2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 2.2 GPA? Mietitkö, onko 2.2 hyvä, ja mihin oppilaitoksiin voit päästä 2.2: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mihin korkeakouluihin pääset 2.2 GPA: n avulla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 2.2 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA -sopimuksille, kuten 2.22 ja 2.18 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA -sopimuksille välillä 2.15–2.24.


Onko 2.2 GPA hyvä?

Jos sinulla on 2.2 GPA, pääset siihen pisteeseen, että sinulla on hyvin vähän vaihtoehtoja turvallisuuskouluille korkeakoulun hakuprosessissa. 2.2 tarkoittaa, että olet ansainnut enimmäkseen Cs -luokkaa ja on hieman pienempi kuin 3.0: n kansallinen keskimääräinen GPA.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Tässä on 2.2 GPA verrattuna kansakuntaan:

 • pistemäärä Prosentiili: 0

  0,45 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,2.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 7 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

  mikä on härän merkki
 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1552 koulua

  Sinulla on pieni mahdollisuus päästä sisään 2.2 GPA: lla.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,2 asettaa sinut kansallisesti keskiarvon alapuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2.2 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

2.2 GPA ensimmäisenä vuotena on alhainen, mutta sinulla on vielä aikaa parantaa arvosanojasi. Jos GPA -tasosi pysyy yli 2,0: n, päädyt pariin vankkaan korkeakouluvaihtoehtoon. Jos kuitenkin pystyt nostamaan sitä jopa muutaman kymmenesosan, annat itsellesi paljon laajemman valikoiman vaihtoehtoja. Yritä korjata opiskelutottumuksesi ja pyydä lisäapua mahdollisimman pian! Et ehkä ajattele vielä lainkaan korkeakouluja, mutta jos sinulla on jokin mielessä, voit etsiä niitä seuraavan osion työkalun avulla. Saat käsityksen siitä, miltä hyväksymismahdollisuutesi näyttäisivät nykyisellä GPA: lla. Antaaksesi lisää motivaatiota voit myös muuttaa tämän sivun hieman korkeammaksi GPA: ksi ja nähdä, kuinka paljon paremmat mahdollisuutesi ovat.

Houstonin yliopiston gpa -vaatimukset

Olet yli puolivälissä matkalla korkeakoulusovelluksiin, mutta GPA voi silti muuttua sen mukaan, kuinka hyvin teet juniorivuoden. Jos et lopulta paranna GPA: ta, sinulla ei ole kovin monia vaihtoehtoja turvallisuuskouluille. Koska 2,2 on huomattavasti matalampi kuin keskimääräinen lukion GPA, on hyvin harvoja kouluja, jotka yleensä hyväksyvät oppilaasi arvosanoillasi. Vaikka voisit korottaa arvosanojasi hieman ensi vuonna, korkeakoulut ovat vaikuttuneita ponnisteluistasi ja annat itsellesi laajemman valikoiman vaihtoehtoja. Se on vielä vähän aikaista, mutta jos olet kiinnostunut erityisesti kouluista, etsi niitä seuraavasta osiosta nähdäksesi hyväksymismahdollisuutesi GPA: si perusteella.

Juniorivuosi on silloin, kun GPA: n muuttaminen on lähes mahdotonta. On epätodennäköistä, että GPAsi on erilainen kuin nyt, kun haet korkeakoulun lukuvuotta erittäin pienien vaihtelujen ulkopuolella. Valitettavasti 2.2 vaikeuttaa pääsyä jokaiseen korkeakouluun lukuun ottamatta vähiten valikoivia oppilaitoksia. Tässä vaiheessa sinulla on luultavasti joitakin ajatuksia siitä, mihin haluat hakea. Voit yrittää etsiä niitä seuraavassa osiossa saadaksesi paremman käsityksen siitä, onko sinulla mahdollisuus päästä sisään. Mahdollisuutesi voivat olla erilaisia ​​sen perusteella, kuinka korkeat testituloksesi ovat ja muut tekijät, jotka vaikuttavat hakemukseesi.

Jos se on sinun vanhusvuosi, tämä on GPA, jota käytät hakiessasi korkeakoulua. On vaikeaa päästä useimpiin kouluihin, joiden GPA on lähellä 2.0, mutta sinulla on vielä vaihtoehtoja. Varmista, että sisällytät sovelluksiin vähintään yhden turvallisuuskoulun, jotta sinulla on jotain, mihin palata. Jos haluat nähdä, missä asemassa olet pääsymahdollisuuksissa kouluissa, joissa aiot hakea, etsi niitä seuraavalla osiolla olevan työkalumme avulla.


Mahdollisuutesi 2.2 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin pääset 2.2: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2.2 GPA + Mahdollisuudet: 2.2 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 2.2, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

itä -carolinan yliopiston gpa -vaatimus
 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

2.2
0 2.2

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 2.2 GPA: lla. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Tässä vaiheessa GPA on merkittävästi alle kansallisen keskiarvon ja voi estää korkeakoulujen hakuprosessia, jos se ei muutu. Onneksi sinulla on vielä paljon aikaa ennen kuin alat hakea yliopistoon. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus selvittää, miksi olet kamppaillut, ja korjata ongelmalliset opiskelutottumukset. Muista, että on aina parasta pyytää apua ennemmin kuin myöhemmin, jotta et joudu täysin hukkaan luokassa.

Jos olet erittäin omistautunut kääntämään asiat, sinulla on mahdollisuus nostaa GPA -tasosi tasolle, joka tekee sinusta kilpailukykyisen monilla eri kouluilla ja antaa sinulle paljon enemmän vaihtoehtoja lukuvuonna. Tässä varhaisessa vaiheessa sinulla on myös paljon aikaa opiskella standardoituja testejä ennen kuin otat ne nuoremmaksi ja vanhemmaksi. Jos saat korkeat pisteet, olet paljon houkuttelevampi mahdollisuus korkeakouluille.

Lukuvuosi voi olla vaikea aika motivoida - se on kuin lukion tiistai. Mutta GPA: n kanssa sinun pitäisi yritä löytää se itsestäsi tehdä muutoksia niin, että saat enemmän vaihtoehtoja yliopistolle lukuvuonna. Koska 2.2 on lukiolaisten keskiarvoa merkittävästi alhaisempi, se tarkoittaa, että vaihtoehtosi ovat hyvin rajalliset, jos GPA pysyy tällä tasolla. Nyt on aika pyytää lisäapua ja diagnosoida mahdolliset ongelmat, joissa sinulla saattaa olla huonoja opiskelutottumuksia. Jos ansaitset korkeampia arvosanoja nuorempana vuotena, avaat itsellesi paljon enemmän mahdollisuuksia.

Sinun on myös tärkeää alkaa ajatella standardoituja testejä. Yritä opiskella SAT: lle tai ACT: lle kesällä tämän vuoden jälkeen, jotta olet valmis ottamaan yhden heistä nuoremmaksi syksyksi. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa suorittaa testi uudelleen tarvittaessa ja saada pisteesi tasolle, joka lisää mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon.

Jos olet lukenut kaikki yllä olevat tiedot, tiedät, että GPA: n vaihtaminen on erittäin vaikeaa tämän kohdan jälkeen. Vaikka 2.2 GPA rajoittaa sinua korkeakouluhaussa, yritä olla lannistumatta. Sinulla on edelleen hyvät mahdollisuudet päästä muutamaan korkeakouluun, ja voit parantaa kertoimiasi standardoidun testisuorituksesi perusteella. Olet ehkä jo ottanut SAT- tai ACT -testin tai olet valmistelemassa testiä. Olipa tilanteesi mikä tahansa, varmista, että teet kaiken voitavasi suunnitellaksesi opiskelusi ja saavuttaaksesi hyvät pisteet.

Muista, että jos et vieläkään ole tyytyväinen, voit suorittaa testin uudelleen vasta myöhempänä talvena. Korkeat standardoidut testitulokset ovat nopea tapa parantaa pääsymahdollisuuksiasi monissa korkeakouluissa alhaisesta GPA: sta huolimatta. Varmista, että jatkat työskentelyäsi arvosanojen parantamiseksi samalla kun käytät aikaa SAT- tai ACT -valmisteluun.

Koska sinulla on vain vähän aikaa ennen kuin lähetät sovelluksia (tai olet jo lähettänyt ne), GPA ei muutu ennen kuin oppilaitokset näkevät sen. Tämä asettaa sinut vaikeaan tilanteeseen, mutta sinun pitäisi pystyä pääsemään jonnekin, jos suunnittelet viisaasti. Toivottavasti olet tehnyt luettelon kouluista, joka sisältää vähintään yhden tai kaksi vaihtoehtoa, jotka näyttävät turvallisilta panoksilta GPA: lle.

Vaikka GPA on paljon alhaisempi kuin kansallinen keskiarvo, sinulla on edelleen hyvät mahdollisuudet hyväksyä muutamia vähiten valikoivista neljän vuoden korkeakouluista. Voit myös harkita SAT: n tai ACT: n uudelleenvalintaa, jos uskot, että voit vielä parantaa. Korkea standardoitu testitulos voi auttaa parantamaan mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon alhaisella GPA: lla.

Korkeakoulut hyväksyvät 2.2 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä, kun GPA on 2.2?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Sama taso: yhtä vaikea päästä sisään

Näiden koulujen keskimääräiset GPA: t ovat lähellä 2,2. Jos haet näihin kouluihin, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, parannat mahdollisuuksiasi merkittävästi.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
New Yorkin Metropolitan College New York, NY 2.1
Puerto Ricon amerikkalainen yliopisto - Fajardon kampus Fajardo, PR 2
Columbia College Caguas, PR 2
kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 2.2, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

kaksosmiehen piirteitä
Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Kehittyvän tekniikan yliopisto Tempe, Arizona 2.5
Länsi -New Mexicon yliopisto Silver City, Yhdysvallat 2.5
Puerto Ricon yliopisto Utuadossa Utuado, PR 2.5
Etelä -Vermont College Bennington, VT 970 18 2.35
Cheyneyn yliopisto Pennsylvaniassa Cheyney, PA 890 18 2.37
LeMoyne-Owen College Memphis, TN 890 16 2.5
Livingstone College Salisbury, Yhdysvallat 820 viisitoista 2.32
Talladega College Talladega, AL 101 19 2.4
Miles College Fairfield, Yhdysvallat 89 16 2.5
Etelä -yliopisto New Orleansissa New Orleans, LA 85 viisitoista 2.4
Voorhees College Tanska, SC 75 viisitoista 2


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.