2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Onko sinulla 2.0 GPA? Mietitkö, onko 2.0 hyvä, ja mihin korkeakouluihin pääset 2.0: lla?

Olemme kirjoittaneet yksityiskohtaisimman oppaan GPA: si täältä:

 • Selvitä, mihin korkeakouluihin pääset 2.0 GPA: n avulla.
 • Opi kuinka voit nostaa GPA: ta.
 • Opi mitä sinun pitäisi tehdä maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä parhaisiin korkeakouluihin.

Nopea vastuuvapauslauseke: toisin kuin standardoidut testitulokset, kuten SAT / ACT, GPA-käytännöt vaihtelevat lukiosta toiseen ja korkeakoulusta toiseen. Jotkut käyttävät painotettuja GPA: ta ja toiset käyttävät painottamattomia GPA: ita . Tässä oppaassa puhumme yleensä painottamattomat GPA: t ja vertaa sinua kansallisella ja korkeakoulutasolla.Kuten seuraavassa selitämme, todellinen GPA-numero on vain yksi osa kurssityötäsi. kenttälatauksen vaikeus on tärkeää - mitä vaikeampia luokat, sitä enemmän korkeakoulut ovat valmiita tekosyyn uppoamaan GPA: ta.

Lopuksi, vaikka tämä opas keskittyy 2.0 GPA: han, neuvomme ovat samat läheisille GPA: lle, kuten 2.02 ja 1.98 GPA. Voit käyttää tätä opasta kaikille GPA: lle välillä 1.95 - 2.04.


Onko 2.0 GPA hyvä?

2,0 GPA tarkoittaa, että sinulla on vankka C-keskiarvo kaikissa luokissasi. Tämä GPA on pohjimmiltaan epävirallinen raja-arvo sille, kuinka alhainen GPA voi olla, jotta pääset yliopistoon. 2,0 GPA: n ansiosta maassa on vain pari koulua, joissa sinulla on suuret mahdollisuudet tulla hyväksytyksi.

Olemme analysoineet yli 1500 korkeakoulun opiskelijaprofiileja Yhdysvalloissa ja sen saapuvien opiskelijoiden keskimääräisen GPA: n. Näin 2,0 GPA verrataan kansaan:

miten parantaa tieteellisiä pisteitä
 • pisteet-prosenttia Prosentti: 0

  0,45 prosentilla kouluista keskimääräinen GPA on alle 2,0.

 • pisteet-kilpailevat Kilpailukykyinen: 7 koulua

  Voit hakea korkeakouluihin ja saada hyvän kuvan pääsyyn.

 • pisteet puuttuvat Jäädä paitsi: 1552 koulua

  Sinulla on vähän mahdollisuuksia päästä 2.0 GPA: n kanssa.

Tarkemmin sanottuna GPA: n kansallinen keskiarvo on noin 3,0, joten 2,0 asettaa sinut alle kansallisen keskiarvon. Muista, että 3,0 maan keskiarvo edustaa kaikkia opiskelijoita, ei vain korkeakouluun hakevia opiskelijoita, joten korkeakouluihin otettujen opiskelijoiden keskimääräinen GPA on korkeampi kuin maan keskiarvo.

Tässä on lisää mukautettuja neuvoja sinulle, jos sinulla on 2,0 GPA. Napsauta arvosanasi nähdäksesi arvion.

Sinulla on voinut olla jonkin verran vaikea alku fuksi vuodelle, mutta ei ole liian myöhäistä parantaa arvosanojasi! Tällä hetkellä olet GPA: n kärkipisteessä yliopistoon osallistumiselle, mikä tarkoittaa, että on vain pari koulua, joissa sinulla olisi hyvät mahdollisuudet hyväksyä tämä GPA. On todella tärkeää, että ymmärrät tämän nyt ja aloitat ahkerasti parantaaksesi opintotottumuksiasi ja antamalla itsellesi paremman valikoiman vaihtoehtoja. Fuksina sinulla ei todennäköisesti ole vielä hyvää tuntemusta siitä, mihin aiot hakea, mutta jos olet kiinnostunut tietystä koulusta, voit etsiä sitä seuraavassa osassa olevan työkalun avulla ja nähdä mahdollisuutesi päästä . Vaikka kertoimesi eivät näytä hyvältä juuri nyt, muista, että asiat voivat helposti muuttua seuraavien parin vuoden aikana.

Jos sinulla on 2,0 GPA toisen vuoden vaihteessa, voisit olla menossa kohti vaikeaa aikaa yliopistosovellusten kanssa. Vaikka GPA: lla on vielä potentiaalia muuttua nyt ja vanhempien syksyjen välillä, on vaikea nostaa sitä merkittävästi tässä vaiheessa. Arvosanojen parantaminen juniorivuosi on kriittinen, jos haluat saada turvallisempia vaihtoehtoja yliopistoon. Jos on kouluja, jotka kiinnostavat sinua tässä vaiheessa, voit etsiä niitä seuraavasta osiosta nähdäksesi, miltä mahdollisuutesi pääsyllesi voi näyttää GPA: n perusteella. Tätä ei ole vielä kivissä, mutta sinun on tehostettava sitä ensi vuonna, jos haluat olla ehdottoman varma osallistumisesta yliopistoon.

Tässä vaiheessa GPA on melko kiveen asetettu yliopistosovelluksiin asti. Tämä tarkoittaa, että hakuprosessissa kohtaat joitain kamppailuja turvakoulujen löytämisessä. Valitettavasti on vain muutama korkeakoulu, joissa 2,0 GPA jättää sinulle suuret mahdollisuudet päästä. Jos haluat hakeutua mihin tahansa erityisesti, voit etsiä kouluja seuraavan osan työkalulla. Näet pääsymahdollisuutesi nykyisen GPA: n ja testipisteiden perusteella.

GPA: n vanhempi vuosi on GPA, jota käytät hakiessasi korkeakouluihin. Versiossa 2.0 ei ole epäilystäkään siitä, että joudut kohtaamaan rajoitettuja vaihtoehtoja korkeakoulujen hakuprosessissa. Voit silti odottaa pääsevänsä pariin vähiten valikoivaan kouluun, mutta valintavapautesi hakupaikalle on vakavasti rajoitettu GPA: lla. Sinulla saattaa olla jo suunnitteilla luettelo tai kouluja tai olet jopa aloittanut hakemisen, joten jos olet utelias mahdollisuutesi päästä näihin kouluihin, voit etsiä korkeakouluja seuraavasta osiosta saadaksesi selville missä olet.


Mahdollisuutesi 2.0 GPA: lla

Tämä on luultavasti mielesi suurin kysymys. Mihin korkeakouluihin pääset 2.0: lla? Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä valintasi suosituimpiin kouluihin?

Olemme rakentaneet mukautetun pääsylaskurin, joka laskee mahdollisuutesi 3 tärkeimmän tekijän perusteella pääsymahdollisuuksien määrittämiseksi:

 • Koulun pääsymaksu
 • Sinun GPA
 • SAT / ACT-pisteet

Näin voit käyttää tätä laskinta:

 1. Valitse SAT tai ACT, riippuen siitä, mitä olet tekemässä
 2. Valitse nykyinen SAT / ACT-pisteet
 3. Kirjoita jokaisen sinua kiinnostavan yliopiston nimi
 4. Muuta SAT / ACT-pisteet nähdäksesi kuinka mahdollisuutesi muuttuvatValitse testi: Vanha SAT TOIMIA

SAT-pisteet Tarkista mahdollisuuteni
Koulun nimi Sijainti Mahdollisuudet: 2,0 GPA + Mahdollisuudet: 2,0 GPA + Keskimääräinen GPA
% %
* Nämä laskelmat vahvistavat GPA-arvon 2,0, mutta sinulla voi olla parantamisen varaa. Jos haluat nähdä mahdollisuutesi toisella GPA: lla, voit siirtyä tämän sivun alaosassa toiseen GPA: han.

Kuinka mahdollisuutesi paranevat paremmilla pisteillä?

Yritä ottaa nykyinen SAT-pisteet ja lisätä 160 pistettä (tai ottaa ACT-pisteet ja lisätä 4 pistettä) yllä olevaan laskimeen. Katso kuinka paljon mahdollisuutesi paranevat?

Tämä on tärkeää, kun harkitset GPA: ta. Luultavasti tiedät kuinka vaikeaa on nostaa arvosanasi ja GPA. Jos parannat SAT / ACT-pistemäärääsi, voit osoittaa korkeakouluille, että olet akateemisesti valmistautunut korkeakouluun.

PrepScholarilla olemme luoneet johtavan online-SAT / ACT-valmisteluohjelman. Me taata 160 SAT-pisteen tai 4 ACT-pisteen parannus pisteestäsi tai rahasi takaisin.

Tässä on yhteenveto siitä, miksi olemme niin paljon tehokkaampia kuin muut prep-ohjelmat:

 • PrepScholar mukauttaa valmistelusi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi . Et tuhlaa aikaa työskentelemällä jo tuntemillasi alueilla, joten saat enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.
 • Me opastaa sinut läpi ohjelman vaihe vaiheelta jotta et koskaan hämmentyisi siitä, mitä sinun pitäisi opiskella. Keskity koko ajan oppimiseen, älä huoli siitä, mitä opit.
 • Tiimimme on tehty kansalliset SAT / ACT-asiantuntijat . PrepScholarin perustajat ovat valmistuneet Harvardista ja täydelliset SAT-maalintekijät. Opiskelet niiden strategioiden avulla, jotka todella toimivat heille.
 • Olemme saaneet valtavia tuloksia tuhansien opiskelijoiden kanssa eri puolilla maata. Lue pisteytystuloksistamme ja tyytyväisten asiakkaidemme arvostelut.

PrepScholarilla on paljon enemmän, mikä tekee siitä parhaan SAT / ACT-valmisteluohjelman. Napsauta saadaksesi lisätietoja ohjelmastamme tai rekisteröidy 5 päivän ilmaiseen kokeiluun ja tarkista PrepScholar itse:

Voitko parantaa GPA: ta?

Emme aio sokerimaalata sitä: GPA-sopimuksia ei ole helppo parantaa. Mitä myöhemmin olet lukiossa, sitä vähemmän GPA muuttuu ennen kuin haet yliopistoon.

Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä nuorempi lukiossa, ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijasi ankkuroivat GPA: n niin, että nuoremmat palkkaluokkasi eivät voi muuttaa koko GPA: ta paljon.

Tässä on laskin, jonka avulla voit nähdä, kuinka paljon GPA voi parantaa eri tapauksissa. Valitse nykyinen palkkaluokkasi ja valitse sitten tulevat arvosanasi yliopistohakemuksiin asti. Näytämme sinulle, kuinka korkea tai matala GPA voi olla, arvosanojesi mukaan tästä eteenpäin.

Arvosanasi Nykyinen GPA Lukukaudet jäljellä Tulevat arvosanat GPA sovelluksille

2.0
0 2.0

Varoitus: Koska sinulla ei ole lukukausia jäljellä, GPA ei muutu siihen mennessä, kun korkeakoulujen sovellukset erääntyvät. Sinun on haettava 2.0 GPA: ta. Kuten seuraavaksi selitämme, paras mahdollisuus parantaa pääsymahdollisuuksiasi voi olla parantaa SAT / ACT-pisteitäsi .
Lopullinen tuomio ja neuvoja

Koska olet vielä fuksi, on riittävän aikaista, että sinulla on mahdollisuus tehdä suuria muutoksia GPA: hon ennen kuin haet yliopistoon. Nykyinen GPA on riittävän alhainen, jotta mahdollisuutesi päästä yliopistoon vaarassa, joten aika toimia on nyt. Yritä selvittää, mikä menee pieleen luokissasi, ja pyydä lisäapua, jos tarvitset sitä.

Sinulla on vähintään kaksi täyttä kouluvuotta edessäsi kääntääksesi asiat ympäri ja antaaksesi itsellesi monia luotettavampia vaihtoehtoja yliopistoon. Suoritat myös standardoituja testejä, jotka voivat lisätä hyväksymismahdollisuuksiasi merkittävästi, jos opiskelet ja pärjäät hyvin. Testin valmistelu on hyvä aloittaa aikaisemmin kuin myöhemmin, jotta et pääse alivalmistuneeksi. Muista jatkaa työntämistä itsesi kanssa ja yritä olla antamatta tämän vuoden kamppailuillesi määrätä loppuajasi lukiossa.

Sinulla on alhainen GPA, mutta voit silti tehdä muutoksia ennen vanhempaa vuotta. Tässä vaiheessa 2.0 tarjoaa sinulle jonkin verran riskiä, ​​ettet pääse neljän vuoden korkeakouluun. Siksi on tärkeää aseta itsellesi tavoitteet ensi vuodeksi ja selvitä missä sinulla on eniten ongelmia. Älä pelkää pyytää apua opettajiltasi tai muuttaa opintotapojasi.

Sinun pitäisi myös alkaa vakavasti miettiä standardoituja testejä. Paras aika ottaa SAT tai ACT ensimmäistä kertaa on ensi vuoden alussa, joten sinun tulisi aloittaa valmistelu mahdollisimman pian. Jos onnistut saamaan hyvät pisteet, lisäät mahdollisuutesi päästä useimpiin korkeakouluihin. Tärkeintä on, ettet anna itsesi tulla tyytymättömäksi nykyiseen akateemiseen tilanteeseen - sinulla on vielä vähintään vuosi aikaa tehdä muutoksia!

Juniorina sinulla ei ole paljon aikaa tehdä muutoksia GPA: han. Jos käytit tämän artikkelin työkaluja, tiedät, että 2.0 GPA: n asettaminen asettaa erittäin ankarat rajoitukset opiskeluvaihtoehtoihisi. Sinulla on vielä pari turvallista valintaa, mutta kaikki hieman valikoivat koulut päätyvät. Vaikka GPA: ta ei ehkä ole helppoa muuttaa tätä myöhässä pelissä, voit silti vaikuttaa eroon pääsymahdollisuuksissasi standardoitujen testipisteiden avulla.

Tämän vuoden aikana sinun pitäisi yrittää opiskella SAT- tai ACT-opintoja varten ja parantaa pisteitäsi mahdollisimman paljon. Jos onnistut saamaan korkeita pisteitä, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet päästä useimpiin kouluihin. Sinulla on mahdollisuus ottaa SAT tai ACT uudelleen vanhempaan talveesi asti, joten on paljon aikaa enemmän testivalmisteluja varten. Sinun tulisi myös yrittää parantaa arvosanojasi tämän vuoden aikana - jopa pienet muutokset auttavat sinua pitkällä aikavälillä!

Koska sinulla ei ole paljon aikaa jäljellä ennen kuin haet yliopistoon (tai olet ehkä jo aloittanut hakemisen), GPA ei muutu. Tässä vaiheessa sinun on vain oltava älykäs hakemuksesi suhteen. Varmista, että lähetät hakemuksia ainakin yhteen tai kahteen kouluun, joihin sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään, vaikka vaihtoehtosi ovatkin tiukasti rajoitetut. Voit myös parantaa pääsymahdollisuuksiasi ottamalla uudelleen SAT- tai ACT-tason ja nostamalla pisteitäsi. Pieni opiskelu standardoituja testejä varten voi viedä paljon. Jos korotat pisteitäsi parilla sadalla pisteellä, mahdollisuutesi päästä korkeakouluun kasvaa merkittävästi.

Korkeakoulut, jotka hyväksyvät 2,0 GPA: n

Mihin kouluihin voit päästä 2,0 GPA: n avulla?

Olemme valinneet joukon kouluja, jotka ovat kantaman sisällä. Napsauta kutakin koulua saadaksesi lisätietoja siitä.

kuvan kuvaus

Turvallisuuskoulut: helpompi päästä mukaan

GPA: n ollessa 2,0 sinulla on jo voimakas kilpailu näihin kouluihin. Todennäköisesti pääset mukaan, jos haet. Jos parannat SAT- tai ACT-pisteitäsi, turvallisuuskoulut paranevat entistä paremmin.

Koulun nimi Sijainti SAT TOIMIA GPA
Voorhees College Tanska, SC 75 viisitoista 2


Vaihda GPA: ta

Haluatko tietää, mikä profiilisi on eri GPA: lla? Valitse mikä tahansa GPA nähdäksesi, mitä pystyisit tekemään!

1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 2,0 2,1 2,3 2,3 2,4 2,5 2,5 2,6 2,7 2,8 2,9 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 3,9 4,0 4,1 4,2 4,4 4,5 4,5Vaihda GPA: ta

Analysoi SAT / ACT-pisteet

Mietitkö kuinka kilpailukykyinen nykyinen SAT- tai ACT-pisteesi on? Olemme luoneet strategiaoppaat kullekin SAT- ja ACT-pisteille, jotta voit nähdä mahdollisuutesi kouluissa ja mitä tapahtuu, jos parannat pisteitäsi.

ero cal -tilan ja uc: n välillä
SAT-pisteet 400410420430440450450460470480490490500550510520530540550560570580590500600610620630640650650660670680690600700710720730740700750760770780790800810820830840850860870 880890900910920930940950960970980990900 1000 1010 1020 1030 1040 1050 1060 1070 1080 1090 1100 1110 1110 1120 1130 1140 1150 1160 1170 1180 1190 1120 1150 1160 1170 1180 1190 1190 1200 1210 1220 1230 1240 1250 1260 1270 1280 1290 1300 1310 1320 1330 1340 1350 1360 1370 1380 1390 1400 1410 1420 1430 1440 1450 1460 1470 1480 1490 1500 1510 1520 1530 1540 1550 1560 1570 1580 1590 1600 ACT-pisteet 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA