17 SAT -hakkeria, jotka auttavat sinua kokeen ässyssä

feature_hackingsat.jpg

Vakioiduilla testeillä on maine esittää kysymyksiä vaikeassa ja hämmentävässä muodossa. Eikö olisi hienoa, jos olisi olemassa tapa päästä ohi kaikki tämä ja valita pikakuvake oikeaan vastaukseen? Tämä artikkeli tarjoaa asiantuntija -SAT -hakkereita, joiden avulla voit ratkaista SAT -kysymyksiä, jotka saattaisivat muuten hämmentää sinua!

Voitko todella hakata SAT: n?

No kyllä ​​ja ei. Qsaat neuvoja, kuten tässä artikkelissavoi estää sinua tuhlaamasta potentiaaliasi ja opettaa sinua työskentelemään testin kanssa ansaitaksesi parhaan mahdollisen pistemäärän. Kuitenkin, et voi luottaa pikanäppäimiin saavuttaaksesi erinomaisen pistemäärän, jos sinulta puuttuu tietoa, joka on kriittinen testin olennaisten osien ymmärtämiseksi.

Varoitetaan, että tNämä SAT-hakkerit, vaikka ne ovat hyödyllisiä, eivät korvaa syvällistä opiskelua, varsinkin jos kamppailet sisällön kanssa perustason tasolla.Jos luulet tarvitsevasi valmistelua, joka korjaa syvemmät heikkoudet, tutustu täydelliseen oppaaseemmemiten opiskella SAT: lle.Kaiken SAT hakata

Seuraavassa on joitain temppuja, joita voit käyttää missä tahansa SAT -osassa auttaaksesi sinua pääsemään osioon ja ansaitsemaan mahdollisimman paljon pisteitä.

30, 60, 90 kolmio

#1: Vastaa jokaiseen kysymykseen (ei väliä)

SAT: lla ei ole arvausrangaistusta, joten sinun pitäisi täytä vastauskupla jokaiseen kysymykseen, vaikka sinulla ei olisi aavistustakaan, mikä on oikea vastaus. Jos löydät joitakin kysymyksiä jäljellä osiosta ja vain 30 sekuntia kellossa, sinun tulee antaa satunnaisia ​​vastauksia kaikkiin.Et koskaan tiedä, onko sinulla onnea ja vastaat yhteen tai kahteen oikein, ja vaikka et, niin pisteesi eivät ole huonompia kuin jos olisit jättänyt kysymykset tyhjäksi.

#2: Valmistaudu muotoon

Tietäen mitä odottaa on puoli taistelua SAT: lla.Kun istut testiin, haluat kaiken näyttävän tutulta, jotta voit välttää stressin aiheuttamia virheitä. Ainakin sinun pitäisi tarkista kokeen ajoitus ja rakenne ennen koepäivää. Harjoitustestien suorittaminen sopivalla aikarajoituksella on parasta mitä voit tehdä hämmennyksen lieventämiseksi tällä alalla.

#3: Älä viipy vaikeissa kysymyksissä

Liian pitkään juuttuminen yhteen kysymykseen voi vahingoittaa vakavasti suorituskykyäsi SAT: llä, varsinkin kun otetaan huomioon, että osioita on vain neljä.Jos sinulla ei ole aavistustakaan kuinka ratkaista matemaattinen tehtävä tai et näytä tyytyvän yhteen vaihtoehtoon kirjoittamiseen tai lukemiseen, ohita se ja siirry eteenpäin. Voit palata siihen, kun olet käynyt läpi muun osan.

#4: Harjoittele ahdistuksen hallintaa

Varsinkin jos toivot saavasi todella korkeat pisteet, törmäät ongelmaan, joka kantaa voit tappaa vauhdin testissä.Tämän suden välttämiseksi sinun on tehtävä perustaa selviytymismekanismeja näiden epäilyjen hetkien käsittelemiseksi antamatta niiden vaikuttaa yleiseen suoritukseesi.Mindfulness -tekniikat ovat loistava työkalu arsenaalissasi. Katso tästä artikkelista lisää vinkkejäkuinka vähentää testiahdistusta!

body_peacefullake.jpg Kuvittele, ettet käytä SAT: ää. Sen sijaan kellut rauhallisella järvellä kauniin sinisen taivaan alla. Sinun on kuitenkin pysyttävä hereillä. Vakavasti, älä nukahda.

SAT Reading Hacks

Tässä on muutama SAT -hakkerointi, jotka liittyvät SAT Reading -osion sisältöön ja muotoon.

#5: Suunnittele Passage Reading -strategia

Älä hyppää testiin päättämättä miten aiot lähestyä kohtia Lukeminen -osiossa. Oletko mieluummin kuorinnassa vai haluatko lukea ensin kysymykset ja sitten palata ja viitata kohtaan löytääksesi vastaukset? Täytä a harjoitus Lukeminen -osio sopivilla aikarajoituksilla, jotta voit selvittää, mikä tuntuu sinulle mukavimmalta ja vaikeuttaa ajanhallintaa.

#6: Hyödynnä todistuskysymysten etsiminen

Löydä todistuskysymykset SAT: sta lahjaksi, koska ne auttavat tekemään oikeat vastaukset aiempiin kysymyksiin selkeämmiksi. Jos mikään todistuskysymyksen vastausvaihtoehdoista ei ole järkevä edelliseen kysymykseen antamasi vastauksen yhteydessä, tämän pitäisi kehottaa sinua tarkistamaan perustelusi. Nämä kysymykset muistuttavat sinua siitä, että sinun on valittava vastaukset lukukysymyksiin kappaleessa esitettyjen konkreettisten lausuntojen perusteella.Jos olet tehnyt perusteettomia oletuksia, etsi todisteita koskevat kysymykset, jotka varoittavat sinua virheistäsi.

#7: Osallistu sisältöön

Lukeminen -osion läpi pääseminen on paljon helpompaa, jos sinä herättää kiinnostusta kappaleiden sanomiseen. Säilytät myös lisätietoja kohdasta, kun siirryt kysymyksiin. Saadaksesi itsesi kiinnostumaan, kuvittele skenaario, jossa sinun on ehdottoman tärkeää muistaa, mitä kappale sanoo, jotta voit selittää sen muille. Kuvittele, että esität kappaleen tiedot toiselle opiskelijaryhmälle sen lukemisen jälkeen.

body_engaged.jpg 'Huomaa mitään eri minusta? Teehee 'Denise, hyväksyn, että rakkaus on rakkautta, mutta tapasit juuri SAT Reading -osion viikko sitten. SINUA ON KOHUTETTU liian monta kertaa.

SAT Writing Hacks

Nämä hakkerit antavat sinulle käsityksen siitä, miten kirjoituskysymykset toimivat ja miten voit vastata niihin tehokkaammin.

minkä kanssa neitsyt on yhteensopiva

#8: Kun olet epävarma, valitse ytimekkäin vastaus

Lyhin vastaus on usein paras vastaus Kirjoitus -osiossa, koska hyvä kirjoitus koostuu sanomisesta, mitä on sanottava ilman turhaa hölynpölyä. Erittäin sanalliset vastaukset eivät yleensä ole niitä, joita haluat.Tämä ei tietenkään päde kaikkiin kysymyksiin, mutta se on vankka nyrkkisääntö, jos olet jumissa.

#9: EI MUUTOKSIA Vastaukset ovat aivan kuten muutkin vaihtoehdot

Usein EI MUUTA vastauksia pidetään virheellisesti todennäköisempinä tai vähemmän todennäköisinä vaihtoehtoina kuin muita Kirjoitus -osion vastausvaihtoehtoja.Itse asiassa, ne ovat yhtä todennäköisesti oikeassa kuin mikä tahansa vaihtoehto. DÄlä pelkää valita EI MUUTOKSIA, jos olet tarkistanut perustelusi ja todennut, että se on oikea valinta.

#10: Päästä eroon päällekkäisistä vastauksista

Joskus Kirjoitus -osion kysymyksissä on vastausvaihtoehtoja, jotka ovat niin samankaltaisia ​​toistensa kanssa, että yhden valitseminen toisen päälle ei vaikuta lauserakenteeseen toiminnallisesti. Tämätarkoittaa voit päästä eroon kahdesta vaihtoehdosta yhdellä iskulla. Jos ne ovat pohjimmiltaan samat vastaukset, kumpikaan niistä ei ole tarpeeksi ainutlaatuinen ollakseen oikea valinta.Tässä on esimerkki:

Screen_Shot_2016-08-26_at_11.21.14_AM.png

Screen_Shot_2016-08-26_at_11.21.19_AM.png

Tässä tapauksessa C ja D ovat toiminnallisesti samat vastaukset. Molemmat osoittavat, että kirjoittaja aikoo antaa lausunnon, joka on vastoin edellisessä lauseessa tai lauseissa sanottua. Sekä C että D voidaan poistaa (vastaus EI MUUTA tähän kysymykseen).

body_berry.jpg Joskus vastausvaihtoehdot ovat vain kaksi puolta samaa huonoa marjaa. Tämä mansikka näyttää kuitenkin todella hyvältä.

SAT Math Hacks

SAT: ssa on kaksi matemaattista osaa, joista toinen on otettu ilman laskinta ja toinen laskimen avulla.Voit parantaa suorituskykyäsi molemmissa osissa käyttämällä seuraavia SAT -hakkereita.

kansallisten ansioiden apurahan finalistit 2017

#11: Älä ohita kaavioita

Monissa tapauksissa testi antaa kaavion, joka auttaa havainnollistamaan matemaattista ongelmaa.Nämä kaaviot ovat sinun eduksesi, joten muista kiinnittää huomiota kaikkiin niiden antamiin tietoihin. Vastaako vastauksesi kaavion ulkoasua? Jos sinua pyydetään löytämään muodon ulottuvuus, varmista, että suhteelliset koot ovat järkeviä. Lopullisen vastauksesi ei pitäisi näyttää olevan ristiriidassa sen kanssa, mitä kaavio kertoo sinulle.

#12: Tunne kaavat

Vaikka SAT tarjoaa tärkeitä kaavoja jokaisen matematiikkaosan alussa, olet paljon tehokkaampi testin tekijä, jos sinulla on kaavat ulkoa. On ajanhukkaa palata osion alkuun aina, kun luulet tarvitsevasi kaavan ongelman ratkaisemiseksi. Tässä opiskelua vartenluettelokaikki kaavat, joita saatat tarvita SAT Math -osiossa.

#13: Alleviivaa tavoitteesi

Pysyäksesi matkalla matematiikka -osiossa alleviivaa etsimäsi arvo (ja ympyröi se kaaviossa tarvittaessa). On turhauttavaa ratkaista luottavaisesti matemaattinen ongelma ja myöhemmin ymmärtää, että sinun oli otettava laskelmasi askel pidemmälle saadaksesi vastauksen haluamaasi kysymykseen. Monessa tapauksessa, väärät vastaukset ovat vastauksia, jotka saatat saada, jos et ole suorittanut ratkaisuprosessia tai ratkaissut väärän määrän.

luettelo lukion urheilulajeista

#14: Liitä vastaukset

Jos sinulla ei ole aavistustakaan kuinka ratkaista matemaattinen tehtävä, yksi tapa kiertää se on vain liitä vastausvaihtoehdot, kunnes löydät oikean ratkaisun. Tämä kestää usein kauemmin kuin algebran ongelman ratkaiseminen, mutta jos sinulla on aikaa, se voi olla hyödyllinen strategia.

body_plugitin.jpg Pistokkeet, ei lääkkeet. Tämä on luultavasti t-paita nyt, eikö?

SAT Essay Hacks

Essee on valinnainen SAT: ssä, mutta monet korkeakoulut vaativat sitä edelleen. Tässäon joitain tapoja parantaa esseesi laatua pienellä vaivalla.

#15: Anna selkeä opinnäytetyö

Essee -luokkalaiset etsivät helppoa tapaa tulkita esseesi ja ymmärtää tekemäsi asiat.Paras tapa hyödyntää tätä on Kirjoita vahva opinnäytetyö, joka kuuluu johdantokappaleen loppuun. Lue kehotteessa kuvatun kohdan keskeinen väite uudelleen ja siirrä se opinnäytetyösi. Varmista, että oletselvitä esseesi rakenne opinnäytetyössäsi luettelemalla kolme esimerkkiä tärkeimmistä tekniikoista, joita kirjoittaja käyttää väitteensä tueksi.

#16: Kirjoita hyvä esittely ja johtopäätös

Johdanto- ja päätöskappaleet ovat erittäin tärkeitä, koska luokkalaiset kiinnittävät yleensä eniten huomiota näihin esseesi osiin. Johdanto antaa luokkalaisille esikatselun muun esseen laadusta ja tavasta rakentaa ideasi.Se sisältää myös väitöskirjasi, joka on kriittisin lause koko esseessä ja joka yhdistää kaikki pointtisi yhteen.

#17: Kirjoita enemmän kuin yksi sivu

Yritä tehdä esseestäsi noin kaksi sivua pitkä.Luokkalaisilla ei ole erityistä kiintiötä sanamäärälle, jonka he haluavat nähdä, mutta he odottavat sinun antavan vastauksen, jossa käsitellään täysin kirjoittajan argumentin tärkeimpiä osia. On melkein mahdotonta tehdä tämä, jos vastauksesi vie vain yhden sivun.Mieti, oletko todella selittänyt, mitä kappaleessa tapahtuu, ja lisää tarvittaessa lisää todisteita esseesi täydentämiseksi.

body_satessay.jpg Varmista myös, että kirjoituksesi on luettavissa. Jos otat testin mukaan sulka, odota vastaiskua.

Johtopäätös: Kuinka hakkeroida SAT

SAT: n hakkerointi on jossain määrin mahdollista, mutta sinun on ymmärrettävä sisältö melko hyvin, ennen kuin voit käyttää suurinta osaa näistä vinkeistä onnistuneesti. Yhteenvetona, tässä on luettelo kaikista SAT -hakkereista, jotka on lueteltu artikkelissa osion mukaan:

Yleensä ottaen

 • Vastaa jokaiseen kysymykseen
 • Valmistaudu muotoon
 • Älä viipy vaikeissa kysymyksissä
 • Opi hallitsemaan ahdistusta

Lukeminen

 • Kehitä kohtien lukustrategia
 • Käytä todisteita koskevien kysymysten hyödyntämistä
 • Osallistu sisältöön

Kirjoittaminen

 • Valitse lyhyin vastaus
 • Muista, että EI MUUTA vastauksia ei ole enemmän tai vähemmän yleisiä kuin muita vaihtoehtoja
 • Poista päällekkäiset vastausvaihtoehdot

Matematiikka

 • Älä ohita kaavioita
 • Alleviivaa tavoitteesi
 • Tunne kaavat
 • Liitä vastausvaihtoehdot

Essee

 • Anna selkeä opinnäytetyö
 • Kirjoita vahva johdanto ja johtopäätös
 • Kirjoita vähintään kaksi sivua

Jos noudatat kaikkia näitä neuvoja ja yhdistät ne perusteelliseen opiskeluun, olet matkalla mahtavaan pisteeseen SAT: lla!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.