2.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.3

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 2.3 GPA? Mietitkö, onko 2.3 hyvä ja mihin korkeakouluihin pääset 2.3: lla?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mitkä oppilaitokset voit päästä 2.3 GPA: lla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 2.3 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: ille, kuten 2.32 ja 2.28 GPA: ille. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 2.25–2.34.


Onko 2.3 GPA hyvä?

2.3 GPA osoittaa, että arvosanasi ovat olleet keskimäärin Cs ja C+s kaikissa luokissasi. GPA on huomattavasti keskimääräistä alhaisempi ja vaikuttaa voimakkaasti korkeakoulujen hakuprosessissa tekemiesi valintojen määrään.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on, miten 2.3 GPA verrataan kansakuntaan:

julkiset muratti liigakoulut 2020
 • pistemäärä Prosentiili: 0

  0,77 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,3.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 12 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1547 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä 2.3 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,3 asettaa sinut kansallisesti keskiarvon alapuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2.3 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

Muutaman vuoden kuluttua ennen kuin haet yliopistoon, GPA: si todennäköisesti muuttuu kohtalaisesti. Nykyisellä tasolla voi olla vaikeaa nostaa GPA -tasoa sellaiselle tasolle, jonka avulla pääset pääsemään monenlaisiin kouluihin. 2.3 GPA on alhainen, vaikka se on silti riittävän korkea, jotta voit olla varma pääsystä muutamaan vähemmän valikoivaan korkeakouluun. Seuraavien parin vuoden aikana sinun kannattaa nostaa arvosanoja, jotta saat enemmän vaihtoehtoja. Tässä vaiheessa on aikaista miettiä korkeakouluja, mutta jos sinulla on mielessäsi jokin kiinnostava asia, voit etsiä niitä alla olevan työkalun avulla nähdäksesi, miltä pääsymahdollisuutesi näyttävät.

Toinen vuosi on silloin, kun GPA: si alkaa muuttua vähemmän. Vaikka sinulla on vielä pari lukukautta jäljellä arvosanojen nostamiseen, on turvallista olettaa, että GPA ei ole merkittävästi erilainen, kun haet yliopistoon. Jos sinulla on 2.3 GPA, turvakoulujen vaihtoehdot ovat rajalliset. Jos voit lisätä GPA: ta jopa parilla kymmenespisteellä ennen hakemuksen jättämistä, se antaa sinulle paljon enemmän vaihtoehtoja. Saatat jo alkaa miettiä, mitkä oppilaitokset kiinnostavat sinua. Jos näin on, yritä etsiä niitä alla olevasta työkalustamme selvittääksesi mahdollisuutesi päästä sisään 2.3.

Jos se on nuorempi vuosi, GPA ei muutu kovin paljon ennen kuin haet yliopistoon. 2.3: n ansiosta tämä tarkoittaa, että kohtaat merkittäviä rajoituksia sille, missä voit luottaa hyväksyntään. GPA -lukumääränne on yläkoululaisten keskiarvoa alhaisempi, joten ei ole monia korkeakouluja, joissa korkealla osalla hyväksytyistä opiskelijoista on GPA: t, jotka vastaavat omaanne. Sinulla on kuitenkin vielä joitain vaihtoehtoja, ja oppilaitokset voivat hyväksyä sinut, ja harkitsisimme tämän GPA -koulun saavuttamista muiden tekijöiden mukaan. Voit etsiä sinua kiinnostavia oppilaitoksia seuraavassa osiossa nähdäksesi, onko sinulla mahdollisuus saada hyväksyntä 2.3 GPA: lla.

Tässä vaiheessa olet todennäköisesti aloittanut korkeakoulun hakuprosessin. Sinun olisi pitänyt tehdä ainakin alustava luettelo kouluista, joihin aiot hakea. Jos teit tutkimuksen, tiedät jo, että GPA asettaa suuria rajoituksia sille, mihin voit odottaa pääsyäsi yliopistoon. Vaikka sinulla on joitakin turvallisia vaihtoehtoja muutamissa vähiten valikoivissa kouluissa, useimmat oppilaitokset saavuttavat tämän GPA: n. Jos haluat tietää arvioidut hyväksymismahdollisuutesi, etsi seuraavasta osiosta kouluja, joissa luulet hakevasi (tai olet jo hakenut).


Mahdollisuutesi 2.3 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 2.3: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

parhaat ilmaiset online -lukiot

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2.3 GPA + Mahdollisuudet: 2.3 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 2.3, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

2.3
0 2.3

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 2.3 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Tässä vaiheessa GPA on merkittävästi alle kansallisen keskiarvon ja voi estää korkeakoulujen hakuprosessia, jos se ei muutu. Onneksi sinulla on vielä pari vuotta aikaa hakea yliopistoon. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on paljon aikaa selvittää, miksi olet kamppaillut, ja korjata huonot opiskelutottumukset. Muista, että on aina parasta pyytää apua ennemmin kuin myöhemmin, jotta et joudu täysin hukkaan luokassa.

Jos olet erittäin omistautunut kääntämään asiat, sinulla on mahdollisuus nostaa GPA -tasosi tasolle, joka tekee sinusta kilpailukykyisen monilla eri kouluilla ja antaa sinulle paljon enemmän vaihtoehtoja lukuvuonna. Tässä varhaisessa vaiheessa sinulla on myös paljon aikaa opiskella standardoituja testejä ennen kuin otat ne nuoremmaksi ja vanhemmaksi. Jos saat korkeat pisteet, olet paljon houkuttelevampi mahdollisuus korkeakouluille.

Lukuvuosi voi olla vaikea aika motivoida - se on kuin lukion tiistai. Mutta GPA: si kanssa sinun on löydettävä se itsestäsi, jotta voit tehdä muutoksia, jotta sinulla on enemmän vaihtoehtoja korkeakoulun hakuprosessissa. Koska 2,3 on lukiolaisten keskiarvoa merkittävästi alhaisempi, se tarkoittaa, että vaihtoehtosi ovat hyvin rajalliset, jos GPA ei muutu seuraavan vuoden aikana. Nyt on aika pyytää lisäapua ja diagnosoida mahdolliset ongelmat, joissa sinulla saattaa olla huonoja opiskelutottumuksia. Jos ansaitset korkeampia arvosanoja nuorempana vuotena, avaat itsellesi paljon enemmän mahdollisuuksia.

On myös tärkeää, että alat ajatella standardoituja testejä. Yritä aloittaa SAT- tai ACT -opinnot kesän aikana tämän vuoden jälkeen, jotta olet valmis ottamaan yhden heistä nuoremmaksi syksyksi. Haluat antaa itsellesi runsaasti aikaa testin suorittamiseen tarvittaessa uudelleen ja saada pisteesi tasolle, joka lisää mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon. Nyt on aika todella punnita itseäsi!

Jos olet lukenut kaikki yllä olevat tiedot, tiedät, että GPA: n vaihtaminen on erittäin vaikeaa tämän kohdan jälkeen. Vaikka 2.3 GPA rajoittaa sinua korkeakouluhaussa, sinun ei pitäisi lannistua. Sinulla on edelleen hyvät mahdollisuudet päästä muutamaan korkeakouluun, ja voit parantaa mahdollisuuksiasi sen perusteella, kuinka hyvin pärjäät standardointitesteissä.

Olet ehkä jo ottanut SAT- tai ACT -kurssin tai olet valmistautumassa. Olipa tilanteesi mikä tahansa, varmista, että teet kaiken voitavasi suunnitellaksesi opiskelusi ja saavuttaaksesi hyvät pisteet. Muista, että jos et vieläkään ole tyytyväinen, voit suorittaa testin uudelleen vasta myöhempänä talvena. Korkeat standardoidut testitulokset ovat nopea tapa parantaa pääsymahdollisuuksiasi monissa korkeakouluissa alhaisesta GPA: sta huolimatta. Varmista, että jatkat työskentelyäsi arvosanojen parantamiseksi ja käytät samalla aikaa testin valmisteluun.

Koska sinulla on vain vähän aikaa ennen kuin lähetät sovelluksia (tai olet jo lähettänyt ne), GPA ei muutu ennen kuin oppilaitokset näkevät sen. Tämä asettaa sinut hieman vaikeaan asemaan opintovaihtoehtojen suhteen, mutta sinun pitäisi pystyä pääsemään jonnekin, jos suunnittelet viisaasti. Toivottavasti olet tehnyt luettelon kouluista, joka sisältää vähintään yhden tai kaksi vaihtoehtoa, jotka näyttävät turvallisilta panoksilta GPA: lle.

2 3/4 tuumaa

Jopa GPA: n ollessa paljon alhaisempi kuin kansallinen keskiarvo, sinulla on edelleen hyvät mahdollisuudet vähintään valikoiviin neljän vuoden korkeakouluihin. Voit myös harkita SAT: n tai ACT: n uudelleenvalintaa, jos uskot, että voit vielä parantaa. Korkea standardoitu testitulos voi auttaa parantamaan mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon alhaisella GPA: lla.

Korkeakoulut hyväksyvät 2.3 GPA: n

Mihin kouluihin pääset, kun GPA on 2,3?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 2,3. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
New England College Henniker, PIENI 1030 kaksikymmentä 2.59
Etelä -Vermont College Bennington, VT 970 18 2.35
Bowien osavaltion yliopisto Bowie, MD 940 17 2.53
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 2.3, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Cheyneyn yliopisto Pennsylvaniassa Cheyney, PA 890 18 2.37
LeMoyne-Owen College Memphis, TN 890 16 2.5
Wiley College Marshall, Teksas 830 16 2.53
Paine College Augusta, GA 830 16 2.58
Livingstone College Salisbury, Yhdysvallat 820 viisitoista 2.32
Lane College Jackson, TN 780 viisitoista 2.56
Talladega College Talladega, AL 101 19 2.4
Louis Christian College Kukoistava, MO 92 kaksikymmentäyksi 2.52
Miles College Fairfield, Yhdysvallat 89 16 2.5
Etelä -yliopisto New Orleansissa New Orleans, LA 85 viisitoista 2.4
Voorhees College Tanska, SC 75 viisitoista 2


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA