16 parasta SAT-matematiikkavinkkiä

body_magictrick

Monet SAT: n opiskelijat pelkäävät eniten matematiikkaosaa. On paljon kysymyksiä, jotka kattavat paljon aiheita, joihin sinun on vastattava lyhyessä ajassa. Onneksi voit tulla tenttihuoneeseen tuntemalla olosi valmistautuneeksi ja luottavaiseksi SAT Mathille. Tämä opas sisältää 16 parasta SAT Math -vinkkiä ja temppua, joita sinun pitäisi käyttää. Ne kattavat kaikki perusteet siitä hetkestä, kun aloitat opiskelun, siihen hetkeen, kun aikaa kutsutaan tenttiin ja laitat kynän alas.

Katsaus SAT Mathiin

Ennen kuin sukelamme matematiikan SAT-temppuihin, käydään lyhyesti läpi tämän kokeen muoto. SAT Math on jaettu kahteen osaan. Suoritat ensin 25 minuutin jakson, jonka aikana et voi käyttää laskinta. Lyhyen tauon jälkeen siirryt 55 minuutin jaksolle. Tämän pidemmän osan aikana voit käyttää laskinta.Molemmat osat alkavat monivalintakysymyksillä, joista jokaisessa on neljä vastausvaihtoehtoa. Sitten sinulta kysytään joitain opiskelijoiden tuottamia vastauksia, joita kutsutaan yleisemmin ruudukkoiksi. Sinulla ei ole vastausvaihtoehtoja näihin, ja sinun on täytettävä oikea vastaus itse. Laskinosassa jotkut näistä ruudukkoista liittyvät toisiinsa osana laajennetun ajattelun kysymystä.

Tässä on erittely aika, kysymysten lukumäärä ja kysymystyypit kahdessa SAT-matemaattisessa osiossa.

mikä on pre-med

Osa

Kysymysten määrä

Aika

Ei laskinta

15 monivalintakysymystä, 5 ruudukkoa

25 minuuttia

Laskin

30 monivalintakysymystä, 8 ruudukkoa (mukaan lukien yksi laajennetun ajattelun kysymys)

55 minuuttia

Kaikki yhteensä

58 kysymystä

80 minuuttia

SAT-matematiikan temppuja ennen testipäivää

Käytä näitä SAT-matematiikkavihjeitä, kun opiskelet testiä varten, niin että olet valmistautunut hyvin siihen mennessä, kun istut alas ottamaan SAT.

# 1: Tiedä mitä matematiikkaa sinut testataan

Testissä on vaikea pärjätä hyvin, jos et tiedä millä aiheilla se testaa sinua. Koulustasi ja valitsemiesi matematiikkatyyppien tyypit , saatat huomata, että SAT Math testaa aiheita aivan eri tavalla kuin mitä olet käsitellyt matematiikkaluokassasi. Aiheet voivat olla taitoja, jotka olet oppinut vuosia sitten tai joita et ole koskaan edes käsitellyt. Kumpikin skenaario on OK; tärkeää on, että tiedät, mihin sinut testataan, jotta voit opiskella oikeita aiheita. Tässä on kaikki 24 taitoa, jotka testataan SAT-matematiikassa:
 • Perusalgebra
  • Lineaariset toiminnot
  • Yhden muuttujan yhtälöt
  • Lineaaristen yhtälöiden järjestelmät
  • Absoluuttinen arvo
 • Edistynyt algebra
  • Polynomien käsittely
  • Neliölliset yhtälöt
  • Polynomien jakaminen
  • Eksponentiaaliset toiminnot
  • Toimintomerkintä
  • Eksponenttiyhtälöiden ratkaiseminen
  • Yhtälöjärjestelmät epälineaaristen yhtälöiden kanssa
 • Ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi
  • Suhteet ja mittasuhteet
  • Hajontakaaviot ja kaaviot
  • Kategoriatiedot ja todennäköisyydet
  • Kokeellinen tulkinta
  • Medaani, mediaani, tila, keskihajonta
 • Muita aiheita
  • Koordinaattigeometria - linjat ja kaltevuudet
  • Koordinaattigeometria - epälineaariset toiminnot
  • Geometria - ympyrät
  • Geometria - linjat ja kulmat
  • Geometria - kiinteä geometria
  • Geometria - kolmiot ja polygonit
  • Trigonometria
  • Monimutkaiset numerot

  Jos joissakin aiheissa olet jo varma, että et tiedä, voit merkitä ne tutkimaan. Tämä luettelo on hyödyllinen myös sen jälkeen, kun olet suorittanut harjoittelutestejä (katso vinkki # 3), jotta voit tunnistaa alueet, joilla pärjäät hyvin ja alueet, joilla sinun on parannettava.

feature_algebra_2_regents_math_blackboard

# 2: Muista yleiset kaavat ja matemaattiset tosiasiat

SAT-matematiikassa 12 tärkeää kaavaa sisällytetään molempien matemaattisten osien alkuun. Voit viitata näihin kaavoihin koko SAT-matematiikassa, mutta jos selaat osan etuosaa joka kerta, kun haluat etsiä kaavaa, tuhlataan arvokasta aikaa. On parasta pitää kaikki kaavat ulkoa ennen tenttipäivää. Tutustu artikkeliimme kaavat, jotka sinun on tiedettävä SAT Math -osiossa näet, mitkä kaavat sinulla on testipäivänä, sekä muut matematiikan kaavat ja tosiasiat, jotka sinun olisi pitänyt muistaa.

# 3: Ota laadukkaita käytännön testejä

Parempi SAT Mathissa voi olla vain, kun käytät laadukkaita harjoitustestejä, ja valitettavasti siellä on paljon huonompaa oppimateriaalia. Huonolaatuisten harjoittelumateriaalien käyttö voi itse asiassa heikentää pisteitäsi, koska saatat päätyä tutkimaan vääriä tietoja ja menettämään sen, mitä sinun tarvitsee tietää.

Ehdottomasti paras lähde SAT Math -kysymyksille on viralliset SAT-testit . Nämä ovat samat ihmiset, jotka tekevät varsinaisen SAT: n, joten tiedät, että he antavat sinulle tarkan kuvan SAT-ongelmista. Suosittelemme ainakin ottamaan kaksi SAT-matematiikan osaa ajastettuna ja yhdessä istunnossa, jotta voit tottua matemaattisen osan pituuteen ja sen aikapaineeseen. Sinun tulisi myös pyrkiä ottamaan muutama täyspitkä SAT ajoitettuna ja yhdessä istunnossa, jotta voit nähdä, kuinka usean tunnin testaus vaikuttaa sinuun.

Monet opiskelijat haluavat opiskella myös prep-kirjoilla. Jos olet yksi heistä, tutustu artikkeliin parhaat kirjat SAT Mathille . Näillä kaikilla on korkealaatuisia käytännön testejä ja kysymyksiä, jotka voivat myös auttaa sinua opiskelussa.

# 4: Opi virheistäsi

Ei riitä, että työskentelet läpi kymmenien tai jopa satojen harjoitteluongelmien. Jälkeenpäin sinun on analysoitava kaikki vastaamasi kysymykset. Jokainen testissä tekemäsi virhe tapahtuu syystä. Jos et ymmärrä tarkalleen, miksi unohdit kysymyksen, teet sen virheen uudestaan ​​ja uudestaan.

Merkitse jokaiselle tekemäsi harjoitustestille tai kysymysryhmälle kaikki kysymykset, joista et ole varma. Kun korjaat vastauksesi, tarkista kaikki väärä kysymykset ja kaikki merkitsemäsi kysymykset, joista et ole varma. Tällä tavalla, vaikka arvasit kysymyksen oikein, muista tarkistaa se.

Selvitä jokaisen kysymyksen kohdalla ongelman ratkaiseminen (katso vinkki # 5) ja ymmärrä, miksi et osannut ratkaista sitä. Jos huomaat, että monet ongelmat ovat tietyllä alueella (kuten geometria), tiedät viettää enemmän aikaa kyseisen aiheen tarkasteluun. Ei voida kiistää, että nämä vaiheet vievät aikaa, mutta ne ovat ehdottomasti paras tapa saada kaiken irti harjoitustestistä ja nähdä parannuksia SAT Math -pisteisiin.

# 5: Yritä vääristyneitä kysymyksiä uudelleen ennen kuin tarkastelet vastauksen selitystä

Kun saat väärän kysymyksen, luultavasti ensimmäinen asia on nähdä, mikä on oikea vastaus, ja lukea sitten vastauksen selitys. Tämä ei kuitenkaan ole paras tapa opiskella SAT Mathille! Tämä on passiivista oppimista; et ole aktiivisesti tekemisissä tekemäsi virheen kanssa.

Suosittelemme erilaista lähestymistapaa. Etsi oikea vastausvaihtoehto (A-D) tavalliseen tapaan, mutta älä katso selitystä. Yritä sen sijaan ratkaista kysymys uudelleen, jotta tiedät, mikä on oikea vastaus, auttaa sinua selvittämään oikea tapa ratkaista kysymys.

Ollakseni rehellinen, tämä voi olla vaikeaa. Jos et saanut kysymystä oikein ensimmäistä kertaa, se ei yleensä ole helppoa saada oikein, kun yrität sitä uudelleen. Kuitenkin nyt, kun tiedät oikean vastauksen ja et ole ajan tasalla, saatat huomata uuden strategian tai miettiä uutta tapaa lähestyä ongelmaa.

Kun näin tapahtuu ja lopulta ratkaiset ongelman oikein, oppimasi pysyy mielessäsi paljon kauemmin kuin jos olisit juuri lukenut vastauksen selityksen. Koska olet työskennellyt aktiivisesti ongelman ratkaisemiseksi ja saavuttanut läpimurron, pidät nämä tiedot paljon paremmin kuin jos vain absorboisit tiedot passiivisesti. Se on yksi parhaista tavoista oppia virheistäsi ja todella auttaa heikkoja alueitasi.

# 6: Keskitä tutkimuksesi alueisiin, joilla kamppailet eniten

Tässä on hyviä uutisia: saatat viettää liian paljon aikaa opiskeluun! Joissakin osissa SAT Mathia, joka tapauksessa. Joillakin opiskelijoilla on kiusaus työskennellä suoraan läpi ennakkokirjoja tai arvostelumateriaaleja, mutta jos on aiheita, joista olet jo varma, sinun ei tarvitse jatkaa niiden tarkistamista. Tehokkain tapa opiskella ei ole vain tarkistaa kaikki mahdolliset materiaalit; se on kohdistettava opiskeluun, jotta vietät eniten aikaa alueilla, joilla tarvitset eniten parannusta. Tällöin tiedetään, mitä aiheita SAT-matematiikkakokeet ja harjoitustestien suorittaminen. Jos tiedät olevasi tukeva esimerkiksi algebrassa, mutta saat jatkuvasti geometriakysymyksiä väärin, sinun tulisi käyttää paljon enemmän aikaa geometriakonseptien tutkimiseen ja vastaamiseen geometrian käytäntöongelmiin kuin vietät algebran tutkimiseen.

body_simple_math_problem_chalkboard

SAT-matematiikkavinkkejä kaikkiin kysymyksiin

Testipäivänä ja kun vastaat harjoituskysymyksiin, käytä näitä SAT-matematiikkavinkkejä auttaaksesi sinua kaikissa kysymyksissä, sekä monivalintakysymyksissä että ruudukkoissa.

# 7: Alleviivaa kysymyksen tärkeimmät osat

Tämä on yksi parhaista SAT Math -temppuista, joita on käytetty, jos olet tehnyt huolimattomia virheitä ja saanut väärin kysymyksiä, vaikka osaat ratkaista ne. Korosta jokaisessa kysymyksessä, mitä sinun on löydettävä kysymyksestä, jotta et sekaannu laskentaprosessin aikana.

Joskus SAT Math -kysymykset pyytävät sinua ratkaisemaan arvon, joka edellyttää ratkaisua jollekin muulle matkan varrella (esimerkiksi sinun on ratkaistava x, ennen kuin löydät arvon 4x). Se, että jokin muu (tässä tapauksessa x: n arvo) on usein yksi vääristä vastausvaihtoehdoista. Monet opiskelijat valitsevat vahingossa temppuvastausvalinnan, koska he menettävät arvonsa, jonka alun perin heidän piti löytää. Voit välttää tämän korostamalla kysymyksen asiaankuuluvia osia keskittymisesi säilyttämiseksi.

Tässä on esimerkki:

7

Tähän kysymykseen korostan 300 dollaria plus 20 prosenttia hänen myynnistään, 200 dollaria plus 25 prosenttia hänen myynnistään, saman määrän myyntiä ja saman korvauksen ja lopussa olevan korvauksen muistuttaakseni minua siitä, mitä etsin. Tämä on tärkein tieto, jonka sinun on tiedettävä, ja sen näkeminen pieninä paloina voi helpottaa sen ymmärtämistä ja muista kuin tekstilohkon katseluun. (Oikea vastaus on muuten 700.)

# 8: Ole tietoinen ajastasi

Aikapaine on asia, jonka melkein kaikkien SAT: n ottajien on oltava tietoisia, ja se voi olla erityisen suuri ongelma SAT Mathissa, kun on helppo kadottaa menneisyydessä merkittyjen minuuttien määrä kun työskentelet ratkaistaksesi hankalaa yhtälöä . On kuitenkin tärkeää seurata aikaa tentin aikana, koska et pääse kaikkiin SAT Math -kysymyksiin, voi olla vaikeaa saada haluamasi pisteet.

Ensinnäkin, tiedä kuinka paljon aikaa sinulla on. Ei laskinta -osiossa sinulla on 25 minuuttia aikaa vastata 20 kysymykseen. Tämä antaa sinulle noin 75 sekuntia per kysymys. Laskin-osiossa sinulla on 55 minuuttia aikaa vastata 38 kysymykseen. Muista myös, että kunkin osan viimeiset kysymykset ovat ristikkäisiä, ja niihin vastaaminen vie usein kauemmin.

Paras tapa saada nopeammin SAT-matematiikassa on tehdä paljon harjoittelua. Kun vastaat useampaan harjoittelukysymykseen, opit tuntemaan SAT Math -sovelluksessa esitettyjen kysymysten tyylin ja testityyppien yrittämät temputyypit.

Älä myöskään anna itsesi juuttua kysymykseen ja tuhlaa paljon aikaa yrittääksesi ratkaista sen. Jokainen matematiikkakysymys ansaitsee saman määrän pisteitä, joten kymmenen minuutin käyttäminen yhden kysymyksen saamiseksi oikein ei ole hyvä strategia, jos se aiheuttaa sinulle useita kysymyksiä, joita et ole edes katsonut, kun aikaa kutsutaan. Jos olet työskennellyt ongelman parissa minuutin ajan, etkä edes tiedä, miten se ratkaistaan, merkitse se testivihkoosi yhtenä palataksesi eteenpäin. Voit palata siihen, jos sinulla on aikaa osan lopussa.

# 9: Varmista, että ratkaiset oikean arvon

SAT: n kirjoittajat rakastavat tätä temppua: pyydä oppilaita ratkaisemaan matematiikkaongelma (tyypillisesti pitkä, joten kysymyksen ohjeet eivät ole heidän mielessään niin tuoreet), ja sitten, kun he ovat ratkaisseet muuttujan, he merkitsevät itsevarmasti vastaus, mutta mene väärin! Mitä tapahtui? T Hei ei ratkaissut kysyttävää muuttujaa.

Katso tätä esimerkkiä:

9

Kuten opit vinkistä # 7, sinun tulee selkeästi alleviivata 2x, kun luet tämän kysymyksen. Meille annetaan ongelma: '10 + x on 5 enemmän kuin 10.' Kysymyksessä oleva 'on' asettaa termit yhtäläisiksi, joten kun käännämme tämän lausunnon, saamme:

10 + x = 15

Eristetään nyt muuttujamme.

10−10 + x = 15−10

x = 5

Tarkistetaan nyt kytkemällä x takaisin alkuperäiseen yhtälöön.

10 + x on 5 enemmän kuin 10.

10 + 5 = 15 on 5 enemmän kuin 10.

Mahtavaa, olemme eristäneet muuttujamme. Mutta tässä SAT yrittää huijata sinua! Näetkö, kuinka 5 on yksi vastausvaihtoehdoista? He toivovat, että näet sen, unohdat, että olet ratkaissut kaksinkertaiseksi, ja merkitse se oikeaksi vastaukseksi.

Muista, että kysymys haluaa meidän löytävän arvon 2x, ei vain x. x = 5

2 (5) = 10

Joten lopullinen vastaus on C, 2x = 10.

# 10: Näytä työsi

Jos olet käynyt missä tahansa matematiikkaluokassa, olet todennäköisesti perehtynyt paljon toistettuun matematiikan opettajan mantraan: näytä työsi. Opettajat eivät halua sinun näyttävän vetävän vastausta tyhjästä; he haluavat sinun kirjoittavan askel askeleelta miten selvitit ongelman. Tämä ei ainoastaan ​​osoita ymmärrystäsi, vaan auttaa myös saamaan kiinni virheistä matkan varrella.

Et saa nyt osittaista hyvitystä SAT-matematiikasta samalla tavalla kuin koulussa, mutta SAT-työsi näyttäminen voi auttaa pitämään ajatusprosessisi suorana ja vähentämään huolimattomien virheiden mahdollisuutta.

Kirjoita kaikki tekemäsi laskelmat sekä vaiheet muiden ongelmien ratkaisemiseksi, onko sinulla ratkaisu x tai yksinkertaistamalla monen muuttujan lauseketta. Monet No Calculator -ongelmista vaativat useita vaiheita, joten työn kirjoittaminen auttaa sinua seuraamaan ajatteluasi ja välttämään virheitä.

body_mathequations

# 11: Tiedä, milloin laskin laitetaan alas

Laskin on sallittu suurimmalle osalle SAT Math -kysymyksistä, mutta se ei aina tarkoita, että sinun pitäisi käyttää sitä. On hienoa käyttää laskinta nopeaan kertolaskuun / lisäämiseen tai esimerkiksi neliöjuuren löytämiseen, mutta jos yrität ratkaista kysymyksen monimutkaisella tietokoneohjelmalla, tiedä, että teet ongelmasta todennäköisesti vaikeampaa kuin tarvitsee olla. Mitään matemaattisia ongelmia ei tarvita laskinohjelmien ratkaisemiseksi. Itse asiassa jokainen SAT Math -kysymys voidaan ratkaista ilman laskinta, koska kokeen valmistajat eivät halunneet antaa epäoikeudenmukaisia ​​haittoja opiskelijoille, joilla ei ole pääsyä laskimeen. Laskin tekee vain joidenkin kysymysten ratkaisemisesta nopeampaa ja helpompaa.

Muista myös, että jos vastauksesi ei ole kokonaisluku, laskimesi antaa vastauksen desimaalina, kun taas jotkut kysymykset edellyttävät vastauksia murto-muodossa. Tämä tarkoittaa, että tuhlataan aikaa muunnettaessa desimaaleista murto-osiksi, ja haluat aina käyttää aikaa viisaasti SAT: ssa.

SAT-matemaattiset temput monivalintakysymyksiin

Käytä näitä SAT Math -vinkkejä tentin monivalintakysymyksiin.

# 12: Poista 3 väärää vastausta

Tärkein sääntö muistaa SAT Mathille (samoin kuin kaikille muille SAT-monivalintakysymyksille) se on kutakin kysymystä varten on vain yksi oikea vastaus; kolme muuta vastausvaihtoehtoa ovat kiistattomasti väärät. SAT: n on kyettävä puolustamaan kysymyksiäan ja osoittamaan, että jokaiseen kysymykseen on yksi ja ainoa selkeä vastaus. Testi heikentyisi huomattavasti, jos ihmiset pystyisivät jatkuvasti haastamaan kysymykset ja väittämään vakuuttavasti, että useampi kuin yksi vastaus voisi olla oikea. Kollegion hallituksen olisi heitettävä pois kaikki kiistanalaiset kysymykset, jättäen heille vähemmän tietoja pisteiden laskemiseksi ja maine epäluotettavuudesta.

Tämä tarkoittaa, että testisi ykkösstrategiana on käyttää eliminointiprosessia. Jos yrität löytää oikea ratkaisu kysymykseen, yritä löytää syyt sulkea pois suurin osa vastauksista sen sijaan, miksi tietyt vaihtoehdot voisivat toimia. Kaikki väärät valinnat ovat virheellisiä hyvästä syystä, ja sinun tehtäväsi on löytää nämä syyt, kunnes kavennat vastauksesi yhteen mahdollisuuteen.

# 13: Laajennetut vastaukset ongelmien ratkaisemiseen

Joskus saatat kohdata ongelman, johon sinulla ei ole aavistustakaan, miten lähestyä tai jonka mielestäsi algebraan ratkaiseminen vie liian kauan. Muina aikoina saatat haluta olla ehdottomasti sinulla on oikea vastaus kysymykseen etkä tehnyt huolimatonta virhettä matkan varrella. Kun tämä tapahtuu, kytkemällä vastaukset on yksi parhaista SAT Math -temppuista, joita käytetään varmistaaksesi, että saat oikean vastauksen.

Jo ennen kuin alat lähestyä ongelmaa, katso vastausvaihtoehtosi. Jos tarkastelet vastauksia ensin (sen sijaan, että yrität selvittää ongelmaa tyhjästä), tiedät jo alueen, johon oikean vastauksen tulisi pudota. Esimerkiksi, jos vastausväli on 2-20, tiedät, että oikea vastaus ei voi olla 35.

Mikä vastausvaihtoehto sinun pitäisi nyt liittää ensin? Huomaa, että SAT tarjoaa sinulle aina vastausvaihtoehdot vähimmäistasosta suurimpaan (tai harvinaisissa tilanteissa suurimpaan). Suosittelemme aina, että aloitat vastausvaihtoehdolla C. Tämä voi auttaa sinua supistamaan aikaa laajennuksen vastauskysymykseen aloittamalla keskeltä ja käyttämällä eliminointiprosessia. Jos esimerkiksi aloitat kirjaimella C ja se antaa sinulle liian suuren vastauksen, voit jättää kaikki C: tä suuremmat vastausvaihtoehdot pois, koska ne eivät todellakaan ole totta.

Tässä on esimerkki:

13

Aloitetaan kirjaimella C, jossa y + z = 0.

Meillä on (y + z) toisessa yhtälössä, joten korvataan se siellä.

3x + y + z = 14

3x + 0 = 14

3x = 14

Ota nyt arvo 3x ja korvaa se ensimmäisessä yhtälössä. (Meidän ei tarvitse löytää pelkästään x: n arvoa (4,67), koska 3x toistetaan ylimmässä yhtälössä.)

3x + 2 (y + z) = 19

(Miksi kirjoitimme 2y + 2z uudelleen 2: ksi (y + z)? Koska voimme jakaa yhteisen 2 ja pitää y + z: n ennallaan)

14 + 2 (0) = 14

14 ≠ 19

Joten C ei ole oikea.

Voimme ekstrapoloida ongelmasta, että (y + z) ei ole negatiivinen. Miksi? Koska 3x pysyy samana ja ratkaisu on kuitenkin suurempi, kun (y + z) kaksinkertaistetaan. Siksi (y + z) on oltava positiivinen, koska negatiivinen (y + z) tarkoittaisi, että ylimmän yhtälön ratkaisu olisi pienempi kuin alemman yhtälön ratkaisu.

Joten kokeillaan seuraavaksi vaihtoehtoa D.

3x + y + z = 14

3x + 4 = 14

3x = 10

Jälleen meidän ei tarvitse etsiä yksittäistä arvoa x: lle (3,33), koska 3x toistetaan ylimmässä yhtälössä.

Joten 3x + 2 (y + z) = 19

10 + 2 (4) = 18

18. ≠ 19

Joten D ei ole oikea.

Kokeile nyt vaihtoehtoa E.

3x + y + z = 14

3x + 5 = 14

3x = 9

Nyt liitämme tämän arvon kolminkertaiseksi yläyhtälöön.

3x + 2 (y + z) = 19

9 + 2 (5) = 19

19 = 19

Joten lopullinen vastauksemme on E, y + z = 5.

# 14: Valitse yksi kirje kaikille kysymyksille, joita et voi ratkaista

Ei ole harvinaista, että on olemassa useita SAT Math -kysymyksiä, joita et yksinkertaisesti pysty ratkaisemaan. Älä lannistu tästä! Voit kuitenkin maksimoida mahdollisuuden saada lisäpisteitä arvaamalla oikein ongelmista, joita et pysty ratkaisemaan.

Paras tapa kasvattaa todennäköisyyttäsi valita oikea vastaus satunnaisesti on valita kirje ja käyttää sitä vastaamaan kaikkiin arvaamiin kysymyksiin. Se voi olla mikä tahansa kirjain A-D (huolimatta siitä, mitä olet ehkä kuullut, C ei ole yleisin oikea vastaus ), vain varmista, että käytät sitä kaikkiin arvaamiin kysymyksiin (kun olet poistanut kaikki selvästi väärät vastaukset).

Vain yhden kirjaimen käyttäminen arvaamaan antaa sinulle 25%: n todennäköisyyden saada jokainen kysymys oikein, kun taas jos arvat toisen kirjaimen satunnaisesti, todennäköisyys oikein arvata olisi huomattavasti pienempi.

body_satmathSAT-matematiikkatekstit ruudukkokysymyksille

Käytä näitä SAT-vinkkejä matematiikkaan ruudukkokysymyksissä, joissa sinulle ei anneta vastausvaihtoehtoja.

# 15: Osaa täyttää vastaukset ruudukkokysymyksiin

SAT Math -sovelluksen ruudukkokysymyksissä sinun on tehtävä vähän enemmän työtä kuin yksinkertaisesti täyttää oikea kupla. Väärän vastauksen kirjoittaminen vastaussivulle saattaa johtaa tärkeiden pisteiden menettämiseen, vaikka ratkaisisitkin ongelmat oikein. Tässä ovat säännöt verkkovastakysymyksiin vastaamiseen:
  • Täytä enintään yksi ympyrä saraketta kohti
  • Jos vastaus ei vie kaikkia neljää välilyöntiä (kuten 8, 17 tai 347), voit aloittaa sen missä tahansa sarakkeessa. Esimerkiksi, jos vastaus on 201, jompikumpi alla olevista vastauksista on oikea:
 • viisitoista
  • Huomaa, että vastauksesi ei voi koskaan olla negatiivinen luku (koska ei ole mitään tapaa kuplia negatiivisessa merkissä).
  • Et koskaan sisällytä pi vastaustesi; käytät desimaalia. Esimerkiksi 3π kirjoitettaisiin muodossa 9,425.
  • Voit kirjoittaa vastauksia murtolukuina tai desimaaleina, mutta et voi käyttää sekalukuja. Sinun on esimerkiksi ruudukko 3 ½ joko 7/2 tai 3,5, koska luokittelukone lukisi 3 ½ arvoksi 31/2.
  • Joihinkin kysymyksiin on useampi kuin yksi vastaus (ne kerrotaan yleensä sinulle kysymyksessä). Vain ruudukko yhdessä vastauksessa. Esimerkiksi jos sinulta kysytään yhtä arvoa x, joka tekee ( x −1) ( x −3) = 0, niin vastaukset ovat x = 3 tai x = 1, ja sinun on valittava ruudukko joko 1 tai 3.

# 16: Laajennusten numerot ongelmien ratkaisemiseksi

Verkkoyhteysongelmien vuoksi sinulla ei ole joukko mahdollisia vastauksia laajennuksiin tavoin, joihin vastaat monivalintakysymyksillä. Kuitenkin, voit liittää valitsemasi arvot joidenkin näiden kysymysten ratkaiseminen on helpompaa.

Tässä on esimerkki:

16

Koska meille ei kerrotaan, että tämä ongelma toimii kaikkien numeroiden kanssa, tiedämme, että meidän on valittava oma numero vain yhdelle muuttujalle ja ratkaistava loput.

Tässä ongelmassa korvataan v omalla numerollamme. Miksi v? Koska v näkyy keskikaavassa ja siitä on hyötyä muiden muuttujiemme löytämisessä.

Voimme myös nähdä, että v = 4t, joten annetaan va luku, joka on jaollinen 4: llä. (Huomaa: meidän ei tarvitse tehdä v: stä jaettavaa 4: llä, mutta se helpottaa elämäämme, koska se tarkoittaa, että käsittelemme kokonaislukuja eikä desimaaleja.)

Joten sanotaan vain, että v = 8. Jos korvataan jokainen v luvulla 8, ensimmäinen yhtälömme näyttäisi tältä:

x = 3v

x = 3 (8)

x = 24

Joten tiedämme nyt, että kun v = 8, x = 24. Nyt toinen yhtälömme:

v = 4t

8 = 4t

t = 2

Joten, kun x = 24 ja v = 8, t on 2.

Ja lopuksi katsotaan viimeinen yhtälö käyttämällä vasta löydettyjä lukujamme x: lle ja t: lle.

x = pt

24 = p (2)

p = 12

Joten p on 12.

Mutta odota! Ehkä luulet, että p on yhtä kuin 12 vain tässä yhdessä tapauksessa ja että se olisi yhtä suuri kuin jokin muu, jos olisimme valinneet toisen numeron v: lle. Katsotaanpa sitten.

Sanotaan, että v = 20 eikä 8.

x = 3v

x = 3 (20)

x = 60

Ja toinen yhtälömme:

v = 4t

20 = 4t

t = 5

Ja viimeinen yhtälömme:

x = pt

60 = p (5)

p = 12

Kuten näette, riippumatta siitä, minkä arvon valitsemme yhdelle muuttujamme, p on aina 12, kunhan pidämme muuttujien väliset suhteet ennallaan.

Joten lopullinen vastauksemme on p = 12.

Yhteenveto: SAT-vinkkejä matematiikkaan

Halutun pistemäärän saaminen on usein mahdollista, kunhan tiedät tärkeimmät SAT-matematiikkavinkit. Tässä on yhteenveto 16 parhaasta SAT Math -temppustamme.

# 1: Tiedä mitä matematiikkaa sinulle testataan # 2: Muista yleiset kaavat ja matematiikan tosiasiat # 3: Suorita laadukkaat harjoitustestit # 4: Opi virheistäsi # 5: Yritä väärässä kysymyksiä uudelleen ennen vastauksen tarkastelua Selitys # 6: Keskitä tutkimuksesi alueisiin, joilla kamppailet eniten # 7: Korosta kysymyksen # 8 tärkeimmät osat: Ole tietoinen ajastasi # 9: Varmista, että ratkaiset oikean arvon # 10: näytä työsi # 11 : Tiedä, milloin laskin laitetaan alas # 12: Poista 3 väärää vastausta # 13: Laajennetut vastaukset ongelmien ratkaisemiseen # 14: Valitse yksi kirje kaikille kysymyksille, joita et voi ratkaista # 15: osaa täyttää vastaukset Grid-In-kysymyksiin # 16: Laajennusten numerot ongelmien ratkaisemiseksi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA