19 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat hyväksymisprosentit


feature_collegeswiththelowestacceptancerates.png

unc chapel hill gpa vaatimukset

Hyväksymisasteet ovat tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon päätettäessä, mihin hakea korkeakouluun. Koulun hyväksymisastetta pidetään usein sen laadun mittana. Vaikka tämä pitää paikkansa monissa tapauksissa, joillakin kouluilla on alhainen hyväksymisaste syistä, jotka eivät liity hyväksyttyjen opiskelijoiden akateemiseen huippuosaamiseen.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mikä on korkein korkeakoulujen hyväksymisaste, selitämme, miksi joillakin korkeakouluilla on niin alhaiset hyväksymisprosentit, ja luetellaan oppilaitokset, joilla on alhaisin hyväksymisaste.Miksi joillakin korkeakouluilla on niin alhaiset hyväksymisprosentit?

Korkeakoululla voi olla alhainen hyväksymisaste monista syistä. Yleisin syy alhaiseen hyväksymisasteeseen on korkean akateemisen tason ja tulevien opiskelijoiden suosion yhdistelmä. Tämä tapahtuu Ivy League -kouluissa ja -kouluissa, kuten Stanfordissa ja MIT: ssä, joilla on vahva tunnustus sekä Yhdysvalloissa että kansainvälisesti.

Mainoksensa ansiosta näille kouluille tulee vuosittain valtava määrä hakijoita. Heillä on alhainen hyväksymisaste, koska heidän on käännyttävä pois suurin osa hakijoista säilyttääkseen maineensa akateemisen huippuosaamisen vuoksi.

Vain pätevimmät opiskelijat hyväksytään, ja jopa ne, jotka teknisesti täyttävät akateemiset standardit, saatetaan hylätä muiden valtuuksiensa mukaan. Vuonna 2020, vaikuttava 45 227 opiskelijaa haki Stanfordiin - ja vain 2349 hyväksyttiin ! Se on vain 4%: n hyväksymisaste, mikä antaa Stanfordille yhden alhaisimmista korkeakoulujen hyväksymisasteista.

Alhaiset hyväksymisprosentit tapahtuvat myös kouluissa, joilla on hyvin tarkat valintakriteerit ja jotka ovat suosittuja muista syistä. Sotakoulut, kuten Läntinen piste ja Yhdysvaltain merivoimien akatemialla on alhainen hyväksymisaste, koska he edellyttävät hakijoiden täyttävän muita tiukkoja kriteerejä akateemisen pätevyyden lisäksi. Samaan aikaan musiikkikoulut, kuten Juilliard saattaa olla erityisen alhainen hyväksymisaste, koska he ovat valmiita ottamaan vastaan ​​vain erittäin lahjakkaita opiskelijoita tietyllä opintoalueella.

kuinka monta valinnaista lukiossa

On myös kouluja, joissa opiskelijoille tarjotaan ilmaista opetusta tai heidän on täytettävä taloudelliset tarpeet, jotta heidät hyväksytään. Tämä tarkoittaa, että nämä koulut ovat suosittuja (kaikki haluavat välttää korkeakoulusta maksamista!), Mutta vain pieni osa hakijoista tekee leikkauksen.

Seuraavissa kahdessa osassa käymme läpi luettelon kouluista, joiden hyväksymisaste on maan alhaisin; nämä kuuluvat sekä luokkaan 'erikoistumaton suosittu ja akateemisesti tiukka' että 'suosittu ja erikoistunut'.

body_howiimagineauditionsforjuilliard.jpg Kuinka kuvittelen koettelemukset Juilliardille.

Ei-erikoistuneet korkeakoulut, joilla on alhainen hyväksymisaste

Tämä on luettelo koulut, jotka eivät ota huomioon tiettyä oppilasjoukkoa ja joiden hyväksymisaste on alle 10%. Näihin kouluihin kuuluu Ivy League -instituutioita ja muita korkeakouluja, joilla on erittäin korkeat akateemiset standardit ja laaja suosio.

Pidä mielessä, että et voi välttämättä odottaa, että sinut hyväksytään vain siksi, että täytät keskimääräiset akateemiset vaatimukset. Nämä koulut saavat paljon hakijoita, jotka ovat akateemisesti kilpailukykyisiä, mutta hyväksyminen ei ole varmaa, ellet ole tehnyt jotain uskomatonta lukiossa.

Kaikki korkeakoulut, joiden hyväksymisaste on alle 15%, ovat kaikkien oppilaiden ulottuvilla.

Koulun nimi Hakijoiden määrä* Hyväksymisaste Keskimääräinen SAT Keskimääräinen ACT
Stanford ** 45 227 4% 1505 3. 4
Harvard 43330 5% 1515 3. 4
Columbia 42 569 5% 1510 3. 4
Princeton ** 37 601 6% 1515 3. 4
Yale 36 884 6% 1515 3. 4
U Chicago 34 641 6% 1535 3. 4
Caltech 8,367 6% 1545 36
KANSSA 21 312 7% 1540 35
Ruskea 38 674 7% 1485 3. 4
Pomona 10 401 7% 1465 3. 4
Penn 44 961 8% 1505 3. 4
Dartmouth 23 650 8% 1500 3. 4
Riisi 27 087 9% 1520 3. 4

*Perustuu kohdassa ilmoitettuihin pääsytietoihin College Boardin BigFuture -tietokanta (käytetty kesäkuussa 2021)
** Koulun ilmoittamat tiedot

body_mit-4.jpg Minulle tämän rakennuksen pelottavin piirre on se, että kaiverrettu 'Us' näyttää 'Vs.' Näin tiedät, että jokin on arvokasta.

Erikoistuneet korkeakoulut, joilla on alhainen hyväksymisaste

Tämä on luettelo koulut, jotka on suunnattu tietyntyyppisille opiskelijoille ja joiden hyväksymisaste on 15% tai vähemmän. Tämä sisältää musiikkikoulut, sotilaskoulut ja koulut, joilla on erityisiä taloudellisia ehtoja, jotka johtavat valikoivuuteen ja suosioon.

Curtisin musiikkiopisto

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: ~ 130
 • Hakijoiden määrä: Ei raportoitu
 • Hyväksymisaste: 3,93%
 • Keskimääräinen GPA: Ei raportoitu
 • Keskimääräinen SAT/ACT: Ei raportoitu

Miksi hyväksymisaste on niin alhainen?

Pääsy Curtis Institute of Musiciin on, kuten verkkosivusto korostaa , 'pelkästään taiteellisen lupauksen perusteella'. Vain lahjakkaimmat musiikkiopiskelijat hyväksytään, ja paikkoja on erittäin rajoitetusti (vain 27 opiskelijaa hyväksyttiin vuosille 2019-2020). Koulu tarjoaa myös täyden lukukauden apurahan jokaiselle oppilaalleen.

länsirannikon yliopisto pohjoinen hollywood

Juilliardin koulu

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: Ei raportoitu
 • Hakijoiden määrä: Ei raportoitu
 • Hyväksymisaste: 6%
 • Keskimääräinen GPA: Ei raportoitu
 • Keskimääräinen SAT/ACT: Ei raportoitu

Miksi hyväksymisaste on niin alhainen?

Kuten Curtis Institute of Music, Juilliard etsii hyvin erityistä, erittäin lahjakkaaa opiskelijoiden osajoukkoa. Hakijoiden on kuulusteltava tiedekunnan jäseniä osana hakuprosessia, ja suoritustasot ovat poikkeuksellisen korkeat.

Yhdysvaltain merivoimien akatemia

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 4,524
 • Hakijoiden määrä: 15 699
 • Hyväksymisaste: 8%
 • Keskimääräinen GPA: 3.94
 • Keskimääräinen SAT/ACT: 1350/29

Miksi hyväksymisaste on niin alhainen?

Osallistuakseen Yhdysvaltain merivoimien akatemiaan opiskelijoiden on haettava ja saatava nimitys edustajalta, senaattorilta tai varapresidentiltä. Hakijoiden on myös läpäistävä fyysinen kuntoarviointi ja lääkärintarkastus voidakseen päästä sisään. Myös akateeminen taso on korkea. Kaikki nämä tekijät yhdessä tekevät erittäin alhaisesta hyväksymisasteesta.

Yhdysvaltain sotilasakatemia (West Point)

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 4 457
 • Hakijoiden määrä: Ei raportoitu
 • Hyväksymisaste: 10%
 • Keskimääräinen GPA: 3.73
 • Keskimääräinen SAT/ACT: 1360/30

Miksi hyväksymisaste on niin alhainen?

West Pointilla on niin alhainen hyväksymisaste, koska se edellyttää oppilailta menestymistä muilla tavoilla korkeiden testitulosten ja arvosanojen ansaitsemisen lisäksi. Yhdysvaltain merivoimien akatemian hakijoiden tavoin opiskelijoiden on suoritettava fyysisen kunnon arviointi ja haettava ehdokkuutta kongressiedustajalta, senaattorilta tai varapresidentiltä.

Cooperin unioni tieteen ja taiteen edistämiseksi

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 952
 • Hakijoiden määrä: 2326
 • Hyväksymisaste: 16%
 • Keskimääräinen GPA: 3.50
 • Keskimääräinen SAT/ACT: 1420/33

Miksi hyväksymisaste on niin alhainen?

Kaikissa kunnianosoituksilla toimivassa Cooper Unionissa jokainen opiskelija ei vain saa puolen lukukauden apurahan mutta sitä harkitaan automaattisesti myös ylimääräisten apurahojen saamiseksi. Lisäksi koulu on joidenkin koti erittäin erikoistuneet arkkitehtuurin, kuvataiteen ja tekniikan ohjelmat.

Cooper Unioniin hakevien oppilaiden on suoritettava koulun suunnittelemat kotitestit keinona määrittää oppilaiden yksilöllinen taitotaso. Pääsy perustuu merkittävästi luoviin kykyihin samoin kuin akateemiset saavutukset.

Franklin W. Olin College of Engineering

 • Opiskelijaksi ilmoittautuminen: 386
 • Hakijoiden määrä: 905
 • Hyväksymisaste: 16%
 • Keskimääräinen GPA: 3.90
 • Keskimääräinen SAT/ACT: 1510/35

Miksi hyväksymisaste on niin alhainen?

Olin on erittäin pieni insinöörikoulu, joka antaa puolen lukukauden apurahan jokaiselle opiskelijalle . Koska Olin myös sitoutui täyttämään 100% osoitetusta taloudellisesta tarpeesta, kilpailu on kovaa noin 90 paikasta vuosittain.

ap fysiikka 2 kaava -arkki

Opiskelijoiden on osoitettava paitsi yleinen akateeminen saavutus myös erinomaisesti sellaisilla aloilla kuin laskenta ja fysiikka. Olinin oppilailla on mahdollisuus käydä luokkia naapurikouluissa, kuten Babson, Brandeis ja Wellesley.

body_westpoint.jpg Saat päällesi siistin hatun, jos valmistut West Pointista.

miten parantaa pisteitä

Kuinka päästä korkeakouluihin alhaisilla hyväksymisasteilla

Jos haluat osallistua johonkin näistä oppilaitoksista, sinun on tehtävä paljon jalkatöitä lukiossa.

Ensimmäisen valikoivien koulujen ryhmän osalta sinun odotetaan ylläpitävän erittäin korkeaa GPA -arvoa ja ansaitsevan eliitin standardoidut testitulokset, jotka täyttävät pääsyvaatimukset. Sen lisäksi sinun pitäisi ajattele, mitkä ovat todelliset akateemiset ja oppituntien ulkopuoliset intohimosi ja yritä muuttaa ne konkreettisiksi saavutuksiksi.

Sinun täytyy erottua joukosta näytä näille kouluille, että pystyt enemmän kuin vain korkeisiin arvosanoihin ja testituloksiin. Heidän tavoitteenaan on ottaa vastaan ​​opiskelijoita, joilla on vahva ja positiivinen vaikutus maailmaan. Annamme sinulle lisää vinkkejä asiantuntijaoppaassamme, miten pääset valikoivimpiin kouluihin.

Korkeakouluille, joilla on alhainen hyväksymisaste toisella listalla, avain hyväksymiseen (suurimmaksi osaksi) on tehokas suunnittelu ja ymmärrys siitä, mitä sisäänpääsy vaatii.

Jos etsit esimerkiksi korkealaatuista musiikkikoulua, sinun on oltava erittäin omistautunut harjoittamaan musiikkia päivittäin ja valmistautumaan koe-ohjelmaan. Sotilaskouluissa sinun on haettava nimityksesi hallituksen virkamieheltä hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä.

Kaikki nämä koulut ovat haastavia, mutta eivät mahdottomia, jos suunnittelet eteenpäin ja pelaat korttisi oikein. Muista vain, että tällaiset korkeat tavoitteet vaativat paljon omistautumista ja vaivaa!

body_poker.jpg Olen varma, että tulet ässä korkeakoulun hakuprosessi. Jos ei, voit aina tulla ammattimaiseksi pokerinpelaajaksi. Mitä olen nähnyt, pätevyysvaatimukset ovat vain aurinkolasien omistaminen ja emotionaalisesti ankara.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.