2.9 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.9

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 2.9 GPA? Mietitkö, onko 2.9 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 2.9: llä?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 2,9 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tässä oppaassa keskitytäänkin 2,9 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 2,92 ja 2,88 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA: ille välillä 2.85 - 2.94.


Onko 2.9 GPA hyvä?

2.9 GPA tarkoittaa, että olet ansainnut pääasiassa B-arvoja kaikissa luokissasi. Tämä GPA on hieman alle lukion opiskelijoiden 3,0 kansallisen keskimääräisen GPA: n, joten se rajoittaa korkeakoulujen määrää, jossa voit odottaa hyväksymistäsi.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin verrataan 2,9 GPA: ta kansakuntaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: Yhdeksäs

  9,88 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,9.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 154 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1405 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 2,9 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,9 asettaa sinut alle kansallisen keskiarvon. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2,9 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Tässä vaiheessa sinulla on vielä runsaasti aikaa nostaa GPA: ta ennen kuin haet yliopistoon. 2,9 GPA on pienempi kuin mitä useimmat korkeakoulut hyväksyvät, joten antaaksesi itsellesi enemmän vaihtoehtoja hakuprosessissa, sinun on pyrittävä saamaan arvosanasi ylös. Jos ajattelet hakemista mihinkään tiettyyn kouluun, voit etsiä sitä seuraavasta osiosta nähdäksesi, miltä mahdollisuutesi pääsylle voisi näyttää 2,9 GPA: lla. Vaikka tulokset eivät olekaan rohkaisevia, yritä olla huolimatta liikaa. Sinulla on mahdollisuus nostaa GPA yli 3,0, jos työskentelet kovasti parin seuraavan vuoden aikana.

Toisen vuoden aikana GPA: si on muuttunut paljon vaikeammaksi. Saatat silti pystyä nostamaan sitä hieman, jos ponnistelet huomattavasti juniorivuotesi aikana, joten jatka itsesi työntämistä. Jos pystyt menestymään hyvin juniorivuosi, voit tehdä vaikutuksen korkeakouluihin parannuksellasi, vaikka GPA ei muutu niin paljon. Jos päädyt 2.9 vanhempaan vuoteen, sinulla on jonkin verran rajallinen mahdollisuus hakea korkeakouluun. Opiskelijana et ehkä ole vielä varma, mihin haluat hakea. Jos sinulla on mielessä kouluja, sinun kannattaa etsiä niitä seuraavasta osiosta. Saat prosenttiosuuden siitä, kuinka todennäköisesti olet hyväksynyt nykyisen GPA- ja testipisteesi.

Koska se on nuorempi vuosi, GPA on melko kivissä. Sinulla on vain suhteellisen vähän aikaa ennen korkeakoulujen hakemuksia, joten sinun pitäisi alkaa arvioida vaihtoehtoja nykyisellä GPA: lla. 2.9 sulkee monet koulut turvallisiksi vaihtoehdoiksi, mutta sinulla on silti jonkin verran valinnanvapautta. Saatat jo tietää, mihin aiot hakea - jos näin on, yritä etsiä joitain kouluja seuraavan osan hakutyökalulla. Voi olla hyödyllistä nähdä hyväksymiskertoimesi, jotta saat käsityksen siitä, miten sovelluksesi jäsennetään niin, että sinulla on riittävästi todennäköisiä vaihtoehtoja.

Vanhempana voit olla varma, että nykyinen GPA on se, joka pääsee yliopistosovelluksiisi. 2,9 GPA rajoittaa sinua missä voit realistisesti hakea korkeakouluun, mutta sinulla on silti runsaasti toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja. Tässä vaiheessa olet ehkä jo aloittanut korkeakoulujen hakuprosessin tai sinulla on ainakin luettelo kouluista, joihin aiot hakea. Jos olet kiinnostunut, voit etsiä korkeakouluja seuraavassa osiossa olevalla hakutyökalulla nähdäksesi miltä mahdollisuudet pääsyllesi näyttävät 2,9 GPA: lla. Voisit harkita korkeakoulujen lisäämistä luetteloosi, jotta saat itsellesi turvallisempia vaihtoehtoja.


Mahdollisuutesi 2,9 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 2.9: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2,9 GPA + Mahdollisuudet: 2,9 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA: n arvoksi 2,9, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

2.9
0 2.9

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 2,9 GPA. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Edellä esitetyistä tiedoista näet, että 2,9 GPA on hieman alle lukiolaisen keskiarvon. Tärkeää ottaa tämä pois tästä varhaisessa vaiheessa on, että sinulla on paljon aikaa parantaa! GPA ei ole kovin alhainen, ja Jos työskentelet kovasti seuraavien kahden vuoden aikana, sinun pitäisi pystyä nostamaan se tasolle, joka tekee sinusta kilpailukykyisen hakijan monissa muissa kouluissa. Nyt on aika ratkaista kaikki ongelmat, joita sinulla on opintotapojesi kanssa, ja työskennellä opettajien kanssa väärinkäsitysten korjaamiseksi. Jos pystyt aloittamaan parempia tapoja jo varhaisessa vaiheessa, olet todennäköisesti kiinni niistä ja teet suuria parannuksia parin seuraavan vuoden aikana. 2,9 GPA voi viedä sinut vähemmän valikoiviin korkeakouluihin, mutta antaa itsellesi enemmän vaihtoehtoja, sinun on tehtävä parhaasi mahdollisten muutosten tekemiseksi arvosanojesi korottamiseksi.

Kun olet tarkistanut pääsymahdollisuutesi eri korkeakouluissa nykyisen GPA: n avulla, olet todennäköisesti ymmärtänyt, että sinun on vaikea päästä valikoiviin kouluihin, jos pysyt tällä tasolla. Koska 2.9 on keskimääräistä alhaisempi, se rajoittaa vaihtoehtoja melko vähän. GPA: n muuttaminen ei ole helppoa tämän vuoden jälkeen, mutta se on silti mahdollista. Vaikka ottaisit vain pari vaikeampaa luokkaa juniorivuotena ja parannat arvosanojasi hieman, korkeakoulut huomaavat vaivasi, jonka teet kääntääksesi asiat ympäri.

Toinen vuosi on myös silloin, kun saatat aloittaa suunnitteluvaiheen opiskelemaan standardoituja testejä varten. Sinun tulisi pyrkiä ottamaan SAT tai ACT jo nuorempana vuonna, jotta saat ne pois tieltä ennen hakuaikaa. Yritä keskittyä vakavasti näiden kokeiden opiskeluun - korkeat testipisteet voivat vaikuttaa suuresti siihen, kuinka houkutteleva olet korkeakouluille. Tässä vaiheessa ole tietoinen siitä, että mikään ei ole vielä kivissä, ja sinulla on mahdollisuus parantaa GPA: ta ja ansaita korkeita testipisteitä, joilla on vahva positiivinen vaikutus hakuprosessiin.

Voit nähdä sen Vaikka GPA ei ole tarpeeksi matala vaarantamaan mahdollisuutesi päästä korkeakouluun, se lopulta asettaa joitain rajoituksia vaihtoehdoillesi. GPA-arvon muuttaminen on vaikeaa tämän pelin loppupuolella, joten paras laukaisu, joka lisää pääsymahdollisuuksiasi useammalla korkeakoululla, on standardoitujen testipisteiden nostaminen. Jos et ole jo tehnyt niin, sinun tulee suunnitella, milloin aiot suorittaa SAT: n tai ACT: n ja aloittaa opiskelun. Vakavalla vaivalla saatat päätyä pisteisiin, jotka todella vaikuttavat korkeakouluihin ja ottavat osan painotuksesta pois keskimääräistä alhaisemmasta GPA: sta. Kaiken kaikkiaan sinulla ei pitäisi olla ongelmaa päästä korkeakouluun, josta pidät, kunhan olet realistinen GPA: n asettamien hakuprosessin rajoitusten suhteen.

Vaikka olet todennäköisesti jo aloittanut korkeakoulujen hakuprosessin, toivottavasti tämä artikkeli oli hyödyllinen tarjoamalla lisää näkökulmaa siihen, mihin GPA vie sinut. Kun suunnittelet sovellusten lähettämistä, varmista, että olet pidä mielessä rajoitukset, jotka hieman keskimääräistä alhaisempi GPA asettaa vaihtoehdoihisi.

Jos luulet pystyväsi parantamaan SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on vielä aikaa suorittaa testi uudelleen. Monien korkeakoulujen avulla voit lähettää pisteitä vasta vanhempasi vuoden helmikuussa sen jälkeen, kun olet jo lähettänyt hakemuksesi. Korkeampi testitulos voi auttaa parantamaan mahdollisuuksiasi. GPA-tietosi perusteella sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia tulla hyväksytyksi ainakin pari sinulle sopivaa koulua.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 2,9 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, kun GPA on 2,9?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 2,9. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Berklee-musiikkikorkeakoulu Boston, MA 3
Anna Maria College Paxton, MA 2.78
Mercy College Dobbs Ferry, NY 2.99
Bayamon Central University Bayamón, PR 2.95
Touro College New York, NY 1220 25 3
Molloy College Rockville Center, NY 1144 24 3
Albright College Lukeminen, PA 1120 2. 3 3.05
Stevensonin yliopisto Stevenson, MD 1120 22 3.1
Alfredin yliopisto Alfred, NY 1100 24 3.1
College Brockportissa Brockport, NY 1100 22 2.9
New Yorkin osavaltion yliopisto Fredoniassa Fredonia, NY 1090 24 3.17
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 2,9. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Hartfordin yliopisto West Hartford, CT 1078 24 3.05
Plymouth State University Plymouth, Yhdysvallat 1070 kaksikymmentäyksi 2.95
LIM College New York, NY 1070 kaksikymmentäyksi 2.98
Valdostan valtionyliopisto Valdosta, GA 1060 kaksikymmentäyksi 3.13
St. Joseph's College of Maine Standish, MINÄ 1040 22 3
Castleton State College Castleton, VT 1040 kaksikymmentä 3
Etelä-Connecticutin osavaltion yliopisto New Haven, CT 1030 kaksikymmentä 3
Kalifornian osavaltion yliopisto Fresno Fresno, Kalifornia 1010 19 3.18
Mount Olive College Mount Olive, Pohjois-Carolina 1010 18 2.85
American International College Springfield, MA 1000 kaksikymmentä 2.91
St. Thomas Aquinas College Sparkill, NY 1000 kaksikymmentä 3
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Pääset helpommin

GPA: n ollessa 2,9, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näissä kouluissa. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
St. Francis College Brooklyn Heights, NY 1000 kaksikymmentä 3.16
Mainen yliopisto, Presque Isle Presque Isle, Yhdysvallat 998 kaksikymmentä 3
Texasin yliopisto, Brownsville Brownsville, Teksas 990 19 3.14
Keanin yliopisto Union, NJ 990 kaksikymmentä 3
New Yorkin osavaltion yliopiston maatalouden ja tekniikan korkeakoulu Cobleskillissä Cobleskill, NY 970 kaksikymmentä 3
Alabaman osavaltion yliopisto Montgomery, AL 950 18 3.05
Pyhän Elisabetin yliopisto Morristown, NJ 950 16 2.6
Albertus Magnus College New Haven, CT 940 24 2.6
Pyhän Joosefin korkeakoulu Rutland, VT 940 19 2.8
Texasin eteläinen yliopisto Houston, TX 910 17 2.84
Kalifornian osavaltion yliopisto Dominguez Hills Carson, Kalifornia. 900 18 3.13


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

miten päästä ruskeaseen yliopistoon
SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset