2 temppua suurempien ja vähemmän kuin merkkien muistamiseen

ominaisuus_Mitä nuo pienet sivuttain esitetyt karaatin symbolit tarkoittavat? He ovat eriarvoisuuksia! Eriarvoisuutta voi olla vaikea saada käsiksi, varsinkin kun suuremmat ja pienemmät merkit näyttävät niin samanlaisilta. Mutta nämä symbolit ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne auttavat meitä näyttää suhde numeroiden tai yhtälöiden välillä tavalla, joka ei vain sano, että he ovat tasa-arvoisia.

Tässä artikkelissa puhumme epätasa-arvoista, miten ne ovat edustettuina ja kuinka muistaa mikä merkki tarkoittaa mitä.

body_crocodile-1 Et tiedä mitä merkit tarkoittavat, matematiikan kotitehtäväsi voivat tuntua tältä.

Mille merkit ovat suurempia ja vähemmän kuin merkkejä?

Eriarvoisuus on matemaattista ongelmaa, joka ei ratkea selkeällä vastauksella - sen sijaan he vertailevat kahta asiaa osoittamalla pikemminkin niiden välisen suhteen kuin osoittamalla, että toinen on yhtä suuri kuin toinen . Siitä syystä nimi; eriarvoisuus tarkoittaa, että kaksi asiaa eivät ole samanlaisia.Me kaikki tunnemme yhtäläisyysmerkin = tässä matematiikan vaiheessa. Mutta> ja< are not as common, let alone ≥ and ≤.

Tässä on kaavio, joka kattaa kaikki eriarvoisuussymbolit :

Symboli

Tarkoitus

minkä kanssa skorpionit ovat yhteensopivia

Pienempi kuin - vasemmalla oleva numero on vähemmän kuin numero oikealla; 2<3

>

Suurempi kuin - vasemmalla oleva numero on suurempi kuin numero oikealla; 3> 2

Pienempi tai yhtä suuri - vasemmalla oleva numero on Pienempi kuin tai yhtä suuri kuin numero oikealla; 2 tai 3 ≤ 3

mitä tulee biljoonan dollarin jälkeen

Suurempi tai yhtä suuri - vasemmalla oleva numero on suurempi tai yhtä suuri kuin numero oikealla; 2 tai 3 ≥ 2

Ei ole sama - numero vasemmalla ei ole yhtä suuri numero oikealla; 2 ≠ 3

body_crocodile2 Nyt pääsemme vihdoin puhumaan siitä, miksi kaikki nämä kuvat ovat krokotiileja.

Kuinka muistaa suuremmat kuin vähemmän merkit

Vaikka suuremmilla ja pienemmillä merkeillä on selkeä merkitys, niitä voi olla tavallaan vaikea muistaa. Ne kaikki näyttävät samanlaisilta, lukuun ottamatta ei ole yhtäläisyysmerkkiä. Joten miten muistat ne?

Alligaattorimenetelmä

Yksi parhaista tavoista muistaa suuremmat ja vähemmän kuin merkit on Kuvittele heidät pieniksi alligaattoreiksi (tai krokotiileiksi), joiden numerot kummallakin puolella edustavat useita kaloja. Alligaattori haluaa aina syödä suurempaa määrää kaloja, joten mitä numeroa suu on auki, sitä suurempi luku on .

body_alligator

Alligaattorin suu on auki kohti neljää, joten vaikka emme olisi varmoja, että 4 on suurempi kuin 3, merkki> kertoo meille. Kaikki eriarvoisuusmerkit antavat meille suhde ensimmäisen ja toisen numeron välillä, alkaen ensimmäisestä numerosta, joten 4> 3 tarkoittaa 4: tä suurempi kuin 3.

body_alligator2

Tämä toimii myös päinvastoin. Jos näet 5<8, imagine the < sign as a little alligator mouth about to chomp down on some fish.

Suu osoittaa 8: ta kohti, mikä tarkoittaa, että 8 on enemmän kuin 5. Merkki kertoo meille aina ensimmäisen numeron ja toisen välisen suhteen, joten 5<8 can be translated to 5 is vähemmän kuin 8.

Kun työskentelet eriarvoisuuden kanssa, voit jopa vetää pieniä katseita symboleihin, jotta voit muistaa, mikä tarkoittaa mitä. Nämä voivat olla hankalia muistaa, joten älä pelkää saada hieman luovaa, ennen kuin olet todella muistanut ne!

body_lessthan Kierrä vähemmän kuin merkki -merkkiäsi ja saat L: n arvosta 'alle'!

L-menetelmä

Tämä menetelmä on melko yksinkertainen - vähemmän kuin alkaa L-kirjaimella, joten symboli, joka näyttää enimmäkseen L-kirjaimelta, tarkoittaa sitä, että se tarkoittaa vähemmän kuin.

, niinKoska> ei näytä L: ltä, se ei voi olla pienempi kuin.

Equal Sign -menetelmä

Kun olet oppinut Alligator- tai L-menetelmän, muut symbolit ovat helppoja! Suurempi tai yhtä suuri ja pienempi tai yhtä suuri kuin vain sovellettava symboli, jonka alla on puolet yhtäläisyysmerkistä. Esimerkiksi 4 tai 3 ≥ 1 osoittaa meille suuremman merkin yli puolet yhtäläisyysmerkistä, mikä tarkoittaa, että 4 tai 3 ovat suurempi tai yhtä suuri kuin 1.

Se toimii myös toisella tavalla. 1 ≤ 2 tai 3 osoittaa meille pienemmän merkin kuin puolet yhtäläisyysmerkistä, joten tiedämme, että se tarkoittaa, että 1 on Pienempi kuin tai yhtä suuri kuin 2 tai 3.

Ei ole yhtäläisyysmerkki on vielä helpompaa! Se on vain ylitetty tasa-arvo. Jos näet yhtäläisyysmerkin yliviivatun, se tarkoittaa, että tasa-arvo ei ole voimassa - 2 ≠ 3 tarkoittaa, että 2 ei ole yhtä kuin 3.

body_crocodile 3

Pidä nämä asiat mielessä ja näytät niin onnelliselta työskennellessäsi eriarvoisuuksien kanssa.

Keskeisiä vinkkejä eriarvoisuuden käsittelemiseen

Eriarvoisuus on hankalaa - olemme tottuneet saamaan selvän ja konkreettisen vastauksen matemaattisiin ongelmiin, mutta epätasa-arvoisuus ei aina anna meille sitä. Kun työskentelet eriarvoisuuden kanssa, Pidä nämä asiat mielessä helpottaakseni sinua prosessin läpi.

unssia vettä gallonassa

Eriarvoisuus on kaikki suhteista

Muista työskennellessäsi eriarvoisuuden suhteen he yleensä pyytävät sinua ratkaisemaan suhde tai tunnistamaan mikä symboli on sopiva pikemminkin kuin pyytää sinua ratkaisemaan yhden numeron. Sinun ei tarvitse päätyä kahteen numeroon yhtäläisyysmerkin kummallakin puolella ollaksesi oikea - vastauksen täytyy olla totta.

Eristää muuttujat

Kun työskentelet eriarvoisuuden kanssa muuttujien kanssa, on tärkeää muistaa, että yleensä yrität eristää muuttujan toiselle puolelle. Keskity numeroiden tiivistämiseen ja asioiden peruuttamiseen aina kun pystyt, tavoitteena aina saada muuttuja yksin yhtälön molemmille puolille.

Negatiiviset numerot muuttavat yli tai vähemmän merkkiä

Älä unohda, että tiettyjen toimintojen suorittaminen kääntää merkin. Kun kerrot tai jaat negatiivisella luvulla, sinun on käännettävä suurempi tai pienempi kuin merkki yhdessä sen kanssa.

Älä kerro tai jaa muuttujalla - suurimman osan ajasta

Ellet tiedä varmasti, että muuttuja on aina positiivinen tai negatiivinen, älä kerro tai jaa eriarvoisuutta muuttujalla .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.