2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 2,5 GPA? Mietitkö, onko 2.5 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 2.5: lla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Ota selvää, mihin korkeakouluihin pääset 2,5 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.

Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 2,5 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 2,52 ja 2,48 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA-arvoille välillä 2.45 - 2.54.


Onko 2,5 GPA hyvä?

2,5 GPA tarkoittaa, että olet ansainnut korkeat Cs- ja matalat B-arvot kaikissa luokissasi. Tämä GPA on alle lukiolaisten kansallisen keskiarvon 3,0, ja se todennäköisesti vaikeuttaa pääsyä kaikkiin lukuun ottamatta vähiten valikoivia korkeakouluja.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 2,5 GPA verrataan kansaan:

 • pisteet-prosenttia Prosentti: 2.

  2,12 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,5.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 33 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

  c viiva sen yli lääketieteellinen
 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1526 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 2,5 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,5 asettaa sinut kansallisen keskiarvon alapuolelle. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2,5 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Lukion alkaminen on voinut olla sinulle hieman vaikea, mutta se on ok. Jos GPA: n lukumääräsi on 2,5, sinulla on vielä muutama vuosi aikaa tuoda arvosanasi. Useimpien ihmisten GPA-arvot vaihtelevat ensimmäisen ja ensimmäisen vuoden välillä. Jos todella tehostat akateemisia ponnistelujasi, sinulla on hyvät mahdollisuudet lisätä GPA: ta vähintään muutamalla kymmenesosalla. Sinulla ei ehkä ole vielä mielessä mitään korkeakouluja, mutta jos et, voit etsiä niitä alla olevan työkalun avulla ja tarkistaa pääsymahdollisuutesi. Voit antaa itsellesi enemmän motivaatiota vaihtamalla tämän sivun hieman korkeammaksi GPA: ksi ja nähdäksesi, kuinka moniin kouluihin voisit päästä.

Jos olet pitänyt 2,5 GPA: ta lukion kahden ensimmäisen vuoden ajan, on aika arvioida uudelleen opiskelutottumuksesi ja nähdä, onko sinulla keinoja parantaa. Tämä ensi vuosi on viimeinen tilaisuutesi nostaa GPA: ta ja antaa itsellesi enemmän vaihtoehtoja yliopistoon. Nykyisessä GPA-sopimuksessasi on alle 50 koulua, joihin sinut todennäköisesti hyväksytään. Vaikka tekisitkin hieman paremmin juniorivuotesi, avaat itsellesi paljon enemmän mahdollisuuksia. Jos sinulla on mielessä kouluja, voit etsiä ne seuraavasta osiosta ja nähdä, kuinka vahvat mahdollisuutesi päästä ovat nykyisen GPA: n kanssa.

Tässä vaiheessa et voi muuttaa GPA: ta paljon ennen yliopistosovellusten erääntymistä. 2,5 GPA rajoittaa sinua melko vähän siltä osin, missä voit luottaa siihen, että sinut hyväksytään, mutta sinun ei pitäisi olla ongelmaa päästä jonnekin, jos teet tutkimusta. Saatat jo miettiä, mihin haluat hakea. Jos sinulla on ideoita, etsi ne seuraavan osan hakutyökalulla nähdäksesi, onko sinulla mahdollisuutta hyväksyä. Varmista, että ajattelet kriittisesti vankan turvallisuuskoulun sisällyttämistä.

minkälainen merkki on skorpioni

Olet vanhempi, joten olet todennäköisesti jo päättänyt, mihin aiot hakea yliopistoon. Vaikka GPA on alemmalla puolella, sinun pitäisi silti voida luottaa hyväksyntään muutamassa vähemmän valikoivassa koulussa. Varmista, että olet varovainen hakuprosessissa, äläkä jätä itsesi ilman turvallisia vaihtoehtoja. Jos haluat tarkistaa valintamahdollisuutesi valitsemissasi kouluissa, etsi niitä seuraavassa osassa olevan työkalun avulla.


Mahdollisuutesi 2,5 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 2.5? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2,5 GPA + Mahdollisuudet: 2,5 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA-arvon 2,5, mutta sinulla voi olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

2.5
0 2.5

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 2,5 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Yllä olevista tiedoista näet, että 2,5 GPA vaikeuttaa sinun pääsyäsi valtaosaan neljän vuoden korkeakouluista. Koska olet vielä fuksi, sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä erikseen ja enemmän siitä, miten aiot parantaa arvosanasi parin seuraavan vuoden aikana. Sinulla on vielä paljon aikaa tehdä muutoksia, joilla on vahva positiivinen vaikutus yliopistohakuun. On tärkeää, että alat tunnistaa ongelmat mahdollisimman pian ja pyytää lisäapua, jos tarvitset sitä. Jos pystyt diagnosoimaan tarkasti, mitä tapahtuu, sinulla on hyvät mahdollisuudet nostaa GPA tasolle, joka tekee sinusta paljon kilpailukykyisemmän hakijan.

painotettu gpa vs painottamaton gpa

Yhteenvetona tämän oppaan tiedoista voidaan todeta, että 2,5 GPA toisena opiskelijana ei ole maailman loppu, mutta jos se ei muutu ennen vanhempaa vuotta, se rajoittaa vakavasti yliopistohakua. Sinulla on vielä juniorivuotesi parantamaan GPA: ta, joten hyödynnä sitä mahdollisimman paljon. Älä pelkää pyytää apua tai muuttaa opintotapojasi vastaamaan luokkiin, jotka antavat sinulle enemmän ongelmia.

Sinun tulisi myös alkaa miettiä standardoituja testejä. Jos suunnittelet opintosi hyvin ja onnistut saamaan hyvät pisteet juniori- tai vanhempasi vuodessa, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet päästä moniin korkeakouluihin. Joillakin älykkäillä strategioilla ja päättäväisyydellä voit tehdä suuren eron hyväksymiskertoimissasi.

Kaiken kaikkiaan 2,5 GPA: n saaminen tänä vuonna tarkoittaa, että saatat kokea vaikeuksia päästä valitsemallesi yliopistolle. Kuitenkin, vielä on joitain toimenpiteitä, joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi. Juniorivuosi on paras aika standardoitujen testien suorittamiseen, ja jos saavutat korkeat pisteet, voit lisätä suurimmaksi osaksi todennäköisyyttäsi hyväksyä korkeintaan korkeakouluista huolimatta keskimääräistä alhaisemmasta GPA: sta. On parasta ottaa SAT tai ACT ensimmäistä kertaa juniorisyksyn aikana ja mennä sitten sieltä nähdäksesi, kuinka paljon sinun on ehkä parannettava.

Hyvin suunnittelemalla opiskelu voi mennä pitkälle parantamaan pisteitäsi - voit jopa opiskella kesän aikana ja suorittaa testin uudestaan ​​vanhempana vuonna. Varmista, että työskentelet lujasti luokkaasi ennen hakemuksiasi jäljellä olevan ajan ja valitse korkeakoulut viisaasti. Jos tiedät GPA: n asettamat rajoitukset korkeakoulujen haulle, sinun pitäisi pystyä löytämään sinulle sopiva koulu.

Tässä artikkelissa oppimiesi perusteella pystyt toivottavasti tekemään viisaampia valintoja hakuprosessissa. Koska olet todennäköisesti alkanut koota sovelluksiasi (tai jopa jo lähettänyt niitä), osa näistä tiedoista saattaa olla vanhoja uutisia. Edelleen, on erittäin tärkeää ottaa huomioon keskimääräistä pienemmän GPA: n kohtaamat rajoitukset ja soveltaa kouluihin, jotka ovat sinulle realistisen alueen sisällä.

4 litraa yhtä monta kuppia

Yksi tapa parantaa pääsymahdollisuuksiasi jo tämän pelin myöhäisessä vaiheessa on ottaa SAT tai ACT uudelleen. Voit silti suorittaa standardoituja testejä hakemusten lähettämisen jälkeen - useimmat korkeakoulut hyväksyvät vasta vanhempana talvena suoritettujen testien tulokset. Jos olet jo tyytyväinen testipisteisiisi, varmista, että sinulla on tasapainoinen luettelo kouluista, jotka sisältävät turvallisuuden, todennäköiset ja tavoittavuusvaihtoehdot. Jos suunnittelet hyvin, sinun pitäisi pystyä pääsemään vähintään yhteen tai kahteen luettelosi kouluun.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 2,5 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, jos GPA on 2,5?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Saavuta koulut: vaikeampaa päästä mukaan

Näihin kouluihin on vaikea päästä nyt, koska niiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin 2,5. Mutta jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, sinulla on paljon parempi laukaus.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Lounais-yliopisto Hobbs, NM 1050 18 2.63
Paul Smithin korkeakoulu Paul Smiths, NY 1040 kaksikymmentä 2.8
New England College Henniker, PIENI 1030 kaksikymmentä 2.59
Arkansasin yliopisto Monticellossa Monticello, AR 1010 19 2.71
Post-yliopisto Waterbury, CT 990 19 2.68
kuvan kuvaus

Sama taso: Yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA-arvot ovat lähellä 2,5. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on kohtuulliset mahdollisuudet päästä. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Southern Vermont College Bennington, VT 970 18 2.35
Calumet College of St. Joseph Valkoturska, IN 960 18 2.65
Pyhän Elisabetin yliopisto Morristown, NJ 950 16 2.6
Albertus Magnus College New Haven, CT 940 24 2.6
Bowie State University Bowie, MD 940 17 2.53
Bloomfield College Bloomfield, NJ 940 18 2.69
Pyhän Joosefin korkeakoulu Rutland, VT 940 19 2.8
Cheyneyn yliopisto Pennsylvaniassa Cheyney, PA 890 18 2.37
Lincolnin yliopisto (MO) Jefferson City, MO 890 17 2.6
LeMoyne-Owen College Memphis, TN 890 16 2.5
Pine Manor College Chestnut Hill, MA 870 viisitoista 2.6
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä mukaan

GPA: n ollessa 2,5 sinulla on jo voimakas kilpailu näihin kouluihin. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Paul Quinn College Dallas, TX 840 16 2.6
Wiley College Marshall, Teksas 830 16 2.53
Paine College Augusta, GA 830 16 2.58
Central State University Wilberforce, Ohio 800 viisitoista 2.7
Lane College Jackson, TN 780 viisitoista 2.56
Talladega College Talladega, AL 101 19 2.4
Itä-länsi-yliopisto Chicago, IL 93 17 2.67
St. Louis Christian College Kukoistava, MO 92 kaksikymmentäyksi 2.52
Miles College Fairfield, AL 89 16 2.5
Southern University New Orleansissa New Orleans, LA 85 viisitoista 2.4
Arkansasin baptistikoulu Little Rock, AR, Yhdysvallat 85 viisitoista 2.6


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.