Yhdysvaltojen 17 parasta taidekorkeakoulua

feature_artsupplies.jpg

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kuvataiteen korkeakouluun, yliopistohaku voi olla hankalampi kuin keskimääräisen opiskelijan. Tavallisten perustutkinto-ohjelmien vertaaminen on suhteellisen helppoa, mutta kuvataidekoulut voivat olla niin erilaisia: niillä on erilaiset erikoisuudet, erilaiset palvelut ja erilaiset opetussuunnitelmat. Mistä tiedät, mitkä kuvataideakatemiat ovat parhaita, ja mistä tiedät, mitkä niistä sopivat sinulle?

Olen ottanut ensimmäisen askeleen sinulle laatimalla luettelon maan parhaista kuvataidekouluista ja kandidaattiohjelmista. Jokainen tarjoaa jotain hieman erilaista, mikä tekee tästä listasta hieman ainutlaatuisemman (ja hieman mielenkiintoisemman) kuin keskimääräinen korkeakoulujen rankinglista.Koska on vaikeaa ja ehkä hyödytöntä antaa näille kouluille selkeä sijoitus tässä luettelossa, olen erottanut ne koulutyypiksi. Olen myös laatinut strategioita selvittääksesi, mitkä koulut vastaavat parhaiten omia henkilökohtaisia ​​tarpeitasi.

Mutta ennen kaikkea vastaan ​​peruskysymykseen: mikä on kuvataidekoulu tarkalleen ?

Mikä on Fine Arts College?

Yksinkertaisesti sanottuna, kuvataidekoulu on koulu, joka kouluttaa opiskelijoita kuvataiteessa tai esittävissä taiteissa . Nämä koulut tarjoavat pari erilaista tutkintovaihtoehtoa:

 • Kuvataiteen kandidaatti (BFA): Jos saat BFA: n tai kuvataiteen kandidaatin tutkinnon, suurin osa perustutkintosi opinnoista koostuu käytännön studiotyöstä perinteisempien luento- tai keskustelutuntien sijaan. Esimerkiksi tyypillisessä BFA-ohjelmassa voi olla opiskelijoita kuvataiteen kursseilla kaksi kolmasosaa ajasta ja yleissivistävän koulutuksen kolmasosa ajasta.
 • Taiteiden kandidaatti (BA): BA tai kandidaatin tutkinto on yleisin perustutkintotyyppi. Suurin osa BA-tutkinnon suorittaneista ei opiskellut kuvataidetta nimenomaan. Jos valitset tämän tyyppisen koulutusohjelman, se tarkoittaa vain sitä, että suoritat enemmän yleiskoulutuskursseja kuin jos valitsisit BFA: n. Voit esimerkiksi käyttää kolmanneksen ajastasi kuvataiteen kursseille ja kaksi kolmasosaa ajastasi yleisten taiteiden opintoihin.

Kun olet valinnut tutkintotyypin, sinun on todennäköisesti valittava taiteiden erikoisuus . Tämä on samanlainen kuin pääaine, joka auttaa sinua kotiin ja menestymään tietyllä alalla tai alueella. Monissa kuvataidekouluissa on laaja valikoima erikoisuuksia, kuten näyttelijät, musiikkiteatteri, keramiikka, tietokoneanimaatio, luova kirjoittaminen, tanssi, veistos, maalaus ja piirustus.

Tavallinen kuvataidekoulu tarjoaa vain koulutusohjelmia, jotka keskittyvät hyvin taiteeseen. Mutta voit myös hankkia taiteiden kandidaatin tai jopa BFA: n joissakin taiteiden korkeakouluissa tai yliopistoissa.

huhtikuun 2016 säädöstestin päivämäärä

Esittelen sekä taiteiden korkeakoulujen että muiden korkeakoulujen ja yliopistojen huippututkinto-ohjelmat seuraavassa ranking-listassa.

Kuinka nämä parhaat kuvataidekoulut sijoittuvat?

Kuvataidekoulut ovat yleensä joko erikoistuneita erillisiä laitoksia tai suurempaan yliopistoon upotetut ohjelmat.

Koska kuvataiteen ohjelmia voi olla niin monessa muodossa ja niitä ei välttämättä ole standardoitu, niitä voi olla hankala verrata. Tuloksena, Käytin yhdistettyjen rankinglistojen ja alan mielipiteiden yhdistelmää laatiessani luettelon maan parhaista kuvataidekouluista . Pelkästään kuvataiteeseen erikoistuneet korkeakoulut ovat melko erilaisia ​​kuin suuremmat taiteiden yliopistot, joten jaoin koulut tämän eron perusteella luetteloihin.

Kun olen erottanut heidät näihin kahteen ryhmään, minä järjestänyt ne aakkosjärjestykseen . Vaikka on olemassa muutamia tähtiä, erottuvia oppilaitoksia (jotka panen merkille kunkin osan alkuun), kuvataidekoulujen luokituksia on vaikea standardoida, koska ne voivat tarjota niin erilaisia ​​resursseja opiskelijoille; siksi kannustan sinua etsimään kouluja, jotka sopivat parhaiten omiin taiteellisiin tavoitteisiisi ja mieltymyksiisi harkitessasi näitä luetteloita

Mitä tulee tekijöihin, joita tarkastelin päättäessäni sisällyttää koulu tähän luetteloon, pohdin ensisijaisesti sellaisia ​​asioita kuin tilojen laatu, ohjelmatieteellinen tiedekunta, alumniverkosto, alan mielipiteet, kootut listaluettelot ja ohjelmatarjoukset.

Jos olet kiinnostunut jostakin alla luetelluista kuvataidekouluista ja haluat niiden pääsytilastot, napsauta vain koulun nimeä. Nyt sitten päästään rankingiin!

kehon_maali-1.jpg

Luulen, että siirryt kaukana perusväreistä missään näistä kuvataidekouluista.

Yhdysvaltojen parhaat kuvataidekoulut

Seuraavat koulut ovat ensisijaisesti omistettu taide- ja muotoilukoulutukselle.

Todelliset erot ovat täällä - kuvataidekoulut, jotka sijoittuvat yleensä listojen kärkeen vuosi toisensa jälkeen - ovat Rhode Islandin muotoilukoulu, Chicagon taideinstituutin koulu ja Savannah College of Art and Design .

Luetteloa tarkastellessasi saatat huomata, että nämä koulut ovat yleensä suhteellisen suuria kuin jotkut muut, ja niissä on monipuolisempia ohjelmatarjouksia.

Kalifornian taidekorkeakoulu - San Francisco, Kalifornia

Kalifornian taidekorkeakoulu on omistettu ensisijaisesti taiteiden opiskelijoille. Se tarjoaa joukon 15 suurta ja alaikäistä taidetta , mukaan lukien yksilöllinen päävaihtoehto opiskelijoille, joilla voi olla erittäin kapeita etuja.

Kollegiossa on erittäin menestynyt tiedekunta, ja se toivottaa säännöllisesti tervetulleeksi vierailevat taiteilijat, suunnittelijat ja kirjailijat. Sen opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde on vaikuttavan alhainen 8: 1.

 • Tutkinnot: BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 1,466
 • Hyväksymisaste: 70%

Maryland-instituutin taidekorkeakoulu - Baltimore, MD

Maryland-instituutin taidekorkeakoulu tarjoaa 19 erilaista taideteollisuutta , mukaan lukien useita tieteidenvälisiä vaihtoehtoja, kuten interaktiivinen taide ja poikkitieteellinen veistos. Lisäksi opiskelijat voivat valita monenlaisista studiokeskittymistä.

Instituutin tiedekuntaan kuuluu 291 ammattitaiteilijaa, suunnittelijaa, taidehistorioitsijaa, runoilijaa ja kirjailijaa. Siinä on myös vaikuttava 9: ​​1 opiskelija-tiedekunta-suhde.

MICA on erityisen vahva graafisessa suunnittelussa, maalauksessa ja piirtämisessä , joten se on erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa jotain näistä taiteellisista keskittymistä.

 • Tutkinnot: BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 1,696
 • Hyväksymisaste: 64%

Pratt-instituutti - Brooklyn, NY

Kohteessa Pratt-instituutti , opiskelijat voivat valita taiteen ja muotoilun koulutuksen, digitaalisen taiteen, elokuvan, kuvataiteen ja valokuvan tutkinnoista. Koulu tarjoaa myös useita liitännäistutkintoja kuvataiteessa jos et ole varma, haluatko sitoutua kandidaattiohjelmaan.

Kaiken kaikkiaan tämä laitos on luokiteltu tasaisesti taiteiden, muotoilun ja studio-ohjelmiensa vuoksi.

oppilaitokset, jotka hyväksyvät 1,5 gpa: n
 • Tutkinnot: BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 3,483
 • Hyväksymisaste: 39%

Rhode Islandin muotoilukoulu - Providence, RI

Rhode Islandin muotoilukoulu tai RISD on yksi maan tunnetuimmista ja arvostetuimmista kuvataidekouluista . Se tarjoaa 16 suurta taidetta suuryritykselle sekä huipputekniset tilat ja työkalut.

RISD on ylpeä tarjoamalla opiskelijoille lukuisia mahdollisuuksia työskennellä yhteistyössä tiedekunnan mentoreiden kanssa. Ja tiedekunta on myös erittäin vaikuttava: monet ovat tunnettuja taiteilijoita, kuten Chris Van Allsburg, kuuluisa lasten kirjojen kuvittaja.

Yksi RISD: n suurimmista vetoomuksista on kuitenkin sen sijainti: Providence on sanottu olevan yksi taiteellisesti kulttuurisimmista kaupungeista Yhdysvalloissa.

 • Tutkinnot: BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 1,994
 • Hyväksymisaste: 24%

body_RI.jpg

RISD tarjoaa myös ilmaista luonnollista inspiraatiota.

Savannah College of Art and Design - Savannah, GA

Savannah College of Art and Design tai SCAD on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista taide- ja muotoilulaitoksista ja siellä asuu vaikuttava valikoima kuvataiteen erikoistumisopintoja opiskelijoille. Opiskelijat voivat ansaita tutkinnon melkein mistä tahansa ajattelustasi, animaatiosta ja visuaalisista tehosteista kuituihin ja huonekalujen suunnitteluun.

Koululla on myös vaikuttava tiedekunta- ja alumniverkosto - iso plus, kun on aika hakea korkeakouluun tai työpaikkoihin.

 • Tutkinnot: BA, BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 12,217
 • Hyväksymisaste: 73%

Chicagon taideinstituutin koulu - Chicago, IL

Chicagon taideinstituutin koulu tai SAIC on yksi suurimmista taidekouluista Yhdysvalloissa . Kokonsa vuoksi se voi tarjota joitain ainutlaatuisempia erikoistumisaloja, kuten taiterapiaa ja visuaalista viestintää.

SAIC on yli 550 tiedekunnan jäsentä , mikä saattaa helpottaa sellaisen professorin tai mentorin löytämistä, jolla on yhteiset kiinnostuksen kohteesi ja intohimosi. Instituutti on myös yhteydessä johonkin maan parhaat taidemuseot .

 • Tutkinnot: BA, BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 2,893
 • Hyväksymisaste: 49%

Uusi koulu - New York, NY

Sijaitsee vilkkaassa New Yorkissa, Uusi koulu on ensisijaisesti omistettu taiteelle. Se tarjoaa monia joustavia tutkinto-ohjelmia taiteellisesti taipuvaisille opiskelijoille ja kuvataiteen BFA-ohjelmalle sen arvostetun kautta Parsonsin muotoilukoulu .

 • Tutkinnot: BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 7,451
 • Hyväksymisaste: 51%

body_paintbrushed.jpg

Mikä voisi olla hauskempaa kuin studiokurssi?

Suosituimmat taiteiden ohjelmat muissa korkeakouluissa

Joitakin vahvoja kuvataiteen ohjelmia ei tarjota taidekohtaisissa laitoksissa, vaan korkeakoulujen tai korkeakoulujen taideosastojen kautta. Todellinen erotuomari tässä luettelossa on Yale , joka isännöi yhtä maan parhaista taideohjelmista sekä huippuluokan yleissivistävää koulutusta.

luettelo lääkäreistä

Nämä vaihtoehdot ovat todennäköisesti parempia opiskelijoille, jotka etsivät enemmän tasapainoa kuvataidekoulutuksen ja yleisen tai taiteellisen koulutuksen välillä.

Huomaa, että hyväksymisprosentit ja opiskelijoiden lukumäärät koskevat koko yliopistoa - ei erityinen kuvataiteen ohjelma tai osasto.

Alfredin yliopisto - Alfred, NY

Alfredin taideteollinen korkeakoulu tarjoaa koulutuksen, jossa yhdistyvät visuaalinen kuvataide, muotoilu ja keramiikan, lasin ja materiaalien tiede. Se on erikoistunut kuin monet muut tässä luettelossa olevat taidekorkeakoulut, mutta silti loistava valinta, jos olet kiinnostunut työskentelemään minkä tahansa yllä olevien materiaalien kanssa.

 • Tutkinnot: BFA, BS (taidehistoria)
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 1,715
 • Hyväksymisaste: 63%

Columbian yliopisto - New York, NY

Columbian taidekoulu tarjoaa a arvostettu kuvataiteen ohjelma joka sijaitsee taidemaailman sydämessä: New York City. Tässä ohjelmassa on pitkä luettelo merkittävistä alumneista ja tiedekunnan jäsenistä, mikä helpottaa opiskelijoiden luomista ja kehittämistä sekä ammatillisten että henkilökohtaisten yhteyksien alalla.

Columbian kuvataiteiden pääaineopiskelijat voivat ilmoittaa keskittyvänsä piirustukseen, maalaukseen, veistoksiin, valokuvaan, graafiseen suunnitteluun tai videoihin.

 • Tutkinnot: BA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 6,245
 • Hyväksymisaste: 6%

Cornellin yliopisto - Ithaca, NY

Cornell University tarjoaa BFA-ohjelma Arkkitehtuurin, taiteen ja suunnittelun korkeakoulun kautta . Tämä ohjelma korostaa taiteellista koulutusta, asiayhteyteen valmistautumista, kriittistä ajattelua, ilmaisua, nykytaidemaailman käytännön ymmärtämistä ja kestävää käytäntöä.

Tämän BFA-ohjelman laajojen tavoitteiden takia saatat saada enemmän taiteiden spin . Opiskelijoiden on suoritettava kursseja digitaalisessa mediassa, piirustuksessa, maalauksessa, valokuvauksessa ja muussa.

 • Tutkinnot: BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 15,043
 • Hyväksymisaste: yksitoista%

CUNY Hunter College - New York, NY

Hunter College tarjoaa taideohjelma suunnattu opiskelijoille jotka haluavat työskennellä ammattimaisesti taiteilijoina ja jotka saattavat myös haluta mennä jatkokouluun. Tämä on viidennen vuoden ohjelma, joka antaa opiskelijoille pitkän, intensiivisen keskittymisen studioharjoitteluun, nykytaiteeseen ja teoreettisiin kysymyksiin.

Tämä ylimääräinen vuosi voi viime kädessä antaa sinulle lisää vauhtia ammattimaailmassa.

 • Tutkinnot: BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 17,121
 • Hyväksymisaste: 36%

Princetonin yliopisto - Princeton, NJ

Princetonin visuaalisen taiteen ohjelma yhdistää taiteellisen koulutuksen kuvataidekoulutukseen. Opiskelijat voivat suorittaa kursseja useista aiheista, kuten maalaus, piirustus, graafinen suunnittelu, media, veistos, valokuvaus ja elokuvien tekeminen.

 • Tutkinnot: BA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 5,267
 • Hyväksymisaste: 6%

body_potterywheel.jpg

Alfred University: Loistava paikka keramiikalle.

Tuftsin yliopisto - Medford, MA

Liitos Kuvataidemuseon koulu ja Tufts BFA -ohjelma tarkoittaa, että saat korkeatasoisen taiteellisen koulutuksen edut yhdessä studiotaidekoulutuksen kanssa. Opiskelijat ovat täysin ilmoittautuneet molempiin kouluihin, ja heillä on pääsy molempien oppilaitosten tarjoamiin resursseihin.

Tämä taideohjelma on hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka asettavat etusijalle joustavuuden: studion opetussuunnitelma on täysin valinnainen, joten voit valita ja valita sinua kiinnostavimmat kurssit .

 • Tutkinnot: BFA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 5,907
 • Hyväksymisaste: viisitoista%

Kalifornian yliopisto, Los Angeles - Los Angeles, Kalifornia

Yksi Yhdysvaltojen parhaista julkisista laitoksista, UCLA asuu myös a johtava taideosasto . Opiskelijoita kannustetaan tutkimaan erilaisia ​​välineitä, jotta he voivat löytää haluamansa tavan ilmaista itseään, mikä tekee tästä ohjelmasta melko joustavan vaihtoehdon.

Kursseja tarjotaan maalauksessa ja piirtämisessä, valokuvaus, veistos, keramiikka, taideteoria ja uudet tyylilajit.

 • Tutkinnot: BA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 31,543
 • Hyväksymisaste: 12%

Pennsylvanian yliopisto - Philadelphia, PA

Penn tarjoaa ylempi korkeakoulututkinto-ohjelma Weitzmanin muotoilukoulun kautta. Sen kuvataiteen koulutus yhdistää studioharjoitukset, seminaarikurssit ja vuorovaikutuksen vierailevien taiteilijoiden ja ammattilaisten kanssa. Opiskelijat suorittavat kursseja esimerkiksi piirustuksesta, veistoskäytännöistä ja taidehistoriasta.

 • Tutkinnot: BA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 10,019
 • Hyväksymisaste: 8%

Williams College - Williamstown, MA

taideosasto Williamsissa on yksi arvostetun taiteellisen korkeakoulun suurimmista ja jopa jakaa tilaa Williamsin taidemuseon kanssa . Koska koulu kokonaisuutena on melko pieni, tarjotut päätoimialat ovat kuitenkin laajempia ja rajoitettuja; ne sisältävät taiteen historiaa, studiotaidetta sekä taidehistoriaa ja käytäntöä.

 • Tutkinnot: BA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 2,078
 • Hyväksymisaste: 13%

Yalen yliopisto - New Haven, CT

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Yalen taidekoulu tarjoaa erilaisia ​​taiteen ja median kursseja. Se on myös yksi maan korkeimmin sijoittuneista MFA-ohjelmista , mikä lisää koulun vahvuutta. Tiedekunta on erittäin kiitetty, sillä suurin osa on julkaistu ja / tai palkittu työstään.

Lopuksi, tilat itse vaikuttavat varmasti, koska opiskelijoilla on pääsy taidegallerioihin, silkkiseulontaan, valokuvalaboratorioihin, useisiin teattereihin ja digitaaliseen mediakeskukseen.

 • Tutkinnot: BA
 • Perustutkinnon suorittaneiden ilmoittautuminen: 6,092
 • Hyväksymisaste: 6%

body_noyesmaybe.jpg

Nämä vinkit auttavat sinua miettimään, mitkä kuvataidekoulut voivat olla sinulle parhaita.

Kuinka valita kuvataiteen ohjelma: 4 keskeistä tekijää

Menestyäkseen kuvataiteen ohjelmassa sinun tulee varmistaa, että koulu vastaa läheisesti tarpeitasi.

Kuvataiteen ohjelmat ovat usein melko pieniä. Näissä ohjelmissa teet paljon studiotyötä ja teet tiivistä yhteistyötä ikäisesi ja tiedekunnan kanssa. Tehtäväsi työn luonteen vuoksi on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi ohjelman, opiskelijoiden ja tiedekunnan kanssa.

Ennen kuin asettut kohdekouluihin, tässä on neljä tärkeää huomioon otettavaa tekijää kun ajatellaan, mitkä kuvataidekoulut voivat olla sinulle sopivia.

# 1: Ohjelmaerikoisuudet ja opetussuunnitelmat

Jos työskentelet melkein yksinomaan tietyn median kanssa, sinun kannattaa käydä kuvataidekoulussa, jolla on käytettävissä olevat laajat resurssit joten voit työskennellä valitsemasi välineen kanssa.

Esimerkiksi, jos työskentelet keramiikan kanssa, et ehkä halua keskittää kaikkea huomiota päästäksesi Kolumbiaan, koska Alfred sopisi todennäköisesti paremmin sinulle ja kiinnostuksenkohteisiisi.

sininen ja musta tekevät minkä värin

Vaihtoehtoisesti jos olet valmis tutustumaan erilaisiin taidevälineisiin, voit etsiä joustavampaa ohjelmaa , kuten Williams Collegessa.

# 2: Tiedekunta

Haluat löytää koulun, jolla on pätevä tiedekunta, joka voi toimia asiantuntevina mentoreina. Tutki, säilyttävätkö kuvataidekoulut tiedekunnan jäsenet, joiden työstä olet kiinnostunut. Voit myös miettiä, tuo koulu tuoreita ja jännittäviä kasvoja vierailevien taiteilijaohjelmien kautta.

Tarkista lopuksi opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde US News . Onko se riittävän alhainen, jotta olet varma, että saisit henkilökohtaista huomiota?

# 3: Sijainti

Suuri osa kuvataiteen tutkinnosta on usein työskentely taidemaailmassa harjoittelun kautta Onko sijoittamasi koulu jonnekin helpottamassa harjoittelua? Vai onko sillä mitään ohjelmia, jotka auttavat sinua varmistamaan harjoittelupaikat taide- ja kulttuurikeskuksissa?

# 4: Huomattavat alumnit

Jos olet vaikuttunut kuvataidekoulun alumniverkostosta ja onnistuneiden tutkinnon suorittaneiden lukumäärästä, se on hyvä merkki. Tämä osoittaa, että sinun on paljon helpompaa luoda ja myöhemmin hyödyntää ammattimaisia ​​yhteyksiä koulun kautta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.