2.7 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.7

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 2,7 GPA? Mietitkö, onko 2.7 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 2.7: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mitkä oppilaitokset voit päästä 2.7 GPA: lla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.

en opiskellut sat

Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 2,7 ​​GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 2,72 ja 2,68 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 2.6500000000000004 - 2.74.


Onko 2,7 GPA hyvä?

Tämä GPA tarkoittaa, että olet ansainnut keskimääräisen B-arvosanan kaikilla luokillasi. Koska 2,7 GPA on korkeampi kuin lukion oppilaiden kansallinen keskiarvo 3,0, se rajoittaa vaihtoehtojasi yliopistoon.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 2.7 GPA verrataan kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 4

  4,36 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,7.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 68 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1491 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä sisään 2,7 GPA: lla.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,7 laskee sinut kansallisesti keskiarvon alapuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2,7 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Näyttää siltä, ​​että sinulla oli hieman kivinen alku lukion GPA-viisasta, mutta on paljon aikaa parantaa. 2,7: llä, sinulla on vaikeuksia päästä valikoiviin oppilaitoksiin, joten sinun pitäisi yrittää nostaa arvosanasi seuraavan parin vuoden aikana. GPA on edelleen riittävän korkea, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet nostaa se 3-luvun puoliväliin, jos olet erittäin sitoutunut. Voit tarkistaa hyväksymismahdollisuutesi eri oppilaitoksissa seuraavassa osiossa nähdäksesi, missä tilanteessa olet ja kuinka paljon haluat ehkä nostaa GPA -arvoasi. Voit myös käyttää seuraavan osion työkalua nähdäksesi, kuinka paljon pystyt nostamaan GPA: ta ennen lukuvuotta.

Toisen vuoden opiskelijana sinulla on vielä aikaa nostaa GPAasi ennen kuin haet yliopistoon. 2.7 vaikeuttaa pääsyä useimpiin kouluihin, jotka ovat jopa hieman valikoivia, joten sinun pitäisi ajatella työskentelemistä kovasti parantaaksesi arvosanasi juniorivuosi. Etsi seuraavasta osiosta kaikki kiinnostavat koulut, jos sinulla on mahdollisuus tehdä leikkaus. Voit myös käyttää seuraavan osion työkalua nähdäksesi, kuinka paljon voit nostaa GPAasi ennen kuin haet yliopistoon. Jos olet erittäin omistautunut, sinun pitäisi pystyä saavuttamaan se yli 3.0 ja tarjota itsellesi paljon enemmän turvallisia vaihtoehtoja.

GPA nuorempana on melko kiveen hakattu. Sinulla voi olla vaikeuksia päästä moniin kouluihin, joiden GPA on alle 3.0, mutta silti on olemassa joitain hyviä vähemmän valikoivia vaihtoehtoja. Varmista, että olet varovainen ja haet tarpeeksi korkeakouluja, jotta voit olla varma hyväksynnästä vähintään yhdessä tai kahdessa koulussa. Jos sinulla on mielessäsi jokin korkeakoulu, yritä etsiä niitä seuraavassa osiossa nähdäksesi, miltä hyväksymismahdollisuutesi saattavat näyttää nykyisen GPA -testisi ja testituloksiesi perusteella.

Vanhempana olet todennäköisesti jo hakemassa korkeakouluun nykyisen GPA: si kanssa. 2.7 saattaa vaikeuttaa pääsyä valikoiviin kouluihin, mutta sinulla on silti melko paljon vaihtoehtoja. Tarkista mahdollisuutesi oppilaitoksissa, joihin haet, saadaksesi käsityksen siitä, onko sinulla hyväksyntä. On mahdollista, että sinun on ehkä lisättävä luetteloon toinen turvallisuuskoulu.


Mahdollisuutesi 2,7 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 2.7: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2,7 GPA + Mahdollisuudet: 2,7 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 2,7, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

2.7
0 2.7

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 2,7 GPA: lla. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Vaikka GPA on tällä hetkellä alle keskiarvon, sinulla on vielä pari vuotta lukiota jäljellä parannusten tekemiseen. 2,7 rajoittaa merkittävästi vaihtoehtojasi yliopistoon, joten sinun kannattaa nostaa arvosanasi mahdollisimman pian. Jos sinulla on jokin luokka, jonka kanssa kamppailet erityisesti, hae lisäapua ja käytä enemmän aikaa ja vaivaa.

Jos pystyt selvittämään tarkat ongelmasi, saatat pystyä tekemään suuria myönteisiä muutoksia ja nostamaan GPA -tasosi tasolle, joka tekee sinusta kilpailukykyisen hakijan monissa muissa korkeakouluissa. Sinun pitäisi myös aloittaa opiskelu standardikokeisiin mahdollisimman pian - korkeat pisteet voivat vaikuttaa suuresti korkeakoulusovelluksiin. Älä anna itsesi alistua apatiaan ja huonoihin opiskelutottumuksiin!

Yllä olevien korkeakouluhakujesi tulosten perusteella näet, että 2,7 rajoittaa korkeakouluvaihtoehtojasi melkoisesti. Koska nyt on toisen vuoden vuosi, sinulla on vielä pari lukukautta parantaaksesi GPAasi ennen kuin se on kiveen hakattu. Yritä tehostaa nuorisovuotta ja tehdä merkittäviä muutoksia - vaikka GPA ei nousisi paljon, korkeakoulut huomaavat, jos osoitat aloitteellisuutta ja kasvua akateemisessa suorituksessasi.

Sinun tulisi myös harkita standardikokeisiin opiskelemista, jotta voit saada korkeita pisteitä, jotka lisäävät mahdollisuuksiasi päästä kouluun monissa kouluissa alhaalla olevasta GPA: sta huolimatta. Juniorisyksy on hyvä aika ottaa SAT tai ACT ensimmäistä kertaa, jotta annat itsellesi runsaasti mahdollisuuksia parantaa ennen kuin lähetät hakemuksia.

Et voi tehdä paljon muuttaaksesi GPAasi, jos se on jo nuorempi vuotesi, mutta sinun on silti työskenneltävä ahkerasti luokillasi ja tehtävä kaikkesi nostaaksesi arvosanasi. Jos olet huolissasi pääsemisestä korkeakouluun pääsyäsi koskevien tulosten perusteella sinua kiinnostavissa kouluissa, sinun pitäisi keskity vakioitujen testien opiskeluun ja pisteidesi parantamiseen. Standardoidut testitulokset ovat lähes yhtä merkittäviä kuin GPA kuin tekijä korkeakoulusovelluksissa, mutta niiden parantaminen vie paljon vähemmän aikaa ja vaivaa. Jos pisteitäsi nostetaan muutamalla sadalla pisteellä, voi olla valtava myönteinen vaikutus pääsymahdollisuuksiisi.

Vanhempana olet todennäköisesti jo lähettänyt osan yliopisto -hakemuksistasi tai olet vähintään aloittamassa hakuprosessia. GPAasi ei voi muuttaa tässä vaiheessa, joten kohtaat väistämättömiä rajoituksia niiden koulujen lukumäärässä, joihin voit odottaa pääsyäsi. Jos se on vielä varhaisessa vaiheessa, voit harkita SAT- tai ACT -kurssin ottamista uudelleen yrittääksesi nostaa pisteitäsi ja antaa itsellesi paremman kuvan pääsystä valikoivampiin kouluihin. Voit usein lähettää nämä tulokset korkeakouluille viimeisen vuoden helmikuussa.

Korkeakoulut hyväksyvät 2.7 GPA: n

Mihin kouluihin pääset, kun GPA on 2,7?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Koulujen saavuttaminen: vaikeampi päästä sisään

Näihin kouluihin on vaikea päästä, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 2,7. Mutta jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
College Brockportissa Brockport, NY 1100 22 2.9
Plymouth State University Plymouth, NH 1070 kaksikymmentäyksi 2,95
Lounais -yliopisto Hobbs, NM 1050 18 2.63
Paul Smithin yliopisto Paul Smiths, NY 1040 kaksikymmentä 2.8
Joseph's College of Maine Standish, MINÄ 1040 22 3
Etelä -Connecticutin osavaltion yliopisto New Haven, CT 1030 kaksikymmentä 3
kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 2,7. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Arkansasin yliopisto Monticellossa Monticello, AR 1010 19 2.71
Amerikan kansainvälinen korkeakoulu Springfield, MA 1000 kaksikymmentä 2.91
Thomas Aquinas College Sparkill, NY 1000 kaksikymmentä 3
Mainen yliopisto Presque Islessa Presque Isle, ME 998 kaksikymmentä 3
Post University Waterbury, CT 990 19 2.68
Keanin yliopisto Unioni, NJ 990 kaksikymmentä 3
New Yorkin osavaltion yliopisto, maatalous- ja teknologiaopisto, Cobleskill Cobleskill, NY 970 kaksikymmentä 3
Calumet College of St.Joseph Whiting, IN 960 18 2.65
Governors State University University Park, IL 960 19 2.77
College of St. Elizabeth Morristown, NJ 950 16 2.6
Pyhän Joosefin yliopisto Rutland, VT 940 19 2.8
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 2,7, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Albertus Magnus College New Haven, CT 940 24 2.6
Bloomfield College Bloomfield, NJ 940 18 2.69
Texasin eteläinen yliopisto Houston, TX 910 17 2.84
Johnson C. Smithin yliopisto Charlotte, Pohjois-Carolina 900 16 2.79
Lincolnin yliopisto (MO) Jefferson City, MO 890 17 2.6
Harris-Stowen osavaltion yliopisto St. Louis, MO 880 18 2.65
Pine Manor College Chestnut Hill, MA 870 viisitoista 2.6
Paul Quinn College Dallas, TX 840 16 2.6
Wiley College Marshall, Teksas 830 16 2.53
Central State University Wilberforce, OH 800 viisitoista 2.7
Itä-Länsi-yliopisto Chicago, IL 93 17 2.67


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA