2.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.4

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 2.4 GPA? Mietitkö, onko 2.4 hyvä ja mihin korkeakouluihin voit päästä 2.4: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mihin korkeakouluihin voit päästä 2,4 GPA: n avulla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

sat math 2 pisteet

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 2,4 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 2,42 ja 2,38 GPA: lle. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 2.35–2.44.


Onko 2.4 GPA hyvä?

Jos sinulla on 2,4 GPA, olet ansainnut enimmäkseen C+-luokkia luokillasi. Tämä on keskimääräistä alhaisempi GPA ja asettaa suuria rajoituksia korkeakouluhaullesi. Voit silti luottaa hyväksymiseen joissakin kouluissa, mutta sinulla on melko kapea valikoima turvallisia panoksia.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on 2.4 GPA: n vertailu kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 1

  1,09 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,4.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 17 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1542 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä 2,4 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n valtakunnallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,4 asettaa sinut kansallisesti keskiarvon alapuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2.4 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Koska nyt on vasta fuksivuotesi, GPAsi todennäköisesti muuttuu ennen kuin haet yliopistoon. Nykyisellä tasollasi voi kuitenkin olla vaikeaa nostaa sitä sellaiselle tasolle, jonka avulla pääset pääsemään monenlaisiin kouluihin. 2.4 GPA on suhteellisen alhainen, vaikka se on silti riittävän korkea, jotta voit olla varma pääsystä muutamiin vähemmän valikoiviin oppilaitoksiin. Seuraavien parin vuoden aikana sinun kannattaa nostaa arvosanojasi päästäksesi lähemmäksi lukion keskimääräistä GPA -arvoa 3.0. Tässä vaiheessa on aikaista miettiä korkeakouluja, mutta jos sinulla on mielessäsi jokin kiinnostava asia, voit etsiä niitä alla olevan työkalun avulla nähdäksesi, miltä pääsymahdollisuutesi näyttävät.

Toinen vuosi on aika, jolloin GPA: si muuttuu paljon vähemmän. Vaikka sinulla on vielä pari lukukautta arvosanojen nostamiseen, on turvallista olettaa, että GPA ei muutu merkittävästi ennen kuin haet yliopistoon. 2.4 GPA: n käyttö tarkoittaa, että sinulla on rajalliset vaihtoehdot turvallisuuskouluille. Vaikka voisit lisätä GPA: si pari kymmenespistettä ennen hakemuksen jättämistä, tämä laajentaa valintojesi laajuutta jonkin verran. Saatat alkaa miettiä, mitkä oppilaitokset kiinnostavat sinua tässä vaiheessa - jos näin on, yritä etsiä niitä alla olevan työkalun avulla selvittääksesi mahdollisuutesi päästä sisään 2.4.

Jos se on nuorempi vuosi, on epätodennäköistä, että GPA muuttuu paljon ennen kuin sinun on lähetettävä korkeakouluhakemuksia. 2.4: n ansiosta tämä tarkoittaa, että kohtaat melko suuria rajoituksia, joissa voit luottaa siihen, että sinut hyväksytään. GPA -lukumääränne on alle keskiasteen lukiolaisille, joten ei ole monia korkeakouluja, joissa useimmilla hyväksytyillä opiskelijoilla on samanlaiset GPA: t kuin sinulla. Sinulla on kuitenkin joitain vaihtoehtoja, ja tavoittavuuskoulut voivat hyväksyä sinut testituloksistasi ja muista tekijöistä riippuen. Yritä etsiä sinua kiinnostavia kouluja alla olevan työkalun avulla nähdäksesi, saattaisitko hyväksyä GPA: si.

Tässä vaiheessa olet ehkä jo aloittanut korkeakoulun hakuprosessin - olet luultavasti ainakin aloittanut valmistelut ja tehnyt luettelon kouluista. Jos olet tehnyt tutkimuksesi, sinun tulee olla tietoinen siitä, että GPA -asetuksesi asettaa suuria rajoituksia sille, mihin voit odottaa pääsyäsi yliopistoon. Vaikka sinulla on vankat vaihtoehdot joissakin vähiten valikoivista kouluista, useimmat korkeakoulut saavuttavat tämän GPA: n. Jos haluat tietää arvioidut hyväksymismahdollisuutesi, etsi seuraavasta osiosta koulut, joihin aiot hakea.


Mahdollisuutesi 2.4 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin voit päästä 2.4: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

tunnin yhteenvedon tarina

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2,4 GPA + Mahdollisuudet: 2,4 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 2,4, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

2.4
0 2.4

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 2.4 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Yllä olevista tiedoista näet, että 2.4 GPA vaikeuttaa pääsyäsi valtaosaan neljän vuoden korkeakouluista. Koska olet vielä fuksi, juuri nyt sinun pitäisi huolehtia vähemmän mahdollisuuksistasi opiskella yliopistossa ja enemmän siitä, miten aiot parantaa arvosanojasi parin seuraavan vuoden aikana. Sinulla on vielä paljon aikaa tehdä muutoksia, joilla on vahva positiivinen vaikutus korkeakouluhakuun. On tärkeää, että alat tunnistaa ongelmasi mahdollisimman pian ja pyytää lisäapua, jos tarvitset sitä. Jos pystyt diagnosoimaan tarkasti, mitä tapahtuu, sinulla on hyvät mahdollisuudet nostaa GPA -tasosi tasolle, joka tekee sinusta paljon kilpailukykyisemmän hakijan.

yhteinen sovellus vs koalitio -sovellus

Yhteenvetona tämän oppaan tiedoista 2,4 GPA toisen vuoden opiskelijana ei ole maailmanloppu, mutta jos se ei muutu ennen lukuvuotta, se rajoittaa vakavasti korkeakouluhakua. Sinulla on vielä vuosi aikaa parantaa GPA -sopimustasi, joten hyödynnä se mahdollisimman paljon. Älä pelkää pyytää apua aiheissa, joissa olet ollut vaikeuksissa.

Standardoidut testit ovat näköpiirissä, joten sinun pitäisi myös alkaa miettiä niitä. Jos aiot opiskella hyvin ja onnistut saamaan hyvät pisteet nuorempana tai vanhempana vuotena, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet päästä moniin oppilaitoksiin. Älykkäillä strategioilla ja päättäväisyydellä voit vaikuttaa suuresti hyväksymismahdollisuuksiisi seuraavan vuoden aikana.

Kaiken kaikkiaan 2,4 GPA: n saaminen tänä vuonna tarkoittaa, että saatat kohdata vaikeuksia päästä valitsemaasi korkeakouluun. Kuitenkin, on vielä joitain toimenpiteitä, joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi. Juniorivuosi on paras aika vakioiduille testeille, ja jos saat korkeat pisteet, voit lisätä hyväksymistodennäköisyyttäsi useimmissa korkeakouluissa keskimääräistä alhaisemmasta GPA: sta huolimatta. Pyri ottamaan SAT tai ACT ensimmäistä kertaa tänä syksynä tai talvena ja sitten sieltä katsomaan, kuinka paljon sinun on ehkä parannettava.

Hyvin suunnittelemalla opiskeluasi voit parantaa tuloksiasi - voit jopa opiskella kesän aikana ja suorittaa testin uudelleen lukuvuoden aikana. Muista työskennellä lujasti lujasti ennen hakemusten jättämistä ja tehdä viisaita valintoja hakemuspaikasta. Jos olet tietoinen GPA: n asettamista rajoituksista korkeakouluhaussa, sinun pitäisi pystyä löytämään sinulle sopiva koulu.

maaliskuu 22 horoskooppien yhteensopivuus

Tässä artikkelissa oppimasi perusteella voit toivottavasti tehdä viisaampia valintoja hakuprosessissa. Koska olet todennäköisesti aloittanut sovellusten kokoamisen (tai jopa jo lähettänyt osan), osa tiedoista voi olla vanhoja uutisia. Edelleen, On erittäin tärkeää harkita rajoituksia, joita kohtaat keskimääräistä alhaisemman GPA: n suhteen, ja soveltaa kouluun, joka on realistisella alueella.

Yksi tapa parantaa pääsymahdollisuuksiasi pelin myöhässä on SAT- tai ACT -kurssin suorittaminen uudelleen. Voit silti suorittaa standardoituja testejä hakemusten lähettämisen jälkeen - useimmat oppilaitokset hyväksyvät testitulokset, jotka on otettu myöhään talvella. Jos olet jo tyytyväinen testituloksiin, varmista, että sinulla on tasapainoinen luettelo kouluista, mukaan lukien turvallisuus-, todennäköiset ja kattavuusvaihtoehdot. Jos suunnittelet hyvin, sinun pitäisi pystyä pääsemään vähintään yhteen tai kahteen oppilaitokseen luettelossasi.

Korkeakoulut hyväksyvät 2.4 GPA: n

Mihin kouluihin pääset, kun GPA on 2,4?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 2,4. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
New England College Henniker, PIENI 1030 kaksikymmentä 2.59
Post University Waterbury, CT 990 19 2.68
Etelä -Vermont College Bennington, VT 970 18 2.35
Calumet College of St.Joseph Whiting, IN 960 18 2.65
College of St. Elizabeth Morristown, NJ 950 16 2.6
Bloomfield College Bloomfield, NJ 940 18 2.69
Bowien osavaltion yliopisto Bowie, MD 940 17 2.53
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 2,4, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Albertus Magnus College New Haven, CT 940 24 2.6
Cheyneyn yliopisto Pennsylvaniassa Cheyney, PA 890 18 2.37
LeMoyne-Owen College Memphis, TN 890 16 2.5
Pine Manor College Chestnut Hill, MA 870 viisitoista 2.6
Paul Quinn College Dallas, TX 840 16 2.6
Wiley College Marshall, Teksas 830 16 2.53
Livingstone College Salisbury, Yhdysvallat 820 viisitoista 2.32
Talladega College Talladega, AL 101 19 2.4
Itä-Länsi-yliopisto Chicago, IL 93 17 2.67
Miles College Fairfield, Yhdysvallat 89 16 2.5
Etelä -yliopisto New Orleansissa New Orleans, LA 85 viisitoista 2.4


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.