18 parasta rakkauskukkaa: käytännöllinen opas romanttisiin kukkiin

kukat-1521280_1920

Kukkien ostaminen muille merkittäville voi olla hermoja raastava kokemus. Haluat valita kukkakimppusi, joka on budjetillasi, kaunis ja lähettää oikean viestin. Onneksi olemme täällä auttaaksemme sinua luomaan täydellisen kukkakimppun rakkauskukkia.

Tässä artikkelissa keskustelemme ensin siitä, mitkä tekijät on tärkeää ottaa huomioon romanttisten kukkakimppujen ja ystävänpäivän kukkien valmistuksessa. Sitten tarjoamme ehdotuksia sopivimmista kukista uuden suhteen alkuvaiheisiin, vakiintuneeseen suhteeseen, häihin ja vuosipäiviin. Lopetamme muutamia kukkia, joita vältetään romanttisiin tarkoituksiin.

4 tärkeintä huomioitavaa, kun luot romanttisen kimppuun

On otettava huomioon useita tekijöitä, kun yrität valita parhaat kukat rakkautta ja romantiikkaa varten. Jotkut ovat käytännöllisempiä, kuten hinta ja saatavuus. Mutta sinun on myös otettava huomioon kukan symbolinen viesti ja vastaanottajan persoonallisuus.

Kustannus

Kustannuksissa on pari puolta: kuinka paljon sinulla on todellisuudessa varaa ja mikä kustannustaso sopii tilanteeseen ja suhteeseen. Vain sinä voit itse päättää, kuinka paljon sinulla on varaa. Mutta romanttisia kukkia on melkein kaikissa hintapisteissä, ja olemme tarjonneet hyödyllisen hintaindeksin kaikille tässä artikkelissa luetelluille kukille:

 • $ =<3 dollars per stem
 • $$ =<8 dollars per stem
 • $$$ = 8+ dollaria per varsi

Mitä tulee tarkoituksenmukaisuuteen, parisuhteen alkuvaiheessa satojen dollarien käyttäminen kehittyneeseen järjestelyyn voi tuntua liikaa. Haluat hurmata vastaanottajan, älä hälyttää! On kuitenkin sopivaa olla ylellisempi pidemmän ja vakiintuneemman suhteen yhteydessä merkitsemään merkittäviä virstanpylväitä tai tilaisuuksia, jos taloudenne sallii sen.

Häiden kaltaisissa tapahtumissa voit viettää melko paljon kukkia. Solmu neuvoo, että voit odottaa viettää noin 8% hääbudjetistasi kaikkien kukkien päälle. Budjettitietoisille Huffington Postilla on joitain salviavinkkejä pitää häät kukkakustannukset alhaalla.

ruusu-1405552_1920

Kauhat hääkukkia voivat maksaa rahat!

Kausiluonteisuus/saatavuus/ilmasto

Mieti, mitä rakkauskukkia on kaudella milloin tahansa. Kukat, jotka ovat sesongissa paikallisesti, ovat lähes poikkeuksetta halvempia kuin jotain, joka on lennettävä tuhannen mailin päästä. Ja joitakin harvinaisempia kukkia ei yksinkertaisesti ole saatavilla tietyissä kohdissa vuodesta. Kausiluonteisuus on lueteltu tässä oppaassa, mutta jos haluat lisäohjeita siitä, mitä on saatavilla tiettynä vuoden aikana, ota yhteyttä kukkakauppaan.

Lisäksi, tietyssä ilmastossasi hyvin toimivat kukat kestävät pidempään ja näyttävät paremmilta ajan myötä. Tämä pätee erityisesti tilanteisiin, joissa kukat ovat ulkona ja/tai veden ulkopuolella pitkään. (Lue: häät).

Symbolinen viesti

Kun olet harkinnut kukkaostojesi käytännön parametreja, mieti mitä lähettämäsi kukat tarkoittavat. Jotkut merkitykset ovat ilmeisiä ja tunnettuja: punaiset ruusut tarkoittavat intohimoista rakkautta. Toisilla, kuten makealla herneellä, on vähemmän ilmeisiä merkityksiä. (Makea herne tarkoittaa kestävää nautintoa ja autuutta, FYI). Merkittävimmällä kimpussa on kuitenkin symbolinen merkitys, paitsi että nämä kukat ovat kauniita ja pidän/rakastan sinua. (Tämä on hieno viesti lähetettäväksi! Ei vain kaikkein harkittuin).

On myös muutamia kukkia, joita haluat ehkä välttää lahjoittamasta, koska niiden symbolinen merkitys on nimenomaan epäromanttisia kukkia. Katso tämän artikkelin viimeisestä osasta huomautus niistä.

kukka-1520820_1920

Ranunculus ja valkoiset ruusut: tarkoittaa 'olet viehättävä', uusia alkuja ja sielun syvää rakkautta.

Vastaanottajan persoonallisuus

Ellei joku pidä aktiivisesti kukista (mikä on mahdollista ja jotain, mitä sinun pitäisi yrittää selvittää ennen kuin annat ne jollekin), useimmat ihmiset saavat mielellään rakkauden kukkia keneltä tahansa, josta he välittävät.

Kuitenkin kaikkein merkityksellisimmässä kimpussa harkitse vastaanottajan persoonallisuutta. Ovatko he perinteinen romantikko, joka olisi onnellisin hankkiessaan ruusukimpun tai liljan? Onko niillä hienovarainen ja hillitty maku, joka sopii paremmin lilaan, astiaan, gladiolukseen tai makeaan herneeseen? Tai ehkä he ovat rohkeita ja epätavallisia ja arvostavat paratiisilintua tai ruukkukasveja. Yritä parhaasi mukaan valita kukkia, jotka vastaavat vastaanottajan makua.

Seurustelua ja varhaisen romantiikan kukkia

Kun yrität ensin ilmaista romanttisia tunteita jotakuta kohtaan tai olet parisuhteen alkuvaiheessa, liian näyttävät tai voimakkaat kukat voivat törmätä liikaa, liian aikaisin. Kuitenkin, hienompia kukkia, joissa on huomaamattomampi viesti on suloinen ja sopiva tapa ilmaista romanttista ihailua.

Seuraavat romanttiset kukat ovat erinomaisia ​​valintoja uuden suhteen alkuvaiheisiin.

Aster

asters-1185297_1920

Kutsutaan myös: Starwort, Michaelmas Daisy

Kustannusalue (per kanta): $

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden; syksyn huippu

uc san diego keskimääräinen gpa

Tietoja tästä rakkauskukasta

Nimi Aster tulee kreikan ja latinan sanoista tähti. Muinaisen kreikkalaisen legendan mukaan jumalatar Astraea katsoi taivaalta maahan ja itki nähdessään, ettei maan päällä ollut tähtiä. Hänen kyynelistään tuli Asterin kukka. Tämä kukka edustaa komeutta, eleganssia ja pieniä alkuja. Se on myös rakkauden talisman.

Nämä ominaisuudet tekevät siitä sopivan valinnan romantiikan alkuvaiheille. Kukinta on pieni ja hieno ja kukka on herkkä, rauhoittava, vaaleanpunainen, valkoinen, violetti ja sininen. Asteri ilmaisee romanttista ihailua hienovaraisesti eikä ylimielisesti.

Gerbera Daisy

bicolor-1175219_1280

Kutsutaan myös: Gerber Daisy, Afrikkalainen päivänkakkara, Transvaal Daisy

Kustannusalue (per kanta): $

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden

Tietoja tästä rakkauskukasta

Gerberan päivänkakkara on kirkas ja iloinen kukka, joka kukkii valtavasti erilaisia ​​kirkkaita värejä. Ne symboloivat iloisuutta, iloa ja viattomuutta. Koska ne ovat melko kestäviä ja kestävät leikattuina yli viikon, ne ovat yleinen kukkakimppu kaikkina vuodenaikoina. Ne ovat helposti ostettavissa ja kohtuuhintaisia. Gerbera koiranputkea tuo piristystä parisuhteen alkuvaiheessa rakkauden varhaisena kukkana.

Hyasintti

hyasintti-758929_1280

Kutsutaan myös: Hyacinthus

Kustannusalue (per kanta): $

Saatavuus kausiluonteisesti: Talvi kevät

Tietoja tästä rakkauskukasta

Hyasinttikukka on saanut nimensä kreikkalaisesta myytistä. Hyasintti oli Apollon nuori rakastaja, mutta myös Zephyr ihaili hyasinttia. Kateudessaan hän sai Apollon kiekon iskemään hyasinttiin ja tappoi hänet. Surussaan Apollo muutti hyasintin vuodatetun veren hyasinttikukiksi. Sellaisena hyasintti oli omistettu Apollolle.

Ehkä tämän myytin takia hyasintti symboloi nuorta rakkautta. 1800-luvun Ranskassa kukka kertoi eräänlaisesta epätoivoisesta, kaiken kuluttavasta rakkaudesta. Englanninkielinen merkitys oli flirttaileva ja leikkisämpi. Victorian kukkakielellä violetin, sinisen ja valkoisen eri värit välittivät erilaisia ​​viestejä. Nyt nuoren rakkauden viesti säilyy, joten hyasintti on ihanteellinen kukka uudelle seurustelulle.

Liila

lilat-1287880_1920

Kutsutaan myös: Syringa

Kustannusalue (per kanta): $

Saatavuus kausiluonteisesti: Kevät kesä

Tietoja tästä rakkauskukasta

Sireet ovat huumaavan tuoksun ja pienen kukinnan klustereiden vuoksi tervetullut merkki tulevasta kesästä. Viktoriaanisille, tämä kukka edusti rakkauden ensimmäisiä tunteita. Tämä symboliikka on edelleen voimassa, sillä lila edustaa rakkauden varhaisinta punastumista ja kesän alkua. Lila edustaa myös uusien rakastajien katkeraa surua, kun he joutuvat eroamaan edes hetkeksi.

Liila ei ole niin yleisesti ostettavissa kuin jotkut muut tässä kuvatut kukat. Et todennäköisesti löydä sitä ruokakaupasta. Sitä on kuitenkin monissa leikkipuutarhoissa, ja voit ehkä ostaa sen omistetun kukkakaupan kautta. Jos sinulla on onnea saada lilat leikkaamista varten, kimppu tuoretta leikattua lilaa on upea lahja uudelle paramourille.

Ranunculus

ranunculus-1283126_1920

Kutsutaan myös: Leinikki (jotkut suvun lajit)

Kustannusalue (per varsi): $ - $$

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden (talvi-kevät huippu)

Tietoja tästä rakkauskukasta

Pieni mutta rehevä ranunculus tulee monissa väreissä ja tekee makean kimpussa. Se lähettää viestin, että vastaanottaja on viehättävä ja viehättävä -täydellinen viesti varhaisromanttiselle lahjalle! Viesti on sama väristä riippumatta, joten valitse mikä tahansa väri, josta paramourisi pitää eniten. Nämä kukat voivat kestää jopa viikon maljakossa.

Ystävänpäiväkukat ja romanttiset kukat

Jos haluat luoda vakiintuneemman suhteen, saatat haluta mennä runsaamman rakkauskukan kanssa. Ystävänpäivä on tärkeä tilaisuus, jossa kumppanisi saattaa haluta (tai jopa odottaa!) Kauniita kukkia. Tarjoamme useita kukkavaihtoehtoja erilaisille persoonallisuuksille ja makuille, jotka sopivat romanttisiin tilaisuuksiin.

Paratiisin lintu

caudata-67734_1920

Kutsutaan myös: Strelitzia, nosturin kukka

Kustannusalue (per kanta): $$

Saatavuus kausiluonteisesti: Talvi, kevät (trooppinen ilmasto)

Tietoja tästä rakkauskukasta

Eksoottinen ja silmiinpistävä Bird of Paradise on nimetty sen muistuttaman trooppisen linnun mukaan. Tämä näyttävä kukka merkitsee ihanan odottamatonta, loistoa, paratiisia, kuninkaallisuutta ja iloa. Rohkealle ja epätavalliselle rakastajalle järjestely paratiisilinnun kanssa vangitsee ylenpalttisen, rikkaan hengen. Tämä tekee siitä täydellisen romanttisen kukan oikealle persoonallisuudelle.

Tämä lovesis -kukka on kotoisin Etelä -Afrikasta. Koska Bird of Paradise viihtyy kuumuudessa ja kosteudessa, ne voivat olla jonkin verran kalliita näiden ilmaston ulkopuolella. Tämä kukka on kuitenkin kevään arvoinen todella erityisen tilaisuuden muistoksi!

Neilikat (punainen)

neilikka-1488929_1920

Kutsutaan myös: Dianthus Caryophyllus, Neilikka vaaleanpunainen

Kustannusalue (per kanta): $

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden

Tietoja tästä rakkauskukasta

Kestävän neilikan uskotaan olevan kotoisin Välimeren alueelta. Neilikka on historiallisesti liitetty rakkauteen ja avioliittoon. Renessanssimuotokuvissa usein kuvattiin kihlattuja pariskuntia, joilla oli neilikka. Erityisesti punaiset neilikat lähettävät viestin voimakasta rakkautta ja ihailua.

Punaiset neilikat ovat edullinen ystävänpäiväkimppu, kun muut ystävänpäivän kukat eivät ole käytettävissä budjetillasi. Ne ovat hyvä vaihtoehto edullisille rakkauskukille ja romanttisille kimpuille yleensä. Ne voivat kestää jopa kolme viikkoa leikattuina ja kertoa intohimoisesta rakkaudesta rikkomatta pankkia.

Gladiolus

gladiolus-14185_640

Kutsutaan myös: Gladiola, Sword Lily

Kustannusalue (per kanta): $

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden, kesän huippu

Tietoja tästä rakkauskukasta

Terän kaltaisella kukkasilla gladioli osoitti viktoriaanisille, että vastaanotin oli lävistänyt lähettäjän sydämen. Nyt kukka symboloi armo, uskollisuus, kunnia ja vahva luonne. Gladiolus on erinomainen kukka ilmaistakseen syvää ihailua merkittävästä muusta. Se on erityisen sopiva hienovaraisemmalle persoonallisuudelle - sellaiselle henkilölle, jonka saattaa vallata valtava itämaisten liljojen kimppu tai kaksi tusinaa punaista ruusua.

Lilja

lilja-kukka-1577374_1920

Kutsutaan myös: Lilium

Kustannusalue (per kanta): $$ - $$$

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden

Tietoja tästä rakkauskukasta

Lilja tunnetaan huomattavista kukinnoistaan. Suvulla on uskomaton vaihtelu väreissä ja kuvioissa.

Lilja on ollut pyhä kukka muinaisista ajoista lähtien. Muinaisessa Lähi -idässä se liittyi Ishtariin, rakkauden ja hedelmällisyyden jumalattareen. Samoin Roomassa lilja oli Venuksen symboli; Kreikassa, Heran symboli. Kun kristinusko ohitti vanhemmat perinteet, lilja liittyi Neitsyt Mariaan. Victorian aikakaudella se oli korkein imartelu vertailla naista Neitsyt Mariaan. Näin ollen naisen vertaaminen liljaan, Marian tunnus, oli todellakin maksettava hänelle suuri kunnia. Erityisesti valkoinen lilja symboloi puhtaus, siveys, viattomuus ja vaatimattomuus.

Puhtauden merkitykset säilyvät edelleen jonkin verran, erityisesti valkoisen liljan kanssa. Liljoja on kuitenkin tullut myös merkitsevät täydellisyyttä, majesteettisuutta ja huippuosaamista. Siksi on suuri kohteliaisuus lahjaksi jollekin liljalle. Monet pitävät liljoja uskomattoman romanttisena kukkana.

Näyttävä ja jopa räikeä kukka -vaihtoehto liljat ovat yksi silmiinpistävimmistä ja upeimmista rakkauden kukista. Ystävänpäivän kimppuun tai muuhun romanttiseen tilaisuuteen liljat ovat erinomainen valinta. Huomaa kuitenkin, että liljat ovat erittäin myrkyllisiä kissoille . Joten anna vain kissaton kotitalous! Tai jos läheiselläsi on kissa, harkitse kukkien lähettämistä työpaikalleen, jos tiedät, että he eivät välitä.

Orkidea

orkidea-1228601_1920

Kutsutaan myös: Orchidaceae

Kustannusalue (per kanta): $$ - $$$

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden

Tietoja tästä rakkauskukasta

Trooppiseen orkideaperheeseen kuuluu joitakin arvostetuimmista ja hienoimmista kukista. On yli 28 000 orkidealajia, joiden väri, muoto, koko ja tuoksu ovat hämmästyttävän erilaisia. Orkidea symboloi eksoottinen, ekstaattinen ja ylellinen. Se merkitsee myös kypsää eleganssia, kauneutta ja hienostuneisuutta.

Orkideat eivät kuitenkaan ole erityisen yleisiä leikkokukkana. Tämä johtuu siitä, että varsinaiset kukkavarret ovat lyhyitä, mikä tekee kukista uskomattoman vaikeita ylläpitää kimpussa. On tavallisempaa antaa orkidea ruukkukasvina.

Jos kumppanisi on kiinnostunut puutarhanhoidosta ja hän todella nauttii kasvin hoidosta, orkidea voi olla romanttinen valinta. Orkidea on merkityksellinen romanttinen kukka rakkaudelle, joka lähettää viestin siitä vastaanotin on erittäin arvostettu ja arvostettu. Mutta jälleen kerran - varmista, että kumppanisi ei ole ärtynyt siitä, että heidän on huolehdittava kasvista!

Ruusut (punainen, violetti tai oranssi)

kasvi-66809_1920

Kutsutaan myös: ruusu-

Kustannusalue (per kanta): $ - $$$

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden

Tietoja tästä rakkauskukasta

Ruusut liittyvät rakkauteen ja romantiikkaan ja ovat olleet vuosisatojen ajan. Muinaisessa Kreikassa punainen ruusu yhdistettiin rakkauden jumalattaren Afroditen kanssa. Se oli myös hänen roomalaisen kollegansa Venuksen tunnus. Viktoriaanisille ruusu merkitsi rakkautta ja mitä syvempi rakkaus, sitä syvempi väri. Punaiset ruusut tarkoittivat intohimoista rakkautta.

Nykyään ruusu liittyy edelleen ensisijaisesti rakkauteen ja kauneuteen. Erityisesti punaiset ruusut kantavat signaalin intohimo, halu ja romanttinen rakkaus.

Nykyään punaiset ystävänpäiväruusut ovat tulleet niin kaikkialle, että ne ovat melkein kliseitä. Punaiset ruusut ovat kuitenkin kiistatta rakastavia kukkia, mutta ystävänpäivä ei välttämättä ole paras tilaisuus lahjoittaa ne. Kukat tulevat olemaan huomattavasti kalliimpia (ajattele jopa 400% kustannusten nousua). Myös kukinnat voivat olla huonolaatuisia. Joten ystävänpäivän kukkien osalta voit harkita kukka-rakkautesi ilmaisemista muulla tavalla. Sano, että yhdessä tämän osan muiden kukkien kanssa!

Jos joudut tekemään ystävänpäivän ruusuja, harkitse valita toisen värin . Violetit ja oranssit ruusut sisältävät myös romanttisia viestejä ja voivat tehdä todella silmiinpistäviä järjestelyjä.

Violetit ruusut lähettävät viestin lumous. Laventelin ruusut rakkautta ensisilmäyksellä. Syvempi violetti puhuu majesteettisuus, ihastus ja ihailu. Se on kieltämättä romanttinen viesti! Violetit ruusut sopivat erityisen hyvin merkittäville muille, joilla on mystinen mielenmuutos.

Oranssit ruusut tarkoittavat kiehtovuus, halu, intohimo ja energia. Se on ladattu, zingy romanttinen kukka. Koralliruusut välittävät voimakasta halua.

Makea herne

makea-herne-796906_1920

Kutsutaan myös: Lathyrus odoratus

Kustannusalue (per kanta): $

Saatavuus kausiluonteisesti: Talvi kevät

Tietoja tästä rakkauskukasta

Makea herne on kotoisin Välimereltä. Tämä kiipeilykukka tuo makean hunajaisen tuoksun, kun se kukkii. Kukkien runsauden vuoksi se on suosittu valinta puutarhojen leikkaamiseen. Ostaminen on hieman vaikeampaa, mutta erikoiskukkakaupan pitäisi pystyä ohjaamaan sinut oikeaan suuntaan. Näitä kukintoja on monia värejä, yleisimmin valkoisia, vaaleanpunaisia, sinisiä ja violetteja.

Makea herne oli erittäin suosittu kukka viktoriaanisen aikakauden aikana, jolloin se symboloi kestävää nautintoa ja helppoa ylellisyyttä. Makea herne symboloi edelleen nautintoa ja autuutta. Jos etsit ainutlaatuisia ja makeita kukkia ystävänpäivälle tai muulle romanttiselle tilaisuudelle, makeat herneet sopivat laskuun.

Tulppaanit (punainen tai violetti)

tulppaanit-175605_1280

Kutsutaan myös: Tulipa

Kustannusalue (per kanta): $ - $$

Saatavuus kausiluonteisesti: Talvi kevät

Tietoja tästä rakkauskukasta

Alun perin Keski -Aasian vuorilta ja aroilta kotoisin oleva monivuotinen tulppaani on tullut yksi maailman suosituimmista kukista sekä puutarhoissa että kukkakimppuihin. Tulppaani on romanttinen kukka, jonka vahvimmat symboliset yhdisteet liittyvät rakkauteen ja luovuuteen. Punainen ja violetti ovat kuitenkin romanttisimmat tulppaanivärit ylivoimaisesti.

Punaiset tulppaanit osoittavat rakkauden julistuksen. Tämä symboliikka on peräisin Persiasta. Siellä sanotaan, että terälehtien punainen edustaa kosijan rakkauden tulta. Musta keskus on kosijan sydän, joka on poltettu kivihiileksi heidän rakkautensa voimasta ja lämmöstä.

Violetit tulppaanit tarkoittavat kuninkaallisuutta. Jos haluat erityisen erikoisen kimpussa, harkitse punaisen ja violetin tulppaanien sekoittamista.

Jos etsit vaihtoehtoa ystävänpäiväruusuille, tulppaanit ovat loistava valinta. Tulppaanit tekevät suuria rakkauskukkia niiden elinvoimaisen kukinnan ja merkityksellisen symbolismin vuoksi. Ne kestävät myös leikatessaan kohtuullisen ajan - noin kymmenen päivää.

Parhaat häät kukat

Lähes kaikki jo mainitut kukat sopisivat hääkimppuihin, putiikkeihin, keskipisteisiin jne. Useat lisäkukat sopivat kuitenkin erityisen hyvin häihin.

Calla lilja

calla-1098234_1920

Kutsutaan myös: Zantedeschia aethiopica , arum lilja, trumpetti lilja

Kustannusalue (per varsi): $$ - $$$

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden (kesän huippu)

Tietoja tästä rakkauskukasta

Calla lilja on nimetty kreikan sanasta kaunis. Mielenkiintoista on, että calla -liljalla ei todellakaan ole kukintaa. Kukana pidettävä osa on itse asiassa lehti. Niitä on monia värejä, mukaan lukien kirkkaan oranssi ja silmiinpistävä violetti. Niitä käytetään kuitenkin yleisimmin häissä valkoisessa inkarnaatiossaan. Calla liljat symboloivat majesteettinen kauneus. Valkoiset calla liljat edustavat puhtaus, vaatimattomuus, avioliitto ja autuus. Violetit calla liljat olisivat myös sopivia, koska ne symboloivat rojalti ja intohimo.

Calla -liljoja on sekä suuria että pieniä lajikkeita, joten ne ovat ihanteellisia sekä kukkakimppuihin että putiikkeihin.

Kielo

sammas-1401449_1920

Kutsutaan myös: Convallaria majalis, Toukokuun kellot

Kustannusalue (per kanta): $$

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden, kevään huippu

Tietoja tästä rakkauskukasta

Nöyrä mutta silmiinpistävä laakson lilja oli norjalaisen aamunkoiton jumalattaren Ostaran tunnus. Kristillisessä perinteessä sanotaan, että laakson lilja nousi Marian kyyneleistä, kun hän itki ristillä. Laakson lilja edustaa puhtaus, makeus ja onnen uusiminen. Tämä tekee siitä loistavan valinnan hääkimppuun - erityisesti sellaiseen, joka ei ole liian siisti tai hankala. Se on varsin kallis per kanta. Mutta vain muutama on tarpeen kauniin kimpussa. Se voidaan myös korostaa kauniisti muiden kukkien kanssa.

appelsiinin kukka

oranssi-kukka-327815_1920

Kutsutaan myös: Citrus Sinensis

Kustannusalue (per kanta): Ei tyypillinen kukkakimppu; keskustele kukkakaupan kanssa

Saatavuus kausiluonteisesti: kevät

Tietoja tästä rakkauskukasta

Kun appelsiinipuu kukkii - yleensä huhtikuussa - se kantaa kauniita, tuoksuvia valkoisia kukkia. Nämä kukat ovat liittyy läheisesti häihin monissa kulttuureissa. Sanotaan, että ristiretkeläiset toivat käytännön takaisin Eurooppaan Lähi -idästä, missä sarasiinimorsiamet käyttivät kukkia hedelmällisyyden symbolina. Viktoriaanisessa Englannissa kukat osoittivat morsiamen puhtautta. Japanissa oranssi kukka symboloi siveyttä ja ikuista rakkautta. Kukat ovat pysyneet symbolisina hedelmällinen avioliitto, rakkaus ja viattomuus.

Perinteiseen (ja miellyttävän tuoksuvaan) hääkukkaelämykseen käytä appelsiininkukkia morsiamen päähineessä tai kimpussa.

Ruusut (valkoinen)

valkoinen-1028420_1920

Kutsutaan myös: ruusu-

Kustannusalue (per kanta): $ - $$$

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden

Tietoja tästä rakkauskukasta

Valkoisella ruusulla on monia merkityssävyjä. Sanotaan, että valkoiset ruusut seurasivat Afroditen syntymää merestä. Kristillisellä aikakaudella valkoinen ruusu yhdistettiin Neitsyt Mariaan. Viktoriaanille se merkitsi siveyttä ja viattomuutta.

Valkoinen ruusu symboloi perinteisimmin puhtaus. Se kuitenkin myös symboloi uusia alkuja, uskollisuutta ja sielun syvää rakkautta. Tämä tekee siitä erittäin sopivan hääkukan. Erityisesti kerma ruusuja pidetään erittäin morsiamen kukina.

Stephanotis

1362520828_2ed942a0ec_o

Kutsutaan myös: Madagaskarin jasmiini, morsiamen kukka

Kustannusalue (per varsi): $

Saatavuus kausiluonteisesti: Ympäri vuoden

Tietoja tästä rakkauskukasta

Valkoinen, trumpetin muotoinen Stephanotis on kotoisin Afrikasta ja voimakkaasti tuoksuva. Se on myös olennainen hääkukka, kuten se symboloi avioliittoa. Sen herkkä kukinta, makea tuoksu ja symbolinen merkitys tekevät siitä erittäin suositun kukan hääkimppuihin ja pukukauppoihin. Se voi olla täyteaine järjestelyssä, jossa on suurempia kukintoja, tai stephanotis -klusterit voivat olla keskipiste.

Häät vuosipäivän kukkia

Kun valitset kukkia hääpäivää varten, kysy ensin itseltäsi: Haluanko antaa vuosipäivään liittyvän perinteisen kukan vai haarautua? Jos puolisosi ei edes tiedä, että on olemassa tiettyjä vuosipäivän kukkia, sinun on todennäköisesti parempi valita jotain, jonka tiedät arvostavan. Mikä tahansa romanttinen kukka -valinta voi olla hyvä valinta vuosipäivän kukille.

Jos kuitenkin uskot, että puolisosi arvostaisi perinteisen vuosipäivän kukkakimppun saamista määrittämällesi avioliittovuodelle, tässä on erittelykaavio. (Huomaa, että viidennentoista vuoden jälkeen kukkia ei ole enää joka vuosi!)

Kartoittaa

Vuosipäivä Kukka
1 Neilikka
2. Kielo
3. Auringonkukka
4 Hortensia
5. Päivänkakkara
6. Calla lilja
Seitsemäs Freesia
8. Liila
Yhdeksäs Paratiisilintu
10 Narsissi
11. päivä Tulppaani
12 Pioni
13 Krysanteemi
14 Orkidea
15. päivä Ruusut
20. päivä Aster
25 Iiris
30. päivä Lilja
40. Gladiolus
50. Keltaisia ​​ruusuja ja violetteja

kimppu-691862_1280

Tämä voisi olla kaunis vuosipäiväkimppu.

Rakasta vältettäviä kukkia

Sinulla on paljon vaihtoehtoja rakkauden kukille. Mutta entä kukat, joita sinun pitäisi välttää? Tässä on muutamia kukkia, joita haluat ehkä jättää pois romanttisista kukkakimpuistasi.

Keltaiset kukat

Keltaiset kukat symboloivat tyypillisesti kahta asiaa: platonista ystävyyttä tai mustasukkaisuutta. Kumpikaan näistä ei ole erityisen suotuisia viestejä romantiikalle. En sano, ettet voi koskaan lähettää keltaisia ​​kukkia henkilölle, jonka kanssa olet parisuhteessa: jos keltainen on heidän suosikkivärinsä tai sinulla on vakiintunut suhde ja haluat lähettää piristystä, keltainen saattaa sopia. Mutta parisuhteen alkuvaiheessa haluat ehkä välttää keltaisen epäselvän symbolismin.

Kukat, joissa on epäromanttista symboliikkaa

Keltaisten kukkien lisäksi on olemassa useita muita kasvilajikkeita, jotka eivät sovellu kovin romanttisille viesteille:

 • Lahja narsissi osoittaa, että vastaanottaja on pakkomielteinen ja itsekäs. Ei kaikkein sydämellisin ja romanttisin viesti!
 • Laventeli tarkoittaa epäluottamusta, ehkä siksi, että sitä käytettiin usein epämiellyttävien hajujen peittämiseen.
 • TO raidallinen neilikka merkitsee rakkauden kieltämistä.
 • Snapdragons merkitsevät sekä armollisuutta että petosta, joten tämä on toinen kukka, joka voi olla täynnä romanttista vaaraa.

Haluat ehkä välttää näitä kukintoja.

Kukat, jotka myrkyttävät lemmikkisi tai lapsesi

Mikään ei tapa romantiikkaa nopeammin kuin kuollut pentu. Jos rakkaallasi on lemmikkejä (tai lapsia) kotona, vältä myymästä kukkia, jotka ovat myrkyllisiä kotitalouksille! Jotkut suurimmista myrkytyssyyllisistä ovat liljat ja calla liljat. Voit katsoa ylös muita lapsille myrkyllisiä kasveja täällä ja muut lemmikit myrkylliset kasvit täällä .

Muista, että ruusut ovat syötäviä-joten ne ovat melko myrkyttömiä kaikille! Joten ne ovat yleensä turvallinen veto.

Kukat, jotka laukaisevat allergioita

Saako rakkaasi heinänuhaa? Sitten on muutamia kukkia, joita sinun tulisi välttää, ellet halua niiden aivastavan aina, kun ne ovat liian lähellä kimppusi! asteraceae perhe voi aiheuttaa allergioita. Tähän perheeseen kuuluvat astrit, daaliat, koiranputket, Gerbera -koiranputket ja krysanteemit. Liljoissa on myös siitepölyä, mutta voit leikata heteet pois ennen lahjoittamista, mikä poistaa ongelman.

Yleensä pienemmät kukat tuottavat enemmän siitepölyä kuin suuret kukat, mikä tekee niistä enemmän ongelmia allergikoille. Ei todellakaan ole suuri kukka rakkaudelle!

kukka-195897_1920

Joten älä ehdottomasti poimi myrkyllisiä keltaisia ​​kukkia, joissa on paljon siitepölyä!

Tärkeimmät takeaways: täydellisten rakkauskukkien löytäminen

Kun on kyse romanttisten kukkien ostamisesta, kaikki kukinnat eivät ole tasa -arvoisia! Kun valitset parhaan kukkakimppun rakkaalle, sinun on otettava huomioon:

 • Hinta: Mitä sinulla on varaa ja mihin kannattaa käyttää?
 • Kausiluonteisuus/saatavuus: mitä kukkia on saatavilla?
 • Symboliikka: Mitkä kukat lähettävät sopivimman symbolisen viestin?
 • Vastaanottajan luonne: Mitkä kukat sopivat vastaanottajan tyyliin, makuun ja persoonallisuuteen?

Eri kukat ovat mahdollisesti sopivia suhteen eri kohdille.

 • Kukat sopivat erityisesti seurustelun alussa sisältävät asteri, gerbera päivänkakkara, hyasintti, lila ja ranunculus.
 • Kukkii hyvin romanttisia tilaisuuksia ja ystävänpäivän kimppuja mukaan lukien paratiisilinnut, punaiset neilikat, gladiolit, liljat, orkideat, ruusut (oranssi, punainen tai violetti), makea herne ja punaiset tai violetit tulppaanit.
 • Sopivin häät kukat sisältää calla lilja, laakson lilja, appelsiininkukkia, valkoisia ruusuja ja stephanotis.

Hääpäiväjuhlia varten voit lahjoittaa merkittävälle toiselle avioliittovuosillesi vuosikukan tai valitsemasi sopivan romanttisen kimpussa.

Tässä on, mitä sinun tulisi välttää, kun teet romanttisen kimpussa:

 • Keltaisia ​​kukkia - ne tarkoittavat joko platonista ystävyyttä tai uskottomuutta
 • Kukat, joilla on negatiivinen tai epäselvä symboliikka, kuten narsissi, laventeli, raidalliset neilikat ja snapdragons.
 • Kukat myrkyllisiä vastaanottajan kotona asuville lemmikeille tai lapsille
 • Kukkii, joka laukaisee allergioita, jos vastaanottajalla on niitä

Näiden tietojen avulla olet valmis tekemään romanttisin kukkakimppu, jonka maailma (tai ainakin avomiehesi) on koskaan nähnyt!

kukat-690073_1280

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset