18 mahtavaa ACT -hakkeria, jotka auttavat sinua testaamaan

feature_weirdkey.jpg

Eikö olisi hienoa, jos olisi avain, joka avasi kaikki ACT: n menestyksen pikakuvakkeet? Vaikka tämä unelma saattaa olla hieman epärealistinen, tämän artikkelin neuvot antavat sinulle seuraavan parhaan asian ministrategioiden muodossa, jotka vähentävät stressitasoja ja parantavat pisteitäsi.

Voitko todella hakata ACT: n?

Rajoitetussa määrin kyllä. Tämän artikkelin strategiat voivat johtaa pisteidesi pieneen nousuun, mutta ne eivät korjaa suuria ongelmia, joita sinulla on testin sisällössä.On tärkeää ymmärtää muoto ja sen kiertäminen joidenkin ACT: n vaikeimpien osien suhteen, mutta syvällistä opiskelua ei voi korvata.

Pidä näitä vinkkejä täydentävänä säännölliseen opiskeluun kuin parannuskeinoon vakavampiin ongelmiin testimateriaalin kanssa.Olemme kirjoittaneet opas ACT: n opiskeluun voit tarkastella tarkemmin tarkistusprosessia.Yleiset ACT -hakkerit

Tässä on joitain tekniikoita, joita voit käyttää ACT: n kaikissa osissa ansaitaksesi parhaan mahdollisen pistemäärän jokaisesta osasta.

#1: Ohita vaikeat kysymykset aluksi

ACT: n jokaisessa osassa sinun on vauhditettava itseäsi huolellisesti, jotta et lopu kesken, ennen kuin pääset kaikkiin kysymyksiin. Jos törmäät kysymykseen, joka masentaa sinut täysin, älä viipy. Liian pitkä kamppailu yhden kysymyksen kanssa voi vahingoittaa pisteitäsi, koska se vie aikaa, jonka olisit voinut käyttää vastaamaan helpompiin kysymyksiin myöhemmin osiossa.Voit aina palata ohitettuihin kysymyksiin, jos sinulla on aikaa, mutta sinun ei pitäisi asettaa etusijalle yhtä hankalaa kysymystä kuin osion läpikäymistä ennen kuin aikaa kutsutaan.

lähetä ap -tulokset korkeakouluille

#2: Täytä vastauskupla jokaiseen kysymykseen

ACT: llä ei ole arvausrangaistusta, joten sinun on parasta täyttää vastausvalinta jokaiseen testin kysymykseen.Vaikka osassa on jäljellä vain 30 sekuntia ja sinulla on viisi kysymystä jäljellä, sinun pitäisi Täytä nämä kuplat satunnaisesti, jos sinulla on onnea. Jos teet niin, ansaitset enemmän pisteitä, ja jos et, pisteet eivät ole erilaiset kuin jos jätät kysymykset tyhjäksi.

#3: Tunne testirakenne

Koska tämä on standardoitu testi, sinun on valmistauduttava tutustumalla sen rakenteeseen. Jos mikään kokeessa ei tule sinulle yllätyksenä, tunnet olosi paljon rennommaksi. Voit käyttää kaiken henkisen energian sisällön ymmärtämiseen sen sijaan, että navigoit odottamattomassa testimuodossa. Tässä artikkelissa on täydellinen opas ACT: n muotoon, mukaan lukien testatut taidot, kysymysten määrä ja kunkin jakson pituus.

#4: Käytä poistamisprosessia

Eliminointiprosessi on tehokkain strategia ACT: tä koskeviin kysymyksiin vastaamiseen. On paljon helpompaa etsiä syitä päästä eroon vastauksista kuin valita oikea valinta heti kokoonpanosta. Ole nirso, mitä tarkoittaa, että vastaus on oikea. Tämä koskee erityisesti englannin ja lukemisen osioiden kysymyksiä.Jos et löydä kohdasta todisteita, jotka tukevat lopullisesti vastausvalintaa, päästä eroon siitä!

body_doors.jpg Sinun ei tarvitse arvata, mitä jokaisen oven takana on - voit löytää vihjeitä, jotka sulkevat pois kolme neljästä vastauksesta. Jos vastaat oikein, saat uuden karaokekoneen. Muista noutaa palkintosi College Boardilta. Sinä ansaitset tämän.

ACT English Hacks

Seuraavassa on muutamia englanninkielisen osion temppuja, jotka auttavat sinua löytämään vastaukset kysymyksiin, jotka voivat muuten tukahduttaa sinut.

#5: Valitse lyhyin vastaus

Hyvän kirjoittamisen ydin on sanoa mitä tarkoitat kaikkein tarkimmin ilman ylimääräisiä tarpeettomia sanoja. Wkun yrität päättää muutaman ilmauksen välillä lauseelle englanninkielisessä osassa, yleensä vähiten sanottu valinta on oikea. Poikkeuksia tähän sääntöön on, mutta se on yleinen suuntaus, että jos kysymys on täysin hämmentynyt, lyhimmän vastauksen valitseminen on melko turvallinen veto.

#6: Kulje varovasti ilman muutoksia

Monet opiskelijat ovat joko liian varovaisia ​​EI MUUTA vastauksista tai liian innokkaita valitsemaan ne.Tarkista aina ennen kuin valitset EI MUUTOKSIA, mutta jos sinusta todella tuntuu, että se on oikea vastaus, yritä olla epäilemättä liikaa. EI MUUTA vastauksia on noin neljännes oikeista vastauksista kysymyksiin, joissa ne esitetään vaihtoehtona. TehdäÄlä oleta, että EI MUUTA vaihtoehto on epätodennäköisemmin oikea muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

#7: Lue kysymyksen ympärille

Konteksti on tärkeä ACT Englannissa, koska kaikki kysymykset perustuvat pidempiin kohtiin.Kun vastaat lauseen rakennetta koskevaan kysymykseen, sinun pitäisi lue aina koko lause, älä vain sitä osaa, jota sinua pyydetään tarkistamaan. Voi olla jopa hyödyllistä lukea edelliset ja seuraavat lauseet, jotta saat käsityksen siitä, miten eri vastausvaihtoehdot vaikuttavat kohdan kulkuun.Tämä auttaa sinua näkemään, että jotkut lauseet kuulostavat hankalammilta kuin toiset, kun niitä tarkastellaan laajemmassa yhteydessä.

mikä on sana kieliopissa

body_readingbetweenlines.jpg Konteksti on aina tärkeä. Tiedämme, että tämä on vain ruumiillinen asepari kasa vaatteiden alla.

ACT Math Hacks

Matematiikka -osio on monille opiskelijoille ACT: n haastavin osa. Tässä on joitain hakkereita, jotka auttavat sinua selviämään vaikeista ongelmista.

#8: Liitä vastaukset

Monivalintakokeissa on hienoa, että oikea vastaus on aina edessäsi - sinun tarvitsee vain löytää se. Tämätarkoittaa että Voit usein työskennellä taaksepäin löytääksesi oikeat vastaukset ACT: n matemaattisiin tehtäviin vaikka et olisikaan varma todellisesta ratkaisumenetelmästä.Tämä voi kestää kauemmin kuin vain ongelman ratkaiseminen vanhanaikaisella tavalla, joten sen ei pitäisi olla ensimmäinen siirtosi, mutta jos olet järkyttynyt, se on toimiva tapa ratkaista ongelmat onnistuneesti.

#9: Käytä kaavioita

Matematiikka -osion kaaviot auttavat sinua, joten muista hyödyntää niitä. Kaaviot ovat hyödyllisiä oikean vastauksen arvioinnissa vaikka et olisikaan varma ongelman ratkaisemisesta.Jos sinun on esimerkiksi laskettava muodon ulottuvuus, harkitse, kuinka suuri tämä ulkonäkö näyttää verrattuna muihin kaavion osiin, jotka on jo merkitty. Näin voit varmistaa, että vastauksesi on looginen.

#10: Muista tärkeät kaavat

ACT ei anna sinulle luetteloa SAT: n kaltaisista kaavoista, joten sinun on tiedettävä yleisimmin käytetyt kaavat pään yläosasta.Varmista, että sinä vie vähän aikaa siihen tarkista tämä kaavaluettelo ennen testiä.

body_geometry-1.jpg Sinun pitäisi esimerkiksi tietää, että kulman B kosini tässä kuvassa vastaa sivun C pituutta jaettuna sivun a pituudella.

ACT Reading Hacks

Lukeminen-osassa on paljon aikaa ja korkean tason luetun ymmärtämisen taitoja.Nämä strategiat auttavat sinua tiellä näiden haasteiden voittamiseksi.

ap tilastot monivalintakäytäntö

#11: Päätä, ohitetaanko vai ohitetaanko

Sinun pitäisi mennä Lukeminen -osioon pitämällä mielessäsi strategia, jolla haluat lähestyä kohtia.Jotkut ihmiset voivat lukea kohdat normaalisti koko ajan ja silti päästä osan loppuun, mutta useimmille opiskelijoille on järkevää käyttää tehokkaampaa vaihtoehtoista lähestymistapaa.

Yksi vaihtoehto on selaa kohta ennen kuin aloitat kysymysten käsittelyn. Tämä tarkoittaa yleensä introkappaleen, jokaisen kappalekappaleen ensimmäisen ja viimeisen virkkeen sekä päätöskappaleen lukemista.Nämä kappaleen osat tarjoavat yleensä tärkeimpiä tietoja keskeisestä aiheesta.

kuinka monta korkeakoulua minun pitäisi hakea

Toinen vaihtoehto on ohita kohta aluksi ja suuntaa suoraan kysymyksiin. Voit vastata pieniin yksityiskohtiin liittyviin kysymyksiin palaamalla taaksepäin ja etsimällä niitä kohdasta.Laajenna laajemmat kysymykset viimeiseksi, kun olet jo saanut käsityksen siitä, mistä kohdasta on kyse, kokoamalla pienemmät yksityiskohdat. Kokeile kaikkia näitä strategioita käytännön testeissä niin tiedät mikä toimii sinulle parhaiten ja säästää eniten aikaa.

#12: Lue ensin suosikkiaiheesi

ACT Reading -osiossa kohdat ovat aina samassa järjestyksessä aiheen suhteen. Voit hyödyntää tätä määrittelemällä kohtien optimaalisen järjestyksen etukäteen.On parasta Aloita aiheesta tai kirjoitustyylistä, jonka lukeminen tuntuu mukavimmalta koska selviät tästä kohdasta nopeammin kuin muut etkä todennäköisesti kamppaile niin paljon kysymysten kanssa.Olisi huono idea tallentaa aihe, josta pidät eniten, viimeiseksi, koska aika saattaa loppua ennen kuin pääset kyseiseen joukkoon.

#13: Etsi aina suoria todisteita

Sinun pitäisi Älä koskaan tee oletuksia saadaksesi vastauksia lukemiseen liittyviin kysymyksiin. Jos luulet, että kaksi vastausta näyttävät yhtä päteviltä, ​​lue uudelleen asianomainen kohta ja analysoi todisteet huolellisesti.On vain yksi kiistatta oikea vastaus, ja voit aina viitata johonkin kohtaan, joka antaa sen pois.

body_readingact.png Tämän lapsen silmissä alistunut kipu muistuttaa asennetta, jolla useimmat opiskelijat lähestyvät ACT Reading -kohtia.

ACT Science Hacks

Tässä on muutamia ACT -hakkereita, joiden avulla voit tehdä tiedeosasta hieman vähemmän pelottavaa ja hallittavampaa.

#14: Tallenna ristiriitaiset näkökulmat viimeiseksi

Ristiriitaiset näkökulmat on kaikkein aikaa vievin osa ACT Science -osiosta lähes jokaiselle opiskelijalle. Se sisältää paljon enemmän lukemista kuin osan muut osat , joka koostuu pääasiassa tietojen tulkinnasta.On parasta säilyttää ristiriitaiset näkemykset viimeisenäpääsee läpi kaikki nopeammat reitit ensin.

#15: Visuaalit ovat ystäviäsi

ACT -tiede -osa vaikuttaa monimutkaiselta, koska kokeellisista menettelyistä on yksityiskohtaisia ​​selityksiä yhdistettynä kaavioihin ja kaavioihin. Hsuurin osa näistä tiedoista on kuitenkin olemassa vain saadaksesi sinut järkyttymään kaikista asioista, joita luulet et ymmärrä. Yvoit ohita suurin osa taustatiedoista ja keskity vain visualisointien sisältämiin tietoihin kun vastaa kysymyksiin. TNämä kysymykset perustuvat enimmäkseen logiikkaan, eivät monimutkaiseen tieteeseen.

#16: Älä vaivaudu tutkimaan tieteellisiä termejä

ACT: n Tiede -osiossa ei ole paljon yhteistä lukion luonnontunnilla suorittamiesi testien kanssa.Ei ole välttämätöntä opiskella termejä, koska ei ole mitään epäselviä käsitteitä, jotka sinun on ymmärrettävä itsenäisesti. Kaikki hämärä, joka sinun on tiedettävä vastataksesi kysymyksiin, määritellään sinulle kohdassa.Tiede -osiossa menestyminen koskee tottumista muotoon ja kaivamista kunkin kysymyksen loogiseen ytimeen.

body_distilled.png Tiede on liian putkimaista.

ACT Writing Hacks

Jos käytät ACT: ää kirjoittamisen kanssa, tässä on joitain tapoja varmistaa, että saat hyvän tuloksen, vaikka et olisikaan täysin varma kirjoitustaidoistasi.

#17: Sisällytä johdanto ja johtopäätös

Johdanto ja johtopäätökset ovat ACT -esseen tärkeimmät näkökohdat. Luokkalaiset kiinnittävät erityistä huomiota kunkin esseen ensimmäiseen ja viimeiseen kappaleeseen, koska ne antavat käsityksen muun kirjoituksesi laadusta. Johdanto on vielä tärkeämpi pistemääräsi kannalta kuin johtopäätös, koska se sisältää opinnäytetyön, joka antaa lukijalle esikatselun muusta esseestäsi.Varmista, että esittelyssäsi on selkeä opinnäytetyö, jonka avulla luokkalainen saa pisteitä helposti!

#18: Kirjoita vähintään kaksi sivua

ACT -esseelle ei ole virallista pituusvaatimusta, mutta sinun pitäisi pyydä vähintään kaksi sivua kirjoitusta varmistaaksesi, että väitteesi on täysin kehitetty. Alle kahden sivun esseet saavat yleensä pienemmän pistemäärän, koska ne eivät sisällä tarpeeksi yksityiskohtia tai selittävät ajatuksiaan kokonaan.Jos sinulla on johdanto, kolme tekstikappaletta ja johtopäätös, esseesi tekeminen vähintään kahdella sivulla ei todennäköisesti ole ongelma.

Johtopäätös: Kuinka hakkeroida ACT

Sinulla on oltava vahvat perustiedot sisällöstä ansaitaksesi korkeat pisteet, mutta on vielä muutamia yksinkertaisia ​​ACT -hakkereita, joiden avulla voit helpottaa testiä tekemättä joukkoa ylimääräisiä opintoja. Tässä on konsolidoitu luettelo kaikista strategioista, joita olen käynyt läpi tässä artikkelissa:

richmondin yliopisto keskim

Yleiset ACT -hakkerit

 • Ohita vaikeat kysymykset aluksi
 • Täytä vastaus jokaiseen kysymykseen
 • Tunne testirakenne
 • Käytä poistoprosessia

ACT English Hacks

 • Valitse lyhyin vastaus
 • Astu varovasti ilman muutoksia
 • Lue kysymyksen ympärille

ACT Math Hacks

 • Liitä vastaukset
 • Käytä kaavioita
 • Muista tärkeät kaavat

ACT Reading Hacks

 • Päätä, ohitetaanko vai ohitetaanko
 • Lue ensin suosikkiaiheesi
 • Etsi suoria todisteita

ACT Science Hacks

 • Tallenna ristiriitaiset näkökulmat viimeiseksi
 • Visuaalit ovat ystäviäsi
 • Älä vaivaudu tutkimaan tieteellisiä termejä

ACT Writing Hacks

 • Sisällytä johdanto ja johtopäätös
 • Kirjoita vähintään kaksi sivua

Nämä taktiikat auttavat sinua tulemaan tehokkaammaksi ja itsevarmemmaksi testaajaksi, kunhan käytät niitä yhdessä vastuullisen pitkän aikavälin opintosuunnitelman kanssa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.