15 parasta NYC-korkeakoulua: Kuinka päättää, sopivatko he sinulle

New York on väkirikkain Yhdysvaltain kaupunki, ja New Yorkissa on kymmeniä korkeakouluja. Pitäisikö sinun mennä yliopistoon NYC: ssä? Jos haluat olla lähellä Greyn Papaijaa, Madison Square Gardenia, Broadwayta ja Wall Streetiä, koulunkäynti New Yorkissa saattaa olla hyvä vaihtoehto.

Tässä artikkelissa annan sinulle luettelo NYC: n parhaista korkeakouluista. Lisäksi selitän New Yorkin yliopistossa käymisen edut ja haitat ja tarjota joitain neuvoja päätettäessä, pitäisikö sinun osallistua yliopistoon NYC: ssä .NYC: n 15 suosituinta koulua

Olen listannut NYC: n parhaiten sijoittuneet korkeakoulut niiden järjestyksessä Forbes parhaiden korkeakoulujen sijoitukset, koska Forbes sisällyttää kaikki korkeakoulut luokituksiinsa. US News jakaa korkeakoulut neljään luokkiin sen rankingissa: Kansalliset yliopistot, Kansalliset taiteiden korkeakoulut, Alueelliset yliopistot ja Alueelliset korkeakoulut. Luetteloin kunkin koululuokan sen jälkeen US News sijoitus. Suurin osa arvostetuimmista kouluista kuuluu National University tai National Liberal Arts College -luokkaan.Alueelliset korkeakoulut ja yliopistot ovat edelleen hyviä, mutta ne eivät yleensä ole niin tunnettuja kansallisesti.

Forbes ja US News käytä monia muuttujia sijoitusten määrittämiseksi. Heidän ranking-metodologiansa ovat erilaiset, mutta molemmat käyttävät ranking-luetteloissa tekijöitä, kuten valmistumisaste ja fuksi-säilyttämisasteet. Forbes keskittyy enemmän opiskelijoiden tuloksiin ja sisällyttää alumnien palkat ja opiskelijavelat luokituksiinsa, kun taas US News keskittyy enemmän korkeakoulujen akateemiseen maineeseen .

Luettelossa on erikokoisia yksityisiä ja julkisia korkeakouluja . CUNY-korkeakoulut ovat julkinen korkeakouluissa New Yorkissa. CUNY-yliopistoja on 11 nelivuotista.

Myös jotkut luettelossa olevat korkeakoulut keskittyvät erityisesti .Barnard on naisten korkeakoulu. Cooper Union tarjoaa yksinomaan arkkitehtuurin, kuvataiteen ja tekniikan ohjelmia. Manhattan College on roomalaiskatolinen koulu ja Yeshiva University on juutalainen korkeakoulu.

Koulu Forbes-ranking Yhdysvaltain uutisluokitus Keskimääräinen SAT-pisteet Keskimääräinen ACT-pisteet Hyväksyntäaste
Columbian yliopisto #viisitoista # 4 (kansalliset yliopistot) 2215 33 7%
Barnard College # 42 # 29 (Kansalliset taiteiden korkeakoulut) 2020 30 kaksikymmentäyksi%
Cooper Union # 73 # 2 (Pohjoiset alueelliset korkeakoulut) 1987 31 8%
New Yorkin yliopisto # 77 # 32 (kansalliset yliopistot) 2015. 30 32%
Fordhamin yliopisto # 153 # 66 (kansalliset yliopistot) 1870 28 43%
CUNY — City College # 177 # 66 (Pohjoiset alueelliset yliopistot) 1030 (vain lukemisessa ja matematiikassa) N / A 3. 4%
Manhattan College # 198 # 17 (Pohjoiset alueelliset yliopistot) 1623 25 66%
Yeshivan yliopisto # 209 # 52 (kansalliset yliopistot) 1840 26 82%
CUNY — Baruch College # 262 # 32 (Pohjoiset alueelliset yliopistot) 1229 (vain lukemisessa ja matematiikassa) N / A 27%
CUNY — Brooklyn College # 280 # 83 (Pohjoiset alueelliset yliopistot) 1096 (vain lukemisessa ja matematiikassa) N / A 28%
CUNY — Hunter College # 297 # 47 (Pohjoiset alueelliset yliopistot) 1175 (vain lukemisessa ja matematiikassa) N / A 31%
CUNY — Queens College # 308 # 47 (Pohjoiset alueelliset yliopistot) 1624 N / A 37%
Uusi koulu # 314 # 127 (kansalliset yliopistot) N / A N / A 67%
CUNY — Lehman College # 409 # 116 (Pohjoiset alueelliset yliopistot) 1425 N / A 2. 3%
Pacen yliopisto # 443 # 180 (kansalliset yliopistot) 1090 (vain lukemisessa ja matematiikassa) 24 81%

Butler-kirjasto Columbian yliopistossa ( Susan Sermoneta / Flickr)

Muita suosittuja NYC-korkeakouluja

New York on tunnettu arvostetuista taidekouluistaan kuin Pratt-instituutti , Muotiinstituutti ja Juilliard-koulu .

Muita tunnettuja korkeakouluja New Yorkissa ovat St.John's University ja se toinen CUNY korkeakouluissa.

New Yorkin yliopistoon menon edut

Jos menet johonkin NYC: n monista korkeakouluista, voit hyödyntää kaikkia näitä etuja.

Et koskaan kyllästy

Monet korkeakoulut ovat syrjäisissä paikoissa. Jos joskus kyllästyt kampuksen aktiviteetteihin, kampuksen ulkopuolella tapahtuvaan hauskuuteen ei ole paljon vaihtoehtoja. Jos opiskelet New Yorkin yliopistossa, olet yhdessä vilkkaimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista maailmassa .

Sinulla on helppo pääsy museoihin, näytelmiin, urheilutapahtumiin, baareihin, klubeihin ja ravintoloihin. Voit tarkistaa Metropolitanin taidemuseo tai Guggenheim . Jos olet koripallofani, voit osallistua New York Knicks- tai Brooklyn Nets -peliin. Haluat ehkä mennä katsomaan Mormonin kirja Broadwaylla. Jos olet kuin minä ja nautit ohjelmoinnista The Food Networkissa, olet todennäköisesti innoissaan kokeilemaan ravintoloita Bobby Flay ja Marcus Samuelsson .

Monet NYC: n korkeakoulut tarjoavat tarjouksia opiskelijoille, jotta he voivat hyödyntää New Yorkin kulttuuritarjontaa .Sen kautta Taide-aloite , Columbian yliopisto tarjoaa opiskelijoille ilmaisen pääsyn yli 30 museoon ja alennetut hinnat teatteri- ja musiikkiesityksiin.Samoin NYU Lippujen keskusta tarjoaa alennettuja lippuja elokuviin, Broadwayn ja off-Broadway-esityksiin, urheilutapahtumiin, musiikkiesityksiin ja muuhun.

florida gpa: n yliopisto

Viiniköynnös Metropolitan-taidemuseossa ( ketriini1407 / Flickr)

Harjoittelu ja työmahdollisuudet

Yksi valtava etu yliopistoon NYC: ssä on, että niitä on niin monia teollisuudenaloja ja yrityksiä, jotka siellä toimivat . Yliopisto-opiskelijoille on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia saada harjoittelu- tai työpaikkoja, jotka antavat heille mielekkäitä kokemuksia ja johtavat työhön valmistumisen jälkeen.Tässä on luettelo yli 200: sta perustutkinnon suorittaneet työpaikat NYC: ssä LinkedInissä.

Jos olet kiinnostunut teatterista, muodista, journalismista tai finanssista, muutamilla kaupungeilla on enemmän mahdollisuuksia näillä aloilla kuin New Yorkissa.

Monimuotoisuus

Jos opiskelet yliopistokaupungin suuressa valtion koulussa, sinua todennäköisesti ympäröivät enimmäkseen perinteiset korkeakouluikäiset opiskelijat, jotka ovat osavaltiosta, jossa yliopisto sijaitsee.

NYC: ssä voit olla vuorovaikutuksessa tonnien ihmisten kanssa ympäri maailmaa .On enemmän ulkomailla syntyneitä maahanmuuttajia, jotka asuvat NYC: ssä kuin Chicagossa asuvia .Voit tutustua NYC: n moniin eri etnisiin alueisiin, joissa voit kokea eri kansallisuuksien ruokia ja kulttuureja. Varsinkin nykypäivän globaalissa taloudessa korkeakoulun valmistuminen globaalilla näkökulmalla ja tietämys eri kulttuureista voi hyödyttää sinua työelämässäsi.

Kuljetus

Monissa korkeakouluissa opiskelijat valittavat usein olevansa kuplassa tai loukussa hyvin eristetyssä ympäristössä, varsinkin jos heillä ei ole autoa ja he eivät pääse helposti kampukselta.

New Yorkissa sinulla ei ole ongelmaa tutustua kaupunkiin ilman autoa .Metron, junien, ohjaamojen ja Uberin välillä ei pitäisi olla mitään ongelmia liikkua kaupungissa tai päästä muihin itärannikon kaupunkeihin.Lisäbonuksena on, että metro on melko halpa ja tehokas.

Ruoka

Ehkä korostan vain ruokaa, koska haluan todella syödä.Kun olin yliopistossa Stanfordissa, muistan, että olin nälkäinen myöhään illalla, ja koska minulla ei ollut autoa, jouduin vakuuttamaan kämppäkaverini ottamaan meidät menemään hakemaan grubia. Ainoa todellinen vaihtoehto kampuksen ulkopuolella oli tuolloin Jack in the Box, keskinkertainen pikaruokapaikka.

NYC on tunnettu siitä, että sillä on joitain maailman parhaita ravintoloita . Siellä on halpoja, maukkaita ravintoloita, ruokakojuja ja ruokarekkoja, jotka edustavat kaikenlaista ruokaa.Jos asut kampuksella ja sairastut makuusaliruokaan, sinulla on pääsy niin moniin erityyppisiin ruokiin kaikkina aikoina.Olen hieman kateellinen, että minulla ei ollut Ravista hökkeliä lähelläni, kun olin yliopistossa.

Voit jopa saada kanaa ja vohveleita NYC: ssä! ( Arnold Gatilao / flickr)

New Yorkin yliopistoon menon haitat

Vaikka menossa New Yorkin yliopistoon voi tarjota sinulle monia etuja ja jännitystä, NYC: ssä on joitain potentiaalisia haittoja koulunkäynnille.

arizonan yliopiston gpa -vaatimukset

Häiriöt

Koska opiskelet pääasiassa yliopistossa, saatat löytää häiritsevää yrittää opiskella ja mennä luokkaan kaupunkiin, joka ei koskaan nuku. Koska sinulla on pääsy niin moniin sosiaalisiin mahdollisuuksiin ja viihdemahdollisuuksiin New Yorkissa, sinun on pidettävä kurinalaisuutta varmistaaksesi, että huolehdit akateemisesta vastuustasi.

Vähemmän kouluhenkiä ja vähemmän kampuksella toimivaa yhteisöä

Yliopistokaupungeissa kaikki kiertää yliopiston ympärillä. Ihmiset harjoittavat kouluvärejään ylpeänä, innostavat innokkaasti urheilutiimejä ja näyttävät olevan vahvat siteet kouluun.

New Yorkin korkeakouluissa korkeakoulut ovat hyvin pieni osa kaupunkia .Opiskelijat viettävät todennäköisesti vähemmän aikaa kampuksella, koska he ovat tutustumassa kaupunkiin ja kaikkeen sen tarjoamaan. Tällaisessa koulussa voi olla vähemmän yhteisöllisyyttä kaupunkimainen ympäristössä.

Myöskään missään NYC: n korkeakouluissa ei ole suuria aikoja jalkapallo-ohjelmia, ja yleisurheilu ei ole valtava osa yliopistokokemusta . Jos haluat kokea koulusi hurraamista stadionilla, jossa on 100 000 huutavaa fania, et saa sitä New Yorkin yliopistossa.St. John'silla on kuitenkin koripallo-ohjelma, ja he pelaavat joitain kotipallopelejään historiallisessa Madison Square Gardenissa.

esl -keskustelun aiheet keskiasteen opiskelijoille

New York on kallista

Vaikka löydät halpaa ruokaa, alennettuja lippuja tapahtumiin, ja metro ei maksa paljon, melkein kaikki, mitä teet kampuksen ulkopuolella, maksaa sinulle rahaa. Jos sinulla on rajalliset varat, et ehkä todellakaan pysty hyödyntämään kaupungin tarjoamia mahdollisuuksia .

Lisäksi, jos sinulla ei ole rahaa ja ystäväsi menevät hienoihin NYC-ravintoloihin ja saavat lippuja Broadway-esityksiin, se voi saada sinut tuntemaan itsesi eristetyksi ja vaikuttamaan kielteisesti korkeakouluesi kokemukseen.

Lisäksi, asuminen NYC: ssä on erittäin kallista .Jos et asu kampuksella, voi olla hyvin vaikeaa löytää edullinen paikka asua. Saatat joutua elämään kaukana kampuksesta tai ei-toivotussa paikassa.Elokuussa 2015 yhden makuuhuoneen huoneiston keskihinta 10 mailin päässä NYC: stä oli 3245 dollaria kuukaudessa .

NYC voi tuntea olevansa ylivoimainen

New Yorkissa on niin paljon ihmisiä ja niin paljon toimintaa se voi tuntua vähän paljon, jos haluat olla ympäristössä, jossa on rento tunnelma .Varsinkin jos asut maaseutu- tai esikaupunkialueella, niin monien ihmisten ympärillä, joilla näyttää olevan aina kiire, voi tuntea olosi rauhalliseksi tai klaustrofobiseksi.

Jopa yksinkertaisista tehtävistä, kuten päivittäistavaroiden hankkiminen, voi tulla kaoottisia seikkailuja ihmisjoukkojen vuoksi.Ystäväni, jotka asuvat New Yorkissa ja rakastavat sitä, nauttivat nopeatempoisesta elämäntavasta tai ainakin eivät ole kaupungin hälinästä vaikuttavia.

Kuinka päätät, onko NYC College sinulle sopiva?

Jos et ole koskaan käynyt New Yorkissa, sinun kannattaa yrittää käydä ennen sitoutumistasi osallistumaan yliopistoon NYC: ssä.New York on niin ainutlaatuinen paikka, ja on vaikea määrittää, nautitko siellä asumisesta 4–6 vuotta käymättä koskaan. Tutustu eräisiin kaupunginosiin ja siellä oleviin korkeakouluihin, jotka kiinnostavat sinua tuntemaan kaupungin ja millaista olisi käydä siellä koulua.

Jos rakastat New Yorkia, kun vierailet, sitten mennä yliopistoon voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Muista kuitenkin vaikka nautit vierailusta New Yorkissa, se ei välttämättä tarkoita, että nautit asumisesta siellä . Jos vierailet, yritä kuvitella, kuinka vietät siellä vuosia päivittäisessä toiminnassa auttaaksesi selvittämään, olisiko yliopistoon meneminen sinulle hyvä päätös.

Ota myös huomioon NYC: n eri korkeakoulujen erityiset sijainnit. Jokaisella New Yorkin alueella on oma persoonallisuutensa ja se tarjoaa hieman erilaisen ympäristön.

Muista, että päätät yliopistosta, ja sijainnin tulisi olla vain yksi tekijä yliopistohakusi . Y Sinun tulisi ottaa huomioon myös muut korkeakoulun tekijät, kuten hinta, sen akateeminen maine ja tarjotut pääaineet .

Yritä löytää koulu, joka sopii sinulle parhaiten. Käyttää oppaat , hae verkkosivustoja ja korkeakoulujen löytäjät auttaa sinua yliopiston valintaprosessissa.

Uskon, että yliopistoon meneminen New Yorkissa on loistava vaihtoehto opiskelijoille, jotka nauttivat kaupunkiympäristöstä ja menestyvät toiminnasta suurkaupungissa. Harkitse New Yorkin yliopistoon osallistumisen etuja ja haittoja. Ovatko ammattilaiset suuremmat kuin haitat sinulle? Jos näin on, saatat haluta osallistua yliopistoon The Big Apple.

Michael Pick / Flickr

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset