19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

feature_moneyjar.jpg

Avustusten ja lainojen lisäksi yksityiset apurahat ovat joitain parhaista tavoista rahoittaa korkeakouluopetustasi . Lukiolaisille on tuhansia apurahoja, joilla kaikilla on erilaiset kelpoisuusvaatimukset, määräajat ja palkintojen määrät, joten kannattaa ehdottomasti tehdä aikaa tutkimukseen.

Vanhempi vuosi on ensiluokkainen aika, kun kyseessä on yliopiston apurahahaku. Jos olet vasta aloittamassa hakuprosessia ja tarvitset hieman apua oikean jalan nousemiseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Olen koonnut luettelon joistakin parhaat korkeakouluapurahat lukiolaisille saatavuuden ja palkintosummien perusteella . Nämä apurahat ovat yleensä joustavia (joten voit käyttää niitä missä tahansa akkreditoidussa korkeakoulussa, johon osallistut), eikä niillä ole myöskään maantieteellisiä rajoituksia (joten olet oikeutettu hakemaan riippumatta siitä, missä asut Yhdysvalloissa) .Luettelo on jaettu neljään alaluetteloon: apurahakilpailuja, ansioihin perustuvia apurahoja, tarvepohjaisia ​​apurahoja ja erikoispalkintoja . Älä unohda tarkistaa artikkelin lopusta strategioita mahdollisimman suuren apuraharahan saamiseksi!

mikä on kirjallinen vihje

Apurahakilpailut

Seuraavat apurahat myönnetään perustuu suorituskykyyn jonkinlaisessa kilpailussa . Tämäntyyppiset apurahat voivat olla melko intensiivisiä, joten anna itsellesi lisäaikaa valmistautua tehokkaasti, jos aiot jatkaa yhtä niistä.

body_buttheads.jpg

Kaikki apurahat ovat kilpailuja-voittaaksesi seuraavat apurahat sinun on kuitenkin edistyttävä muiden opiskelijoiden kanssa.

Demokratian ääni -apurahakilpailu

Opiskelijat kilpailevat tästä palkinnosta kirjoittamalla ja nauhoittamalla esseen isänmaallisesta aiheesta. Vuosien 2020-21 kilpailun teema on 'Onko maa perustajia visioitu?'. Ensimmäisen sijan voittaja saa pääpalkinto 30 000 dollaria ja kaikki kulut maksettu matka Washingtoniin. Ohjelma antaa vuosittain yhteensä 1,9 miljoonaa dollaria palkintoja ja kannustimia.

 • Kelpoisuus: Oppilaat 9-12
 • Takaraja: Todennäköisesti 31. lokakuuta 2021

Fountainhead Essee-kilpailu

Opiskelijat kilpailevat tästä palkinnosta kirjoittamalla esseen yhdestä kolmesta Ayn Randin kirjaan liittyvästä aiheesta Fountainhead. Ensimmäisen sijan voittaja saa pääpalkinto 5000 dollaria . Toinen sija saa myös palkintoja. Joka vuosi yhteensä 22 500 dollaria jaetaan palkintorahoina.

 • Kelpoisuus: 11.-12. Luokan oppilaat
 • Takaraja: 29. huhtikuuta 2021

Atlas kohautti olkapäitään Essee-kilpailu

Opiskelijat kilpailevat tästä palkinnosta kirjoittamalla esseen yhdestä kolmesta Ayn Randin romaaniin liittyvästä aiheesta Atlas kohautti olkapäitään. Ensimmäisen sijan voittaja saa 10 000 dollarin palkinnon. Toinen sija voittaa myös palkintoja, ja vuosittain jaetaan 40 000 dollaria stipendirahaa.

 • Kelpoisuus: Lukion ikäihmiset, korkeakouluopiskelijat ja jatko-opiskelijat
 • Takaraja: 27. syyskuuta 2021

American Legion National High School -tapahtumakilpailu

Oletko hyvä julkinen puhuja vai haluatko vain tekosyyn hioa julkisia puhetaitojasi? Sitten tämä kilpailu sopisi sinulle. Opiskelijat kilpailevat tästä palkinnosta valmistelemalla ja esittämällä kahdeksan - 10 minuutin puhe jostakin Yhdysvaltain perustuslain näkökohdasta sekä pitämällä kolmen tai viiden minuutin puheen määrätystä aiheesta. Sinä pystyt tarkastella tämän vuoden aiheita täällä .

Ensimmäisen sijan voittaja saa 25 000 dollaria , toinen paikka saa 22 500 dollaria ja kolmas 20 000 dollaria. Valtion voittajille on myös pienempiä palkintoja. Yli 203 500 dollaria palkintorahoja jaetaan vuosittain.

 • Kelpoisuus: Yhdysvaltain lukion opiskelijat alle 20 -vuotiaat
 • Takaraja: Vaihtelee osavaltioittain , koska kilpailut järjestävät paikalliset amerikkalaiset legioonayksiköt

Luo onnittelukortin apurahakilpailu (Gallerian kokoelman apuraha)

Tämä apuraha on melko ainutlaatuinen - ja se sopii erinomaisesti opiskelijoille, joilla on käyttämättömiä taiteellisia kykyjä! Opiskelijat kilpailevat tästä palkinnosta lähettämällä valokuvan, taideteoksen tai tietokonegrafiikan onnittelukortin etuosaan. Voittaja saa 10 000 dollaria , ja voittajan koulu saa myös 1000 dollaria.

 • Kelpoisuus: 14-vuotiaat tai sitä vanhemmat lukiolaisten ja korkeakoulujen opiskelijat
 • Takaraja: 9. maaliskuuta 2021

body_strength.png

Voittaaksesi nämä apurahat sinun on osoitettava, että olet kova - tai ainakin että aivosi ovat kovat.

Apurahat akateemisen voiman perusteella

Seuraavat apurahat myönnetään yleensä perustuu opiskelijoiden akateemiseen suoritukseen yhdessä muutamien muiden tekijöiden kanssa , kuten johtamistaidot ja sitoutuminen yhteiskuntapalveluun. Tämän seurauksena kilpailukykyisimmät hakijat ovat omistautuneita, menestyneitä opiskelijoita, jotka ovat myös sijoittaneet yhteisöihinsä.

Coca-Cola Scholars -ohjelma

Coca-Cola-tutkijat arvioidaan ensisijaisesti akateemisen suorituskyvyn, koulun ulkopuolisen toiminnan, johtokokemuksen ja yhteisöpalvelun perusteella. Tämä apurahaohjelma on melko iso: 150 palkintoa 20000 dollaria kukin jaetaan joka vuosi. Voit oppia lisää Coca-Cola-apurahasta lukemalla oppaamme palkinnon voittamisesta.

kuinka monta teelusikallista ruokalusikallisessa
 • Kelpoisuus: Yhdysvaltain lukiolaiset; eivät voi olla Coca-Colan työntekijöiden (nykyisten ja entisten) lapsia tai lapsenlapsia
 • Takaraja: 31. lokakuuta 2021

Burger King Scholars -ohjelma

Tämän apurahan hakijat arvioidaan heidän GPA: n, työkokemuksensa, koulun ulkopuolisen toiminnan ja yhteisöpalvelun perusteella. Palkintosummat vaihtelevat pienistä summista 1000 dollaria niille, jotka ovat niin suuria 50000 dollaria .

 • Kelpoisuus: Työntekijät ja heidän puolisot / kumppanit / lapset, Yhdysvaltain lukiolaiset
 • Takaraja: Todennäköisesti joulukuun puolivälissä 2021

Ronald McDonald House hyväntekeväisyysapurahat

Näiden palkintojen kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat paikallisen Ronald McDonald Housen hyväntekeväisyysluvun mukaan. Esimerkiksi joillakin on etnisiä kelpoisuusvaatimuksia. Määräajat ja palkintojen määrät vaihtelevat myös sijainnin mukaan, mutta jotkut isommista kansallisista palkinnoista voivat olla jopa 100 000 dollaria ! Katso ohjeemme saadaksesi lisätietoja RMHC-apurahan saamisesta.

 • Kelpoisuus: Lukion ikäihmiset, mutta stipendistä riippuen voidaan soveltaa muita vaatimuksia
 • Takaraja: Vaihtelee stipendin mukaan, mutta yleensä tammikuussa

helsinki-2.jpg

Jos perheen tulot eivät riitä kattamaan yliopistokustannuksia, tarvepohjaiset apurahat olisivat loistava vaihtoehto sinulle.

Apurahat perustuvat taloudelliseen tarpeeseen

Seuraavat apurahat ottaa huomioon taloudellinen tarve valitessaan palkinnon saajia. Monien näiden ohjelmien taloudellinen tarve on kuitenkin vain yksi monista harkituista kriteereistä . Toisin sanoen vahvat hakijat ovat myös menestyviä opiskelijoita, johtajia tai yhteisön aktivisteja. Useimpien näiden sovellusten osalta sinun on todennäköisesti toimitettava asiakirjat perheesi tuloista.

Horatio Alger -apurahapalkinto

Tämä runsas tarpeisiin perustuva apuraha on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kohdanneet ja voittaneet suuria esteitä. Tukikelpoiseksi katsotaanbruttokorjatun perhetulosi on oltava o r alle 55 000 dollaria . Klo kansallisella tasolla , on 106 25 000 dollaria palkinnot; klo valtion tasolla , on apurahoja10000 dollariajokainen 50 osavaltiota (sekä District of Columbia).

Tämä yksi apurahahakemus saa sinut harkitsemaan monia muita kansallisia, valtion ja erikoistuneita apurahoja , mikä tarkoittaa vähemmän työtä sinulle ja enemmän mahdollisuuksia apuraharahoitukseen!

 • Kelpoisuus: Yhdysvaltain lukiolaiset, joiden GPA on vähintään 2,0 ja jotka aikovat saada kandidaatin tutkinnon
 • Takaraja: 25. lokakuuta 2021

Jackie Robinson -säätiön apurahaohjelma

Tämän tarpeeseen perustuvan stipendin hakijat arvioidaan heidän johtamistaitojensa ja sitoutumisensa palvelukseen. Jotta voit tulla hyväksytyksi, sinun on tunnistettava vähemmistöopiskelija. Jopa 60 uutta apurahaa jaetaan vuosittain. Apurahat ovat nelivuotisia palkintoja, ja saajat voivat saada niin paljon kuin 30000 dollaria neljän vuoden aikana .

 • Kelpoisuus: Yhdysvaltain vähemmistöluokkalaiset, joiden SAT on vähintään 1000/ACT 21 ja jotka aikovat hankkia kandidaatin tutkinnon Yhdysvalloissa
 • Takaraja: 1. helmikuuta 2021

Engebretsonin säätiön apuraha

Tämä tarvepohjainen apuraha on melko suoraviivainen: se myönnetään vuosittain yhdelle opiskelijalle, joka osoittaa paitsi taloudellisen tarpeen myös vaikuttavan akateemisen suorituskyvyn ja johtamiskyvyn. Vuosipalkinnon voittaja saa 5000 dollaria lukukautta tai yliopistoa kohti . Voittajat voivat hakea palkintoa uudelleen joka vuosi.

 • Kelpoisuus: Lukion ikäihmiset, joilla on korkeat GPA-arvot ja SAT / ACT-tulokset sekä taloudellinen tarve ja jotka aikovat osallistua nelivuotiseen korkeakouluun
 • Takaraja: 1. maaliskuuta 2021 (huomaa hakemukset on lähetettävä postitse )

Jack Kent Cooke Foundationin yliopiston apurahaohjelma

Sen lisäksi, että tämä apurahaohjelma tarjoaa rahoitusta yliopistolle, se tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa korkeakoulun valinnassa, taloudellisen avustusprosessin navigoinnissa ja siirtymisestä lukiosta yliopistoon. Hakijoita arvioidaan akateemisen kyvyn ja saavutusten, taloudellisen tarpeen, sitkeyden, halun auttaa muita ja johtamistaidoista. Palkintoja myönnetään opiskelijoille vuosittain ja ne voivat olla jopa 40 000 dollaria lukuvuotta kohden.

 • Kelpoisuus: Lukion eläkeläiset, joilla on taloudellisia tarpeita ja jotka aikovat osallistua nelivuotiseen korkeakouluun
 • Takaraja: Todennäköisesti lokakuun lopussa 2021

Hirven kansallissäätiön arvokkain opiskelijakilpailu

Tämän tarpeeseen perustuvan stipendin hakijat arvioidaan heidän apurahansa ja johtamiskykynsä perusteella. Joka vuosi, 500 apurahaa jaetaan eri puolilla maata, ja palkintosummat (neljän vuoden aikana) vaihtelevat 4000 dollarista 50 000 dollariin . Hakemukset on jätettävä kotisi osoitetta lähinnä olevaan Elk Lodgeen, joten muista tutkia alueellasi olevat Hirvemajat ennen hakemusta.

 • Kelpoisuus: Yhdysvaltain lukiolaiset, jotka aikovat osallistua nelivuotiseen Yhdysvaltain korkeakouluun
 • Takaraja: Todennäköisesti marraskuu 2021

Gates -apuraha

Gates-apurahan tarkoituksena on auttaa koululaisilta erinomaisia ​​vähemmistöjen lukiolaisia ​​saavuttamaan täysi potentiaalinsa. Joka vuosi 300 opiskelijaa saa apurahan koko osallistumiskustannukset (mukaan lukien lukukausimaksut, palkkiot, huone, lauta, kirjat ja kuljetus), joita ei jo kateta muulla taloudellisella tuella ja odotettavissa olevalla perheen osuudella . Lue lisää Gates-apurahasta ja sen voittamisesta täydellisestä oppaastamme.

 • Kelpoisuus: Yhdysvaltain vähemmistöjen lukion eläkeläiset, jotka ovat Pell-kelpoisia (Pelliable?), Joilla on vähintään 3.3/4.0 GPA ja he aikovat osallistua nelivuotiseen Yhdysvaltain yliopistoon
 • Takaraja: Todennäköisesti 15. syyskuuta 2021

UNCF STEM Scholars -ohjelma

Tämän ohjelman, jonka on luonut United Negro College Fund (UNCF), pyritään tarjoamaan taloudellista apua menestyneille afrikkalaisamerikkalaisille lukio- ja korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat pääaineenaan STEM. Vuosittain 100 voittajaa valitaan saamaan joko $ 2 500 (korkeakouluopiskelijoille ja toisen vuoden opiskelijoille) tai 5000 dollarin (junioreille ja senioreille) apuraha. Voittajat voivat myös ansaita 5000 dollarin stipendin käytettäväksi STEM-tutkimukseen tai työharjoitteluun.

 • Kelpoisuus: Afrikkalaisamerikkalaiset lukiolaiset tai korkeakouluopiskelijat STEM-kentällä
 • Takaraja: Todennäköisesti huhtikuussa 2021

body_snowflake.png

Nämä seuraavat apurahat ovat ainutlaatuisia - aivan kuten jokainen opiskelijahakija!

Erikoisapurahat

Seuraavat apurahaohjelmat ovat kansallisia palkintoja, jotka on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on erityiset tai ainutlaatuiset kiinnostuksen kohteet tai saavutukset . Olitpa seuraava SPCA: n tai jopa Yhdysvaltojen presidentti, sinun pitäisi pystyä löytämään sinulle sopiva erikoisapuraha!

mikä on 3,7 gpa

Kasvissyöjäresurssiryhmän apuraha

Oletko ylpeä kasvissyöjä? Tämä saattaa tuntua kapealla palkinnolta, mutta apuraha on hyvin todellinen! Hakijoita arvioidaan heidän 'myötätunnostaan, rohkeudestaan ​​ja vahvasta sitoutumisestaan ​​rauhanomaisen maailman edistämiseen kasvisruokavalion / elämäntavan avulla'. Jos olet edistänyt kasvissyöjää koulussa tai paikkakunnallasi, olet todennäköisesti hyvä ehdokas tähän apurahaan. Ensimmäisen sijan voittaja saa 10 000 dollaria ja kaksi kakkonen saa 5 000 dollaria.

 • Kelpoisuus: Lukion ikäihmiset
 • Takaraja: 20. helmikuuta 2021

Davidsonin apurahat

Onko sinulla ylimääräinen saavutus, josta olet erityisen ylpeä? Tämä apuraha on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet vaikuttavan työn tieteen, tekniikan, tekniikan, matematiikan, kirjallisuuden, musiikin tai filosofian aloilla. Apurahavaatimukset vaihtelevat projektityypin mukaan palkintoja 10 000–50 000 dollaria .

 • Kelpoisuus: Yhdysvaltain kansalaiset tai 18 vuotta täyttäneet vakituiset asukkaat
 • Takaraja: 10. maaliskuuta 2021

Equitable Excellence Scholarship -apuraha

Equitable Excellence -stipendin (aiemmin AXA Achievement -apuraha) tavoitteet opiskelijat, jotka ovat tehostaneet yhteiskuntaa saavutusten avulla, jotka vähentävät riskejä . Tätä ajatusta voidaan tulkita melko laajasti, joten käytä aikaa selvittääksesi, mitä riski sinulle merkitsee ja oletko osallistunut tekemään maailmasta turvallisemman paikan jollakin toiminnallasi.

Vuonna 2020 satoja opiskelijoita, jotka edustavat kaikkia 50 osavaltiota; Washington, DC; ja Puerto Ricossa saanut kertaluonteisia apurahoja / 2500, 10 000 tai 25 000 dollaria .

 • Kelpoisuus: Yhdysvaltain lukiolaiset
 • Takaraja: 28. tammikuuta 2021 (tai kunnes he saavat 10000 hakemusta)

William Randolph Hearst Foundationin Yhdysvaltain senaatin nuoriso-ohjelma

Jos olet intohimoisesti julkisesta palvelusta, tämä on apuraha sinulle. Senaatin nuoriso-ohjelman tavoitteet opiskelijat, jotka osallistuvat lukiolaisten hallitukseen ja aikovat opiskella historiaa tai valtiotieteitä yliopistossa . Hakijoita arvioidaan heidän johtamistaitojensa, akateemisen suorituskykynsä, yhteisön osallistumisen ja koulun ulkopuolisen toiminnan perusteella. Jokainen voittaja saa 10 000 dollarin palkinnon kaikki kulut-maksetun koulutusviikon lisäksi Washingtonissa.

ap calc ab vs bc
Käynnistä eCourse nyt

body_tips.png

Vinkkejä täältä, vinkkejä täältä!

Hyödynnä apurahahakemuksesi parhaalla mahdollisella tavalla: 3 avainvinkkiä

Jos aiot käydä läpi kaikki stipendihakemuksen lähettämistyöt, niin haluat varmista, että sinulla on erinomainen mahdollisuus voittaa palkintoja . Seuraavat kolme vinkkiä auttavat sinua lähettämään mahdollisimman suuren määrän onnistuneita apurahahakemuksia.

# 1: Tee oma tutkimus

Kuten olet todennäköisesti huomannut, monet yllä olevista apurahoista ovat melko anteliaita kansallisia palkintoja, jotka todennäköisesti ovat melko kilpailukykyisiä. Valitettavasti voit olla vahva hakija monille näistä apurahoista etkä silti voita suurta palkintoa. Joten mitä opiskelija tekee?

Todellisuus on, että siellä on lukemattomia apurahaohjelmia, jotka saattavat olla todella hyviä kiinnostuksen kohteisiin, sijaintiin, taustaan, identiteettiin jne. Mitä enemmän kapealla stipendiohjelmalla on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa palkinto (olettaen, että olet pätevä siihen). Tutki siis apurahaohjelmia, jotka toimivat alueellasi tai joita tarjotaan opiskelijoille, joilla on erityisiä kiinnostuksen kohteita, kokemuksia, taitoja tai intohimoja.

Ronald McDonald House Charities -apurahat ovat hyvä paikka aloittaa. Voit myös käydä neuvonantajallesi, jolla on oltava lisätietoja paikallisista apurahoista.

Lisäksi voit haarautua yksin etsimällä verkossa apurahoja alueeltasi . Jos sinulla on tietty lahjakkuus, taito tai kiinnostus, etsi apurahoja, joita opiskelijoille tarjotaan näiden kriteerien perusteella.

# 2: Levitä laajasti

Apurahojen hakeminen - kuten korkeakouluihin hakeminen - on osittain numeropeli. Et halua hakea vain yhtä koulua, jos haluat optimoida mahdollisuutesi päästä korkeakouluun, vai mitä?

Monet apurahahakemukset esittävät samanlaisia ​​kysymyksiä ja vaativat samanlaisia ​​tietoja jos haet yhtä ohjelmaa, voit myös hakea joukkoa . Useimpien apurahojen hakeminen on joka tapauksessa ilmaista - se vie vain muutaman tunnin ajastasi.

Lopuksi, hyödyntää hakemuksia, jotka lähettävät sinut harkittavaksi monet stipendejä , kuten yllä mainittu Horatio Alger -apuraha.

#3: Huomaa määräajat

Apurahahakemukset ovat kaikkialla - hakemusten jättämiselle ei ole määriteltyä 'stipendikautta', mutta monet ovat erääntyviä ennen korkeakoulujen hakemusten määräaikoja. Sellaisenaan, on parempi aloittaa apurahahaku ennemmin kuin myöhemmin, jotta et menetä hyviä mahdollisuuksia .

Vanhempaa vuotta edeltävä kesä on hyvä aika aloittaa muistiinpano kiinnostavista ohjelmista. Seuraa hakemusten määräaikoja viimeistään ylläpitää laskentataulukkoa että päivität säännöllisesti. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sovellukset edellyttävät suosituskirjeiden pyytämistä. voit varmistaa, että annat opettajille ja ohjaajille runsaasti ennakkoilmoitusta kirjeen kirjoittamisesta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.