2.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin voit päästä 2.1

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Onko sinulla 2.1 GPA? Mietitkö, onko 2.1 hyvä ja mihin korkeakouluihin voit päästä 2.1: llä?

Olemme kirjoittaneet GPA: n yksityiskohtaisimman oppaan täällä:

 • Selvitä, mitkä oppilaitokset voit päästä 2.1 GPA: lla.
 • Opi lisäämään GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin oppilaitoksiin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT/ACT, GPA -käytännöt vaihtelevat lukiosta lukioon ja korkeakoulusta korkeakouluun. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ita ja toiset painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten selitämme alla, todellinen GPA -numero on vain yksi ulottuvuus harjoitustyössäsi. kurssikuormasi vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat ovat, sitä enemmän oppilaitokset ovat valmiita anteeksi GPA: n supistumista.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 2.1 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA -sopimuksille, kuten 2.12 ja 2.08 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA: ille välillä 2.0500000000000003 - 2.14.


Onko 2.1 GPA hyvä?

2.1 GPA osoittaa, että sinulla on noin C -keskiarvo kaikissa luokissasi. Tämä on alhainen GPA, joten saatat joutua kokemaan vaikeuksia korkeakoulujen valintaprosessissa.

Olemme analysoineet opiskelijaprofiileja yli 1500 korkeakoulussa Yhdysvalloissa ja saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. 2.1 GPA verrattuna kansakuntaan on seuraava:

 • pistemäärä Prosentiili: 0

  0,45 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,1.

 • pistekilpailu Kilpailukykyinen: 7 koulua

  Voit hakea oppilaitoksiin ja saada hyvän kuvan ottamisesta.

  suurempi kuin pienempi tai yhtä suuri kuin
 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1552 koulua

  Sinulla on pienet mahdollisuudet päästä 2.1 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n valtakunnallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,1 asettaa sinut kansallisesti keskiarvon alapuolelle. Muista, että kansallinen keskiarvo 3,0 edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin kansallinen keskiarvo.

Tässä on enemmän mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2.1 GPA. Napsauta arvosanaasi nähdäksesi arviointimme.

erityiset suorakulmiot 30 60 90

Sinulla on saattanut olla hieman vaikea alku fuksivuodellesi, mutta ei ole liian myöhäistä parantaa arvosanojasi! Tällä hetkellä olet lähellä korkeakoulun käymisen käännekohtaa, mikä tarkoittaa, että on vain muutamia kouluja, joissa sinulla olisi hyvät mahdollisuudet tulla hyväksytyksi tämän GPA: n avulla. On todella tärkeää, että ymmärrät tämän nyt ja alat työskennellä lujasti parantaaksesi opiskelutottumuksiasi ja tarjotaksesi itsellesi paremman valikoiman vaihtoehtoja. Ensimmäisenä vuotena et todennäköisesti vielä tiedä, mihin haluat hakea, mutta jos olet kiinnostunut jostakin tietystä koulusta, voit etsiä sitä seuraavan osion työkalulla ja selvittää mahdollisuutesi päästä sisään. Vaikka kertoimet eivät näytä hyvältä juuri nyt, muista, että asiat voivat muuttua parin seuraavan vuoden aikana, jos yrität.

Jos sinulla on 2,1 GPA toisen vuoden kurssillasi, saatat olla menossa kohti vaikeita aikoja college -sovellusten kanssa. Vaikka GPA -sopimuksellasi on vielä mahdollisuus muuttua tämän ja vanhemman syksyn välillä, on vaikea nostaa sitä merkittävästi tässä vaiheessa. Nuorten arvosanojen parantaminen on kriittistä, jos haluat saada enemmän vaihtoehtoja yliopistoon. Etsi seuraavasta osiosta kaikkia sinua kiinnostavia kouluja nähdäksesi, miltä pääsymahdollisuutesi näyttävät nykyisen GPA: si perusteella. GPA ei ole vielä kiveen hakattu, mutta sinun on tehostettava sitä ensi vuonna, jos haluat olla täysin varma pääsemästä yliopistoon.

Tässä vaiheessa on melko pitkälti taattu, että GPA: si pysyy samana tai lähes samana nyt ja sen jälkeen, kun haet yliopistoon. Tämä tarkoittaa, että joudut vaikeuksiin hakuprosessissa löytääksesi kouluja, joissa voit luottaa siihen, että sinut hyväksytään. Valitettavasti on vain muutamia oppilaitoksia, joissa 2.1 GPA jättää sinulle suuren mahdollisuuden päästä sisään. Jos aiot hakea erityisesti mihin tahansa, voit etsiä kouluja seuraavan osion työkalun avulla. Näet pääsymahdollisuutesi nykyisen GPA: n ja testitulosten perusteella.

GPA -lukuvuosi on GPA, jota käytät hakiessasi oppilaitoksiin. 2.1: n avulla ei ole epäilystäkään siitä, että sinulla on rajoitettuja vaihtoehtoja korkeakoulun hakuprosessissa. Voit silti odottaa pääsyäsi pariin vähiten valikoivasta koulusta, mutta GPA -sopimuksesi rajoittaa ankarasti valintaasi. Sinulla voi olla jo luettelo tai kouluja suunnitteilla tai olet jopa aloittanut hakemuksen, joten jos olet utelias pääsymahdollisuuksiisi, voit etsiä oppilaitoksia seuraavassa osiossa.


Mahdollisuutesi 2.1 GPA: lla

Tämä on luultavasti suurin kysymys mielessäsi. Mihin korkeakouluihin voit päästä 2.1: llä? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä oppilaitoksisi?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi kolmen tärkeimmän tekijän perusteella, jotka määrittävät pääsymahdollisuutesi:

 • Koulun sisäänpääsyaste
 • Sinun GPA
 • SAT/ACT -pisteet

Käytä tätä laskinta seuraavasti:

 1. Valitse SAT tai ACT sen mukaan, mitä käytät
 2. Valitse nykyinen SAT/ACT -pisteet
 3. Kirjoita jokaisen oppilaitoksen nimi, josta olet kiinnostunut
 4. Muuta SAT/ACT -pisteitäsi nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT -pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2.1 GPA + Mahdollisuudet: 2.1 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
*Nämä laskelmat vahvistavat GPA -arvosi 2,1, mutta sinulla saattaa olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi eri GPA: lla, voit vaihtaa tämän sivun alareunassa toiseen GPA: han.

Miten mahdollisuutesi paranisivat paremman pistemäärän avulla?

Yritä ottaa nykyinen SAT -pisteesi ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT -pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Näetkö kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA -sopimustasi. Tiedät luultavasti kuinka vaikeaa on saada arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT/ACT -pisteitäsi, voit näyttää oppilaitoksille, että olet akateemisesti valmistautunut yliopistoon.

Olemme luoneet PrepScholarissa johtavan online -SAT/ACT -valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT -pisteen tai 4 ACT -pisteen parannus pistemääräsi tai rahat takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme paljon tehokkaampia kuin muut valmisteluohjelmat:

 • PrepScholar räätälöi valmistelusi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi . Et tuhlaa aikaa jo tuttujen alueiden parissa työskentelyyn, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinua ohjelman läpi vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huolehdi siitä, mitä oppia.
 • Tiimimme koostuu kansalliset SAT/ACT -asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat Harvardin tutkinnon suorittaneita ja SAT: n täydellisiä maalintekijöitä. Opiskelet käyttämällä strategioita, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue tuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvosteluja.

PrepScholarissa on paljon muutakin, mikä tekee siitä parhaan SAT/ACT -valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai tilaa 5 päivän ilmainen kokeilujakso ja tutustu PrepScholariin itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokeroida sitä: GPA -sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Jos esimerkiksi olet tällä hetkellä yläasteella, lukiosi ensimmäisellä ja toisella luokalla ankkuroi GPA: si niin, että nuoremmat arvosanasi eivät voi muuttaa kokonais -GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, josta näet, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen arvosanasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi korkeakouluhakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla arvosanojesi mukaan.

istui aihekoe biologian opinto -opas
Luokkatasosi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat asteet GPA for Applications

2.1
0 2.1

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukautta jäljellä, GPA ei muutu korkeakouluhakemusten eräpäivään mennessä. Sinun on haettava 2.1 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuutesi parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään voi olla parantaa SAT/ACT -pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvot

Koska olet vielä fuksi, on tarpeeksi aikaista, että sinulla on mahdollisuus tehdä suuria muutoksia GPA: han ennen kuin haet yliopistoon. Nykyinen GPA on tarpeeksi alhainen, jotta mahdollisuutesi päästä yliopistoon ovat vaarassa, joten nyt on aika ryhtyä toimiin. Yritä selvittää, mikä luokissasi on vialla, ja pyydä lisäapua, jos tarvitset sitä. Ongelmien diagnosointi on ensimmäinen askel kohti parannusta.

Sinulla on vähintään kaksi täyttä lukuvuotta kääntääksesi asiat ja antaaksesi itsellesi paljon luotettavampia vaihtoehtoja yliopistolle. Edessäsi on myös standardoituja testejä, jotka voivat parantaa hyväksymismahdollisuuksiasi merkittävästi, jos opiskelet ja pärjäät hyvin. Muista jatkaa itsesi painostamista ja yritä olla antamatta tämän vuoden kamppailujen määrittää loppuaikaa lukiossa.

Sinulla on alhainen GPA, mutta voit silti tehdä muutoksia ennen viimeistä vuotta. 2.1 tässä vaiheessa ei pilaa mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon, mutta se asettaa paljon rajoja valinnoillesi. Siksi on tärkeää aseta itsellesi ensi vuoden tavoitteet ja selvitä, missä sinulla on eniten ongelmia. Älä pelkää pyytää apua opettajiltasi tai muuttaa oppimistottumuksiasi.

Sinun pitäisi myös alkaa vakavasti ajatella standardoituja testejä. Paras aika ottaa SAT tai ACT ensimmäistä kertaa on ensi vuoden alussa, joten valmistautuminen kannattaa aloittaa mahdollisimman pian. Jos onnistut saamaan hyvät pisteet, lisäät pääsymahdollisuuksiasi useimmissa oppilaitoksissa, vaikka GPA pysyisi samanlaisena kuin nyt. Tärkeintä on, ettet anna itsesi tyytyä nykyiseen akateemiseen tilanteeseesi - sinulla on vielä vuosi aikaa tehdä muutoksia, joten älä anna sen mennä hukkaan!

Nuorempana sinulla ei ole paljon aikaa tehdä muutoksia GPA -sopimukseesi. Jos käytit tämän artikkelin työkaluja, tiedät, että 2.1 GPA: n asettaminen rajoittaa melko vakavasti korkeakouluvaihtoehtojasi. Sinulla on vielä pari turvallista vaihtoehtoa, mutta kaikki koulut, jotka ovat hieman valikoivia, päätyvät saavuttamaan. Vaikka GPAasi ei ehkä ole helppo muuttaa näin myöhään, voit silti vaikuttaa pääsymahdollisuuksiisi vakioitujen testitulosten avulla.

Tämän vuoden aikana sinun pitäisi yrittää opiskella SAT- tai ACT -kurssille ja parantaa pisteitäsi mahdollisimman paljon. Jos onnistut saamaan korkeat pisteet, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet päästä sisään useimmissa kouluissa. Sinulla on mahdollisuus ottaa SAT tai ACT uudelleen vanhempiin talviisi asti, joten on paljon aikaa testin valmisteluun. Sinun tulisi myös yrittää parantaa arvosanojasi tämän vuoden aikana - pienetkin muutokset auttavat sinua pitkällä aikavälillä!

kolme eroa mitoosin ja meioosin välillä

Koska sinulla ei ole enää paljon aikaa ennen kuin haet korkeakouluun (tai olet jo aloittanut hakemuksen), GPA ei muutu. Tässä vaiheessa sinun on vain oltava fiksu hakukohteesi suhteen. Varmista, että haet vähintään yhteen tai kahteen kouluun, joissa sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään, vaikka vaihtoehtosi ovat erittäin rajalliset. Voit myös parantaa mahdollisuuksiasi päästä sisään ottamalla SAT tai ACT uudelleen ja nostamalla pisteitäsi. Vähän opiskelemalla standardikokeisiin voi mennä pitkälle. Jos nostat pisteitäsi muutamalla sadalla pisteellä, mahdollisuutesi päästä yliopistoon lisääntyvät melko paljon.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 2.1 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä GPA: n ollessa 2.1?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: Helpompi päästä sisään

Kun GPA on 2.1, olet jo vahvasti kilpailukykyinen näille kouluille. Olet erittäin todennäköisesti hyväksytty, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT -pisteitäsi, turvallisuuskoulusi paranevat ja paranevat.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Etelä -Vermont College Bennington, VT 970 18 2.35
Cheyneyn yliopisto Pennsylvaniassa Cheyney, PA 890 18 2.37
Livingstone College Salisbury, Yhdysvallat 820 viisitoista 2.32
Talladega College Talladega, AL 101 19 2.4
Etelä -yliopisto New Orleansissa New Orleans, LA 85 viisitoista 2.4
Voorhees College Tanska, SC 75 viisitoista 2


Vaihda GPA

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi mitä voit tehdä!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,1 4,4 4,4 4,5Vaihda GPA

Analysoi SAT/ACT -pisteet

Mietitkö, kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT -pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaita jokaiselle SAT- ja ACT -pisteelle, jotta näet, mitä mahdollisuuksia sinulla on kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

SAT -pisteet 400410420430440450460470480490500510520530540550560570580590600610620630640650660670680690700710720730740750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT -pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Tulostettavat SAT -harjoitustestit PDF -tiedostot: 18 ILMAISTA virallista testiä

Napsauta tästä, niin löydät kaikki ilmaiset tulostettavat SAT -testit ja vastaukset. Opi strategioistamme kuinka parantaa eniten pisteitä, kun suoritat jokaisen harjoitustestin.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Clemsonin pääsyvaatimukset

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

Mitkä ovat erilaiset oppimistyylit?

Etkö ole varma, mikä eri oppimistyyleistä sopii sinulle? Kokeile oppimistyylejä koskevaa tietokilpailua ja opi hyödyntämään opintoaikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? 6 huomioon otettavaa tekijää

Onko maisterin tutkinto sinulle sopiva? Mitä sinun pitäisi saada maisteriksi? Opi valitsemaan oikea tie unelmiesi saavuttamiseksi.

Itä -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Terveydenhuollon hallinnon tutkinto: parhaat urat ja koulut

Harkitsetko terveydenhuollon hallinnollista tutkintoa? Opi, mikä on terveydenhuollon hallintotutkinto, mihin uraan se johtaa ja mistä voit saada sen.

George Fox University SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: Ohion yliopiston pääsyvaatimukset

Mercerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka saada realistisin SAT -käytännön testikokemus

Kun otat SAT -harjoitustestit, miten saat parhaan käytännön kokemuksesta? Opi testin ottamisstrategioita parantaaksesi pisteitäsi täältä.

Kalifornian parhaat koulut | Whittier High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Whittier High Schoolista Whittierissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän SAT-pisteet?

SAT-kysymysten ohittaminen on avain hyvään testinottostrategiaan. Selvitä, kuinka monta kysymystä voit ohittaa ja jättää väliin saadaksesi hyvät SAT-pisteet.

Koko arvostelu: Erica Meltzerin täydellinen opas ACT -lukemiseen

Oletko ajatellut ostaa Erica Meltzerin täydellisen oppaan ACT -lukemiseen? Kuuntele ensin, mitä lukutaito ajattelee asiasta.

Mitä ovat NCAA -divisioonat? Lohko 1 vs 2 vs 3

Mitä eroa on NCAA -alueiden I, II ja III välillä? Kuinka monta koulua kussakin on ja miksi NCAA -osastoja on olemassa? Ota selvää tästä.

Kuinka kirjoittaa koulun ulkopuolisista opinnoista yliopistosovelluksissa

Mietitkö, miten voit kirjoittaa koulun ulkopuolisesta toiminnastasi yliopistosovelluksia varten? Tässä on oppaamme esittelemään ylimääräisiä opetuksiasi yhteisessä sovelluksessa ja sen ulkopuolella.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 8

Onko sinulla kysymyksiä Gatsbyn kuolemasta? Tutustu täydelliseen The Great Gatsbyn luvun 8 yhteenvetoon saadaksesi yksityiskohtaiset juonihahmot ja analyysit.

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Manhattanville College SAT -pisteet ja GPA

Quincyn yliopiston pääsyvaatimukset

Osavaltiot, joissa ei ole tuloveroa: pitäisikö muuttaa yhteen?

Oletko kiinnostunut valtioista, joissa ei ole tuloveroa? Selitämme, missä he ovat, miten he keräävät varoja sen sijaan ja pitäisikö sinun siirtyä yhteen.

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset