20 parasta korkeakoulua opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia

ominaisuus_tuki

Kiinnostavien korkeakoulujen selvittäminen on kiistatta vaikein osa korkeakoulujen hakuprosessia. Siellä on niin paljon tietoa, jota voit käydä läpi - kuinka lyhyet kampuskäynnit ja tietoesitteet voisivat todella kertoa sinulle, missä menestyt parhaiten?

Tämä prosessi on vieläkin vaikeampaa opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia. Haluat varmistaa, että käytössä on ohjelmia, jotka auttavat sinua olemaan paras, mitä voi olla missä tahansa koulussa.Jos haluat hakea oppimisvaikeuksista kärsivien opiskelijoiden korkeakouluihin, tämä artikkeli on hyvä paikka aloittaa korkeakoulujen haku. Aloitamme puhumalla siitä, mitä näillä erikoisuusohjelmilla on tarjottavanaan ennen pääsemistä rankingiin. Jälkeenpäin keskustelemme seuraavista vaiheista, jos päätät, että oppimisvaikeusohjelma sopii sinulle.

Mikä tekee korkeakoulusta hyvää oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille?

Kaikilla Yhdysvalloissa sijaitsevilla korkeakouluilla on oltava vammaisvirasto, joka auttaa vastaanottamaan erilaisia ​​tarpeita omaavia opiskelijoita. Vaikka vammaistoimistot voivat olla hyödyllisiä perushuoneissa (kuten järjestää tarvittaessa lisäaikaa), jotkut opiskelijat tarvitsevat lisää tukirakenteita, jotta he voivat tuntea olonsa mukavaksi.

Kaikki alla luetellut koulut ylittävät sen, mitä heiltä vaaditaan oppimisvaikeuksista kärsivien opiskelijoiden tukemisessa. Ne tarjoavat joukon tukiohjelmia, joita usein hoitavat oppimisasiantuntijat, jotka ovat koulutettuja työskentelemään erilaisten tarpeiden omaavien opiskelijoiden kanssa.

Esimerkkejä tukipalveluista, ohjelmista ja menettelyistä ovat seuraavat:

 • Viikoittaiset kokoukset neuvonantajan kanssa
 • Pienempi kurssikuorma
 • Ylimääräinen ohjaustuki
 • Erityisopetussuunnitelmat
 • Kampuksen oppimisasiantuntijat
 • Yksittäiset tapaamiset kouluttajien kanssa
 • Siirtymäkauden kesäohjelmat
 • Erikoistyöpajat

Alla olevat koulut tarjoavat erilaisia ​​yhdistelmiä näistä tukipalveluista ja rakenteen eri tasoista.

Kaikki luetellut koulut eivät sovi kaikille oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille - jotkut tarjoavat erittäin korkean rakenteen ja tuen, kun taas toiset tarjoavat vain enemmän perustarkastuksia varmistaaksesi, että olet oikealla tiellä. Voi olla hyödyllistä miettiä, kuinka paljon tukea sinulle sopii, ennen kuin aloitat yliopistohakusi.

Oppimisvaikeusohjelmat: Mitä nämä korkeakoulujärjestykset tarkoittavat

Koska monet tämän luettelon kouluista ovat hyvin erilaisia ​​(vaikka ne kaikki tarjoavat erikoistuneita ohjelmia), luotettavia rankinglistoja ei ole käytettävissä. Jokaisen opiskelijan on otettava huomioon omat ainutlaatuiset tarpeensa ajatellessaan, mitkä erikoistuneet ohjelmat olisivat hänelle parhaiten sopivia.

Tämän koulujen luettelon laatimiseksi tutkimme parhaita oppimisvaikeusohjelmia koottujen luetteloiden ja oppimisvaikeusyhteisön mielipiteiden perusteella. Sen sijaan, että määrittäisimme mielivaltaisen arvon jokaiselle koululle, olemme järjestäneet korkeakoulut tyypin mukaan auttamaan sinua tekemään sinulle oikean valinnan.

Täällä voit oppia koulujen ohjelmista, jotka on tarkoitettu vain oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille. Tai jos haluat olla osa oppimisvaikeusohjelmaa, joka on upotettu kouluun, voit verrata pienempien korkeakoulujen ohjelmia suurempiin, tunnetuimpiin.

Ota huomioon, että moniin näistä oppimisvaikeusohjelmista tulee lisämaksu opetuksen lisäksi, jos ne on upotettu korkeakouluun tai yliopistoon. Jos ohjelma vaatii lisäkustannuksia osallistumiseen, sisällytimme sen ohjelman kuvaukseen.

Lue tästä nähdäksesi parhaat ohjelmat oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille suurissa ja pienissä korkeakouluissa. Myöhemmin käymme läpi joitain kouluja, jotka ovat merkittäviä ateriapalveluista vain opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia.

body_goldilocks

Kuten Goldilocks, sinun tulisi keskittyä oikeaan istuvuuteen. Toisin kuin Goldilocks, et pääse vihaisten karhujen takaa ajamaan talosta.

Suuremmat korkeakoulut opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia

Seuraavat oppimisvaikeusohjelmat löytyvät keskisuurista ja suurista korkeakouluista. Jos haluat enemmän tyypillistä yliopistokokemusta, mutta silti haluat erikoistuneen ohjelman lisätuen ja huomion, nämä voivat olla hyviä vaihtoehtoja sinulle. Pidä mielessä, että sinun on todennäköisesti haettava molempia yliopistoja ja oppimisvaikeusohjelma.

Adelphin yliopisto ( Oppimisresurssiohjelma ja Sillat Adelphi-ohjelmaan )

Garden City, NY

Adelphin yliopisto Oppimisresurssiohjelma on kattava tuki- ja oppimisohjelma opiskelijoille, joilla on ADHD ja / tai oppimisvaikeudet . Ohjelmaan ilmoittautuneet opiskelijat saavat opettajilta ja ohjaajilta henkilökohtaisia ​​istuntoja, joissa keskitytään opiskelijan vahvuuksiin, kykyihin ja tarpeisiin. Se sisältää myös pääsyn avustavaan tekniikkaan opiskelijoille, jotka kamppailevat oppia perinteisen tietokonelaitteiston tai -ohjelmiston kanssa.

Bridges to Adelphi -ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on autismispektrihäiriö, sanaton oppimisvaikeus tai ongelmia johtajan toiminnassa tai sosiaalistumisessa. Ohjelma helpottaa siirtymistä korkeakouluun tarjoamalla kattavia akateemisia, ammatillisia ja sosiaalisia palveluja. Jokainen ohjelmaan osallistuja on pariksi vertais mentorin kanssa. Vertais mentorit ovat muita opiskelijoita, jotka toimivat ystävinä ja roolimalleina ja auttavat ohjelman osallistujia hallitsemaan yliopiston siirtymistä. Vuonna 2018 Adelphistä tuli myös ensimmäinen yliopisto, joka tarjosi '' aistihuoneen '' neurodivergenteille opiskelijoille.

Oppimisresurssiohjelmasta ei peritä maksua, mutta Bridges to Adelphi -ohjelmasta peritään maksu (maksua ei ole lueteltu verkkosivustolla).

American University ( Oppimispalvelut-ohjelma )

Washington, DC

Akateemisessa tuki- ja pääsykeskuksessa (ASAC), Oppimispalveluohjelma (LSP)tarjoaa useita laadukkaita tukijärjestelmiä päteville opiskelijoille. Ilmoittautuneilla on viikoittaiset henkilökohtaiset tapaamiset ohjelman koordinaattorin tai neuvonantajan kanssa ja neuvotellaan kesän aikana ohjelman koordinaattorin kanssa keskustellakseen ilmoittautumisesta ja kurssin valinnasta.

Muita etuja ovat seuraavat:

 • Ilmoittautuminen varattuun osioon fuksi kirjoittamisen luokassa
 • Viikoittaiset tapaamiset kirjoitusopettajan kanssa fuksi kirjoitustunnille
 • Yksilöllinen kurssineuvonta
 • Ylemmän luokan opiskelija mentori

LSP on yhden vuoden ohjelma ja sillä on kertamaksu.

Bellevue College ( OLS-tutkinto )

Bellevue, WA

Bellevue College tarjoaa liitännäistutkinto ammatillisissa ja elämäntaidoissa (OLS) aikuisille opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia. OLS-ohjelman opiskelijat viettävät 10-14 tuntia viikossa luokkahuoneessa ottaen luentoja aiheista, kuten työpaikan ongelmanratkaisu, terveelliset suhteet ja henkilökohtainen talous. He suorittavat myös 200 tunnin harjoittelun paikallisessa yrityksessä osana valmistumisvaatimustaan. 85% valmistuneista on työssä.

Tämä on erikoisohjelma, josta ei aiheudu lisäkustannuksia lukukausien lisäksi.

DePaulin yliopisto ( Vammaisten opiskelijoiden keskus )

Chicago, IL

DePaulin yliopistossa asuu Vammaisten opiskelijoiden keskus (CSD), osasto, joka on erikoistunut erityisesti oppimisvaikeuksista kärsivien ja tarkkaavaisuushäiriöistä kärsivien opiskelijoiden tarpeiden täyttämiseen. Tarjolla on yli tusina majoitusta opiskelijan erityistarpeista riippuen. CSD-opiskelijoilla on myös pääsy oppivaan erikoislääkäriin akateemisen lisäopastuksen saamiseksi.

Vaikka CSD-majoitukset ovat maksuttomia, oppimisasiantuntijaklinikon vierailusta peritään maksu.

Itä-Carolinan yliopisto ( STEPP-ohjelma )

Greenville, Pohjois-Carolina

STEPP-ohjelma (Siirtymisen ja koulutuksen tukeminen suunnittelun ja kumppanuuksien avulla) tarjoaa akateemista, sosiaalista ja elämäntaitoa koskevaa apua oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille ECU: ssa. Se alkaa kuukausittaisilla uutiskirjeillä ja ennen yliopistoa olevalla käynnistysleirillä, joka auttaa opiskelijoita valmistautumaan korkeakouluun ennen kuin he edes aloittavat ensimmäisen päivänsä. Kun he ovat aloittaneet koulun, osallistujat saavat mentorointia ja neuvontaa, asuntotehtävät nimettyyn asuntosaliin, itsenäiset opintokurssit ja vaaditun opetushallin, joka auttaa järjestämään aikataulunsa, ja ohjausta ammatillisen portfolion kehittämiseen, joka auttaa saamaan työpaikan valmistumisen jälkeen.

Ainoastaan ​​10 opiskelijaa hyväksytään ohjelmaan vuodessa, mutta niille, jotka ovat, STEPP: ssä olemisesta ei peritä lisämaksuja.

elin-koillis-yliopisto-dethwench-wikimedia

(DethWench / Wikimedia )

paras merkki vaaka -naiselle

Koillis-yliopisto ( Oppimisvaikeusohjelma )

Boston, MA

Koillis on suhteellisen suuri yliopisto, joka tarjoaa monia kampuksen resursseja opiskelijoille. Oppimisvaikeusohjelmaan (LDP) kuuluvat henkilöt tapaavat kahdesti viikossa LDP-asiantuntijan kanssa akateemisten ja yleisten elämäntaitojensa kehittämiseksi. Tämä asiantuntija ohjaa opiskelijoita myös muihin kampuksella käytettävissä oleviin resursseihin, kuten aihekohtaiseen ohjaukseen.

LDP-ilmoittautumiseen liittyy lisämaksuja.

Arizonan yliopisto ( SALT-keskus )

Tucson, AZ

Arizonan yliopiston strategisten vaihtoehtoisten oppimistekniikoiden (SALT) keskus tarjoaa melko kattavaa tukea opiskelijoille ja onihanteellinen niille, jotka haluavat suuren koulun ilmapiirin.SALT-ilmoittautuneilla on viikoittainen tapaaminen strategisen oppimisasiantuntijan kanssa ja pääsy moniin muihin palveluihin, mukaan lukien seuraavat:

 • Sisältökohtainen opetus
 • Opetustekninen tuki
 • Elämäntaitojen ja akateemisten strategioiden työpajat
 • Psykologiset palvelut
 • Elämä ja ADHD-valmennus (tämä on erillinen SALT-maksusta)

SALT-ohjelmaan osallistumisesta aiheutuu lisäkustannuksia joka lukukausi. Fuksi ja toisen vuoden opiskelijoille kustannukset sisältävät laajan ohjauksen. Juniorille ja eläkeläisille lukukauden kustannukset ovat alhaisemmat, mutta opetus on valinnainen lisätyille tuntimaksuille .

Connecticutin yliopisto ( Beyond Access -ohjelma )

Storrs, CT

Connecticutin yliopistotarjoaa muutamia erilaisia ​​vaihtoehtoja oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille. Tärkein tukiohjelma on Beyond Access Program (BAP), jossa opiskelijat tapaavat viikoittain koulutetun strategiaopettajan (SI) kehittääkseen tärkeitä taitoja. SI keskittyy useisiin taitojoukoihin, mukaan lukien seuraavat:

 • Ajanhallinta ja organisaatio
 • Opiskelutaidot
 • Stressin hallinta
 • Itsensä puolustaminen
 • Muisti ja keskittyminen
 • Sosiaaliset taidot
 • Uranvalmistelu
 • Terveys ja hyvinvointi
 • Luku- ja kirjoitusstrategiat

Ohjelman tasoja on neljä: opiskelijat voivat valita. BAP-maksu määräytyy sen mukaan, kuinka monta tuntia viikossa opiskelijat haluavat viettää SI-oppaansa kanssa.

Denverin yliopisto ( Oppimistehokkuusohjelma )

Denver, CO

Denverin yliopiston oppimistehokkuusohjelma (LCP) tarjoaa oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille viikoittaista henkilökohtaista neuvontaa, aihekohtaista ohjausta, aika- ja organisaationhallinnan apua sekä erityisiä opiskelijatapahtumia. Lisäksi he tarjoavat sosiaalisten taitojen kehittämisresursseja ja vertaisohjausta, jotta opiskelijat voivat ottaa vastaan ​​erilaisia ​​oppimiseroja.

Ohjelmassa on vuosineljänneksimaksu, jonka löydät ohjelman verkkosivustolta.

Iowan yliopisto ( REACH-ohjelma )

Iowa City, IA

Iowan yliopiston koulutus- ja uratoivojen toteuttaminen (REACH) on vankka vaihtoehto opiskelijoille, jotka tarvitsevat ylimääräistä tukea tai jotka eivät ole vielä valmiita siirtymään yliopistokokemukseen. REACH on itsenäinen koulutusohjelma, joka on erikoistunut erityisesti älyllisiä, kognitiivisia ja / tai oppimisvaikeuksia omaaville opiskelijoille. Tämä kahden, kolmen tai neljän vuoden siirtymätodistusohjelma tarjoaa opiskelijoille 'suuren 10' yliopistokokemuksen ja varmistaa, että heitä tuetaan koko koulutusprosessin ajan.

REACH-ohjelman tarjoamat palvelut sisältävät seuraavat:

 • Erikoistuneet opetussuunnitelmat akateemisten taitojen kehittämiseen ja itsenäiseen elämään
 • Pienryhmäopetus
 • Todelliset mahdollisuudet käytännön oppimiseen
 • Erityistapahtumat ja tukihenkilöstö
 • Mahdollisuudet osallistua käyttöliittymäkursseille REACH-henkilöstön avustuksella

Tämä on erikoisuusohjelma, josta ei aiheudu lisäkustannuksia tavallisten lukukausien ja opiskelijamaksujen lisäksi.

Pienemmät oppilaitokset oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille

Kaikki eivät innostu mahdollisuudesta liittyä isoon yliopistokampukseen. Jos haluat intiimimmän akateemisen ympäristön, yksi näistä kouluista saattaa olla sinulle sopiva.

body_smallclass-1

Pienien korkeakoulujen luokat voivat olla todella stimuloivia, intiimiä kokemuksia (kunhan et unohda lukea).

Augsburgin korkeakoulu ( LUOKKA )

Minneapolis, MN

CLASS tarkoittaa oppimisen ja esteettömien opiskelijapalveluiden keskusta. Augsburg Collegessa sijaitsevassa keskuksessa työskentelee vammaisasiantuntijoita, jotka on koulutettu tarjoamaan seuraavia palveluita niitä tarvitseville opiskelijoille:

 • Yksilöllinen tuki
 • Oppimisstrategioiden ja korvaavien tekniikoiden opetus
 • Auta ajanhallinnassa ja organisointitaidoissa
 • Akateeminen neuvonta
 • Asumisapu

Suurin osa näistä palveluista on ilmaista, vaikka pääsy tiettyihin Assistive Technology -ohjelmistoihin saattaa olla lisämaksu.

Curry College ( Ohjelma oppimisen edistämiseksi )

Milton, MA

Curry Collegen oppimisen edistämisohjelma (PAL) tarjoaa a erikoistunut opetussuunnitelma opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia ja tarkkaavaisuushäiriöitä säännöllisen kurssityönsä lisäksi. Tämä opetussuunnitelma keskittyy pääasiassa oppimisstrategioihin auttaakseen opiskelijoita ymmärtämään omaa oppimisprosessiaan. Ohjelmaan kuuluvat opiskelijat saavat myös viitteitä erikoistuneille neuvonantajille ja teknistä tukea.

Hakemista varten sinun on lähetettävä a erillinen sovellus Curryn normaalin yliopistosovelluksen lisäksi.

PAL: n kustannukset määräytyvät sen mukaan, kuinka monta PAL-luokkaa opiskelijat valitsevat ottamaan käyttöön neljän vuoden koulutusohjelmansa.

Fairleigh Dickinson -yliopisto ( Oppimisvaikeuksien alueellinen keskus )

Teaneck, NJ

Fairleigh Dickinsonin alueellisessa oppimisvaikeuksien keskuksessa opiskelijat voivat suunnitella viikoittaisia ​​tapaamisia oppimisasiantuntijoiden kanssa, osallistua neuvontaan, saada teknistä tukea ja saada ensisijaisen ilmoittautumisen. Tämän ohjelman ilmoittautuneiden on suoritettava kahden lukukauden pituinen hyvitetty metakognitiivisten strategioiden kurssi, joka keskittyy taitojen rakentamiseen.

Mikä parasta, eniten Palveluja tarjotaan opiskelijoille ilman lisämaksua, vaikka lukukausimaksut ovat edelleen voimassa ylimääräisestä kurssista.

Lesley-yliopisto ( Kynnysohjelma )

Cambridge, MA

Samoin kuin Iowan yliopiston REACH-asetuksessa, Lesleyn yliopiston kynnys on kaksi vuotta erikoissertifikaattiohjelma, joka on tarkoitettu niille, jotka kamppailevat perinteisessä korkeakouluympäristössä, jopa jonkin verran jäsenneltyä tukea. Opiskelijat voivat opiskella erilaisia ​​urakehitystunteja, kuten yrityspalvelut tai varhaiskasvatus. Valmistuttuaan alkuperäisen kaksivuotisen ydinohjelman opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua vielä kahteen vuoteen jatko-ohjelmiin Lesley-yliopiston kautta, joiden tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita itsenäiseen elämään.

Lukukausimaksuista peritään lukukausimaksut, opiskelijoiden aktiviteettimaksut sekä huone- ja ruokakulut.

Lynnin yliopisto ( Saavutus- ja oppimisinstituutti )

Boca Raton, FL

Opiskelijoilla, jotka ovat osa IAL-oppilaitosta, on pääsy erilaisiin erikoispalveluihin, mukaan lukien seuraavat:

 • Akateeminen valmennus
 • Avustava tekniikka
 • Diagnostiset arvioinnit
 • Tuutorointi
 • Vaihtoehtoiset testausympäristöt

Akateemisen valmennuksen ensimmäisen vuoden ohjelma on pakollinen IAL-opiskelijoille. Ensimmäisen vuoden jälkeen opiskelijat voivat valita, haluaisivatko he lisäapua oppimisstrategioissa vai eivät.

Vaikka kaikilla Lynnin yliopiston opiskelijoilla on pääsy IAL: n testaus- ja tutorointipalveluihin, tiettyjä valmennusohjelmia voidaan periä.

body-marist-college-bpg00765-wikimedia
(Bpg00765 / Wikimedia )

Marist College ( Oppimisen tukiohjelma )

Poughkeepsie, NY

Oppimisen tukiohjelmaan ilmoittautuneet opiskelijat työskentelevät henkilökohtaisesti oppimisasiantuntijan kanssa. Ohjelman ensimmäiset opiskelijat tapaavat tyypillisesti asiantuntijansa kahdesti viikossa, mutta heidän odotetaan ottavan lisääntyneen vastuun omista oppimisprosesseistaan ​​mahdollisimman pian ensimmäisen vuoden jälkeen. Tapaamisessa näiden asiantuntijoiden kanssa opiskelijat keskittyvät seuraavien taitojen hiontaan:

 • Kirjoitustaidot
 • Muistiinpanotaidot
 • Organisaatiotaidot
 • Testinottostrategiat
 • Ajanhallinta

Oppimisasiantuntijoiden tapaamisesta peritään maksu, mutta opiskelijoiden mahdollisesti tarvitsemat majoitukset ovat ilmaisia.

Mercyhurstin yliopisto ( Oppimiserot-ohjelma )

Erie, PA

Jokaisen koulun tarjoaman tavallisen majoituksen lisäksi on kaksi lisämahdollisuutta, jotka tarjoaa Oppimiserot-ohjelma (LDP): Summer PASS -ohjelma , joka auttaa opiskelijoita helpottamaan korkeakoulujen elämää, ja intensiivisempi Akateeminen etuohjelma (AAP), joka on suunniteltu tarjoamaan jäsenneltyä akateemista tukea opiskelijoille ympäri vuoden. AAP sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Viikoittaiset tapaamiset akateemisen neuvonantajan kanssa
 • Akateeminen neuvonta
 • Aihekohtainen opetus
 • Nimetty setelinottajat
 • Prioriteettiluokan rekisteröinti

AAP- ja Summer PASS -ohjelmat edellyttävät lisämaksuja neuvontapalveluista ja kursseista.

Mitchell College ( Bentsenin oppimiskeskus )

New London, CT

Bentsen-oppimiskeskuksen (BLC) kautta opiskelijat pääsevät akateemiseen tukiohjelmaan, joka on tarkoitettu erityisesti oppimisvaikeuksista ja huomion puutteesta kärsiville opiskelijoille. Tukea on kolme tasoa, joiden avulla ohjelma voidaan räätälöidä kunkin opiskelijan yksilöllisiin tarpeisiin. Keskus tarjoaa seuraavat palvelut:

 • Viikoittaiset tapaamiset oppimisasiantuntijan kanssa
 • Oppimisstrategian opetus
 • Ura valmius taitojen rakentaminen
 • Sisältöstrategian työpajat
 • Nimetyt opiskelijoiden opiskelualueet
 • Viittaukset kampuksen muihin resursseihin

Ohjelman palkkiot vaihtelevat tukitason mukaan lukukautta kohden.

Oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille omistetut koulut

Siellä on muutama koulu vain hyväksyä oppimisvaikeuksia omaavia opiskelijoita. Nämä ovat yleensä pienempiä korkeakouluja ja tarjoavat yleensä mukautettavia tuki- ja rakennetasoja.

Jos olet kiinnostunut koulut, jotka palvelevat yksinomaan kielipohjaisissa oppimisvaikeuksissa olevia opiskelijoita, tutustu seuraaviin korkeakouluihin.

body_booksonhead

Nämä koulut ovat kokeneita auttamaan oppimisvaikeuksista kärsiviä opiskelijoita tasapainottamaan akateemisen, ammatillisen ja henkilökohtaisen elämänsä.

Beacon College

Leesburg, FL

Beacon College tarjoaa yhdistää ja kandidaatin tutkinnot yksinomaan opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia ja tarkkaavaisuushäiriöitä. Sen valmistumisaste on 70%, mikä ylittää oppimisvaikeuksista kärsivien opiskelijoiden keskimääräisen valmistumisasteen. Kollegion tukipalveluihin kuuluvat opiskelijoiden menestymiskeskus (koulutettujen oppimisasiantuntijoiden ja ohjaajien kanssa), matematiikkalaboratorio ja kirjoituskeskus.

Maamerkkiopisto

Putney, VT

Kaikki Landmark College on omistettu auttamaan eri tavalla oppivia opiskelijoita (ts. opiskelijat, joilla on oppimisvaikeuksia, tarkkaavaisuushäiriöitä ja / tai lukihäiriöitä). Tässä tarjottavat tukipalvelut sisältävät seuraavat:

 • Akateeminen neuvonta ja valmennus
 • Akateemisen tuen keskukset
 • Neuvonta
 • Erikoiskesäohjelmat helpottamaan siirtymistä yliopistoon

feature_checklist

Mitä tehdä, jos olet kiinnostunut oppimisvaikeuksista kärsivien opiskelijoiden ohjelmasta

Luuletko hyötyväsi tukiohjelmasta, joka on tarkoitettu oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille? Seuraavat vinkit auttavat sinua siirtymään onnistuneesti pääsyyn ja muualle.

# 1: Hanki lisätietoja

Aivan kuten minkä tahansa yliopiston hakijan, sinun pitäisi Hanki mahdollisimman paljon tietoa näistä ohjelmista saadaksesi paremman kuvan sopivuudesta ja yhteensopivuudesta. Käy kampuksilla, keskustele nykyisten opiskelijoiden kanssa ja pohdi, antaisivatko ohjelmatarjonta sinulle sopivan tason tukea.

# 2: Tee muistiin muita sovelluksia

Monet näistä kouluista vaatia opiskelijoita lähettämään hakemus oppimisvaikeuksia koskevaan ohjelmaan lisäksi säännöllinen yliopistohakemus. Saatat joutua toimittamaan myös muita asiakirjoja, kuten diagnostiset testit, psykologiset arvioinnit tai kouluttajien kirjeet. Tämän seurauksena on parasta antaa itsellesi lisäaikaa näiden sovellusten täyttämiseen.

# 3: Ylimääräisten kulujen huomioon ottaminen yliopiston budjetissa

Voit silti hakea ja olla oikeutettu taloudellinen tuki ja apurahat, mutta muista, että ilmoittautuminen johonkin näistä ohjelmista oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille voi lisätä vuosittain tuhansia dollareita korkeakoulujen kokonaiskustannuksiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.