2.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.6

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 2,6 GPA? Mietitkö, onko 2.6 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 2.6: lla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 2,6 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 2,6 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 2,62 ja 2,58 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-luokille välillä 2,55 - 2,64.


Onko 2.6 GPA hyvä?

2.6 GPA osoittaa, että olet ansainnut enimmäkseen B-arvoja luokissasi. Tämä on keskimääräistä alhaisempi GPA, joten se rajoittaa suuresti vaihtoehtojasi yliopistoon, mutta sinulla on silti pieni joukko kouluja, joissa voit odottaa hyväksymistäsi.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin verrataan 2,6 GPA: ta kansakuntaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 3.

  3,21% kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,6.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 50 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1509 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 2,6 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,6 asettaa sinut alle kansallisen keskiarvon. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

mikä merkki on Jousimies parhaiten yhteensopiva

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2,6 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Lukion alkaminen on voinut olla sinulle vaikeaa, mutta se on ok. Jos GPA: n lukumääräsi on 2.6, sinulla on vielä aikaa nostaa arvosanasi. Useimpien ihmisten GPA-arvot vaihtelevat ensimmäisen ja ensimmäisen vuoden välillä. Jos todella tehostat akateemisia ponnistelujasi, sinulla on hyvät mahdollisuudet lisätä GPA: ta vähintään muutamalla kymmenesosalla. Sinulla ei ehkä ole vielä mielessä mitään korkeakouluja, mutta jos et, voit etsiä niitä alla olevan työkalun avulla ja tarkistaa pääsymahdollisuutesi. Voit antaa itsellesi enemmän motivaatiota vaihtamalla tämän sivun hieman korkeammaksi GPA: ksi ja nähdäksesi, kuinka moniin kouluihin voisit päästä.

Jos olet säilyttänyt 2,6 GPA: n lukion kahden ensimmäisen vuoden ajan, on aika arvioida uudelleen opiskelutottumuksesi ja nähdä, onko sinulla keinoja parantaa. Juniorivuosi on viimeinen tilaisuutesi nostaa GPA: ta ja antaa itsellesi enemmän vaihtoehtoja yliopistoon. Nykyisellä GPA: lla on vaikea löytää hyvin monia kouluja, joissa sinut todennäköisesti hyväksytään. Vaikka tekisitkin hieman paremmin juniorivuotesi, avaat itsellesi paljon enemmän mahdollisuuksia. Jos sinulla on mielessä kouluja, voit etsiä ne seuraavasta osiosta ja nähdä, kuinka vahvat mahdollisuutesi päästä ovat nykyisen GPA: n kanssa.

Tässä vaiheessa et voi muuttaa GPA: ta paljon ennen yliopistosovellusten erääntymistä. 2,6 GPA rajoittaa sinua melko vähän siltä osin, missä voit luottaa hyväksymiseen, mutta sinun ei pitäisi olla ongelmaa päästä jonnekin, jos teet tutkimusta. Saatat jo miettiä, mihin haluat hakea. Jos sinulla on ideoita, etsi ne seuraavan osan hakutyökalulla nähdäksesi, onko sinulla mahdollisuutta hyväksyä. Varmista, että ajattelet kriittisesti vankan turvallisuuskoulun sisällyttämistä, jotta et jätä itseäsi ilman vaihtoehtoja.

psat nmsqt -karsinnat 2016

Olet vanhempi, joten olet todennäköisesti jo päättänyt, mihin aiot hakea yliopistoon. Vaikka GPA on alemmalla puolella, sinun pitäisi silti voida luottaa hyväksyntään muutamassa vähemmän valikoivassa koulussa. Varmista, että olet varovainen hakuprosessissa, äläkä jätä itsesi ilman turvallisia vaihtoehtoja. Jos haluat tarkistaa valintamahdollisuutesi valitsemissasi kouluissa, etsi niitä seuraavassa osassa olevan työkalun avulla.


Mahdollisuutesi 2,6 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 2.6: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2,6 GPA + Mahdollisuudet: 2,6 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA: n arvoksi 2,6, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

2.6
0 2.6

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 2,6 GPA. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Vaikka GPA-arvo on tällä hetkellä keskimääräistä alhaisempi, sinulla on vielä muutama vuosi lukiota jäljellä parannusten tekemiseksi. 2.6 rajoittaa merkittävästi opiskeluvaihtoehtojasi, joten sinun tulisi työskennellä palkkaluokkien nostamiseksi mahdollisimman pian. Jos sinulla on luokkia, joiden kanssa kamppailet erityisesti, tee lisäsi apua ja pistä enemmän aikaa ja vaivaa.

kuinka päästä Yalessa

Sinun tulisi myös aloittaa opiskelu standardoitujen testien suorittamiseksi mahdollisimman pian - korkeat pisteet tekevät suuren eron yliopistosovelluksissasi. Ennen kaikkea älä masennu. Kun vähintään kaksi kokopäiväistä kouluvuotta on jäljellä ennen yliopistoon hakemista, GPA voi muuttua merkittävästi. Jopa sen korottaminen muutamalla kymmenesosalla antaa sinulle paljon enemmän yliopistovalintoja!

Yllä olevien yliopistohakujesi tulosten perusteella voit nähdä sen 2.6 rajoittaa vaihtoehtoja melko vähän. Koska se on toisen vuoden opintovuotesi, sinulla on vielä pari lukukautta parantamaan GPA: ta, ennen kuin se on kiveksi asetettu. Yritä lisätä keskityttyä juniorivuoteen ja tehdä merkittäviä muutoksia. Vaikka GPA-arvo ei kasva paljon, korkeakoulut huomaavat, jos osoitat aloitetta ja kasvua akateemisessa suorituksessasi.

Sinun tulisi myös miettiä standardoitujen testien opiskelua, jotta pääset korkeisiin pisteisiin, jotka lisäävät mahdollisuutesi päästä moniin kouluihin pienemmästä GPA: sta huolimatta. Suunnittelu nuoremmalle vuodelle sekä standardoitujen testien että luokkien suhteen on avain yliopistoon pääsyyn.

GPA: n muuttamiseksi ei ole paljon tekemistä, jos se on jo nuorempi vuosi, mutta sinun pitäisi silti jatkaa kovaa työskentelyä luokissasi ja tehdä kaikkesi korottaaksesi arvosanojasi. Jos olet huolissasi pääsemisestä yliopistoon sinua kiinnostavien koulujen pääsymahdollisuuksien tulosten perusteella, sinun pitäisi keskity standardoitujen testien opiskeluun ja pisteiden parantamiseen. Standardoidut testipisteet ovat melkein yhtä merkittäviä kuin GPA kuin tekijä korkeakoulujen sovelluksissa, mutta niiden parantaminen vie paljon vähemmän aikaa ja vaivaa. Muutamien satojen pisteiden nostamisella voi olla valtava positiivinen vaikutus pääsymahdollisuuksiisi.

Vanhempana on todennäköistä, että olet jo lähettänyt joitain yliopistohakemuksiasi tai olet ainakin aloittamassa hakuprosessia. GPA: ta ei voi tässä vaiheessa muuttaa, joten kohtaat väistämättömiä rajoituksia niiden koulujen määrässä, joihin voit odottaa pääsyä.

Jos se on vielä varhain vanhempana vuotena, voit harkita SAT- tai ACT-toimintojen ottamista uudelleen yrittääksesi nostaa pisteitäsi ja antaa itsellesi paremman kuvan valinnassa valikoivammissa kouluissa. Voit usein lähettää nämä tulokset korkeakouluihin vasta vanhempasi vuoden helmikuussa. Tässä vaiheessa sinun pitäisi vain varmistaa, että olet vastuussa sovellusten lähettämisestä. Anna itsellesi ainakin yksi tai kaksi turvallista vaihtoehtoa, jotta olet suojattu siltä varalta, ettet hyväksy kouluissa, jotka ovat hieman valikoivampia.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 2,6 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, kun GPA on 2,6?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 2,6. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Anna Maria College Paxton, MA 2.78
Teknologian korkeakoulu Tempe, AZ 2.5
National Louis University Chicago, IL 2.68
Länsi-New Mexico -yliopisto Silver City, NM 2.5
Florida Memorial University Miami Gardens, Florida 2.7
College Brockportissa Brockport, NY 1100 22 2.9
Lounais-yliopisto Hobbs, NM 1050 18 2.63
Baltimoren yliopisto Baltimore, MD 1040 kaksikymmentä 2.89
Notre Damen yliopisto South Euclid, Ohio 1030 kaksikymmentä 2.88
New England College Henniker, PIENI 1030 kaksikymmentä 2.59
Arkansasin yliopisto Monticellossa Monticello, AR 1010 19 2.71
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 2,6. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Mount Olive College Mount Olive, Pohjois-Carolina 1010 18 2.85
John Jay rikosoikeuden korkeakoulu New York, NY 1010 19 2.87
Post-yliopisto Waterbury, CT 990 19 2.68
Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pine Bluff, AR, Yhdysvallat 980 18 2.9
Southern Vermont College Bennington, VT 970 18 2.35
Calumet College of St. Joseph Valkoturska, IN 960 18 2.65
Pyhän Elisabetin yliopisto Morristown, NJ 950 16 2.6
Pyhän Joosefin korkeakoulu Rutland, VT 940 19 2.8
Albertus Magnus College New Haven, CT 940 24 2.6
Bloomfield College Bloomfield, NJ 940 18 2.69
Bowie State University Bowie, MD 940 17 2.53
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Pääset helpommin

GPA: n ollessa 2,6, olet jo erittäin kilpailukykyinen näissä kouluissa. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Texasin eteläinen yliopisto Houston, TX 910 17 2.84
Cheyneyn yliopisto Pennsylvaniassa Cheyney, PA 890 18 2.37
Lincolnin yliopisto Jefferson City, MO 890 17 2.6
Harris-Stowe State University St. Louis, MO 880 18 2.65
Pine Manor College Chestnut Hill, MA 870 viisitoista 2.6
Paul Quinn College Dallas, TX 840 16 2.6
Wiley College Marshall, Teksas 830 16 2.53
Medgar Evers College (New Yorkin kaupungin yliopisto) Brooklyn, NY 820 14 2.82
Central State University Wilberforce, Ohio 800 viisitoista 2.7
Lane College Jackson, TN 780 viisitoista 2.56
Itä-länsi-yliopisto Chicago, IL 93 17 2.67


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA