten Kuvataidekoulu, ovat keskittynyt enemmän muuttamaan sinut kaupallisesti valmistautuneeksi harjoittajaksi.

Yksi ei ole välttämättä parempi tai hyödyllisempi kuin toinen - mutta toinen saattaa sopia paremmin tavoitteisiisi. Haaveiletko kokeellisten installaatioiden tekemisestä taidemuseossa tai suunnitella mainoksia Targetille? Haluatko oppia piirtämään ääriviivapiirroksen vai haluatko oppia mieluummin seitsemän suunnitteluperiaatetta? Jos edellinen, taiteellisesti suuntautunut ohjelma saattaa olla sinulle. Jos myöhempi, kaupallisesti keskittyneempi vaihtoehto on turvallisempi veto.

# 3: Haluanko käydä taidekoulussa?

Graafisen suunnittelun ohjelmat jakautuvat yleensä kahteen luokkaan: erikoistuneissa taidekouluissa, kuten RISD, ja suuremmissa yliopistoissa, kuten Carnegie Mellonissa.

Jos sydämesi on asetettu perinteisemmälle yliopistokokemukselle, saatat olla parempi mennä suurempaan yliopistoon, joka tarjoaa graafisen suunnittelun ohjelman. Jos kuitenkin olet kiinnostunut pienemmästä oppilaitoksesta, jossa on muita taide- ja muotoiluhenkisiä ihmisiä, kannattaa ehkä käydä omistetussa taidekoulussa.

Lisäksi, jos et välttämättä tarvitse tyypillistä yliopistokokemusta, mutta et halua käydä myöskään pienessä oppilaitoksessa, harkitse suurempaa taidekoulua, kuten SCAD.

koulu-1063552_640.jpg

Tämä tuntuu hyvin todelliselta ja viralliselta taidekoulun luennolta.

aurinkoinen uusi paltz sat

# 4: Olenko kiinnostunut monitieteisistä tutkimuksista? Entä huipputeknologia?

Jotkut ohjelmat tarjoavat paljon joustavuutta muiden etujen tutkimiseen. Esimerkiksi Carnegie Mellon, MICA ja RIT tarjoavat enemmän joustavuutta muiden etujen (erityisesti Carnegien ja RIT: n teknologisten) tutkimiseen kuin muut, jäykemmät ohjelmat.

Sinun tulisi myös miettiä, haluatko sellaisen ohjelman keskittynyt nimenomaan opiskelijoiden kouluttamiseen uusissa medioissa ja uusimmissa graafisen suunnittelun tekniikoissa, kuten luovan tutkimuksen korkeakoulu on.

# 5: Onko olemassa tiettyä tiedekuntaa, jonka kanssa haluan työskennellä?

Tutustu kaikkien kiinnostavien ohjelmien professoreiden ja luennoitsijoiden tiedekunnan tietoihin. Kuka tekee työtä, joka kiinnostaa sinua eniten? Muista mainita kaikki tiedekunnat, joista olet vaikuttunut ja haluat työskennellä myös sovelluksessasi!

# 6: Haluanko opiskella ulkomailla?

Jos sinulla on sydäntäsi opiskella ulkomailla, vaihtoehtosi ovat jonkin verran rajalliset. Sekä SCAD että Ringling ovat perustaneet opiskelu ulkomailla, mutta sinun on todennäköisesti tehtävä jonkin verran tutkimusta selvittääksesi, onko ulkomaille pääsy mahdollista myös muissa kouluissa.

# 7: Onko minulla maantieteellisiä asetuksia?

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä missä haluat asua kun opiskelet yliopistossa? Kaliforniassa ja itärannikolla (erityisesti NYC) on lukemattomia vaihtoehtoja, mutta et välttämättä rajoitu näihin paikkoihin. Monet tämän luettelon ohjelmat ovat yhtä kauaskantoisia kuin Sarasota, Florida; Chicago, Illinois; ja Savannah, Georgia.

new-york-540807_640.jpg

Jos haluat mennä Big Appleen, sinulla on paljon vaihtoehtoja.

Tärkeimmät takeaways: parhaat graafisen suunnittelun koulut

Graafiset suunnittelijat ovat mukana melkein kaikilla tavoilla, joilla kulutamme tietoa: he suunnittelevat julkaisuasetteluja, kirjan takkeja, albumikuvia, verkkosivustoja, sovellusten käyttöliittymiä, mainoksia, tapahtumajulisteita, yrityksen logoja ja niin edelleen. Graafisen suunnittelijan tehtävänä on luovuutta, teknologista taitoa ja ammattitaitoa.

Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta uralta, mene graafisen suunnittelun kouluun! Taidekouluissa, suurissa julkisissa yliopistoissa, teknologiakouluissa ja jopa Ivy-liigassa on monia upeita graafisen suunnittelun ohjelmia. Tämän kätevän luettelon avulla löydät varmasti sinulle sopivan ohjelman!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka sanoa hyvää huomenta ranskaksi oikein

Mietitkö, miten sanoa hyvää huomenta ranskaksi? Selitämme tämän yleisen ranskalaisen tervehdyksen yksityiskohdat ja käännämme lauseita, kuten hyvää yötä ja hyvää päivää.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicago SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä: Marylandin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Karibian yliopiston pääsyvaatimukset

136 yliopistoa edeltävää kesäohjelmaa lukiolaisille

Harkitsetko hakemista kesää edeltäviin korkeakouluohjelmiin? Tutustu luetteloomme ideoita ja vinkkejä oikean ohjelman löytämiseen.

Wiley Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää?

Eikö SAT -pisteiden lähettämisen aikajana ole selvä? Selitämme tarkasti, kuinka kauan se kestää ja miten suunnitella sen mukaisesti.

Emmanuel College SAT -pisteet ja GPA

Colorado School of Mines ACT -pisteet ja GPA

4 vinkkiä suuren UIUC-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä U of I -sovellusta? Tutustu täydelliseen oppaaseen, mukaan lukien todellinen UIUC-esseeesimerkki.

Ripon Collegen pääsyvaatimukset

Onko ACT kaareva? Asiantuntijaopas ACT-käyrään

Onko ACT kaareva? Selitämme mikä ACT-käyrä todella on ja miten se vaikuttaa sinuun sekä miten se on muuttunut vuosien varrella.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Yhteisöpalvelun edut sinulle

Miksi sinun pitäisi tehdä yhteisöpalvelua? Mitä hyötyä vapaaehtoistyöstä on teini-ikäisille ja korkeakoulujen sovelluksiin? Opi täältä.

Kuinka hyökätä ACT -essee kehotuksia ja nostaa pisteitäsi

Kun luet ACT -kirjoituskehotteen, miten sitä pitäisi analysoida? Mihin perspektiiviin kannattaa suhtautua ja miten kirjoitat korkeapisteisen esseen? Tässä on asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Phoenixin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Phoenixin lukiosta Fresnossa, Kaliforniassa.

Pell Grant Chart (Viimeisin): Kelpoisuus ja maksut

Katso kelpoisuus- ja maksuaikataulu Pell Grant -kaaviosta täältä. Selvitä, minkä summan voit saada Pell -apurahallesi, ja opi hakemaan.

ACT-testipäivät 2018-2019

Suunnitteletko ACT: n ottamista lukuvuoden 2018-2019 aikana? Tutustu täydelliseen luetteloon päivämääristä ja määräajoista suunnitellaksesi eteenpäin.

SAT-matematiikan toiminnot: lineaarinen, kvadraattinen ja algebrallinen

SAT Math -sovelluksessa sinun on ehdottomasti tiedettävä, kuinka funktiot toimivat - lineaariset, toissijaiset ja algebralliset toiminnot testataan. Opi täältä strategioita ja vinkkejä näiden matemaattisten ongelmien käsittelemiseksi.

Kuinka monta sekuntia on päivässä? Viikko? Vuosi?

Kuinka monta sekuntia vuodessa? Päivä? Viikko? Opi siirtymään aikayksiköiden välillä ja tutustu kattavaan tuloskaavioon.

Mitkä ovat 5 rakkauskieltä?

Mitä ovat rakkauskielet? Opi jokaisen viiden rakkauskielen yksityiskohdat ja kuinka tyydyttää kunkin rakkauskielen tarpeet.

Kalifornian parhaat koulut | High Tech High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta High Tech High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mitkä osiot ovat ACT: ssä? Kaikki 4 testiosaa, selitetty

Onko sinulla kysyttävää viidestä ACT-osiosta? Selitämme yleisen testimuodon, mitä ACT: n kussakin osassa on ja miten kukin onnistuu hyvin.

Kuinka tilata, tallettaa ja mitätöidä henkilökohtaisia ​​shekkejä: Täydellinen opas

Mietitkö, kuinka sekki mitätöidään? Selitämme prosessin sekä miten sekit talletetaan ja tilataan. Sinusta tulee sekin kirjoittaja, sekkien kassaamisen asiantuntija hetkessä!