2.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.8: lla

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 2,8 GPA? Mietitkö, onko 2.8 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 2.8: lla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 2,8 GPA: lla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 2,8 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 2,82 ja 2,78 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-arvoille välillä 2.75 - 2.84.

kuinka tehdä rusketusmaali

Onko 2,8 GPA hyvä?

2,8 GPA tarkoittaa, että olet ansainnut luokkissasi enimmäkseen B- ja B-arvoja olettaen, että GPA on painottamaton. Olet alle lukion GPA: n kansallisen keskiarvon, joten voit odottaa olevan jonkin verran rajoitettu niiden koulujen määrässä, joissa sinulla on suuri todennäköisyys hyväksyä.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 2,8 GPA verrataan kansaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 6.

  6,29 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,8.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 98 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1461 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 2,8 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,8 asettaa sinut kansallisen keskiarvon alapuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2,8 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Tässä vaiheessa sinulla on vielä aikaa nostaa GPA: ta ennen kuin haet yliopistoon. 2,8 GPA on alhaisempi kuin mitä useimmat korkeakoulut hyväksyvät, joten jos haluat antaa itsellesi enemmän vaihtoehtoja hakuprosessissa, sinun on yritettävä parantaa arvosanojasi. Jos harkitset hakemista mihinkään tiettyyn kouluun, voit etsiä sitä seuraavasta osiosta nähdäksesi, mitkä mahdollisuudet päästäsi voivat näyttää nykyisellä GPA: lla. Vaikka tulokset eivät olekaan rohkaisevia, yritä olla huolimatta liikaa. Muista, että sinulla on potentiaalia saada GPA yli 3,0, jos työskentelet kovasti parin seuraavan vuoden aikana.

Toisen vuoden jälkeen GPA: ta on paljon vaikeampi muuttaa. Voit silti pystyä nostamaan sitä hieman, jos ponnistelet merkittävästi ensi vuonna, joten jatka itsesi työntämistä. Jos pystyt menestymään hyvin juniorivuosi, voit tehdä vaikutuksen korkeakouluihin parannuksellasi, vaikka GPA ei muutu niin paljon. Jos päädyt 2,8 vanhempaan vuoteen, sinulla on jonkin verran rajallinen mahdollisuus hakea korkeakouluun. Opiskelijana et ehkä ole vielä varma, mihin haluat hakea. Jos sinulla on mielessä kouluja, sinun kannattaa etsiä niitä seuraavasta osiosta. Saat prosenttiosuuden hyväksymismahdollisuuksistasi nykyisen GPA: n ja testipisteiden perusteella.

Koska se on nuorempi vuosi, GPA on melko kivissä. Sinulla on vain suhteellisen vähän aikaa ennen korkeakoulujen hakemuksia, joten sinun pitäisi alkaa arvioida vaihtoehtoja nykyisellä GPA: lla. 2.8 sulkee pois monet koulut turvallisina vaihtoehdoina, mutta sinulla on silti melko paljon vankkoja valintoja. Saatat jo tietää, mihin aiot hakea - jos näin on, yritä etsiä joitain kouluja seuraavan osan hakutyökalulla. Voi olla hyödyllistä nähdä hyväksymiskertoimesi, jotta saat käsityksen siitä, miten sovelluksesi jäsennetään niin, että sinulla on riittävästi todennäköisiä vaihtoehtoja.

Vanhempana voit olla varma, että nykyinen GPA on se, joka pääsee yliopistosovelluksiisi. 2,8 GPA rajoittaa sinua siellä, missä sinun pitäisi odottaa hyväksymistäsi, mutta sinulla on silti runsaasti toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja. Tässä vaiheessa olet ehkä jo aloittanut korkeakoulujen hakuprosessin tai sinulla on ainakin luettelo kouluista, joihin aiot hakea. Jos olet kiinnostunut, voit etsiä korkeakouluja seuraavassa osassa olevalla hakutyökalulla nähdäksesi miltä maahantulomahdollisuudet näyttävät 2,8 GPA: lla. Voisit harkita korkeakoulujen lisäämistä luetteloosi, jotta saat itsellesi turvallisempia vaihtoehtoja.


Mahdollisuutesi 2,8 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 2.8: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2,8 GPA + Mahdollisuudet: 2,8 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA: n 2,8: ksi, mutta sinulla voi olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

2.8
0 2.8

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 2,8 GPA. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Edellä esitetyistä tiedoista näet, että GPA on hieman alle lukiolaisen keskiarvon. Tärkeää ottaa tämä pois tästä varhaisessa vaiheessa on, että sinulla on paljon aikaa parantua! GPA ei ole kovin alhainen, ja Jos työskentelet kovasti seuraavien kahden vuoden aikana, sinun pitäisi pystyä nostamaan se tasolle, joka tekee sinusta kilpailukykyisen hakijan monissa muissa kouluissa.

Nyt on aika ratkaista kaikki ongelmat, joita sinulla on opintotapojesi kanssa, ja työskennellä opettajien kanssa väärinkäsitysten korjaamiseksi. Jos pystyt aloittamaan parempia tapoja jo varhaisessa vaiheessa, olet todennäköisesti kiinni niistä ja teet suuria parannuksia parin seuraavan vuoden aikana. 2,8 GPA voi ehkä viedä sinut vähemmän valikoiviin korkeakouluihin, mutta antaa itsellesi enemmän vaihtoehtoja, sinun on tehtävä parhaansa mahdollisten muutosten tekemiseksi, jotta voit nostaa arvosanojasi.

Kun olet tarkistanut pääsymahdollisuutesi eri korkeakouluissa nykyisen GPA: n avulla, olet todennäköisesti ymmärtänyt sen sinun on vaikea päästä valikoiviin kouluihin, jos pysyt tällä tasolla. Koska 2.8 on keskimääräistä alhaisempi, se rajoittaa vaihtoehtoja melko vähän. GPA: n muuttaminen ei ole helppoa tämän vuoden jälkeen, mutta se on silti mahdollista. Vaikka ottaisit vain pari vaikeampaa luokkaa juniorivuotena ja parannat arvosanojasi hieman, korkeakoulut huomaavat vaivasi, jonka teet kääntääksesi asiat ympäri.

Toinen vuosi on myös silloin, kun saatat aloittaa suunnitteluvaiheen opiskelemaan standardoituja testejä varten. Sinun tulisi pyrkiä ottamaan SAT tai ACT jo nuorempana vuonna, jotta saat ne pois tieltä ennen hakuaikaa. Yritä keskittyä vakavasti näiden testien opiskeluun - korkeat testitulokset voivat vaikuttaa suuresti yliopistoon pääsyyn. Tässä vaiheessa mikään ei ole vielä kivissä. Sinulla on mahdollisuus parantaa GPA: ta ja ansaita korkeita testipisteitä, joilla on vahva positiivinen vaikutus hakuprosessin vanhempien syksyyn.

Voit nähdä sen Vaikka GPA ei ole tarpeeksi matala vaarantamaan mahdollisuutesi päästä korkeakouluun, se lopulta asettaa joitain rajoituksia vaihtoehdoillesi. GPA-arvon muuttaminen on erittäin vaikeaa tällä pelin myöhäisellä puoliskolla, joten paras laukaisu, joka lisää pääsymahdollisuuksiasi laajemmalla korkeakouluilla, on standardoitujen testipisteiden nostaminen. Jos et ole jo tehnyt niin, sinun tulee suunnitella, milloin aiot suorittaa SAT: n tai ACT: n ja aloittaa opiskelun. Vakavalla vaivalla saatat päätyä pisteisiin, jotka vaikuttavat korkeakouluihin ja ottavat osan korostuksista pois GPA: sta. Kaiken kaikkiaan sinulla ei pitäisi olla ongelmaa päästä korkeakouluun, josta pidät, kunhan olet realistinen GPA: n asettamien hakuprosessin rajoitusten suhteen.

Vaikka olet todennäköisesti jo aloittanut korkeakoulujen hakuprosessin, toivottavasti tämä artikkeli oli hyödyllinen tarjoamalla lisää näkökulmaa siihen, mihin GPA vie sinut. Kun suunnittelet sovellusten lähettämistä, varmista, että olet pidä mielessä rajoitukset, jotka hieman keskimääräistä alhaisempi GPA asettaa vaihtoehdoihisi.

Jos luulet pystyväsi parantamaan SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on vielä aikaa suorittaa testi uudelleen. Monien korkeakoulujen avulla voit lähettää pisteitä vasta vanhempasi vuoden helmikuussa sen jälkeen, kun olet jo lähettänyt hakemuksesi. Korkeampi testitulos voi auttaa parantamaan mahdollisuuksiasi. GPA-tietosi perusteella sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia tulla hyväksytyksi ainakin pari sinulle sopivaa koulua.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 2,8 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, kun GPA on 2,8?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 2,8. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Albright College Lukeminen, PA 1120 2. 3 3.05
College Brockportissa Brockport, NY 1100 22 2.9
Hartfordin yliopisto West Hartford, CT 1078 24 3.05
Baltimoren yliopisto Baltimore, MD 1040 kaksikymmentä 2.89
Paul Smithin korkeakoulu Paul Smiths, NY 1040 kaksikymmentä 2.8
St. Joseph's College of Maine Standish, MINÄ 1040 22 3
King College Weston, MA 1040 22 3.06
Etelä-Connecticutin osavaltion yliopisto New Haven, CT 1030 kaksikymmentä 3
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 2,8. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Notre Damen yliopisto South Euclid, Ohio 1030 kaksikymmentä 2.88
Mount Olive College Mount Olive, Pohjois-Carolina 1010 18 2.85
Arkansasin yliopisto Monticellossa Monticello, AR 1010 19 2.71
American International College Springfield, MA 1000 kaksikymmentä 2.91
St. Thomas Aquinas College Sparkill, NY 1000 kaksikymmentä 3
Post-yliopisto Waterbury, CT 990 19 2.68
Keanin yliopisto Union, NJ 990 kaksikymmentä 3
Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pine Bluff, AR, Yhdysvallat 980 18 2.9
Bethany College (WV) Bethany, WV 980 kaksikymmentä 2.85
New Yorkin osavaltion yliopiston maatalouden ja tekniikan korkeakoulu Cobleskillissä Cobleskill, NY 970 kaksikymmentä 3
Alabaman osavaltion yliopisto Montgomery, AL 950 18 3.05
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä mukaan

GPA: n ollessa 2,8, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näissä kouluissa. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Pyhän Elisabetin yliopisto Morristown, NJ 950 16 2.6
Albertus Magnus College New Haven, CT 940 24 2.6
Bloomfield College Bloomfield, NJ 940 18 2.69
Pyhän Joosefin korkeakoulu Rutland, VT 940 19 2.8
Suomen yliopisto Hancock, MI 920 kaksikymmentäyksi 2.89
Texasin eteläinen yliopisto Houston, TX 910 17 2.84
Pine Manor College Chestnut Hill, MA 870 viisitoista 2.6
Paul Quinn College Dallas, TX 840 16 2.6
Wiley College Marshall, Teksas 830 16 2.53
Medgar Evers College (New Yorkin kaupungin yliopisto) Brooklyn, NY 820 14 2.82
Central State University Wilberforce, Ohio 800 viisitoista 2.7


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.