15 SAT -vinkkiä SAT -pisteiden parantamiseen

feature_sattipsandtricks.jpg

SAT -pistemäärän parantaminen ei ole aina helppoa, mutta se voi olla hieman helpompaa kuin luulet, jos käytät näitä vinkkejä! Ne eivät välttämättä ole maagisia, mutta tässä on 15 vinkkiä ja temppua SAT: n eri osioihin, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi minimaalisella lisäajalla.

pennsylvanian yliopisto vs Penn State

Kirjoittaminen

Vinkki 1: Valitse ytimekkäitä vastauksia

Lyhyin vastausvaihtoehto on yleensä oikea vastaus useimpiin SAT -kirjoituskysymyksiin, joissa pyydetään tarkistamaan osa lauseesta. Laadukas kirjoitus ei käytä tarpeettomia ylimääräisiä sanoja, jotka voivat tehdä lausunnosta epäselvän.Vinkki 2: astu varovasti ilman muutoksia

Useimmat SAT -kirjoittamista koskevat kysymykset antavat sinulle mahdollisuuden valita EI MUUTA vastaukseksi. Tämä voi olla erittäin vaarallinen valinta, jos olet epävarma kielioppisäännöistä. Jos et näe lauseessa virheitä heti, voit todennäköisesti houkutella valitsemaan EI MUUTOKSIA.

Tarkista itsesi ennen kuin teet tämän! Jos huomaat, että useampi kuin yksi neljästä kysymyksestä näyttää EI MUUTOKSISTA, saatat puuttua jostakin. Lue muut mahdollisuudet itsellesi, ja varmista, ettet unohda kielioppivirheitä.

Essee

Vinkki 3: Se ei koske sinua

SAT -esseessä on kyse toisen henkilön argumentin analysoinnista. Älä aloita mielipiteesi antamista aiheesta tai anna näkemyksesi hiipiä liikaa kirjoitukseesi. Keskity vain siihen, miten kirjoittaja rakentaa väitteensä. On parasta keksiä kolme eri tekniikkaa, joita tekijä käyttää ja joita tukevat konkreettiset todisteet. Rakenna sitten esseesi näiden tekniikoiden kuvaamiseen. Kirjoita vähintään kaksi sivua varmistaa, että esseesi kattaa perusteellisesti kaikki asiaankuuluvat kohdat.

Vinkki 4: Kirjoita esittely selkeällä opinnäytetyöllä ja johtopäätöksellä

Kun luokkalainen katsoo esseesi, he haluavat ensin nähdä, että olet vastannut kehotteeseen selvästi ja loogisesti. Siksi on niin tärkeää, että sinä kirjoita johdanto, jossa kirjoitat opinnäytetyösi ja hahmotat esseesi rakenteen. Tämä osoittaa luokkalaisille, että pystyt järjestämään ajatuksesi ja osaat kirjoittaa tehokkaasti.

Sinun pitäisi myös olla varma kirjoita johtopäätös, joka kiteyttää kaikki esseesi kohdat. Tämä osoittaa jälleen kerran, että pystyt järjestämään ajatuksesi ja kokoamaan esimerkit yhteen muodostaaksesi johdonmukaisen mielipiteen. Esseesi ensimmäinen ja viimeinen kappale ovat suhteettoman tärkeitä luokkalaisille , joten sinun tulee aina käyttää hyvä osa ajastasi niiden tekemiseen mahtaviksi.

body_everythingisawesome.jpg Kaikki on mahtavaa! Varsinkin johdanto ja johtopäätös SAT -esseestäsi! Olenko oikeassa? Odota, älä jätä ...

Lukeminen

Vinkki 5: Ohita kulkuväylät

Tämä vinkki koskee useimpia ihmisiä. Jos olet erittäin nopea ja perusteellinen lukija, saatat pystyä lukemaan kohdat tarkasti ilman ongelmia. Jos kuitenkin kamppailet aikapaineen kanssa, suosittelen sen sijaan seulomista. Säästät aikaa, eikä sinun pitäisi olla vaikeampi vastata kysymyksiin, jos luit strategisesti.

Tehokas kuorintastrategia on lue kappaleen johdanto- ja loppukohdat sekä jokaisen kappaleen ensimmäinen ja viimeinen lause. Sinun pitäisi pystyä saamaan hyvä käsitys kohdan pääkohdista ja vastaamaan kaikkiin suurikysymyksiin, joita törmäät tällä tavalla. Kun pääset yksityiskohtaisiin kysymyksiin, voit palata taaksepäin ja lukea kappaleen tietyt osat tarkasti kysymyskohtaisesti.

Vinkki 6: Lue Passage Introductions

Monilla oppilailla on houkutus ohittaa pienet epäselvyydet ennen SAT -lukuja, koska ne eivät vaikuta tärkeiltä. Tämä on virhe! He voivat auttaa sinua tarjoamalla kontekstin kohdan tiedoille.

Usein nämä sumennukset kertovat sinulle asetuksen, päähenkilön nimen tai tärkeimmät tiedot siitä, milloin se on kirjoitettu ja mihin tarkoitukseen. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, kun yrität ottaa kantaa uuteen lukemismateriaaliin. Varsinkin jos aiot ohittaa kohdan tai ohittaa suoraan kysymyksiin, sinun tulee aina lukea kursivointi!

Vinkki 7: Käytä poistamisprosessia

Tämä koskee kaikkia SAT -osioita, mutta mielestäni se on erityisen tärkeää lukemisen osiossa. Tässä osassa on monia kysymyksiä, jotka voidaan tulkita virheellisesti subjektiivisiksi, joten he valitsevat vastauksen, jonka ne olisi pitänyt poistaa.

Ainoat oikeat vastaukset ovat ne vastaukset, joita tuetaan kohdassa olevilla suorilla todisteilla tai lause, johon viittaat. Kaikissa muissa vastauksissa on jotain lopullista vikaa.

Kun käytät poistamisprosessia, opit olemaan erittäin nirso siitä, mikä on tarkka vastaus, mikä on testin voittamisen salaisuus. Katso artikkelini SAT Readingin perusstrategiasta saadaksesi tarkemman käsityksen siitä, miten tämä toimii!

Vinkki 8: Löydä todistuskysymykset ystävillesi

Etsi todistuskysymykset, joiden avulla voit havaita vääriä vastauksia ja ymmärtää oikeiden vastausten perustelut. Tämäntyyppiset kysymykset viittaavat edelliseen kysymykseen, johon vastasit, ja pyydä sinua tunnistamaan, mikä lainaus kohdasta tarjoaa parhaan todistuksen vastauksestasi. Lukemalla vaihtoehdot todistuskysymysten löytämiseksi voit selvittää, onko vastauksesi edelliseen kysymykseen järkevä. Voitko muodostaa loogisen sillan jonkin vaihtoehdon ja edellisen vastauksesi välille? Jos ei, sinun on tarkistettava vastauksesi edelliseen kysymykseen yhdessä todistusvaihtoehtojen kanssa.

Matematiikka

Vinkki 9: Käytä kaavioita

SAT Math -kysymyksissä, erityisesti geometriaan liittyvissä kysymyksissä, saat usein kaavioita, jotka kuvaavat ongelman, jonka odotat ratkaisevan. Nämä kaaviot eivät ole vain esillä. Sinä pystyt Käytä niitä tehdäksesi loogisia johtopäätöksiä siitä, mitkä vastaukset ovat järkeviä ja mitkä eivät. Kun kiinnität huomiota siihen, mitä näet kaaviossa, voit poistaa pari vastausvaihtoehtoa tekemättä edes laskelmia.

Vinkki 10: alleviivaa tavoite

Suuri sudenkuoppa SAT Math -opiskelijoille on, että he ratkaisevat väärät arvot. Tämä on turhauttava virhe, mutta se on helppo korjata.

Jos törmäät kysymykseen, joka sisältää useita muuttujia tai ulottuvuuksia, alleviivaa, mitä sinun on ratkaistava, jotta et eksy laskelmissasi. SAT rakastaa antaa vääriä vastauksia, jotka oppilaat voivat valita, jos he pääsevät laskelmiensa puoliväliin tai ratkaisevat vahingossa toisen muuttujan. Älä lankea niihin!

Vihje #11: Liitä vastausvaihtoehdot

Vastausvaihtoehtojen kytkeminen on matematiikkaosion keskeinen strategia. Jos et ole varma, vastaatko kysymykseen oikein, kytke se verkkovirtaan ja tarkista, toimiiko se. Se on helpoin ja yksinkertaisin tapa tarkistaa vastauksesi.

syöpämiehen piirteitä

Voit myös käyttää tätä menetelmää ongelmien ratkaisemiseen jos sinulla on aikaa. Liitä vain kaikki mahdolliset vastausvaihtoehdot ja katso, mikä niistä sopii. Monivalinnan etuna on, että oikea vastaus on aina edessäsi, vaikka et olisikaan vielä varma kumpi se on.

Yleensä ottaen

Vinkki #12: Ohita vaikeat kysymykset

Jos haluat lopettaa ajan loppumisen SAT: lla, sinun on opittava ohita kysymykset, jotka vievät liikaa aikaa. Kuinka paljon aikaa on liikaa? Se riippuu osastosta.

  • Lukeminen:<45 seconds
  • Kirjoittaminen:<30 seconds
  • Matematiikka:<60 seconds

Jos löydät itsesi kamppailevan kysymyksen kanssa, siirry eteenpäin ja palaa siihen myöhemmin. Voit ympyröidä sen, jos haluat helpottaa havaitsemista toisen osion läpi. Älä missaa helpompia kysymyksiä myöhemmin osiossa, koska jäit jumiin yhteen karjaan. Jos jätät vaikean kysymyksen väliin, jota et ehkä ole saanut oikein, se vahingoittaa pisteitäsi paljon vähemmän kuin jättämättä joukko kysymyksiä osion lopussa.

Vinkki #13: Tarkista uudelleen

Sinun pitäisi tehdä parhaasi viimeistele SAT: n jokaisella osalla lisäaika ja tarkista vastauksesi . Jos olet edes hieman epävarma jostakin kysymyksestä, aseta sen viereen tähti, jotta tiedät kiinnittävänne siihen erityistä huomiota, kun tarkistat vastauksesi lopussa.

Jos sinulla on tarpeeksi aikaa, tarkista se kaikki vastauksistasi hallitaksesi huolimattomia virheitä. Vaikka on houkuttelevaa levätä osion lopussa, kiität itseäsi myöhemmin, jos löydät helposti korjattavia virheitä.

Vinkki 14: Kupla lopussa

Tämä on asia, jota monet ihmiset eivät ajattele tekevän, mutta on itse asiassa erittäin hyödyllistä säästää pari minuuttia aikaa jaksoa kohden. Jos odotat osion loppuun asti kuplia kaikissa vastauksissasi, poistat ärsyttävän vaivan vaihtaa testikirjan ja vastauslomakkeen välillä jatkuvasti. Ympyröi vastauksesi testikirjassa, jotta voit helposti tallentaa ne vastausarkille myöhemmin.

mikä on 3,4 gpa

Yksi varoitus: Käytä tätä vihjettä vain, jos pystyt viimeistelemään jokaisen SAT -osion johdonmukaisesti vähintään kahdella minuutilla. Et halua ratkaista kaikkia kysymyksiä, mutta jätä vastauslomake tyhjäksi!

Vinkki 15: SYVÄ HENGITYS

SAT: n kylmän pään pitäminen on välttämätöntä. Testiahdistus voi vaikuttaa vakavasti pisteisiisi, ja sen uhriksi joutuminen on erityisen helppoa, jos ammut korkeita pisteitä. Jos joudut ohittamaan kysymyksen, älä anna sen häiritä sinua - jatka vain.

Vastaa kaikkiin kysymyksiin, joita voit, äläkä häiritse lopputuloksista huolehtimista. Yritä pysyä hetkessä. Jos et voi tällä kertaa niin hyvin kuin toivoisit, se ei ole maailmanloppu!

body_zombieapocalypse.jpg Maailmanloppu on kuitenkin tulossa. Älä unohda sitä.

Arvostelu

Käytä näitä 15 vinkkiä, joiden avulla voit nopeasti parantaa SAT -pistemäärääsi!

Kirjoittaminen

1. Valitse lyhyin vastaus
2. Ole varovainen ilman virhevastauksia

Essee

3. Muista: Se ei koske sinua
4. Kirjoita esittely ja johtopäätös

Lukeminen

5. Rasvaton kulku
6. Lue Passage Introductions
7. Käytä poistamisprosessia
8. Löydä todistuskysymykset ovat ystäväsi

Matematiikka

9. Käytä kaavioita
10. Alleviivaa tärkeimmät kohdat
11. Liitä vastausvaihtoehdot

Yleensä ottaen

12. Ohita vaikeat kysymykset
13. Kaksinkertainen tarkistus
14. Kupla lopussa
15. Hengitä syvään

Vinkit eivät johda sinua kaikkialle, ja jos etsit suuria parannuksia, sinun pitäisi silti opiskella ahkerasti ja käyttää perusteellisempia strategioita. Tämän artikkelin neuvot ovat juuri täällä, jotta saat pienen lisävauhdin, jota tarvitset saavuttaaksesi täydet pisteet!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.