163 ACT Vocab -sanaa, jotka sinun on tiedettävä

feature_vocab

Monet opiskelijat ovat tietoisia siitä, että tarvitset hyvää sanastoa, jotta voit toimia hyvin ACT: ssä, mutta he eivät usein ole varmoja siitä, miten heidän sanastoa testataan. Menneet ovat päivät, jolloin sinun piti oppia kymmenien hämärän sanan määritelmät, mutta hyvä sanavarasto on silti avain ACT: n menestymiseen. Auttaaksemme sinua olemme laatineet luettelon 163 keskeisestä ACT-sanasanasta. Selitämme myös, kuinka vocabia testataan ACT: llä, minkä tyyppisiä kysymyksiä näet ja mikä on paras tapa tutkia ACT vocab -sanoja.

Kuinka ACT testaa sanastoa?

Standardoidut testit ovat yleensä siirtyneet pois sanavaraston korostamisesta, ja ACT on osa tätä suuntausta. Ennen kuin oli yleistä, että sinulla oli kysyttävää suoraan sanan määritelmästä, nyt keskitytään paljon enemmän sanojen ymmärtämiseen kontekstissa, pikemminkin kuin pystyä repimään kymmeniä sanamääritelmiä tiukasti muistista.

Vahva sanavarasto kuitenkin auttaa sinua ehdottomasti ACT: ssä, varsinkin jos aiot korkea tai täydellinen pisteet . Vaikka vähemmän määritelmiä kysytään suoraan sanamääritelmistä, laaja sanavarasto auttaa lukemaan kappaleet nopeammin ja ymmärtämään vankammin keskustelemansa aiheet.

ACT-sanastokysymykset keskittyvät nyt ensisijaisesti kykysi ymmärtää ja määritellä sanoja kontekstissa. Saatat nähdä ne joko lukemisessa tai englanniksi.

Jotkut sanat, joista sinulta kysytään, voivat olla epätavallisia, mutta useimpien tai kaikkien niiden pitäisi olla sinulle tiedossa. Sinun ei enää odoteta tietävän määritelmiä hämäristä sanoista, joita kuulet harvoin normaalissa elämässä. Alla oleva kysymys 19 on esimerkki ACT-englanninkielisestä kysymyksestä, jonka saatat nähdä. Tämä esimerkki tulee virallisesta ACT-harjoitustestistä.

ACTvocab3

Jos haluat vastata kysymykseen 19 oikein, sinun on tiedettävä määritelmät hankalasta, hankalasta, rasittavasta ja epämääräisestä. Olet todennäköisesti kuullut tai lukenut kaikki nämä sanat, vaikka et ehkä olekaan kovaa kaikilla määritelmillä. Sinun on myös saatava asiayhteys kappaleesta vastaamaan kysymykseen. Jos luet koko osan läpi, opit, että Navajo-koodia oli paljon helpompi käyttää kuin edellisiä koodeja, joten tiedät, että paras vastaus kysymykseen 19 on sana, joka eroaa 'yksinkertaisen' tai 'helpon' kanssa. Raskaat, määritelty 'raskaiksi' tai 'raskaiksi' on paras valinta, joten oikea vastaus on A.

Tässä on tämän tyyppinen vocab-kysymys, jonka saatat nähdä ACT-lukemisessa:

näyttely-1

Huumori on sana, jonka tiedät, mutta kaikki neljä vastausvaihtoehtoa voivat olla oikeat kontekstista riippuen. Sinun on luettava kohta ja ymmärrettävä, mikä vaihtoehto sopii asiayhteyteen parhaiten vastaamaan kysymykseen.

Kuten näette, ACT: llä testatut sanasanat älä usein ylitä keskitason vaikeuksia, mutta sinulla on silti oltava vankka sanavarasto ja ymmärrettävä, miten sanat määritetään tietyissä yhteyksissä.

feature_flashcardstudy

163 ACT-sanaa, jotka on tiedettävä ennen testipäivää

Alla on taulukko 163 parhaasta ACT-sanasanasta, jotka on tutkittava ja tiedettävä. Jokaiselle sanalle on määritelmä ja esimerkkilause joka sisältää sanan, joten sinulla on enemmän kontekstia sille.

Tämän luettelon kokoamiseksi luemme kaikki julkisesti saatavilla olevat tiedot virallinen ACT-käytännön koe ja tarkasteli sekä lukeminen että kirjoittaminen -kohtia (eikä vain kysymyksiä, vaan myös vastausvaihtoehtoja ja kohtia). Käytimme myös omaa tietämystämme sanatyypeistä, joita voit odottaa tavallisimmin testatuissa testeissä.

Vaikka sinun ei tarvitse muistaa jokaista tämän kaavion sanaa, perehtyminen useimpiin niistä auttaa sinua tunnistamaan paremmin kohtien sävyt ja tulkitsemaan ja vastaamaan kysymyksiin oikein ACT: n avulla.

mitä tarkoittaa kaksois -duuri
Sana Määritelmä Esimerkkilause
Runsas Läsnä suurina määrinä Järven vieressä asuminen tarkoittaa, että meillä on runsaasti vettä.
Tarkka Oikea; vapaa virheistä Varmista, että osoitteesi on oikea, ennen kuin lähetät verkkotilauksesi.
Hankkia Saamaan haltuunsa Kun isoisäni kuoli, hankin hänen baseball-korttikokoelmansa.
järkkymätön Kieltäytyminen muuttamasta mielipidettä Vastaaja oli vakuuttunut siitä, että hän oli syytön.
Riittävä Tarpeeksi tietyn tehtävän tai tarkoituksen täyttämiseen Vaikka hänen ansioluettelonsa oli riittävä , yritys epäili, olisiko hän sopiva.
Riittävä Tarpeeksi tarpeisiisi Talomme ei ole iso, mutta se on sopiva meille kahdelle.
Vieressä Lähellä tai vieressä Puisto on koulun vieressä.
Haitallinen Epäsuotuisa; toiveita vastaan Minulla oli haitallinen reaktio lääkkeelleni ja minun piti lopettaa sen käyttö.
Ystävällinen Ystävällinen, helppo puhua Opettajista mukavimpana herra De Soto oli matematiikan opettaja, jonka kaikki oppilaat halusivat.
Epäselvä Useita mahdollisia kokouksia; epäselvä ja vaikea ymmärtää Kun kysyin HR: ltä, mitkä ovat mahdollisuuteni saada työpaikka, he antoivat minulle hyvin epäselvän vastauksen.
Kunnianhimoinen On voimakas halu menestyä tai saavuttaa Kelsey on niin kunnianhimoinen, että hän tyytyy vain presidenttikuntaan.
Tuhota Tuhota tai tappaa Diktaattori lähetti käskyn tuhota kapinallisryhmä.
Antipatia Vahva vastenmielisyyden tunne Hänen antipatiansa professoria kohtaan oli ilmeinen: hän käänsi silmiään aina, kun hän astui luokkahuoneeseen.
Ilmeinen Helposti nähtävissä tai ymmärrettävissä Alexis sanoi olevansa kunnossa, mutta hänen silmänsä kyynelistä kävi ilmi, että hän valehteli.
Nousu Liike ylöspäin; eteneminen Säälimätön ja ovela, Mable kieltäytyi antamasta kenenkään tulla esteenä noustessaan maan korkeimpaan poliittiseen virkaan.
Attribuutti Luottoa varten Muista antaa ansiot lähteillesi kirjoittaessasi tutkimustyötä.
Mielivaltainen Perustuu mielijohteeseen tai satunnaiseen päätökseen Kolikon kääntäminen on mielivaltainen tapa tehdä päätös.
Vaikeita Vaatii paljon vaivaa Kun olet ylittänyt sillan, on vaiva kävellä mäkeä ylös.
Hyväntahtoinen Ystävällinen, antelias Monet kulttuurit uskovat hyväntahtoisiin henkiin.
Puolueellisuus Ennakkoluulo, joka estää objektiivisuuden On tärkeää välttää puolueellisuutta tutkittaessa rikosta.
Vahvistaa Tukea, vahvistaa tai vahvistaa Jos teemme yhteistyötä, meidän pitäisi pystyä nostamaan ja tukemaan sitten sohvaa.
Kasvava Kasvaa nopeasti; kukoistava Kesti kauan, kun kasvavalla kakkuyritykselläni oli enemmän asiakkaita kuin pystyin käsittelemään.
Ohittaa Välttää Pitkäaikainen ohjaamon kuljettaja tiesi tarkan takakadun, jonka pitäisi kulkea liikennepinun ohittamiseksi.
Ehdokas Suora, tylsä Josh on rehellinen halustaan ​​tulla näyttelijäksi.
Vilpittömyys Ominaisuus olla rehellinen ja rehellinen Ihailen hänen ankaruuttaan, varsinkin kun kukaan muu ei viitsi puhua.
Isojen kirjainten käyttö Käytä eduksi Haluaisin hyödyntää matemaattisia taitojasi käskemällä työskentelemään kassalla.
Katalysaattori Jotain, joka aiheuttaa muutoksen tai uuden tapahtuman Everettin epäoikeudenmukainen vakaumus oli katalysaattori hänen elinikäiselle kiinnostukselleen oikeuteen ja rikollisiin uudistuksiin.
Lakkaamaton Loputon, ilman taukoa Olitpa saarella missä tahansa, oli mahdollista kuulla meren lakkaamaton ääni.
Sensuuri Ilmaista voimakasta paheksuntaa Jokainen vanhempamme piirissämme arvosteli koulutuksen leikkauksia.
Selvitä Selkeäksi tai ymmärrettäväksi Aina kun tunnen olevani hukkua, yritän kävellä yrittääkseni selventää ajatuksiani ja päättää mitä tehdä seuraavaksi.
Ottelu Tapahtuu samaan aikaan Vasta varaukseni jälkeen huomasin, että konsertti osui samaan aikaan finaalini.
Osaava Riittävän pätevä Meidän on palkattava osaava verkkokehittäjä luomaan hyvä verkkosivusto yrityksellemme.
Omahyväinen Tyytyväinen, ei halua muuttua tai parantaa Vaikka hän ei ollut koskaan voittanut palkintoja tai edes julkaissut, hän oli tyytymätön runoilijan elämäänsä.
Täydentää Tehdä täydellinen tai täydellinen Tämä viini täydentää täydellisesti tätä gourmetjuustoa.
Salata Piiloutua Bram käytti hattuaan matalana piilottaakseen arpeen kasvoiltaan.
Concur Sopia Brian uskoo, että naisille tulisi maksaa yhtä paljon kuin miehille, ja olen samaa mieltä.
Tiivistyä Lyhennetään lyhyempään muotoon; kompaktimmaksi Rhiannonin pomo pyysi häntä tiivistämään 15-sivuinen raportti yhden sivun muistioon.
Raja Rajoittaa tai rajoittaa; sulkea rajojen sisällä Kolmannen kerran rikkoutuneen ulkonaliikkumiskiellon jälkeen Tonyn vanhemmat suljettivat hänet taloon kuukaudeksi.
Yhtymäkohta Ihmisten tai asioiden kokoaminen; liittyminen Kuuman ja kylmän ilman yhtymäkohta aiheutti voimakkaan ukkosta.
Peräkkäin Yksi toisensa jälkeen keskeytyksettä Ryöstö käskettiin suorittamaan kaksi rangaistustaan ​​peräkkäin, ensin lyhyempi rangaistus.
Konsoli Antaa mukavuutta; oppitunnin suruun Maggie muisti aina, että Sebastian lohdutti häntä ensimmäisenä koiransa kuoleman jälkeen.
Kilpailu Riita; oppositio; kilpailu Koska he olivat olleet vihollisia lapsuudesta lähtien, Meena odotti Janelta katkeraa kiistaa, kun hän ilmaisi mielipiteensä.
Ääriviivat Viiva tai reuna, joka määrittää kohteen rajat Kääntyvä tie seurasi Vosges-vuorten muotoja.
Ristiriitainen Olla ristiriidassa Kameramateriaali on ristiriidassa hänen alibinsa kanssa.
Kiistanalainen Erittäin kiistanalainen ja kiistanalainen Miljoonat katsojat seurasivat kiistanalaista keskustelua.
Perinteinen Hyväksyttyjen standardien noudattaminen Ebba elää perinteistä elämää lähiöissä.
Välittää Välittää tai siirtää (tiedot) Minulla on vaikeuksia välittää ajatuksiani ranskaksi.
Runsas Runsas Jiro tekee aina paljon muistiinpanoja historiatunnilla.
Sydämellinen Ystävällinen; kohtelias Koska hän rikkoi heidän sitoutumisensa, Anya oli hermostunut nähdessään Ericin uudelleen, mutta hän ei ollut muuta kuin sydämellinen.
Tärkeää Kriittinen; erittäin tärkeä Kun kenraali Grant sai tärkeitä tietoja vihollisjoukkojen asemasta, hän pystyi suunnittelemaan strategiansa.
Raaka Alkeellinen; puhdistamaton Oma maalaukseni näytti raakalta ja lapselliselta verrattuna palkinnon voittajan mestariteokseen.
Hankala Kömpelö; rasittava Ylitäytettyjen tyynyjen pussi oli kevyt, mutta sen raskas muoto vaikeutti kantamista.
Pettää Huijata tai huijata Entinen poikaystäväni petti minut teeskentelemällä miljonääriä.
Viittaus Kunnioittaminen; huomioon Hänen arvostuksensa vanhuksia kohtaan tekee hänestä täydellisen ehdokkaan harjoitteluun vanhuuskeskuksessa.
Puute Puute Monia merimiehiä kärsi skorbutista, kunnes sai tietää, että tauti johtui C-vitamiinin puutoksesta.
Kuvaa Edustaa Äiti oli raivoissaan sen jälkeen, kun karikaturisti kuvasi häntä epätasaisella ja hampailla.
Ehtynyt Liiallinen käyttö ajan myötä, jotta resurssit ovat niukat. Kadonneet leiriläiset kuluttivat nopeasti ruoantarjonnan.
Autio Paljas, tyhjä Kuu on yksi jättiläinen, autio maisema.
Johda Päätellä; saada lähteestä tai alkuperästä Monet englanninkieliset sanat ovat peräisin saksasta.
Vailla Puuttuu Latauksen aikana ritarin kasvot olivat vailla pelkoa.
Taitavuus Taito käsien tai vartalon liikuttamiseen; älykkyys Aivokirurgi käytti suurta näppäryyttä tehdessään pienen viillon.
Eksyä Eksyä pääaiheesta En halua poiketa tarinastasi, mutta oletko nähnyt tämän uuden YouTube-videon?
Vähennä Kutistua tai vähentää Ripottele ruokasoodaa matolle pienentämään punaviinitahroja.
Ristiriita Epäjohdonmukaisuus tai ero Veroilmoitusten ristiriidat saivat Geraldinen saamaan puolet takaisinmaksusta.
Purkaa Irrottaa Leviävän korruption torjumiseksi uusi toimitusjohtaja purki koko C-paketin ja palkkasi uudet johtajat.
Erottuva Erottaminen Lola-tädin erottuvat turkoosit hiukset tekevät hänestä aina helposti löydettävissä joukosta.
Hallitseva Hallitseminen, hallinta; olla viranomaisen asemassa Hallitseva urosgorilla on ainoa, joka saa tuottaa jälkeläisiä.
Tehokas Maksimoi tuottavuus Nyt kun noudatan aikataulua töissä, olen paljon tehokkaampi.
Poistaa Poistaa Tiimimme hävisi ottelun ja putosi kilpailusta.
Eminent Ylivoimainen tai arvostettu; korkea asema tai tila Kaupunki teki uutisia, kun merkittävä taikuri tuli esiintymään paikalliselle teatterillemme.
Syventynyt Tyydyttää mieli tai huomio kokonaan Lydia oli niin syventynyt aikakauslehtiinsä, että hän jäi junapysäkiltä.
Erode Pukeutua (kuvaannollisesti tai kirjaimellisesti) Jatkuva valhe heikensi luottamustani Jamesiin.
Arvio Arvioitu arvo Yritä saada arvio konserttiin osallistuvien ihmisten määrästä.
Ikuinen Ilman alkua tai loppua Monet ihmiset, jotka pelkäävät kuolemaa, ovat etsineet ikuisen elämän salaisuutta.
Esimerkkinä Palvelemaan ylivoimaisena esimerkkinä jostakin Mark Twainin kirjoitukset ovat esimerkki humoristisesta tyylistä.
Käytä Käytä loppuun (kuten energiassa tai rahassa) Varo kuluttamasta kaikkea energiaa maratonin ensimmäisellä puoliskolla.
Nopeuttaa Nopeuttaa prosessia Sinun on nopeutettava lähetystä, jos haluat lahjan saapuvan ajoissa veljesi syntymäpäivänä.
Asiantuntemus Asiantuntijataito tai -taito tietyssä taitossa Lääkärin asiantuntemus on polvileikkauksissa.
Paljastaa Paljastaa tai paljastaa Toimittajalle lähetetyt sähköpostit paljastivat yrityksen korruptiota.
Laaja Suuren alueen peittäminen; suuri määrä Ash osti auton edulliseen hintaan, mutta sen ongelmat olivat laajat.
Nirso Vaikea miellyttää; ottaen liian huolellisesti Rouva Pelton oli ahkera, eikä vaatteissaan ollut koskaan yhtä paljon likaa.
Virhe Epätäydellisyys tai puute Aleksei tuhoutui, kun hän löysi sulhasen puutteen sulhasta, jonka sulhasensa oli hänelle antanut.
Vaihdella Olla epävakaa; nousta ja pudota Varastot voivat vaihdella päivittäin, minkä vuoksi on vaikea määrittää, milloin ostaa tai myydä.
Hurja Kiihkeä, raivostunut Kolmen kupin kahvin jälkeen Wally juoksi talon läpi täynnä mieletöntä energiaa.
Toimiva Kykenee työskentelemään tai toimimaan Televisio näytti vaikuttavalta, mutta se ei olisi toimiva, ennen kuin isä korjasi johdotusongelman.
Koko Mahtavaa tai vaikuttavaa Versailles'n palatsi on suunniteltu osoittamaan Ranskan tuomioistuimen loistoa.
Historiallinen Tärkeä historiassa 20. heinäkuuta 1969 on historiallinen päivä: se on ensimmäinen päivä, jolloin miehet kävivät Kuulla.
Tähän asti Tähän asti Kaikki yritykset johtaa kultaan ovat toistaiseksi epäonnistuneet.
Vihamielinen Haitallista, vaarallista Kulman takana olevat äänet kuulostivat vihaisilta, jopa vihamielisiltä.
Hypoteettinen Oletettu; liittyy hypoteesiin Fysiikan kotitehtävissä minun on keksittävä hypoteettinen tilanne.
Välinpitämätön Apateettinen, ei välittävä Anjulin isä oli välinpitämätön hänen Tik Tok -maineelleen.
Valtava Valtava, valtava Yksin valtavassa metsässä retkeilijä ei nähnyt muuta kuin puita.
Välitön Tapahtuu Kun mustat pilvet kohosivat taivaalle, Madeleine tiesi myrskyn olevan lähellä.
Käsittämätön Ei voi kuvitella Manuelin mielestä oli mahdotonta ajatella, että Alfred Hitchcock ei koskaan voittanut parhaan ohjaajan Oscaria.
Epävirallinen Rento, ilman seremoniaa En odottanut, että juhlat ovat niin epävirallisia, ja toivoin, että olisin käyttänyt sandaaleja koron sijaan.
Estää Estää tai kieltää Haavan pitäminen puhtaana ja peittäminen siteellä estää infektion.
Innovatiivinen Uusi tai erilainen Keksijän innovatiiviset mallit lentokoneille hämmästyttivät yleisöään.
Monimutkainen Monimutkainen; joilla on monia toisiinsa liittyviä osia Jokaisen monimutkaisen kudonnan suorittaminen Almalla kestää vähintään viikon.
Sekaisin Järjestämätön sotku; sekava tai sekava Nuori poika etsi kotitehtävänsä makuuhuoneen lattialle sekaisin sotkusta.
Raukea Hidas; energia puuttuu Kesäisin heikkoina päivinä ei ole mitään muuta kuin istua kuistilla lasin limonadin kanssa.
Myöhemmin Toinen kahdesta asiasta Kotona istumisen ja rannalle menemisen välillä mieluummin jälkimmäinen.
Välinpitämätön Välinpitämätön; joilla on vähän energiaa tai kiinnostusta Ilkeä flunssakohtaus jätti Harryn suruttomaksi ja tylsistyneeksi.
Tuottoisa Pystyy ansaitsemaan paljon rahaa; kannattava Kirjojen kirjoittaminen ei ole erityisen tuottoisa ura, ellet ole J.K. Rowling.
Haitallinen Haitallista, pahaa Haitallinen henki karkotti asukkaat kodistaan.
Taottava Voidaan muovata tai vaihtaa Lasten mielet ovat muokattavissa, mutta vain niin kauan.
Muuttaa Muuta, muuttaa tai säätää Tohtori Nguyen modifioi geenin niin, ettei se kuljeta tautia.
Momentous Historiallisesti merkittävä Hänen voitto vaaleissa oli merkittävä.
Romaani Uusi, innovatiivinen Etsimme uusia tapoja lähestyä projektia.
Vivahde Hienovarainen merkitysero Vartalokielen asiantuntijat ymmärtävät jopa ilmeet.
Objektiivisuus Tuomio perustuu havaintoihin tunteiden tai mielipiteiden sijasta Tieteellisessä tutkimuksessa objektiivisuus on erittäin tärkeää.
Vanhentunut Ei enää käytetty; harvinainen tai melko harvinainen Historioitsijat olettivat, että levysoittimet ovat jo vanhentuneet, mutta itse asiassa he tekevät valtavan paluun.
Kaikkivoipa Kaikkivaltias ja kaikki voimakas Jumalat ovat kaikkivoipa olentoja, jotka voivat hallita ihmisen kohtaloa.
Paradoksi Idea, joka näyttää ristiriitaiselta tai epätodennäköiseltä, mutta on itse asiassa totta Gene vaikutti aina paradoksina siitä, että seisominen voi olla väsyttävämpää kuin kävely.
Paramount Ensimmäinen tärkeys Ennen kuin aloitat kokeen, on ensiarvoisen tärkeää, että laitat käsineet.
Osittainen Yhden vaihtoehdon suosiminen muiden sijaan Voimme saada mansikkajäätelöä, mutta olen itse asiassa enemmän osittainen suklaan suhteen.
Jatkuva Jatkuva, ikuinen Jacksonin ikuinen onni tarkoitti, että hän kuoli varakas ja onnellinen mies.
Hämmentää Hämmentää tai mutkistaa Agatha oli hämmentynyt monimutkaisesta geometriakysymyksestä.
Uskottava Uskomaton, ansaitsee luottamuksen Janin opettaja ei pitänyt uskottavana, että hänen koiransa oli syönyt kotitehtävänsä.
Voimakas Voimakas Juoma oli riittävän tehokas puhdistamaan Markuksen poskiontelot välittömästi.
Käytännöllinen Käytännöllinen Genevieven yksinkertainen ja käytännöllinen idea ratkaisi ongelmamme.
Tarkka Tarkka; tiukasti määritelty Leivontaan, enemmän kuin ruoanlaittoon, sinun on oltava tarkka mittauksissasi, jos haluat, että reseptisi onnistuvat hyvin.
opetti Tulee ennen (ajoissa) Gizan pyramidit edeltivät Kleopatran historiaa noin 2 500 vuotta!
Ennenaikainen Tapahtuu liian aikaisin Koska se oli vasta heidän toinen päivämäärä, Alex piti heidän tulevista hääväreistä ennenaikaista.
Prescience Ennakointi, tietäen jotain ennen kuin se tapahtuu Kun enemmän sen juonista näyttää toteutuvan 2000-luvulla, Orwellin 1984 hämmästyttää lukijoita prescience.
Arvostettu Vahva maine; vaikuttava Pelastettuaan kolme lasta hukkumiselta Eli sai kunniamerkin kaupungin arvostetuimmalla palkinnolla.
Taitava Osaava tai taitava jossakin asiassa Gaia kirjoitti olevansa `` taitava koodaamiseen '', vaikka hän olisi tutkinut tietokoneita 101 yliopistossa.
Kieltää Kieltää tai estää Koska hän vihasi rock-musiikkia, tiukka tätini kielsi minut osallistumasta konserttiin.
Prolific Tuottaa suuria määriä, usein usein Mr. Johnson on tuottelias kirjailija ja julkaissut yhden romaanin vuodessa vuosikymmenien ajan.
Pidentää Pidentää aikaa Jackie nautti itsestään niin paljon, että hän etsi tapoja pidentää päivämäärää, jolla hän oli.
Näkyvä Helposti havaittavissa; hyvin tunnettu Näyttelijä Jimmy Durante tunnettiin soraisesta äänestään ja näkyvästään nenästä.
Ulkonevat Projisoida Retkeilijä oli niin ohut, että näin hänen luidensa työntyvän ihonsa alle.
Laadullinen Joitakin ominaisuuksia (ominaisuuksia ja sisältöä) Huomasin hänen maalauksissaan laadullisen muutoksen.
Määrällinen Mukana olevat määrät (numerot ja määrät) Meidän on tehtävä kvantitatiivinen analyysi.
Radikaali Äärimmäinen; hämmästyttävän erilainen kuin perinteinen muoto Poliitikon näkemykset olivat niin radikaaleja, että oli selvää, ettei hänellä ollut laukausta voitosta.
Vahvistaa Vahvistaa tai lisätä tukea Voimme käyttää näitä putkia rakenteen vahvistamiseen.
Asiaankuuluva Liittyy läheisesti käsiteltävään asiaan Huolimatta kovasta kiinnostuksesta avioeroonsa, elokuvan tähti käski toimittajan esittämään hänelle vain tulevaan elokuvaansa liittyviä kysymyksiä.
Päättäväinen Määrätietoinen; asetettu lausunnossa Pyysin rouva Jacobia nostamaan biologian arvosanaani, mutta hän oli päättäväinen, että sain ansaitsemani arvosanan.
Jälkikäteen Mietiskely menneisyydestä Jälkikäteen Jordan tajusi olevansa syy siihen, että suurin osa hänen suhteistaan ​​oli päättynyt.
Elä uudelleen Palata elämään tai tajuntaan; aktivoida Vaikka hän oli uupunut, lasillinen kylmää vettä elvytti Jamesin tarpeeksi, jotta hän saattoi loppuun tarinansa.
Mullistaa Merkittävän muutoksen aikaansaamiseksi Instagram mullisti matkailualan ja sen, miten ihmiset valitsevat vierailukohteet.
Riddled Täynnä pieniä reikiä Taistelun jälkeen rakennukset olivat täynnä luodinreikiä.
Tiukka Vakava tai ankara Jos Marian halusi tulla FBI: n jäseneksi, hän tiesi, että hänen täytyi käyttää tiukasti voidakseen läpäistä kuntotestin.
Tutki Tutkitaan huolellisesti ja kriittisesti Opettaja tutki opiskelijoiden esseitä.
Skeptinen Osoittaa epäilystä Lori vaati, että hän tekisi aina askareensa tästä lähtien, mutta hänen äitinsä oli skeptinen.
Solidaarisuus Yhteisyyksien tai yhteisten tarkoitusten yhdistäminen ryhmän välillä Olin solidaarinen muiden naisopiskelijoiden kanssa kieltäytymällä käyttämästä koulun seksististä univormua.
Säästeliäästi Riittämättömästi, niukasti tai rajoitetusti Tilani vuoksi minun on syötävä suolaa säästeliäästi.
Staattinen Näytetään vain vähän tai ei lainkaan muutoksia Kaikista tekemistäni ruokavalion muutoksista huolimatta painoni pysyi staattisena.
Uskollinen Uskollinen, luja Epäonnistumisistaan ​​huolimatta Timin äiti pysyi aina vankkumattomana kannattajana.
Rasittava Vaatii voimakasta rasitusta Flunssan jälkeen minua käskettiin välttämään rasittavaa toimintaa seuraavien kahden viikon aikana, kun toipuin.
Myöhemmin Tulossa myöhemmin tai myöhemmin Dani söi neljä palaa karhunvatukakakkua ja sai myöhemmin vatsakipu.
Kumouksellinen Tarkoitus kaataa, pettää tai tuhota Vallan menettämisen pelossa diktaattori vangitsi kaikki toimittajat väittäen, että heidän kirjoituksensa olivat kumouksellisia.
Riittävä Tarpeeksi; vain vaatimuksen täyttäminen Näiden laatikoiden pitäisi olla riittäviä liikkeellemme.
Runsas Ylellinen; kallis 'En ole koskaan nähnyt niin ylellisiä verhoja!' Neiti Gala huudahti, kun kävimme kartanossa.
Synonyymi Ilmaisemalla saman idean Tuotemerkkimme on synonyymi arvolle ja laadulle, minkä vuoksi teemme niin paljon myyntiä.
Ikävä Tylsä Jon piti astioiden pesemistä uskomattoman tylsää; siksi hänen pesuallas oli aina täynnä.
Alustava Ei vielä viimeistelty Emme ole vielä tehneet virallisia järjestelyjä, mutta alustava paikka häämme on Havaiji.
Läpikuultava Annetaan jonkin verran, mutta ei kaikkea valoa, kulkea läpi Pihan epäselvä ääriviiva näkyi juuri läpikuultavien verhojen läpi.
Triviaali Vähän merkitystä tai arvoa Jordan ajatteli käyttämieni kenkien värin olevan vähäpätöinen asia, mutta hän ei tajunnut, kuinka tärkeä puolue oli minulle.
Kaikkialla Olla kaikkialla kerralla Matkapuhelimet ovat läsnä kaikkina aikoina.
Ennennäkemätön Koskaan aiemmin tiedossa tai kokenut Merien lämpötilat ovat nousseet ennennäkemättömällä nopeudella.
Vahvista Todistaa tai julistaa päteväksi Itsekkäät tekosi eivät vahvista tunteitasi minua kohtaan.
Elinkelpoisuus Kyky tehdä käytännöllinen tai hyödyllinen tapa Ratkaisun toteuttamiskelpoisuus on kyseenalainen.
Vital Kiireellisesti tarpeen On tärkeää, että vastaat määräaikaan mennessä.Kuinka sinun tulisi tutkia ACT-sanasanoja: vesiputousmenetelmä

Jokaisen, joka haluaa saada korkeat pisteet ACT: stä, tulisi opiskella viralliset ACT-harjoituskokeet . Suorita nämä testit ajoitettuna, ja yhdellä istunnolla saadaksesi tarkimman arvion siitä, kuinka pisteisit todellisesta ACT: stä. Kun käydään läpi kokeita ja muita harjoitteluongelmia, ota huomioon kaikki niiden sisältämät sanat, joista et ole varma. Lisää nämä opiskeltaviin ACT-sanasanoihisi. Vastaavasti, jos yllä olevasta luettelosta löytyy sanoja, joihin olet varma, sinun ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa niiden tutkimiseen.

Kun sinulla on joukko ACT-sanasanoja, joita haluat tutkia, suosittelemme niiden muuttamista muistikorteiksi. Kortit ovat loistava tapa testata itseäsi vokabilla. Niiden tekeminen ei vie kauan, ja voit kysyä itseltäsi niitä uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes tiedät kaikki sanat. Suosittelemme fyysisten muistikorttien luomista (toisin kuin online-muistikortit), koska silloin voit käyttää ensisijaista muistikorttimenetelmäämme: Vesiputousmenetelmä. Tällä menetelmällä saat nähdä kaikki ACT-sanaluettelosi sanat, käydään läpi haastavimmat sanat useammin kuin jo tuntemasi tai tavallasi tuntemasi sanat.

Kun olet tehnyt luettelon ACT-sanasanoista ja muistikorttisi, voit käyttää vesiputousmenetelmää seuraavasti:

vesiputous 1

Kun olet tehnyt muistikorttisi, jaa ne noin 30–50 kortin pakkoiksi (voit laittaa haluamasi sanat näihin pakkoihin). Valitse yksi pakkaus alkupinoksi.

Käy läpi aloituspino katsomalla jokaista korttia. Laita tuntemiesi sanojen kohdalla ne Know-kasaan. Sanoille sinä ei tiedä, laita ne erilliseen kamppailemaan kasaan sellaisenaan:

vesiputous 2

Nosta nyt kamppailtu kasa ja käy läpi jokainen siinä oleva kortti (jätä Know It -paalusi sinne, missä se on). Laita tuntemasi kortit toiseen Know It -pinoan ja kortit, joita et tiedä Struggled-kasaan.

Sinulla pitäisi nyt olla kaksi Know It -paaluja ja yksi Struggled-kasa:

vesiputous 3

Toista tämä taistellun kasan poiminta ja käydä läpi jokainen kortti, kunnes sinulla on noin yksi tai viisi korttia kamppailussa.

vesiputous 4

Tähän mennessä sinun pitäisi tietää suurin osa, ellei kaikki, korttisi kanneltasi. Mutta ei riitä vain käydä läpi ne kerran - sinun on myös tehtävä varmuuskopio korttisi vesiputouksestasi.

Voit tehdä tämän yhdistämällä Kamppailtu kasasi viimeiseen Know It -paaluusi (paalu lähinnä Kamppailtuun kasaan). Tämä on sinun Working pino. Käy läpi kaikki tämän kasan kortit. Jos unohdat sanoja, käy läpi koko kasa ACT vocab -kortteja uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes olet oppinut kaikki siinä olevat määritelmät.

vesiputous 5

Jatka tätä mallia yhdistämällä nykyinen Working Pile seuraavaan Know It -paaluun. Käy läpi kaikki nämä kortit, kunnes tunnet kukin niistä.

vesiputous 6

Loppujen lopuksi sinun olisi pitänyt palata takaisin alkuperäiseen aloituspinoon. Tiedät nyt kaikki ACT-sanat ja niiden merkitykset kannellasi! Toista tämä vesiputousmenetelmä muiden tekemiesi kansien kanssa, jotta voit oppia vielä kriittisemmän ACT-testisanaston.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.