17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

feature_braid.jpg

90-luvulla laatikkopunokset olivat kaikkialla. He olivat tyylikkäin kampauksen, ja suosikki elokuva- ja tv-hahmomme käyttivät niitä Dionne sisään Clueless että Moesha . Kuten usein tapahtuu, se, mikä oli kerran viileää, on jälleen siistiä. Box punokset ovat palanneet! Jos olet liian nuori muistaa laatikkopunojen kukoistusajan tai jos et ole koskaan käyttänyt tätä kampausta, on aika lisätä laatikkopunoksen tietosi.

Tässä artikkelissa valaistan sinua kaikista asioista. Kerron yksityiskohtaisesti, mitä ne ovat, miten ne valmistetaan, miten ne voidaan muotoilla ja kuinka ylläpitää niitä. Joten solki ylös, kun hajotan sen sinulle tässä laatikossa punos raamatussa.johns hopkinsin standardoidut testivaatimukset

Mitä ovat laatikko punokset?

Box punokset ovat kampaus, joka liittyy afrikkalaisiin ja afroamerikkalaisiin hiuksiin. Tehdä laatikko punokset, koko hiuspää jaetaan laatikoihin ja jokainen osa punotaan laatikosta kokonaan alas .

Usein laatikkopunokset sekoitetaan maissiriveihin ja päinvastoin. Älä tee tätä alokasvirhettä. Ero laatikkopunosten ja maissirimojen välillä on se, että maissirivit punotaan suoraan päänahasta ja laatikkopunosten punokset alkavat hiuslaatikoista päänahassa.

Mustille ja erityisesti mustille naisille punokset ja kierteet (joissa hiukset kierretään punottujen sijasta) tunnetaan suojakampauksina, koska ne suojaavat luonnollisia hiuksia elementeiltä eivätkä vaadi päivittäistä huoltoa .

Tässä on joitain kuvia erityisistä suojakampauksista, jotta voit nähdä, miltä ne näyttävät ja miten ne eroavat toisistaan.

Tarkista ensin maissirivit. Tässä kampauksessa hiukset punotaan suoraan päänahasta:

Stasha Harrisin (@ magicfingers84) lähettämä kuva 1. elokuuta 2016 klo 19.01 PDT

Seuraavaksi tässä on eräänlainen kierre kampaus, joka tunnetaan nimellä Senegalin tai köyden käänteet. Hiukset kierretään punottujen sijasta tämän ilmeen luomiseksi.

#senegalesetwists

Kuva, jonka on lähettänyt Marie Hair punonta (@marie_bundu) 25. kesäkuuta 2016 klo 13.46 PDT

Lopuksi, tämä on nainen, jolla on laatikko punokset. Huomaa, kuinka punokset alkavat hiusten osista eikä suoraan päänahasta.

Kuva, jonka on lähettänyt Victoria Knight (@victoria_knight_) 2. elokuuta 2016 klo 10.07 PDT

Laatikkopunosten saaminen

Laatikkopunosten saaminen on pitkä ja työvoimavaltainen prosessi. Punosten koosta ja stylistin taidoista riippuen prosessi voi kestää 2-12 tuntia.

Valmistautuminen

Ennen kuin saat laatikko punos kampauksen, sinun on valmisteltava hiuksesi. Tässä on asioita, jotka sinun täytyy tehdä hiuksillesi ennen laatikkopunosten saamista:

  • Shampoo
  • Detangle
  • Syvä kunto
  • Föönaa

Näiden vaiheiden läpi varmistetaan, että hiuksesi ovat mahdollisimman terveitä ja puhtaita. Vaikka hiuksesi on punottu, et voi päästä eroon kaikesta liasta ja bakteereista hiuksistasi ja päänahastasi, joten hiustesi tulisi olla erittäin puhtaita ennen kuin ne punotaan .

Jos hiuksesi ovat tarpeeksi pitkät, laatikkopunokset voidaan tehdä vain luonnollisilla hiuksillasi. Jos kuitenkin haluat lisää pituuksia, hiuspalat voidaan kutoa sisään. Pidä mielessä, jos käytät pidennyksiä, mikä lisää kustannuksia.

Kustannus

Laatikkopunosten kustannukset vaihtelevat hiustesi pituuden, punosten paksuuden, keinotekoisten hiusten määrän ja punosten tekemisen mukaan. Ilman laajennuksia voit hankkia ne salonista noin 100-300 dollaria. Synteettisillä hiuksilla tehdyt pidennykset lisäävät yleensä kustannuksiin noin 20-50 dollaria riippuen synteettisten hiusten tyypistä ja siitä, kuinka monta pakkausta käytät. Jos käytät hiuksia pidennyksiisi, se lisää huomattavasti kustannuksia, eikä hiuksia suositella suuremmille punoksille.

Voit yrittää punoa omat hiuksesi tai pyytää ystävää tekemään ne alentaaksesi kustannuksiasi, mutta useimmiten saat parhaat tulokset, jos punoksesi on ammattilaisen tekemä.

Peruslaatikon punontavaiheet

Ensinnäkin kaikki hiukset on jaettava yksittäisiin laatikoihin yksi kerrallaan. Kun tartut hiusten osaan, päänahan hiusten tulisi näyttää hieman pieneltä neliöltä tai suorakulmalta. Laatikoiden koko voi vaihdella sen mukaan, kuinka suuret punokset haluat olla.

Kun laatikot on luotu, jokaisen laatikon hiusosa jaetaan edelleen kolmeen tasaiseen osaan ja punotaan päihin asti. Prosessin lopussa koko hiuspään tulisi olla yksittäisissä punoksissa. Sitten sinun tulisi kosteuttaa hiuksiasi ja päänahkaa.

Täällä voit katsella melkein 20 minuutin videon naisesta, joka saa laatikkopunokset laajennuksilla. Hän vie sinut läpi koko prosessin hiusten pesemisestä hiusten jakamiseen ja pidennysten punontaan:

5 laatikkopunotyyppiä

On olemassa useita laatikko punos tyylejä. Tyyli-asetuksestasi ja hiustyypistäsi riippuen tässä on joitain laatikkopunostyyppejä, joista voit valita:

Runollinen oikeudenmukaisuus punokset

Joskus ihmiset kutsuvat laatikkopunoksia runollisiksi punoksiksi, mutta erityisesti Poetic Justice-punokset ovat paksuja, pitkiä laatikkopunoksia, kuten Janet Jackson käytti elokuvassa Runollista oikeutta . Tyypillisesti paksut laatikkopunokset toimivat parhaiten naisilla, joilla on paksummat hiukset.

milloin korkeakouluhakemukset päättyvät

Kuvakaappaus 2016-08-03 klo 8.53.44

Janet Jackson hänen Poetic Justice-punoksineen

Micro punokset

Ohuimmat laatikkopunokset tunnetaan mikropunoksina. Ne ovat loistava vaihtoehto, jos sinulla on hienot hiukset . Katso esimerkkejä mikropunoksista:

Zenciörgüsü cornrows box braidin lähettämä kuva (@zenci_orgusu_afro) 29. heinäkuuta 2016 kello 2:49 PDT

Kuva, jonka on lähettänyt CoilyHairedBeauty (@_coilyhairedbeauty_) 27. heinäkuuta 2016 klo 21.52 PDT

Ombre-punokset

Monet naiset valitsevat ombre-punokset, jos he saavat laajennuksia. Ombre tarkoittaa vain sitä, että hiukset ovat juuressa tummempia ja vaalenevat vähitellen. Voit saada punoksesi tonnilla värejä, mukaan lukien punainen, vihreä, kulta, hopea, ruskea ja violetti . Käytä värillisiä punoksia lisätäksesi poppi kampauksesi. Valitsemastasi väreistä riippuen tätä ulkoasua ei kuitenkaan välttämättä pidetä ammattimaisena, joten varmista, että värit sopivat elämäntyyliisi.

Kuva, jonka on lähettänyt H'ADAS Hair (@hadashair) 1. elokuuta 2016 klo 9.11 PDT

Lyhyt laatikko punokset

Laatikkopunoksidesi ei tarvitse olla pitkiä, vaikka useimmat naiset valitsevatkin pitkät punokset. Voit tehdä laatikko punos bob ja näyttää aivan mahtava. Tyypillisesti lyhyemmät annokset toimivat paremmin paksumman punoksen kanssa.

Kersti Pitren (@ kersti.pitre) lähettämä kuva 30. syyskuuta 2015 klo 21.32 PDT

Hei felician lähettämä kuva! (@feeeenicole) 2. heinäkuuta 2015 klo 17.58 PDT

Ajeltu sivu

Voit heiluttaa pitkiä laatikkopunoksia ja ajaa hiusten sivuja ja takaosaa. Tämä alitettu ilme tarjoaa jonkin verran glamia ja reunaa.

Kuva, jonka on lähettänyt @boxbraidsbeauties 7. maaliskuuta 2015 klo 9.28 PST

Cynthian lähettämä valokuva (@hairbyclarity) 26. helmikuuta 2015 klo 12.31 PST

12 Box Braid-kampausta

Kun olet saanut laatikko punokset, on monia tapoja, joilla voit muotoilla niitä. Yksi laatikkopunoksen suurimmista eduista on, että se on erittäin monipuolinen . Tässä on joitain suosituimmista laatikkopunoksista, joissa on kuvauksia ja kuvia.

Yleiset kampaukset laatikoille

Suurimmaksi osaksi kaikki kampaukset, joita voit tehdä pitkillä hiuksilla, voit tehdä laatikkopunoksilla. Esimerkiksi tässä on joitain klassisia kampauksia, joita voit tehdä laatikkopunoksilla. Lisäksi voit käyttää mitä tahansa näiden ulkoasujen yhdistelmää.

Pullat

Punosten pituudesta ja paksuudesta riippuen voit käyttää erilaisia ​​pullia. Voit urheilla pullaasi pään takaosassa tai lähellä etuosaa. Lisäksi voit laittaa kaikki hiukset pullaan tai voit laittaa hiukset pullaan ja käyttää loput punoksesi alas.

Kuva, jonka on lähettänyt ⚗MelanieSheree 🦄 (@melaniewashere) 31. heinäkuuta 2016 klo 19.37 PDT

Kuva, jonka on lähettänyt Sue's Belle Coiffure (@sue_s_belle_coiffure) 14. joulukuuta 2015 klo 8.34 PST

Poninhännät

On melko helppoa laittaa laatikko punokset poninhäntä. Jälleen on olemassa joukko poninhäntä, joita voit käyttää laatikkopunoksissa. Voit tehdä sivuponjan, letit, korkean ponin, puolikkaan tai vain yksinkertaisen perinteisen ponin.

Kuva, jonka on lähettänyt yarimejia (@yarimejia) 19. huhtikuuta 2016 klo 19.18 PDT

Punokset

Voit punoa laatikko punokset. Se on kuin punos punoksessa. Kutsun heitä aloituspunoksiksi. Tarkista se:

Jalisa Joyn (@ling_stylez) lähettämä kuva 19. kesäkuuta 2015 klo 10.53 PDT

Erityiset tyylit laatikkopunoksille

Mahdollisen yleisen ulkonäön lisäksi tässä on joitain tarkempia laatikko punos kampauksia. Uudelleen, Voit käyttää mitä tahansa näistä ulkoasuista tai yhdistää ulkonäön luomaan oman tyylisi .

Beyonce-pulla

Beyoncé suositteli tätä kampausta. Hän ravisteli tätä ilmeä synnyttäessään Blue Ivy, ja tyypillisellä Beyoncén tavalla hän aloitti trendin. Tässä Beyoncé urheilee Beyoncé-pullaa:

Lina Kewasin (@pitaluh) lähettämä kuva 8. huhtikuuta 2016 klo 21.43 PDT

Ja katso tämä tyttö, joka näyttää upealta Beyoncé-pullaansa:

Kuva, jonka on lähettänyt Hannah Israel (@braidsbyhannah) 14. tammikuuta 2015 klo 8.42 PST

Kierretty pulla

Kierretty pulla on pohjimmiltaan pulla, jolla on kierrettyjä tai punottuja hiuksia. Voit luoda tämän ilmeen kiertämällä punokset ja asettamalla ne pullaan. Tyypillisesti, tämä ilme toimii paremmin paksumman punoksen kanssa . Pulla voi olla pään yläosassa tai lähempänä kaulaa. Tässä on muutama esimerkki kierretyistä pullista, joissa on laatikko punokset.

Kuva, jonka on lähettänyt Meka (@mekajoi_stylez) 7. heinäkuuta 2016 klo 12.02 PDT

Kuva, jonka on lähettänyt TwistedFingersbyFayme (@twistedfingersbyfayme) 16. toukokuuta 2016 klo 10.04 PDT

Erittäin korkea pulla

Tämä on pulla tai kierretty pulla, joka on lähempänä pään etuosaa. Se antaa hienostuneen ilmeen, ja sitä voidaan käyttää työssä tai yönä.

miten ap luotto toimii

Kuva, jonka on lähettänyt fatumahasha (@fatumahasha) 29. joulukuuta 2015 klo 02.44 PST

Sivuosa

Sivuosa on erittäin helppo luoda. Sinun tarvitsee vain kääntää punokset toiselle puolelle, jotta voit harrastaa tätä kovaa ulkoasua:

Kuva, jonka on lähettänyt IronyOfAshi | Agatha 🇳🇬 (@ironyofashi) 27. elokuuta 2015 klo 11.38 PDT

Paksu punos

Voit punoa laatikkopitosi yhdeksi paksuksi punokseksi takana saadaksesi mukavan, muodikkaan ilmeen. Vaikka pullat voivat lisätä ylimääräistä painoa päähän ja mahdollisesti vahingoittaa niskaasi, et törmää mihinkään näistä ongelmista punoksen kanssa .

Baby Kincyn (@myeyesruphere) lähettämä kuva 2. kesäkuuta 2014 klo 17.25 PDT

Korvan pullat

Minusta tuntuu tavallaan tämä ilme. Tämä koostuu kahdesta pullasta pään sivuilla pitäen loput hiukset alas. Se on urheilullinen ja söpö.

Box Braidsin lähettämä kuva (@bestboxbraids) 22. syyskuuta 2015 klo 17.11 PDT

Box Braidsin lähettämä kuva (@bestboxbraids) 16. heinäkuuta 2016 klo 17.47 PDT

Punottu punos

Voit tehdä pullaisen punoksen punoksen tuomalla hiukset takaa ja työskentelemällä hiusviivaa pitkin. Tämä on ihana, kuninkaallinen teko.

Kersti Pitren (@ kersti.pitre) lähettämä kuva 25. syyskuuta 2015 klo 21.39 PDT

High Half Ponytail

Voit tuoda punokset sivulta pään yläosaan saadaksesi korkean puolikkaan ponin. Tämä on hyvä tyyli ulosmenoon tai jos haluat vain lisätä ylimääräistä maustetta normaaliin ulkoasuun.

toisen asteen funktiot kärkimuodossa

Valokuvan, jonka on lähettänyt L I Z Z I E L O V E S (@ lizzieloves.x) 11. tammikuuta 2016 klo 10.37 PST

Lisävarusteena laatikko punokset

Kaikkien kampauspunosten kanssa käytettävien kampausten lisäksi voit myös käyttää hiuksiasi lisäämällä jotain ylimääräistä. Voit laittaa helmiä punoksiin, ja voit käyttää huiveja tai päänauhoja.

Huivit ja päänauhat voivat auttaa sinua luomaan erilaisia ​​kampauksia, mutta helmet ovat vain näyttelyä varten.

Kuva, jonka on lähettänyt @boxbraidsgang_ 2. kesäkuuta 2015 klo 13.39 PDT

Magda Dzięgielin (@holla_jazzy) lähettämä kuva 2. lokakuuta 2015 klo 9.48 PDT

Kuinka laatikoida punokset: 3 video-opetusohjelmaa

Jos haluat nähdä, kuinka erilaisia ​​laatikkopunos kampauksia luodaan, olen lähettänyt muutaman video-opetusohjelman, joka opastaa sinut prosessin läpi. Ensimmäisessä näytetään 12 tapaa, joilla voit muotoilla laatikko punokset.

Seuraavassa esitetään seitsemän suosituinta kampausta laatikkopunoksille tai senegalilaisille käänteille:

Lopuksi voit katsoa tämän videon, joka näyttää kuusi yksinkertaista ja tyylikästä laatikkopunostyyliä:

3 huomioitavaa asiaa ennen laatikkopunosten saamista

Tässä on joitain tärkeitä asioita, jotka on ajateltava ennen kuin saat laatikkopunoksesi.

Kuinka suuria heitä haluat?

Haluatko paksuja köyden kaltaisia ​​punoksia tai hyvin pieniä punoksia? Pienet laatikkopunokset toimivat paremmin hienoille hiuksille. Jos sinulla on hienot hiukset ja valitset suuremman punoksen, paino voi vahingoittaa hiuksiasi ja et todennäköisesti saa haluamaasi äänenvoimakkuutta.

Iso laatikko punokset toimivat paremmin paksut hiukset. Jos sinulla on paksut hiukset ja saat liian pieniä punoksia, päädytään naurettavaan määrään punoksia, punokset voivat olla liian paksuja muotoiluun ja niillä on liikaa painoa.

Varmista, että hiuksesi ovat valmiita

Ennen kuin saat laatikko punos kampauksen, sinun on valmisteltava hiuksesi. Puhdista hiuksesi perusteellisesti äläkä laita mitään tuotteita hiuksiisi ennen kuin teet sen . Tämä varmistaa, että hiuksesi ovat mahdollisimman terveitä ja puhtaita. Jälleen kerran, kun hiuksesi on punottu, et pysty pääsemään eroon kaikesta liasta ja bakteereista hiuksistasi ja päänahastasi, joten sinun on varmistettava, että hiuksesi ovat erittäin puhtaat, ennen kuin ne punotaan.

Valmistaudu henkisesti prosessiin

Laatikkopunosten saaminen vie tunteja. Keskimäärin se kestää tyypillisesti noin 4-8 tuntia. Yleensä mitä pienemmät punokset, sitä pidempi prosessi.

Punonta voi myös olla epämukavaa. Vaikka se voi olla hieman epämiellyttävä, sen ei pitäisi olla erittäin tuskallista. Voimakas kipu voi olla oire siitä, että sinulla on hiustenlähtö. Jos sinulla on tuskaa, ilmoita siitä stylistillesi, niin hän voi säätää jännitystä tai ottaa punokset pois .

Kuinka säilyttää laatikkopunokset

Kuten kaikki kampaukset, laatikkopunokset on säilytettävä, mutta laatikkopunosten saamisesta on valtava etu, että ne eivät vaadi paljon päivittäistä huoltoa.

Älä pese hiuksiasi liikaa, mutta pidä hiukset ja päänahka puhtaina . Vaikka sinun pitäisi pestä hiuksesi vain noin kerran viikossa tai kahdessa laatikkopunoksilla, voit puhdistaa päänahka useammin. Kostuta pesulappu ja upota se lämpimään veteen ja noitapähkinä supistava . Irrota sitten hiuksesi ja hankaa pesulappu päänahkaasi.

Älä jätä punoksia liian kauan . Jälleen punokset kestävät vain korkeintaan noin kaksi kuukautta. Jos jätät heidät pidempään, he alkavat näyttää siistiltä.

Myös, punosten tai kutojen jättäminen liian kauan voi johtaa hiustenlähtöön tai hiusrajan ohenemiseen . Hiusviiva on erityisen herkkä, jos punoksesi ovat liian tiukat hiusviivan ympärillä. Jos olet erityisen huolissasi hiusviivan vahingoittumisesta, voit kumota ja muutaman eturivin uudelleen noin kuukauden kuluttua.

Varmista lisäksi, että kampauksesi ei ole liian tiukka . Älä käytä erittäin tiukkaa pullaa tai poninhäntä. Jos hiuksesi vedetään takaisin liian tiukasti, se voi myös vahingoittaa hiusrajaa.

Jos mahdollista, käytä satiinihuivaa yöllä . Tämä auttaa pitämään reunasi hyvänä ja suojaamaan päänahkaa kuivumiselta.

Pidä päänahka kosteana. Voit estää päänahan kuivumista suihkuttamalla päänahkaasi vedellä, kun et pese päänahkaa tai hiuksia.

Käytä vain luonnollisia öljyjä pitämään hiukset ja päänahka kosteutettuna . Stylistit suosittelevat mineraaliöljyjen välttämistä, vaikka ne ovatkin suosittuja monissa punoskosteusvoiteissa. Käytä sen sijaan luonnollisia öljyjä, kuten manteliöljyä ja kookosöljyä. Voit myös käyttää sheavoita rauhoittamaan ja kosteuttamaan päänahkaa.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA